Cat de prost am putut sa fiu??:)))))
Pagina 1 din 4

Toate forumurile » Femei » Cat de prost am putut sa fiu??:))))) » Pagina 1 din 4

Pagini: 1 2 3 4 >>
Sari la pagina:
eu_mihai Avatarul lui eu_mihai
Citeaza Raspunde

Postat de eu_mihai pe 10 Februarie 2009 la 22:17

Salut ma cheama mihai si vreau sa va inntreb ceva, poate imi puteti da un raspuns care sa ma ajute.
Eu ma consider un baiat destul de aratos, adik nu sunt nici brad pitt, dar nici... unu vai de capu lui . Eu acum am 16 numani, si am avut numai o prietena pana acum, cu care am stat in jur de 2 saptamani, dar ce ma streseaza cel mai tare, e ca in urma cu vreo cativa ani, erau multe fete care vroiau sa fie cu mine, dar pe care le-am refuzat incontinuu. NU stiu de ce am facut asta, probabil pentru ca nici unu din prietenii mei nu avusese prietena(din cate stiu eu), sau pentru simplul motiv ca imi era rusine.(una care m-a batut la cap aproape 1 luna, arata acuma... mama mama si imi vine sa imi trag palme). Important este ca acum nu prea stiu cum sa ma comport cu ele si cam ce ar trebui sa fac ca sa agat o fata sau sa mentin relatia, pentru ca nu am experienta. Sigur daca nu as fi fost asa prost cand eram mai mic putin, acum nu as mai fi avut aceste probleme, dar asta e situatia acum, asa ca as vrea niste sfaturi sau raspunsuri.. plz:D
aa.. si rasp sincere si pe topic as prefera daca se poate:D
lawyer Avatarul lui lawyer
Citeaza Raspunde

Postat de lawyer pe 10 Februarie 2009 la 23:29

De la: eu_mihai, la data 2009-02-10 22:17:01Salut ma cheama mihai si vreau sa va inntreb ceva, poate imi puteti da un raspuns care sa ma ajute.
Eu ma consider un baiat destul de aratos, adik nu sunt nici brad pitt, dar nici... unu vai de capu lui . Eu acum am 16 numani, si am avut numai o prietena pana acum, cu care am stat in jur de 2 saptamani, dar ce ma streseaza cel mai tare, e ca in urma cu vreo cativa ani, erau multe fete care vroiau sa fie cu mine, dar pe care le-am refuzat incontinuu. NU stiu de ce am facut asta, probabil pentru ca nici unu din prietenii mei nu avusese prietena(din cate stiu eu), sau pentru simplul motiv ca imi era rusine.(una care m-a batut la cap aproape 1 luna, arata acuma... mama mama si imi vine sa imi trag palme). Important este ca acum nu prea stiu cum sa ma comport cu ele si cam ce ar trebui sa fac ca sa agat o fata sau sa mentin relatia, pentru ca nu am experienta. Sigur daca nu as fi fost asa prost cand eram mai mic putin, acum nu as mai fi avut aceste probleme, dar asta e situatia acum, asa ca as vrea niste sfaturi sau raspunsuri.. plz:D

Iti dau un sfat: Joe Cocker prietenii stiu de ce!!
dasca777 Avatarul lui dasca777
Citeaza Raspunde

Postat de dasca777 pe 11 Februarie 2009 la 08:52

De la: eu_mihai, la data 2009-02-10 22:17:01Salut ma cheama mihai si vreau sa va inntreb ceva, poate imi puteti da un raspuns care sa ma ajute.

sinucide-te ,daca u ai pb din astea la 16 ani:)))..acu tre sas fti,sa bei ,sa te distrezi...off...toti idiotii vor relatii la 16 ani:)))esti copil,o sa mai cresti si o sa vezi...bafta
eu_mihai Avatarul lui eu_mihai
Citeaza Raspunde

Postat de eu_mihai pe 11 Februarie 2009 la 09:58

acu tre sas fti,sa bei ,sa te distrezi...

pai ma gandeam k dak o sa reusesc sa fiu cu una o sa poata veni si astea;). eu ies des cu prietenii in cluburi, baruri ma rog... si ma distrez da ies mai mult cu baieti, si nu, nu sunt gay:))))
dj_Mike Avatarul lui dj_Mike
Citeaza Raspunde

Postat de dj_Mike pe 12 Februarie 2009 la 12:20

sinucide-te ,daca u ai pb din astea la 16 ani:)))..acu tre sas fti,sa bei ,sa te distrezi...off...toti idiotii vor relatii la 16 ani:)))esti copil,o sa mai cresti si o sa vezi...bafta
Greenie Avatarul lui Greenie
Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 12 Februarie 2009 la 21:12

De la: eu_mihai, la data 2009-02-11 09:58:55acu tre sas fti,sa bei ,sa te distrezi...

pai ma gandeam k dak o sa reusesc sa fiu cu una o sa poata veni si astea;). eu ies des cu prietenii in cluburi, baruri ma rog... si ma distrez da ies mai mult cu baieti, si nu, nu sunt gay:))))

auzi, baga si tu niste poze cu tine sa iti tin partea in fatza baietilor daca esti sau nu gay (am ultimul cuvant),

ca vad ca se cam dau la tine...........

cluburi nenica??

pai nu iti cere buletinu??

mie si acu mai mi'l cere, dar ii arat direct si permisu (ca sa ma dau si mare nu alta) si buletinu de 21 de ani
gabi8ma Avatarul lui gabi8ma
Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 12 Februarie 2009 la 23:39

mihai .... esti asa comic-simpatic ca nici nu ma pot lua de tine , eeeeeeeeeehehei ... 16 ani , 20 ani , aia viata , mai vreau
KatanaBlade Avatarul lui KatanaBlade
Citeaza Raspunde

Postat de KatanaBlade pe 12 Februarie 2009 la 23:45

Auzi, dude? nu incerca sa intelegi femeile la varsta ta...nu le-a inteles Freud, apai unul la 16 ani...si inca ceva: ia-ti o fata cu vreo 1-2 ani mai mica...ca sunt mai previzibile decat o adolescenta de 16 ani cu creierii si personalitatea terci...
zumzetalbastru Avatarul lui zumzetalbastru
Citeaza Raspunde

Postat de zumzetalbastru pe 16 Februarie 2009 la 08:24

vezi ca femeile provoaca dependenta ... cluburi la 16 ani? this is new ... sa zicem ca te cred, in Romania se poate orice ... daca iti doresti o relatie serioasa la 16, parca te si vad pe la 24 de ani intrand pe yuppy si spunand ca vrei sa te insori :D
frkerry Avatarul lui frkerry
Citeaza Raspunde

Postat de frkerry pe 16 Februarie 2009 la 11:24

Ho Ho...- la 24 isi asteapta copii de la serbare.....
jolie Avatarul lui jolie
Citeaza Raspunde

Postat de jolie pe 16 Februarie 2009 la 18:24

ce dilema...
jason Avatarul lui jason
Citeaza Raspunde

Postat de jason pe 16 Februarie 2009 la 18:42

mai mihai..nu te mai stresa atat...de femei e plina lumea..
sa-ti zic ceva..cand vei fi cu aia pe care ti-o odresti acum...vezi alta mai buna...si deja o lasi pe actuala si o vrei pe aia...nu tre sa te gandesti la asta...cred ca mai bine e sa fii tu insuti, sa te distrezi..si nici nu stii de unde sare iepurele..lasa-le pe ele sa vina la tine..;)
la varsta ta nu are rost sa ai o relatie serioasa..si nici nu cred ca vei avea...va fi doar cva temporar...bucura-te de viata! lasa grijile deoparte..
holy_devil Avatarul lui holy_devil
Citeaza Raspunde

Postat de holy_devil pe 16 Februarie 2009 la 22:52

prin provincie lucrurile stau cu totul altfel...si chiar si in bucuresti umblam prin tot felul de puburi si cluburi,inca de cand eram in generala...bne nu ca as fi prea batran aqm(22ani)si nu cred ca accesu imi era permis din cauza anturajului,unii zic cxa d'asta dar nu cred!-
adi3 Avatarul lui adi3
Citeaza Raspunde

Postat de adi3 pe 16 Februarie 2009 la 23:38

ma lasi...bea pana cazi lat,descopera sexul,si femeile sunt destule
Citeaza Raspunde

Postat de dasca777 pe 17 Februarie 2009 la 16:26

De la: adi, la data 2009-02-16 23:38:24ma lasi...bea pana cazi lat,descopera sexul,si femeile sunt destule

ori asta ori te sinucizi din dragoste:P
kostyx84 Avatarul lui kostyx84
Citeaza Raspunde

Postat de kostyx84 pe 3 Martie 2009 la 16:04

Daca il invatati sa bea de pe-acum pana face pe el,o sa mai pupe pasarica in alta viata.
Lasati copilu' in pace!El vrea decat sa fie in randu' lumii"PE-ATUNCI, NICIUNUL DIN PRIETENII LUI N-AVEAU PRIETENA" ,acum, probabil, au si vrea sa se joace si el de-a iubitul cu iubita.
rieddell Avatarul lui rieddell
Citeaza Raspunde

Postat de rieddell pe 4 Martie 2009 la 00:21

De la: Greenie, la data 2009-02-12 21:12:38auzi, baga si tu niste poze cu tine sa iti tin partea in fatza baietilor daca esti sau nu gay (am ultimul cuvant),
ca vad ca se cam dau la tine...........

cluburi nenica??
pai nu iti cere buletinu??
mie si acu mai mi'l cere, dar ii arat direct si permisu (ca sa ma dau si mare nu alta) si buletinu de 21 de ani

hm ... cam multe acte care sa iti "dovedeasca" "maturitatea".
eo am descoperit viata de club la 15 ani :D si deja incepusem cu bauturi si tigari si nu ma intreba nimeni de nimic , nici dk eram major si nici de buletin. Da park p'atunci iti cerea buletinu' de 14 ani? :-/ sau nu mai tin eo bine minte?
rieddell Avatarul lui rieddell
Citeaza Raspunde

Postat de rieddell pe 4 Martie 2009 la 00:23

si ca un on-topic: eo cred ca ai fost destul de inconstient ... ;)) la vremea aia.
adi3 Avatarul lui adi3
Citeaza Raspunde

Postat de adi3 pe 4 Martie 2009 la 15:41

daca te vor ele pai ia-le pe toate frate,fa orgii,sex,drink.....ai timp toata viata sa cauti ceva compatibil
hudreaadi Avatarul lui hudreaadi
Citeaza Raspunde

Postat de hudreaadi pe 19 Martie 2009 la 08:20

neatza
ai probleme existentiale nu gluma...:P
totusi, la 16 ani cati ai, si dak zici k iesi in cluburi si dastea, pun pariu k bei; si in cazul meu. cand beau ceva imi vine cheful de distractie, si implicit de combinat; dar cand iesi intrun club, nu te gandi eu ce voi face, ce fata voi combina; pur si simplu distreazate, in mod diferit de ceilalti si te vor remarca fetele cu siguranta; apoi vezi u, pui ochii p una, o inviti a dans, vrajeli, chestii trestii; o faci sa se simta atrasa de tine, nu uita sa o atingi, sa o pipai asa gentil, pana la urma cam asta conteaza; apoi cand simti ca e momentul potrivit, o saruti, sau k sa fi sigur, te apropii de ea si te faci k o saruti sai vezi reactia, sa nu iei o mare teapa; apoi vezi u ce mai urmeaza; in orice caz, cand o abordezi nu ii da ceva de baut din prima, o sa te considere slab, si ca nu ai imaginatie in a aborda o fata; poibil la o a doua intalnire;
in ceea ce priveste relatiile serioase, nu tias recomanda la varsta ta; in plus nu iti mananci frumusetea de copilarie cu asa ceva; ai vreme mai incolo, cand o sa gasesti persoana potrivita;
si apropo,cand mergi in cea club, incearca sa faci si niste fete sa vina cu voi(baietii); conteaza mult; cand fetele te vad ca intri in cub cu niste fete, automat in mintea lor se gandesc ca e ceva de capul tau;
spor in continuare
grigorescunelutu Avatarul lui grigorescunelutu
Citeaza Raspunde

Postat de grigorescunelutu pe 22 Martie 2009 la 23:25

pai ce daaca are 16 ani? intradevar eu nu ieseam in cluburi pt ca nu prea erau dar discotecile le-am luat de la 13 ani (unde se putea intra bineinteles); Mihai viata adevarata pt tine abia acum incepe. Nu baga in seama rautatile. Ai auzit de tupe? vrei sa fi cu o fata? cauta pe net si vei gasi vorbe sa aburesti femeile. Impresia conteaza la inceput pana ajungi cu ea in pat (si prima data iti tremura picioarele putin si ai un gol in stomac) apoi totul decurge normal. Lasa-le impresia ca le sti pe toate si esti nr unul tot timpul. Cateodata nu e bine sa fi sincer cu fetele de 16 ani ( ai grija ca sunt si fete versate la varsta asta care te fac foarte usor). In general fetele de 16 ani cauta barbati mai maturi cu cel putin 2 ani ( pt ca cei de varsta lor par a fi copilasi), aici conteaza foarte mult fizicul pe care il ai, Bafta
Antony Avatarul lui Antony
Citeaza Raspunde

Postat de Antony pe 23 Martie 2009 la 11:48

Mihai! stai linitit...e ceva normal, si nu te lua dupa cei RAI(se stiu ei care sunt). In Bucuresti e ceva mai diferit,fata de provincie(aici nu prea intri prin cluburi daca nu ai 18 ani),spre deosebire de provincie unde intri si la 14 ani, si nu exagerez. O spun din propria experienta. Si eu faceam acelasi lucruri ca si tin de la 14 ani. Asa ca nu`i motiv de panica....sau de SPANZURAT.
Ce este cel mai important...este sa iti vezi in continuare de viata....sa te distrezi...sa fwti tot ce prinzi...sa cauti neaparat o rel serioasa....ca nu o sa gasesti.Daca e sa fie serioasa,Sa Fie.....ca nu strica sa fwti mai des. Sa le respecti pe toate...(in special dupa ce le fwti)...pt ca se vor intoarce la tine.Restul vine de la sine
bafta

SirKnieghf Avatarul lui SirKnieghf
Citeaza Raspunde

Postat de SirKnieghf pe 23 Martie 2009 la 14:18

Dude, nu cred ca aici vei gasi prea multe raspunsuri pentru ca multi n au inteles problema ta principala, care consider personal ca ar fi lipsa de relatii si implicit, de experienta.

People, baiatul are nevoie de un "how to", chestii care sa se apropie de adevar, nu generalitati precum "bea, distreaza-te, fwte..." El vrea chestii concrete. Cum sa fwta daca nu stie sa se apropie de o persoana, sa tina o conversatie faina, sa se faca placut?

Cred ca tine de caracterul tau aici si de mediu in care ai crescut (fizic, cultural). Situatia nu e chiar asa nasoala, la 16 ani n ai nevoie de relatie pentru ca nici nu stii ce e aia o relatie cu adevarat (nici eu nu stiam la vremea ta ca si altii de altfel, e natural, firesc)

Incearca sa te implici in cat mai multe chestii care presupun relationare si socializare cu fete, mai lasa gasca de baieti. Incearca sa placi in grupul care esti, fii natural pentru ca asa ti sta cel mai bine.

Si foarte important! Cum a mai precizat cineva pe aici. Cauta fete cu 1-2 ani mai mici. Stiu ca umbli dupa forme, doar esti baiat, dar pentru experienta, take it easy si n-ai nimic de pierdut. La cum a evoluat stilul de viata si restul, cu siguranta vei gasi tipe oke, chiar dk mai mici ca tine, prin care sa descoperi lucruri noi si sa inveti multe.

Viata e o continua cercetare, si fireste, o lectie de descoperire!;)
emyy Avatarul lui emyy
Citeaza Raspunde

Postat de emyy pe 26 Martie 2009 la 02:06

stai ma linistit ca toti am fost asa.e ceva normalsa se intample asta.ai timp sa inveti sa te apropii de fete(femei)..toate la timpul lor.astea sunt etape ale vietii deci nu te grabi si nu dispera ca nu rezolvi nimic asa..
Citeaza Raspunde

Postat de pe 26 Martie 2009 la 07:31

eu am impresia ca este un copil orfan sau de bani gata, care crede ca poate imita un matur. Stai ma muc in banca ta, iar gagicile vin singure daca te duce capul sa spui doua cuvinte inteligente.
Citeaza Raspunde

Postat de dasca777 pe 26 Martie 2009 la 08:13

De la: costelino1967, la data 2009-03-26 07:31:59eu am impresia ca este un copil orfan sau de bani gata, care crede ca poate imita un matur. Stai ma muc in banca ta, iar gagicile vin singure daca te duce capul sa spui doua cuvinte inteligente.

nu cred ca il duce...e un rasfatat de bani gata si pe care masa l-a pupat in 3 litere pana acum si acum fce fig...sper sa mori copilule sa fac susu pe mormantul tau
baytu Avatarul lui baytu
Citeaza Raspunde

Postat de baytu pe 27 Martie 2009 la 15:54

Mai Mihai da repede va miscati in ziua de astazi?! acum veo cati va ani , cati ani k acuma ai 16 , la 13,14? voi nu mai aveti activitati extrascolare?ati trecut peste!sariti direct in cluburi?si femei, ai toata viata la dispozitie, deci cate femei vei avea no sa-ti vina sa crezi, pe toate acelea inmultestele cu 10 si o sa vezi cate te vor refuza!!!!Stai cat se poate de calm!!!! toate la vremea lor!!!!!!!!!!!
Citeaza Raspunde

Postat de dasca777 pe 28 Martie 2009 la 19:18

MIhai mori...tRAIASCA REVOLUTIA
andaa Avatarul lui andaa
Citeaza Raspunde

Postat de andaa pe 28 Martie 2009 la 21:58

Liberte ..Egalite ..Fraternite
lingea Avatarul lui lingea
Citeaza Raspunde

Postat de lingea pe 11 Aprilie 2009 la 19:39

De la: dj_Mike, la data 2009-02-12 12:20:28

Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!
Pagini: 1 2 3 4 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum