De la: giany_max, la data 2009-05-02 22:11:00io o sa va intreb altceva ... ca de lectii suntem plini toti ... inclusiv eu ... ce te faci atunci cand ajungi parinte si sa zicem ca ai un copil si il prinzi cu capul intre picioarele psrtenerului ... adica la "degustare" ... :D:D:D ... si sa zicem ca ai o fata ... tu ... cel cu sfatul "mori" sau altele ... scuza-ma ... nu ti-am retinut nick-ul inca ... ce faci omule atunci ...???
later edit ... intrebare pt dasca ... :D:D:D
daca am o fata o invat 2 lucruri: 1 foloseste protectie(PREZERVATIV)...zi-mi mi e ca iti dau bani sa iti iei numai nu fa sex fara...boli,sarcina...am patit de amandou...prezervativul e unik solutie protejati-va...fara exceptie,pana pleaca de la casa mea o face numai cu prezervativ
2.fa cu baiatul ce vrei u ce te face sa te simti bine dar sunt aici 3 reguli mici: A)daca u ii faci ceva ,sa iti faca si el la schimb..adik u oral,el oral;B) nu vreau sa stiu NICIODTA SI SUB NICI UN MOTIV ce ai facut u cu unu...
...pe langa asta va omor pe amandoi;C)daca vine la usa unu cu tatuaje si cercel si spune ca a stat prin puscarie ii tai gatu fara discutii si bocete,fara rugaminti ,regula asta nu se incalaca,si ink ceva...pana la 18 ani NO SEX sau te ucid cu mana mea

mie de exemplu imi place sa-i ofer placere iubitului meu chiar daca e vb de oral sau nu...e mai nashpa cand descoperi ca tocmai barbatii au idei preconcepute despre femeie care le ofera placere prin sexul oral...
nu neaparat despre femeia lor, dara daca alta face deja are ditami stampila pe frunte....deci...de ce discriminati...adica va place si in acelasi timp etichetati daca vi se face
Promotia zilei pe Kuponiada.ro