Caut fata simpatica, cu simtul umorului de ziua indragostitilor
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Femei » Caut fata simpatica, cu simtul umorului de ziua indragostitilor » Pagina 1 din 1

nyk Avatarul lui nyk
Citeaza Raspunde

Postat de nyk pe 10 Februarie 2009 la 22:51

De 4 luni nu am mai avut nici o relatie stabila cu vreo fata, pentru ca pur si simplu nu am avut chef de asa ceva. Acum incep sa ma simt singur

Va astept pe privat
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 10 Februarie 2009 la 22:53

de 4 luni ?? pfoaaaaaaaaaa ce te compatimesc...
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 10 Februarie 2009 la 22:53

de 4 luni ?? pfoaaaaaaaaaa ce te compatimesc...
lawyer Avatarul lui lawyer
Citeaza Raspunde

Postat de lawyer pe 10 Februarie 2009 la 23:22

De la: nyk, la data 2009-02-10 22:51:55De 4 luni nu am mai avut nici o relatie stabila cu vreo fata, pentru ca pur si simplu nu am avut chef de asa ceva. Acum incep sa ma simt singur

Va astept pe privat

ti-am vazut profilul mi se pare ca esti un tip dragut daca nu iti place de mine, am un prieten, e negru si musculos ce zici??
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Februarie 2009 la 09:02

bai ia-o pe manuela,,,,e aproape de tine zi de zi...si dupa ce o iei de nevasta pe manuela ,taie-ti mainile si sinucide-te boule
adnana Avatarul lui adnana
Citeaza Raspunde

Postat de adnana pe 11 Februarie 2009 la 16:02

ce rai sunteti cu baiatul.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Februarie 2009 la 16:21

De la: nyk, la data 2009-02-10 22:51:55De 4 luni nu am mai avut nici o relatie stabila cu vreo fata, pentru ca pur si simplu nu am avut chef de asa ceva. Acum incep sa ma simt singur

Va astept pe privat

iesi cu mata la plimbare,,,,asta da relatie de ani de zile...si fa-ti o manuela si gata,dupa aia mori impliit,...ce idiot
Citeaza Raspunde

Postat de adnana pe 11 Februarie 2009 la 16:24

De la: dasca777, la data 2009-02-11 16:21:49

Va astept pe privat

iesi cu mata la plimbare,,,,asta da relatie de ani de zile...si fa-ti o manuela si gata,dupa aia mori impliit,...ce idiot

Dragutule, oare tu nu esti la fel de singur ca si el?????
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Februarie 2009 la 16:31

draga dasca, pustiu cauta si el "saritoare", adnana e o tipa buna, s'ar da la un astfel de manuel..... acum depinde daca se descurca, tu ce zici?? ar merge?? hahaha

ah stai, acu citesc titlul topicului haha..
si credeam ca topicu e faptul ca ai stat 4 luni singur si suferi..

patetic...topicu asta..

dar fii atent, fete moca pentru ziua indragostitilor NU se vand la ghiseul asta!!!

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Februarie 2009 la 16:31

De la: adnana, la data 2009-02-11 16:24:57

Va astept pe privat

nu e!
el e cu mine, si eu cu el, doar noi amandoi!

te oftici nu???
Citeaza Raspunde

Postat de adnana pe 11 Februarie 2009 la 16:37

De la: Greenie, la data 2009-02-11 16:31:51
De la: adnana, la data 2009-02-11 16:24:57

Va astept pe privat

nu e!

el e cu mine, si eu cu el, doar noi amandoi!

te oftici nu???

sa ma oftic
nyk Avatarul lui nyk
Citeaza Raspunde

Postat de nyk pe 11 Februarie 2009 la 22:00

dasca777 faci parte din categoria " Taranului de oras "Este de acord toata lumea cu mine?

Asadar, ciobanas.. eu la 19 ani spre deosebire de tine am un job care ma solicita de luni pana vineri, intre orele 10 si 19-20. Dupa ce vin de la job de obicei, mai pun mana si pe-o carte (mai ales acum in sesiune). In afara de asta nu pot avea o relatie pentru ca in weekend ma impart intre: Caracal, Buzau, Bucuresti. Nu mai judeca oamenii pana nu-i cunosti, in fond nu te-a bagat nimeni in seama.
Hai pa-pa

Ai grija la mintea ta scurta (777) nu stiu daca te-ai prins de aluzie... ca de la tine... nu stiu la ce sa ma astept..

Du-te si canta la alta masa

In loc sa-i ceri bani lui mami sau tati mai bine muncesti frustratule.
lorena3000 Avatarul lui lorena3000
Citeaza Raspunde

Postat de lorena3000 pe 11 Februarie 2009 la 22:09

Va astept pe privat

k bine zici ...asta da capcana pt. pitzipoance pe privat ...... si ce ai vrea tu sa discuti in privat ... "domnisoara ai web" "ce te excita cel mai tare"dar tu d-ra draga adresa messenger nuai?" hmmmmm bandit esti un topic tare
nu vezi cat de mare este satul acesta cum sa te simti singur ia si id-ul meu " sa nu uiti sa te dai la mine@yahoo.com"
Citeaza Raspunde

Postat de adnana pe 11 Februarie 2009 la 22:55

De la: nyk, la data 2009-02-11 22:00:31dasca777 faci parte din categoria " Taranului de oras "Este de acord toata lumea cu mine?

Asadar, ciobanas.. eu la 19 ani spre deosebire de tine am un job care ma solicita de luni pana vineri, intre orele 10 si 19-20. Dupa ce vin de la job de obicei, mai pun mana si pe-o carte (mai ales acum in sesiune). In afara de asta nu pot avea o relatie pentru ca in weekend ma impart intre: Caracal, Buzau, Bucuresti. Nu mai judeca oamenii pana nu-i cunosti, in fond nu te-a bagat nimeni in seama.
Hai pa-pa

Ai grija la mintea ta scurta (777) nu stiu daca te-ai prins de aluzie... ca de la tine... nu stiu la ce sa ma astept..

Du-te si canta la alta masa

In loc sa-i ceri bani lui mami sau tati mai bine muncesti frustratule.

De ce vrei sa-i faci jocul lui dasca777. Nu mai bine il ignori
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Februarie 2009 la 08:19

Va astept pe privat

te-ai scos...eu spun asa...o ai pe manuela,acum si pe adnana...ai 2 femei deja:))...de fapt femei e cam mult...prefer sa le spun substitut pt papusi gonflabile pt idioti,,,si nu uita,poate sunt o baterie...dar..sunt li-ion...u esti obisnuita zinc-carbon...deci..asta e...cat despre munk.amandoi muncim,daca te mai intereseaza mai am si o fac,...in fine...pt unu care vrea sa agate pe net(ma refer la tine) ...e deajunsa descrierea...u si sextotal va potriviti si adnana...in 3 e mai bine:))...bani de la parinti nu mai aiu de mult timp...u vb din exp cu bani de la parinti,asa cred:))....esti frustrat de fete,de munk,...te simti complexat?...poate esti din ala,am bani am femei,,,sunt tare...uuuuu ....cat despre faptul ca sunt o baterie,,,sunt bun la vibratoare macar:))....dar sa trecem si la adnana...de ce sa nu ma bage in seama?hmmm....eu inteleg ca si u esti stresata,lipsa de sex poate,,,si vrei sa te combini cu asta,,,dar...na,relax,bateriile 777 sunt cele mai bune:)))..doar nu o fi el duracell:P..asta a fost inceputul,doar asa ca-s obosit,si nu am chef de mistouri multe,dc ma mai calcati pe coada,promit sa va fac de ras tot forumul....;)...o zi buna
Citeaza Raspunde

Postat de adnana pe 12 Februarie 2009 la 10:55

De la: dasca777, la data 2009-02-12 08:19:50

Va astept pe privat

te-ai scos...eu spun asa...o ai pe manuela,acum si pe adnana...ai 2 femei deja:))...de fapt femei e cam mult...prefer sa le spun substitut pt papusi gonflabile pt idioti,,,si nu uita,poate sunt o baterie...dar..sunt li-ion...u esti obisnuita zinc-carbon...deci..asta e...cat despre munk.amandoi muncim,daca te mai intereseaza mai am si o fac,...in fine...pt unu care vrea sa agate pe net(ma refer la tine) ...e deajunsa descrierea...u si sextotal va potriviti si adnana...in 3 e mai bine:))...bani de la parinti nu mai aiu de mult timp...u vb din exp cu bani de la parinti,asa cred:))....esti frustrat de fete,de munk,...te simti complexat?...poate esti din ala,am bani am femei,,,sunt tare...uuuuu ....cat despre faptul ca sunt o baterie,,,sunt bun la vibratoare macar:))....dar sa trecem si la adnana...de ce sa nu ma bage in seama?hmmm....eu inteleg ca si u esti stresata,lipsa de sex poate,,,si vrei sa te combini cu asta,,,dar...na,relax,bateriile 777 sunt cele mai bune:)))..doar nu o fi el duracell:P..asta a fost inceputul,doar asa ca-s obosit,si nu am chef de mistouri multe,dc ma mai calcati pe coada,promit sa va fac de ras tot forumul....;)...o zi buna

esti simpatic rau de tot
nyk Avatarul lui nyk
Citeaza Raspunde

Postat de nyk pe 12 Februarie 2009 la 20:30

Dasca777 "bani de la parinti nu mai aiu de mult timp..."

In primul rand, domnule ANALFABET INVATA SA SCRII, apoi poate mai discut cu tine, retardule.

Mai uita-te in oglinda :))
lorena3000 Avatarul lui lorena3000
Citeaza Raspunde

Postat de lorena3000 pe 12 Februarie 2009 la 20:58

De la: nyk, la data 2009-02-12 20:30:21Dasca777 "bani de la parinti nu mai aiu de mult timp..."

In primul rand, domnule ANALFABET INVATA SA SCRII, apoi poate mai discut cu tine, retardule.

de ce esti rau cu prietenul meu? de ce il jignesti..tu daca ai vorbit asa cum esti? poate ti-a vorbit pe limba ta
KatanaBlade Avatarul lui KatanaBlade
Citeaza Raspunde

Postat de KatanaBlade pe 12 Februarie 2009 la 23:23

Mai nyk...dupa cum vad ca te-ai atacat pot spune ca tu esti ala frustrat...adica mai omule, tu te-ai auzit? ai vazut ce ai scris?...n-ai tu o sambata libera sa iesi undeva sa agati si tu o tipa??? Un lucru e sigur...aici nu e loc de agatat...aici unde toata lumea face misto de topicuri cretine. Si te-as mai intreba ce lucrezi? Asa pt cultura mea generala...ms pt informatie
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 13 Februarie 2009 la 00:03

De la: nyk, la data 2009-02-12 20:30:21Dasca777 "bani de la parinti nu mai aiu de mult timp..."

de mult timp..probabil u te gandeai la demult timp(e k esti retard)...sau poate aiu...ma grabeam nu stau mult la topicuri idiaoate scrise de labari..iau...e mai bine asa?....ai scapat de frustrarea ta cea mare?dc nu mai fa-ti o manuela in baie si somn de voie,,,,, .....poate cand te trezesti devii inteligent,,,hmmm....neah....:)))
Romeo86 Avatarul lui Romeo86
Citeaza Raspunde

Postat de Romeo86 pe 14 Februarie 2009 la 00:21

De la: dasca777, la data 2009-02-13 00:03:41

de mult timp..probabil u te gandeai la demult timp(e k esti retard)...sau poate aiu...ma grabeam nu stau mult la topicuri idiaoate scrise de labari..iau...e mai bine asa?....ai scapat de frustrarea ta cea mare?dc nu mai fa-ti o manuela in baie si somn de voie,,,,, .....poate cand te trezesti devii inteligent,,,hmmm....neah....:)))

ce tristi sunteti!!! ha ! se vede frustrarea in cuvintele voastre. hai ba ce dracu va platesc eu o fata frumusica sa vina la voi acasa...ziceti adresele cu tot cu cod postal
Blackdawn Avatarul lui Blackdawn
Citeaza Raspunde

Postat de Blackdawn pe 14 Februarie 2009 la 10:45

trimite colegu si mie una, o vreau mai in sange asa , si sa fie calda
nyk Avatarul lui nyk
Citeaza Raspunde

Postat de nyk pe 17 Februarie 2009 la 21:30

KatanaBlade lucrez ca broker imobiliar, dasca du-te si impusca-te nene. Te bagi singur in seama.

Voi cum i-ati raspunde unuia ce se ia de voi, haideti sariti cu injuraturile ca asa stie omul de rand sa faca. (dasca777) Un fel de Dan Diaconescu la patrat :

nyk Avatarul lui nyk
Citeaza Raspunde

Postat de nyk pe 17 Februarie 2009 la 21:35

De la: lorena3000, la data 2009-02-12 20:58:56

de ce esti rau cu prietenul meu? de ce il jignesti..tu daca ai vorbit asa cum esti? poate ti-a vorbit pe limba ta

de ce esti rau cu prietenul meu? de ce il jignesti..tu daca ai vorbit asa cum esti? poate ti-a vorbit pe limba ta :sml-confused000

Lorena3000 nu ti-ar face placere sa te jigneasca cineva.
Iar daca tu ai fi in locul meu si-ai inghiti ce t-i s-ar zice inseamna ca esti un 0, un om fara caracter.
Hai sa ma apuc eu sa te injur sa vad cum reactionezi?
Stai si inghiti nu?
nyk Avatarul lui nyk
Citeaza Raspunde

Postat de nyk pe 17 Februarie 2009 la 21:37

Haideti faceti rating!
Citeaza Raspunde

Postat de KatanaBlade pe 18 Februarie 2009 la 15:56

De la: nyk, la data 2009-02-17 21:37:24Haideti faceti rating!

N-are rost...pe un subiect ca asta nici Mircea Badea nu face rating...sorry man...nu esti de ras...esti de plans...si de plans, se plange in liniste...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 18 Februarie 2009 la 16:07

e k...esti din caracal...unde s-a rasturnat caruta cu prosti...te inteleg..:))...probabil cel mai prost din caruta a cazut primul(adik u)...sugerez altceva....tot daca vrei o fata,eu nu ma iau de tn...iti cumpar o papusa de jucarie (cu baterii 777)...sa te tina mult si poti sa te joci cu ea,,,sau poti folosi mana cum ai facut pana acum:P...cred ca preferi un negru...hmm...asta cred ca e pe gustul tau... vrei unul gonflabil sau real?:)))
nyk Avatarul lui nyk
Citeaza Raspunde

Postat de nyk pe 20 Februarie 2009 la 00:03

De la: dasca777, la data 2009-02-18 16:07:24

e k...esti din caracal...unde s-a rasturnat caruta cu prosti...te inteleg..:))...probabil cel mai prost din caruta a cazut primul(adik u)...sugerez altceva....tot daca vrei o fata,eu nu ma iau de tn...iti cumpar o papusa de jucarie (cu baterii 777)...sa te tina mult si poti sa te joci cu ea,,,sau poti folosi mana cum ai facut pana acum:P...cred ca preferi un negru...hmm...asta cred ca e pe gustul tau... vrei unul gonflabil sau real?:)))

In primul rand in Caracal nu s-a rasturant caruta cu prosti, era cu PLEOSTI nu ma pun la mintea unui retard, care inainte sa deschida gura ar trebui si sa gandeasca.

Si tie... Katana Blade uita-te frate la fata ta.
Esti vreun shaolin ceva? =))

Hai ca m-ati bine-dispus.

Ps. de acum incolo nu o sa va mai raspund nu imi petrec timpul pe forumuri ca voi, eu nu sunt atat de "smecher" ca voi

Citeaza Raspunde

Postat de KatanaBlade pe 20 Februarie 2009 la 16:24

De la: nyk, la data 2009-02-20 00:03:33
De la: dasca777, la data 2009-02-18 16:07:24

In primul rand in Caracal nu s-a rasturant caruta cu prosti, era cu PLEOSTI nu ma pun la mintea unui retard, care inainte sa deschida gura ar trebui si sa gandeasca.

Si tie... Katana Blade uita-te frate la fata ta.
Esti vreun shaolin ceva? =))

Hai ca m-ati bine-dispus.

Ps. de acum incolo nu o sa va mai raspund nu imi petrec timpul pe forumuri ca voi, eu nu sunt atat de "smecher" ca voi

Nu esti smecher, ai dreptate. Esti prost...rau...
marijuana Avatarul lui marijuana
Citeaza Raspunde

Postat de marijuana pe 3 Mai 2009 la 16:42

eu d un an nu am p nimeni .si sa fiu sincera e super bn,nu e nimeni sa ma bata la cap,fac ce vreau,cand vreau...
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului

Intra in contul tau

Info
X
info