Cele mai tari anunturi de matrimoniale
Pagina 1 din 4

Toate forumurile » How to » Cele mai tari anunturi de matrimoniale » Pagina 1 din 4

Pagini: 1 2 3 4 >>
Sari la pagina:
Adm Avatarul lui Adm
Citeaza Raspunde

Postat de Adm pe 7 Februarie 2009 la 10:39

Sal. Va propun ceva funny. Haideti sa facem noi aici, o rubrica cu cele mai tari, traznite, originale, dementiale, inteligente anunturi de matrimoniale..Made by us and only by us.
adnana Avatarul lui adnana
Citeaza Raspunde

Postat de adnana pe 7 Februarie 2009 la 12:20

Saluti. Poate ma abat putin de la esenta subiectului tau. dar..Uite eu lucrez la un ziar in care avem si pagini de publicitate si tin minte ca am editat un anunt la care am fost intr-o mare dilema, daca sa-l pun la Angajari sau Matrimoniale, pt ca suna foarte ciudat: "Caut femeie serioasa pentru menaj in casa si posibil casatorie". De acolo am dedus ca barbati de la o varsat incolo au nevoie de o menajera nu de o sotie.
adi3 Avatarul lui adi3
Citeaza Raspunde

Postat de adi3 pe 7 Februarie 2009 la 12:23

angajez menajera pentru casatorie si nevasta pentru menage a trois
blueperspective Avatarul lui blueperspective
Citeaza Raspunde

Postat de blueperspective pe 7 Februarie 2009 la 12:27

De la: adnana, la data 2009-02-07 12:20:55Saluti. Poate ma abat putin de la esenta subiectului tau. dar..Uite eu lucrez la un ziar in care avem si pagini de publicitate si tin minte ca am editat un anunt la care am fost intr-o mare dilema, daca sa-l pun la Angajari sau Matrimoniale, pt ca suna foarte ciudat: "Caut femeie serioasa pentru menaj in casa si posibil casatorie". De acolo am dedus ca barbati de la o varsat incolo au nevoie de o menajera nu de o sotie.

Haha..
Citeaza Raspunde

Postat de adnana pe 7 Februarie 2009 la 14:12

De la: blueperspective, la data 2009-02-07 12:27:50
De la: adnana, la data 2009-02-07 12:20:55Saluti. Poate ma abat putin de la esenta subiectului tau. dar..Uite eu lucrez la un ziar in care avem si pagini de publicitate si tin minte ca am editat un anunt la care am fost intr-o mare dilema, daca sa-l pun la Angajari sau Matrimoniale, pt ca suna foarte ciudat: "Caut femeie serioasa pentru menaj in casa si posibil casatorie". De acolo am dedus ca barbati de la o varsat incolo au nevoie de o menajera nu de o sotie.

Haha..

Da pare amuzant, dar sincer.... e cam ingrijorator
cadriandorin Avatarul lui cadriandorin
Citeaza Raspunde

Postat de cadriandorin pe 11 Martie 2009 la 06:48

..adnana draga !!imi vine sa plang ( sincer !)orice s-ar spune pe aici despre " anunturi de ...viata lunga si fericita !!!!!" si de multe si prof-unde?? sentimente....,la o anumita varsta ( adica oricare !!)...barbatul cauta : o menajera !!??...iar sensibila ...femeie cauta...; o carte !!!! ( de credit ! evident !)..restul e ipocrizie si trairi ....(interioare ),ale fiecaruia....."chestia cu " 10 saci de sare ": a fost !! si va ramane singura !! (la moda !)...deoarece m-a cam obosit introducerea ..,un anunt pe care l-as face la matrimoniale ?? ar suna cam asa : caut FEMEIE !! care sa nu ma DEZAMAGEASCA !!..la RELE !!..si in incheiere ( ca sa nu par ?? masochist si nici macho'...,mi-am adus aminte de o piesa muzicala din adolescenta mea ;" IF YOU WHANT TO BE HAPPY FOR THE LAST OF YOU'R LIFE ??DON'T YOU TAKE !! A BEAUTYFOOL WOMEAN....IN YOU'R LIFE !!!" ( never....ever !!)...amu' cine s-o samtat atins ?? sa zaca ....mai bine !!!!
adi3 Avatarul lui adi3
Citeaza Raspunde

Postat de adi3 pe 16 Martie 2009 la 04:05

hmmm femeia frumoasa,top model...sa-si arate ca poate....
DMark Avatarul lui DMark
Citeaza Raspunde

Postat de DMark pe 16 Martie 2009 la 04:29

De la: Adm, la data 2009-02-07 10:39:42Sal. Va propun ceva funny. Haideti sa facem noi aici, o rubrica cu cele mai tari, traznite, originale, dementiale, inteligente anunturi de matrimoniale..Made by us and only by us.

Caut femeie care sa-mi raspunda la urmatoarea intrebare :
Maine chiloti de ce culoare sa-mi cumpar ?!
cadriandorin Avatarul lui cadriandorin
Citeaza Raspunde

Postat de cadriandorin pe 16 Martie 2009 la 19:49

..mai innebunit cu chilotii tai dar macar da-le un reper ...." muierilor dhe theor ajuta !"..zale' macar ce numar ita trebe !!! ca la culoare s-o hotarat.....!!
deepsky Avatarul lui deepsky
Citeaza Raspunde

Postat de deepsky pe 16 Martie 2009 la 19:53

De la: DMark, la data 2009-03-16 04:29:28
De la: Adm, la data 2009-02-07 10:39:42Sal. Va propun ceva funny. Haideti sa facem noi aici, o rubrica cu cele mai tari, traznite, originale, dementiale, inteligente anunturi de matrimoniale..Made by us and only by us.

kaki?
DMark Avatarul lui DMark
Citeaza Raspunde

Postat de DMark pe 17 Martie 2009 la 20:25

De la: floralex, la data 2009-03-16 19:53:46

kaki?

Te anunt in mod oficial ca mi-am luat chiloti negrii cu imprimeu tribal rosu . Kaki.... ... o sa-ti iau in considerare parerea la urmatoarea pereche, promit ca te anunt cand mi-o cumpar .
deepsky Avatarul lui deepsky
Citeaza Raspunde

Postat de deepsky pe 18 Martie 2009 la 16:40

De la: DMark, la data 2009-03-17 20:25:26
De la: floralex, la data 2009-03-16 19:53:46

kaki?

Te anunt in mod oficial ca mi-am luat chiloti negrii cu imprimeu tribal rosu . Kaki.... ... o sa-ti iau in considerare parerea la urmatoarea pereche, promit ca te anunt cand mi-o cumpar .

ok
uriashu Avatarul lui uriashu
Citeaza Raspunde

Postat de uriashu pe 9 Aprilie 2009 la 09:20

Ingrijorator? o fi vreun motiv, ca degeaba nu o fi dat omul asa ceva
Citeaza Raspunde

Postat de adnana pe 9 Aprilie 2009 la 17:25

De la: octavian.gagiu, la data 2009-04-09 09:20:58Ingrijorator? o fi vreun motiv, ca degeaba nu o fi dat omul asa ceva

Da e clar ca degeaba nu a dat omul anuntul acela. Dar eu cred ca el , acuma pe timp de criza s-a gandit sa impuste doi iepuri de odata. De fapt eu cred ca el avea nevoie de o menajera, dar sa gandit ca iese mai ieftin daca o ia de nevasta, decat sa o angajeze. Asai?
yuppy001306 Avatarul lui yuppy001306
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy001306 pe 18 Aprilie 2009 la 19:21

caut nevasta buna la pat harnica frumoasa si cu cont gras in banca.eu lenes urat somer
steauamea Avatarul lui steauamea
Citeaza Raspunde

Postat de steauamea pe 19 Aprilie 2009 la 17:22

Va dau eu un anunt mai tare si ..care acum e in voga ,,Batrina ramolita cu vila si masina plina de bani si bijuterii , doresc sa cunosc tinar pentru menaj...a....,,
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 20 Aprilie 2009 la 11:53

"pierdut femeie. o declar nula."
blueperspective Avatarul lui blueperspective
Citeaza Raspunde

Postat de blueperspective pe 20 Aprilie 2009 la 11:55

Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 20 Aprilie 2009 la 11:55

si am deschis acum ceva vreme un topic de genul asta in care am postat un anunt care suna cam asa :" caut femeie disperata. rog seriozitate."
renata_is10 Avatarul lui renata_is10
Citeaza Raspunde

Postat de renata_is10 pe 23 Aprilie 2009 la 23:57

http://justjared.buzznet.com/pictures/2006/05/borat_neon_green_swimsuit/borat-neon-green-swimsuit19.jpg

D'astia, brother!!!!
dan-27 Avatarul lui dan-27
Citeaza Raspunde

Postat de dan-27 pe 25 Aprilie 2009 la 12:55

foarte tare frate...
dan-27 Avatarul lui dan-27
Citeaza Raspunde

Postat de dan-27 pe 25 Aprilie 2009 la 12:57

foarte tare frate
giannysx Avatarul lui giannysx
Citeaza Raspunde

Postat de giannysx pe 4 Mai 2009 la 16:30

Anuntul asta am sa-l postez eu in ziar sa vad ce efect are la public

Posesor de plantatie viticola, caut sclava supusa.
yuppy000984 Avatarul lui yuppy000984
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy000984 pe 7 Mai 2009 la 11:39

da..cred ca ar fi ceva de genul....caut un partener cu care sa impart bune si rele, atent , protector,devotat, mereu langa mine, sa nu protesteze indiferent ce-i dau de mancare, sa fie multumit cu o mangaiere si o vorba-doua aruncate in treacat............
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy000984 pe 7 Mai 2009 la 11:40

P.S. am uitat ce-i mai important, poate sa latre dar sa nu muste
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy000984 pe 7 Mai 2009 la 11:40

P.S. am uitat ce-i mai important, poate sa latre dar sa nu muste
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy000984 pe 7 Mai 2009 la 11:41

Wecktor Avatarul lui Wecktor
Citeaza Raspunde

Postat de Wecktor pe 13 Mai 2009 la 04:04

dar, cesta cum suna?-Angajez fata! zona garii rel. la tel.:******** Rog sereozitate!
MihaelaMi Avatarul lui MihaelaMi
Citeaza Raspunde

Postat de MihaelaMi pe 23 Iulie 2009 la 10:29

Trasnita idee insa tare. Intrii pe matrimoniale si vezi o poxa cu o tipa super. Sumar imbracata.. ce-i drept cu o privire sincera, putin pierduta (asa pentru public) blonda, ma rog atragatoare. In dreptul fotografiei scrie: serioasa, exclus badaranii, caut prieten cu situatie materiala buna. Ce intentii are oare? poate imi spuneti voi.
googoodoll Avatarul lui googoodoll
Citeaza Raspunde

Postat de googoodoll pe 23 Iulie 2009 la 11:51

hmmmm, sumar imbracata, privire pierduta...
"estii" tu, asa-i?
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!
Pagini: 1 2 3 4 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum