Nu-i convine ce are
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Femei » Nu-i convine ce are » Pagina 1 din 1

lolozaur_the_slayer Avatarul lui lolozaur_the_slayer
Citeaza Raspunde

Postat de lolozaur_the_slayer pe 10 Februarie 2009 la 12:01

Am o iubita si niciodata nu e multumita de ceea ce are si de cine are langa ea . Ma gandesc cu stupoare ca poate sa ma insele in orice zi , dar ma intreb daca toate femeile fac asta si se prefac ca nu le convine? Voi ce stiti?? Pot sa stau linistit sau sa ma chinui ? Credeti ca face la misto ca nu ii convine si vrea sa ma faca sa devin " perfect" sau chiar nu ii convine ?
Azgard Avatarul lui Azgard
Citeaza Raspunde

Postat de Azgard pe 10 Februarie 2009 la 17:09

De la: lolozaur_the_slayer, la data 2009-02-10 12:01:02Am o iubita si niciodata nu e multumita de ceea ce are si de cine are langa ea . Ma gandesc cu stupoare ca poate sa ma insele in orice zi , dar ma intreb daca toate femeile fac asta si se prefac ca nu le convine? Voi ce stiti?? Pot sa stau linistit sau sa ma chinui ? Credeti ca face la misto ca nu ii convine si vrea sa ma faca sa devin " perfect" sau chiar nu ii convine ?

e ca si cum ai zice ca x este perfect , si toata lumea intreaba dar cine e x ? cum e x? , nu are cum sa isi dea seama nimeni de cum e relatia ta nespunand nimica ,
ce sfat iti dau eu este ca trebuie sa intreti o relatie cu o fata nu o sa o lasi moale si sa nu mai faci nimica , daca nu o mai scoti si tu in oras nu ii oferi ceva adrenalina ,ceva pasiune ,surprize ,etc , sau esti la fel cum il stiam eu pe unul ,ca ideia lui de a isi scoate gagica in oras era sa ii zica : "hai afara sa spalam masina " , logic ca e nemultumita si o sa te paraseasca
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 11 Februarie 2009 la 11:13

De la: lolozaur_the_slayer, la data 2009-02-10 12:01:02Am o iubita si niciodata nu e multumita de ceea ce are si de cine are langa ea . Ma gandesc cu stupoare ca poate sa ma insele in orice zi , dar ma intreb daca toate femeile fac asta si se prefac ca nu le convine? Voi ce stiti?? Pot sa stau linistit sau sa ma chinui ? Credeti ca face la misto ca nu ii convine si vrea sa ma faca sa devin " perfect" sau chiar nu ii convine ?

linistit? nici o sansa. sau ar fi , depinde doar de tine, sa-i dovedesti cat poti fi de barbat, depinde si de ea, de caracterul ei. daca e o tipa careia ii place sa domine in relatie, nu te vad bine. daca insa stie sa te asculte si are ceva minte va intelege ca tu trebuie sa tii fraiele.
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Februarie 2009 la 12:44

Cauta si tu in 'bagaju'tau cu figuri,fa cum face ea....urmareste reactiile ei...sau....,o accepti asa.
Mai bine...,da-i papucii !!!!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Februarie 2009 la 12:58

Cauta si tu defecte la ea si raspundei cu aceiasi moneda.
Nimeni nu-i perfect si ar trebui sa te schimbi doar daca defectele tale deranjeaza prea tare. Cu alte cuvinte n-o musca de buci pana sangereaza
Fata asta a ta nu trebuie sa aiba impresia ca este perfecta, sa nu ajunga la concluzia ca poate si mai bine.
Stii povestea cu motociclistul indragostit?
Gagica motociclistului incepe sa al schimbe: sa vanda motoreta ca este periculoasa si nu vrea sa se accidenteze, sa se tunda ca are parul lung si seamana cu un salbatic, sa se angajeze undeva unde sa castige mai mult, iar la sfarsit gagica ai spune: NU TE MAI IUBESC, TE-I SCHIBAT, NU MAI ESTI PERSOANA DE CARE M-AM INDRAGOSTIT
Gagica si-a gasit alt motociclist cu parul lung iar asta s-a dus la el si i-a facut cadou o caciula
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Februarie 2009 la 21:04

aah, tu erai tipu care vroia sa gaseasca solutii sa isi schimbe gagica... ahah ... acu inteleg la ce te referi

de eram in locul tau ii dadeam cateva palme bune..
ce femeieeeeeeeeeeeeee

eu nu ti'as fi facut faze d'astea naspa

as fi ca o pisicutza pe langa tine..

Miaau...
Antony Avatarul lui Antony
Citeaza Raspunde

Postat de Antony pe 21 Aprilie 2009 la 18:13

De la: Greenie, la data 2009-02-12 21:04:59aah, tu erai tipu care vroia sa gaseasca solutii sa isi schimbe gagica... ahah ... acu inteleg la ce te referi

de eram in locul tau ii dadeam cateva palme bune..
ce femeieeeeeeeeeeeeee

eu nu ti'as fi facut faze d'astea naspa

as fi ca o pisicutza pe langa tine..

Miaau...

Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info