buna!
sunt nou intrata pe aici...motivul il reprezinta ceea ce ni se intampla..mai degraba iubitului meu.
nu am avut probleme cu sexul insa..intr-o zi cand am vrut "actiune" jucaria lui nu a vrut sa colaboreze..am zis ca o fi obosit ( a lucrat in ultima luna cam muuuuult)...nu am facut caz de asta nici unul..mai tarzior ( in aceeasi zi mai pe seara) am incercat iar..insa in afara de o mica "trezire" nu s-a intamplat nimic...am incercat si cu sex oral si etc..insa..la putin timp a"cazut"...( 1-2 min)
chestia dureaza de 3 sapt..am mai incercat.insa nu s-a schimbat nimic...
este ciudat ptr ca pana la intamplarea asta simplul fapt ca statea langa mine era suficient motiv sa "se trezeasca"..acum nu putem in nici un fel sa-l "resuscitam"..precizez ca locuim impreuna..nu avem problem, am incercat sa gasim o motivatie insa chiar daca ...el isi doreste, eu la fel....nu poate!
astept un sfat..o parere ceva..
..il iubesc mult.. daca voi imi veti fi de ajutor...( va multumesc anticipat!) nu veti face un om fericit ci doi :)
... el nu ar fi de acord sa stie ca v-am scris ...dar ce nu face omu' din dragoste!?
astept cu interes raspunsurile voastre :):P
ps: va rog cei care vreti sa faceti misto sa va abtineti..poate voua vi se pare fun..dar chiar nu e! :(