Cat de prost am putut sa fiu??:)))))
Pagina 4 din 4

Toate forumurile » Femei » Cat de prost am putut sa fiu??:))))) » Pagina 4 din 4

Pagini: << 1 2 3 4
Sari la pagina:
Octavian_b Avatarul lui Octavian_b
Citeaza Raspunde

Postat de Octavian_b pe 16 Septembrie 2009 la 10:06

Copile...lumea e plina de curve repetente...nu te arunca intr-un jeg de relatie trait in fata blocului...ca te trezesti la 30 de ani si constati ca in viata ta au fost numai 2 femei...o arzi gen calugar !!
Parerea mea e ca tre sa dai cat mai tare cu mobra-n gaste...distreaza-te...umbla, descopera...experimenteaza...poti apela chiar si la Gregorian Bivolaru...si nu in ultimul rand...spune NU drogurilor :)))))
Frate...esti pleznit ??!?!?!?!
Smotoceste-ti colegele...trage de buci vecinele...musca de sfarcuri prietenele...distreaza-te !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Septembrie 2009 la 22:42

felicitari. ti-ai dat seama de destinul tau ca barbat.

femeile pe care le vrei, sau is ocupate, sau is prea proaste, cele pe care nu le vrei, vin garla.

surpriza, mai bine nu va fi si se pare ca tu ti ai dat seama deja, si te ai resemnat. adica, alegi ce vine...

mie inca nu mi a reusit asta.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 21 Septembrie 2009 la 09:03

De la: eu_mihai, la data 2009-02-10 22:17:01Salut ma cheama mihai si vreau sa va inntreb ceva, poate imi puteti da un raspuns care sa ma ajute.
Eu ma consider un baiat destul de aratos, adik nu sunt nici brad pitt, dar nici... unu vai de capu lui . Eu acum am 16 numani, si am avut numai o prietena pana acum, cu care am stat in jur de 2 saptamani, dar ce ma streseaza cel mai tare, e ca in urma cu vreo cativa ani, erau multe fete care vroiau sa fie cu mine, dar pe care le-am refuzat incontinuu. NU stiu de ce am facut asta, probabil pentru ca nici unu din prietenii mei nu avusese prietena(din cate stiu eu), sau pentru simplul motiv ca imi era rusine.(una care m-a batut la cap aproape 1 luna, arata acuma... mama mama si imi vine sa imi trag palme). Important este ca acum nu prea stiu cum sa ma comport cu ele si cam ce ar trebui sa fac ca sa agat o fata sau sa mentin relatia, pentru ca nu am experienta. Sigur daca nu as fi fost asa prost cand eram mai mic putin, acum nu as mai fi avut aceste probleme, dar asta e situatia acum, asa ca as vrea niste sfaturi sau raspunsuri.. plz:D
aa.. si rasp sincere si pe topic as prefera daca se poate:D

Tinere, bunaciunea aia de care spui, ti-a facut avansuri timp de o luna si pentru ca erai al alteia;asa-s femeile, simt nevoia sa te "sufle", sa-si demnostreze lor si suratelor ca ele sunt mai "tari" decat titulara;ai o femeie, le ai pe toate;nu ai nici o femeie, greu devii interesant pentru ele.Nu ai fost prost, ai facut ceea ce ai simtit;nu te impacienta, experienta vine de la sine.Vrei sa pastrezi o relatie?"Leaga-o" sentimental de tine: fii romantic, uneori, asta nu strica niciodata - vorbeste despre ea, cunoaste-o, poti sa-i oferi si flori, din cand in cand, chiar daca pare demodat;plimb-o, distreaz-o, fa-i surprize si nu te arata niciodata gelos, chiar daca simti asta; nu-i arata niciodata ca o iubesti foarte mult si nici nu-i arata prea des - i se va urca usor la cap;las-o si pe ea sa te mai sune...

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 Octombrie 2009 la 09:36

cine se scuza se acuza....
gothicgirl Avatarul lui gothicgirl
Citeaza Raspunde

Postat de gothicgirl pe 17 Octombrie 2009 la 22:05

De la: adi3, la data 2009-03-04 15:41:53daca te vor ele pai ia-le pe toate frate,fa orgii,sex,drink.....ai timp toata viata sa cauti ceva compatibil

uita-te la ei!numa drinkuituri si orgi sexuale va coace bibilica! nu invatati baiatul la prosti! Ce naiba,ati uitat cum era la 16 ani???a fost demult intradevar,dar probleme sentimentale erau mari dileme si pentru noi!nu ca asta ar fi solutia dar din asta consta viata,trecand prin astfel de sentimente ne formam si e bine sa fie traite la vremea lor!Tu poti sa-i dai cu berea si vinul,sa schimbi dom'soarele in fiecare noapte daca te tine si te face fericit
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 17 Octombrie 2009 la 23:11

"uita-te la ei!numa drinkuituri si orgi sexuale va coace bibilica! "

o sa iau afirmatia asta ca pe un compliment
KARA000280 Avatarul lui KARA000280
Citeaza Raspunde

Postat de KARA000280 pe 17 Octombrie 2009 la 23:45

De la: Haps, la data 2009-10-17 23:11:42"uita-te la ei!numa drinkuituri si orgi sexuale va coace bibilica! "

Este clar ca e seceta pe la tine

Mai pustane ..doua "vorbe" si atat:
Curiozitatea a omorat pisica.
Graba strica treaba!
Este normal ca la varsta ta,cand hormonii isi fac de cap,sa iti doresti femei/fete dar asta nu inseamna sa scrie pe tine disperatu`!
Analizeaza si tu pustoaicele ,citeste niste trucuri(internetul este mare,iar carti destule!) si nu in ultimul rand foloseste prezervativul.
Asta daca nu vrei sa te trezesti cu un "oracait" mic pe cap.

Ps. Nu tot ce zboara se mananca!
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 18 Octombrie 2009 la 00:13

De la: KARA000280, la data 2009-10-17 23:45:40
De la: Haps, la data 2009-10-17 23:11:42"uita-te la ei!numa drinkuituri si orgi sexuale va coace bibilica! "

Graba strica treaba!
Este normal ca la varsta ta,cand hormonii isi fac de cap,sa iti doresti femei/fete dar asta nu inseamna sa scrie pe tine disperatu`!
Analizeaza si tu pustoaicele ,citeste niste trucuri(internetul este mare,iar carti destule!) si nu in ultimul rand foloseste prezervativul.

sa inteleg ca umorul nu e punctul tau forte
KARA000280 Avatarul lui KARA000280
Citeaza Raspunde

Postat de KARA000280 pe 18 Octombrie 2009 la 00:48

De la: Haps, la data 2009-10-18 00:13:06
De la: KARA000280, la data 2009-10-17 23:45:40

Graba strica treaba!

sa inteleg ca umorul nu e punctul tau forte
Sa intelegi ca imi este somn ,iar pustanul asta mic avea nevoie de ajutor
Haps..... noapte buna!
bucur20 Avatarul lui bucur20
Citeaza Raspunde

Postat de bucur20 pe 6 Noiembrie 2009 la 12:20

la varsta asta ar trebui sa stie sa bea eu cred ca e putin inapoiat http://www.yuppy.ro/comunitate/forum/post_reply/7581.html#
LeonKing Avatarul lui LeonKing
Citeaza Raspunde

Postat de LeonKing pe 6 Noiembrie 2009 la 13:39

De la: eu_mihai, la data 2009-02-10 22:17:01Salut ma cheama mihai si vreau sa va inntreb ceva, poate imi puteti da un raspuns care sa ma ajute.
Eu ma consider un baiat destul de aratos, adik nu sunt nici brad pitt, dar nici... unu vai de capu lui . Eu acum am 16 numani, si am avut numai o prietena pana acum, cu care am stat in jur de 2 saptamani, dar ce ma streseaza cel mai tare, e ca in urma cu vreo cativa ani, erau multe fete care vroiau sa fie cu mine, dar pe care le-am refuzat incontinuu. NU stiu de ce am facut asta, probabil pentru ca nici unu din prietenii mei nu avusese prietena(din cate stiu eu), sau pentru simplul motiv ca imi era rusine.(una care m-a batut la cap aproape 1 luna, arata acuma... mama mama si imi vine sa imi trag palme). Important este ca acum nu prea stiu cum sa ma comport cu ele si cam ce ar trebui sa fac ca sa agat o fata sau sa mentin relatia, pentru ca nu am experienta. Sigur daca nu as fi fost asa prost cand eram mai mic putin, acum nu as mai fi avut aceste probleme, dar asta e situatia acum, asa ca as vrea niste sfaturi sau raspunsuri.. plz:D

lasa, nu plange... sunt altii si mai si...

si tu ai viata inainte, nu ca ei...
MarioCristiano Avatarul lui MarioCristiano
Citeaza Raspunde

Postat de MarioCristiano pe 6 Noiembrie 2009 la 15:00

La 16 ani, invita noua cucerire la tine distrativa putin, cu niste muzica cva alcool si dupa arata-i drumul spre dormitor . Sigur dupa prima experienta de genul asta, instinctul tau masculin iti va spune ce sa faci si cu urmatoarele fete.
fall_and_rise Avatarul lui fall_and_rise
Citeaza Raspunde

Postat de fall_and_rise pe 6 Noiembrie 2009 la 15:39

De la: MarioCristiano, la data 2009-11-06 15:00:40La 16 ani, invita noua cucerire la tine distrativa putin, cu niste muzica cva alcool si dupa arata-i drumul spre dormitor . Sigur dupa prima experienta de genul asta, instinctul tau masculin iti va spune ce sa faci si cu urmatoarele fete.

te-ai gandit mult ?
LeonKing Avatarul lui LeonKing
Citeaza Raspunde

Postat de LeonKing pe 6 Noiembrie 2009 la 16:08

De la: fall_and_rise, la data 2009-11-06 15:39:09
De la: MarioCristiano, la data 2009-11-06 15:00:40La 16 ani, invita noua cucerire la tine distrativa putin, cu niste muzica cva alcool si dupa arata-i drumul spre dormitor . Sigur dupa prima experienta de genul asta, instinctul tau masculin iti va spune ce sa faci si cu urmatoarele fete.

te-ai gandit mult ?

ai alta reteta?
eu nu am avut...
LupTzicnit Avatarul lui LupTzicnit
Citeaza Raspunde

Postat de LupTzicnit pe 14 Noiembrie 2009 la 04:34

Foarte PROST itzi spune LUPUL !!

incerca sa spui cu voce tare LUPUL citit invers :) POTZI ?

..... Eu tzi-am spus .....
yuppy005438 Avatarul lui yuppy005438
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy005438 pe 17 Ianuarie 2010 la 22:07

Acum e prea tarziu.Anii au trecut iar tu ai îmbatrânit.
N-ai decât sa traiesti din amintiri.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 18 Ianuarie 2010 la 13:41

De la: LeonKing, la data 2009-11-06 13:39:29

lasa, nu plange... sunt altii si mai si...

si tu ai viata inainte, nu ca ei...

Mai, copile ....

Imi vine sa rad f tare cand citesc ce probleme ai, dar stiu ca pt tine este ceva f serios. Pt mine liceul a fost varza, hormonii si-au facut de cap, faceam numai tampenii,
nu aveam incredere in mine, mi se parea ca toate stiu ce sa faca cu baietii, numai eu nu, vroiam relatie serioasa etc Gandeste-te ca asa cum esti tu sunt si fetele, fara sa stie ce si cum.

Sfatul meu, ca de la una trecuta prin viata, este: distreaza-te cat mai mult, cu prietenii aia ai tai (stai linistit ca nu esti gay) si daca vezi vreo fata care iti place, incearca sa o inviti undeva si sa o faci sa se simta bine. O sa urmeze apoi tot ce vrei tu, de care, in paranteza fie spus, ai timp berechet toata viata.
Nu-ti trebuie tehnici sau cine stie ce stiinta, doar sa fii tu insuti.
Curaj!
raluka_87 Avatarul lui raluka_87
Citeaza Raspunde

Postat de raluka_87 pe 19 Ianuarie 2010 la 07:55

saracutul de tine!!
yna Avatarul lui yna
Citeaza Raspunde

Postat de yna pe 19 Februarie 2010 la 09:40

cata rautate din partea unora...super sfaturile date unui copil...oare daca ar fi copilul nostru aceleasi sfaturi i-am da...nu cred ca are nevoie sa-si incheie viata aici si nici sa inceapa una destrabalata care sa-l distruga ...sunt si baieti si fete care deja la anii acestia au inceput sa faca multe dar depinde de educatia primita si de atentia acordata de parinti...in general copiii la aceasta varsta au nevoie de parinti si daca ei nu au timp si au doar bani,daca ei au deja viata lor dezordonata copilul va cauta sa-si faca viata lui...ei au nevoie de modele ...se vor modela in functie de ce va vedea in jur ...acasa,la prieteni,la scoala,in fata blocului...parerea mea este ca esti prea mic pt o relatiew serioasa ...e varsta cand iti faci prietene si vei castiga experienta in timp...te vei maturiza si vei cunoaste la momentul potrivit mai multe ...acum bucurate de copilarie caci ea nu se va mai intoarce...barurile nu sunt pt tine dupa parerea mea ..cred ca ai nevoie de o minte curata sa poti alege pt tine ceea ce este mai bun cauta modele pe care le apreciezi
yuppy013453 Avatarul lui yuppy013453
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy013453 pe 24 Iunie 2010 la 16:45

Ma .. normal knd iesi in parc q 3 fete date la una dintre ele k ai fost prost rau k na'i facut'o stii u ... a sii dak nu iti merge q fetele uite un sfat date la baieti
yuppy013454 Avatarul lui yuppy013454
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy013454 pe 24 Iunie 2010 la 16:55

Normal frate daca toata ziua stai cu capu in curu lu tactu de dimineatza pana seara o sa mori plin de cacat la gura=)) pishamash pe tine de taratura imputita arati ca dracu jigodia naibii
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Iunie 2010 la 20:13

De fapt tu nu ai nici o problema...experienta o sa o ai prin repetitie..repetitia e mama perfectionari... deci baga mare termina o scoala,o faculta dupa aia ..si o sa gasesti o tipa independenta si ne scrii dupa aia ca din cauza studiilor ale trairilor nu gasesti femeia ideala...si atunci o sa ai o problema..
TopyNWD Avatarul lui TopyNWD
Citeaza Raspunde

Postat de TopyNWD pe 24 Iunie 2010 la 20:40

De la: VirtLoop, la data 2009-02-16 08:24:26vezi ca femeile provoaca dependenta ... cluburi la 16 ani? this is new ... sa zicem ca te cred, in Romania se poate orice ... daca iti doresti o relatie serioasa la 16, parca te si vad pe la 24 de ani intrand pe yuppy si spunand ca vrei sa te insori :D

Chiar ne cheamă și la nuntă
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: << 1 2 3 4
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info