Cele mai tari anunturi de matrimoniale
Pagina 4 din 4

Toate forumurile » How to » Cele mai tari anunturi de matrimoniale » Pagina 4 din 4

Pagini: << 1 2 3 4
Sari la pagina:
irina_24ro Avatarul lui irina_24ro
Citeaza Raspunde

Postat de irina_24ro pe 6 Februarie 2010 la 11:45

De la: adnana, la data 2009-04-09 17:25:52
De la: octavian.gagiu, la data 2009-04-09 09:20:58Ingrijorator? o fi vreun motiv, ca degeaba nu o fi dat omul asa ceva

Da e clar ca degeaba nu a dat omul anuntul acela. Dar eu cred ca el , acuma pe timp de criza s-a gandit sa impuste doi iepuri de odata. De fapt eu cred ca el avea nevoie de o menajera, dar sa gandit ca iese mai ieftin daca o ia de nevasta, decat sa o angajeze. Asai?
Pai femeia pt un pic de sex,face de toate ca sa tina un barbat langa ea...
Citeaza Raspunde

Postat de irina_24ro pe 6 Februarie 2010 la 11:48

Un barbat are datoria sa sprijine femeia moral si material....Nu ca sa isi bata joc si sa profite de ea..pt ca femeile sunt naive fac compromisuri,apoi urmeaza din ce in ce mai multe compromisuri..Pana ce barbatul nu mai da 2 bani pe femeia..Un barbat nu are dreptul sa ordone femeia..Si sa o comande.Pt ca femeia nu este un caine...Femeia trebuie iubita si protejata
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 7 Februarie 2010 la 11:12

De la: irina_24ro, la data 2010-02-06 11:48:58Un barbat are datoria sa sprijine femeia moral si material....Nu ca sa isi bata joc si sa profite de ea..pt ca femeile sunt naive fac compromisuri,apoi urmeaza din ce in ce mai multe compromisuri..Pana ce barbatul nu mai da 2 bani pe femeia..Un barbat nu are dreptul sa ordone femeia..Si sa o comande.Pt ca femeia nu este un caine...Femeia trebuie iubita si protejata

asta ai scos-o din carnetelul de sto-uri ?
VLADESCUMONICA Avatarul lui VLADESCUMONICA
Citeaza Raspunde

Postat de VLADESCUMONICA pe 8 Februarie 2010 la 14:02

mai degraba practic nu romantic
alex_caescu Avatarul lui alex_caescu
Citeaza Raspunde

Postat de alex_caescu pe 8 Februarie 2010 la 14:31

De la: irina_24ro, la data 2010-02-06 11:48:58Un barbat are datoria sa sprijine femeia moral si material....Nu ca sa isi bata joc si sa profite de ea..pt ca femeile sunt naive fac compromisuri,apoi urmeaza din ce in ce mai multe compromisuri..Pana ce barbatul nu mai da 2 bani pe femeia..Un barbat nu are dreptul sa ordone femeia..Si sa o comande.Pt ca femeia nu este un caine...Femeia trebuie iubita si protejata

Ar fi interesant de stiut si ce datorii are femeia ..ca eu pe a barbatilor le stiu f bine:)..si da ...sunt atat de naive incat fac intentionat compromisuri pentru bani!
Cu bine!
zo_lee Avatarul lui zo_lee
Citeaza Raspunde

Postat de zo_lee pe 8 Februarie 2010 la 18:19

Da! Ai dreptate! Femeile trebuiesc iubite, eu mă conformez pe deplin.
costelino1967 Avatarul lui costelino1967
Citeaza Raspunde

Postat de costelino1967 pe 9 Februarie 2010 la 08:19

caut soacra tanara, patroana, divortata ori vaduva, fara amant, cu cont gras in banca, care sa ma angajeze ca observator in cadrul firmei !
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Februarie 2010 la 08:21

De la: costelino1967, la data 2010-02-09 08:19:10caut soacra tanara, patroana, divortata ori vaduva, fara amant, cu cont gras in banca, care sa ma angajeze ca observator in cadrul firmei !

Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Februarie 2010 la 08:27

De la: costelino1967, la data 2010-02-09 08:19:10caut soacra tanara, patroana, divortata ori vaduva, fara amant, cu cont gras in banca, care sa ma angajeze ca observator in cadrul firmei !

Sofer profesionist caut observator de firma, daca este draguta eventual in vederea casatoriei
iubarici Avatarul lui iubarici
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 10 Februarie 2010 la 15:25

Tânar aratos situatie materiala exceptionala, post de mare raspundere, relatii bune, doua masini, casa vila in Caraibe. Nu caut nimic, doar ma laud.

:))))):)))))))

Tânara draguta blonda sexy, fara obligatii, 90-60-90,picioare, 1.70 m, plina de viata, patimasa, exotica,misterioasa, amatoare de senzatii tari, vând camion.

:)))))):))))))

puzzle Avatarul lui puzzle
Citeaza Raspunde

Postat de puzzle pe 10 Februarie 2010 la 15:50

De la: iubarici, la data 2010-02-10 15:25:23Tânar aratos situatie materiala exceptionala, post de mare raspundere, relatii bune, doua masini, casa vila in Caraibe. Nu caut nimic, doar ma laud.

:))))):)))))))

Tânara draguta blonda sexy, fara obligatii, 90-60-90,picioare, 1.70 m, plina de viata, patimasa, exotica,misterioasa, amatoare de senzatii tari, vând camion.

:)))))):))))))

heeeyyyy, mi-ai citit gandurile si mi-ai furat ideile?!

not fair

Citeaza Raspunde

Postat de irina_24ro pe 17 Februarie 2010 la 15:48

De la: alex_caescu, la data 2010-02-08 14:31:47

Ar fi interesant de stiut si ce datorii are femeia ..ca eu pe a barbatilor le stiu f bine:)..si da ...sunt atat de naive incat fac intentionat compromisuri pentru bani!
Cu bine!
Da pai poate din naivitate..Dar nu toate femeile sunt materialiste.Mai sunt si femei naive,de care barbatii profita de naivitatea lor
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: << 1 2 3 4
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info