Dragoste la prima vedere
Pagina 1 din 2

Toate forumurile » How to » Dragoste la prima vedere » Pagina 1 din 2

Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:
plicutet Avatarul lui plicutet
Citeaza Raspunde

Postat de plicutet pe 11 Februarie 2009 la 20:34

oare cati dintre noi au avut asa ceva...oare cati din noi cred in asa ceva ...
steauamea Avatarul lui steauamea
Citeaza Raspunde

Postat de steauamea pe 16 Februarie 2009 la 07:18

TOTI!!!!!!
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 16 Februarie 2009 la 07:47

eu , s-a terminat rau de tot , finalul a fost dezastruos
top_secret Avatarul lui top_secret
Citeaza Raspunde

Postat de top_secret pe 16 Februarie 2009 la 07:56

frumos sentiment
gabor_andrei Avatarul lui gabor_andrei
Citeaza Raspunde

Postat de gabor_andrei pe 16 Februarie 2009 la 09:09

nu prea mamaie
RadutIonut Avatarul lui RadutIonut
Citeaza Raspunde

Postat de RadutIonut pe 16 Februarie 2009 la 09:21

bai eu ma indragostesc de fiecare fata frumoasa care trece pe langa mine ... dar ea nu are acelasi sentiment asa ca .. imi trece
lolozaur_the_slayer Avatarul lui lolozaur_the_slayer
Citeaza Raspunde

Postat de lolozaur_the_slayer pe 16 Februarie 2009 la 10:04

Nu exista asa ceva ... intradevar iti place de aceea persoana dar nu potzi sa zici k te indragostesti de ea pe loc doar ca o vezi un pic .... trebuie sa cunosti persoana respectiva ... cel putin asa e pt mine ... Aici facem exceptie pt k sunt si acele fete "bune" pe care le vezi si stai cu gura pana la genunchi si zic " Mama ce i-as trageo lu asta "
ingermik Avatarul lui ingermik
Citeaza Raspunde

Postat de ingermik pe 16 Februarie 2009 la 10:46

da prea multe persoane cred in dragoste la prima vedere..........intreaba-le pe toate mamele singure si iti spun ele:))) cum au crezut in dragostea la prima vedere=))
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Februarie 2009 la 10:56

Da... se pare ca exista ... cel putin mie mi s-a intamplat o data dar din pacate n-a mers .
DarkChild Avatarul lui DarkChild
Citeaza Raspunde

Postat de DarkChild pe 16 Februarie 2009 la 11:45

De la: catalin1965, la data 2009-02-16 07:47:54eu , s-a terminat rau de tot , finalul a fost dezastruos

Prietene si eu am patit la fel... Lasa k se intoarce roata... noi s fim sanatosi..
mihaidorin0 Avatarul lui mihaidorin0
Citeaza Raspunde

Postat de mihaidorin0 pe 16 Februarie 2009 la 12:03

mda... asa cum a zis cineva mai sus... si eu sunt de parere ca atunci poti sa spui ca esti indragostit de cineva in momentul in care ai cunoscut persoana respectiva si iti dai seama daca va potriviti... dragoste la prima vedere? nu prea cred... poate dragoste in ceea ce priveste fizicul, te indragostesti de fizic dar sufletul? unde`l lasati? pe locul 2? adevarul e ca si la mine cam asa a fost... ne`am placut din prima, desi am zis clar ca fata nu se uita la mine dar m`a vrut. am sunat`o si ne`am intalnit tot mai des, ne`am dat seama ca ne iubim, am inceput o relatie serioasa dupa care dupa 2 ani s`a intors cu 180 de grade si mi`a zis clar... gata... si totul s`a terminat foarte urat... isi gasise un pustan amarat... ei asta e... se invarte roata intr`adevar... sa fim sanatosi, asta conteaza ;) numai bine tuturor
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Februarie 2009 la 12:10

Never ever happened to me

Totdeauna am fost atrasa de ceva mult mai adanc la o persoana, decat acea infatisare - prima vedere !?!

si totusi, ceva de neexplicat, o oarecare atractie ''chimica'', un anumit magnetism se afla intradevar INEXPLICABIL, la un anumit moment dat, destul de devreme Oare asta se cheama 'Dragoste La Prima Vedere' ??? Sau se mai poate vorbi despre asa ceva daca o poti tine sub control? Daca NU-i dai ''apa la moara'' ???
apocalypse_yo Avatarul lui apocalypse_yo
Citeaza Raspunde

Postat de apocalypse_yo pe 16 Februarie 2009 la 12:21

nu exista!!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Februarie 2009 la 12:27

dar de sex la prima vedere ce spuneti????

mikydutza Avatarul lui mikydutza
Citeaza Raspunde

Postat de mikydutza pe 16 Februarie 2009 la 12:34

Eu m-am indragostit vineri seara de o blonda in Studio Martin dar pacat ca era cu gagiul Nu mi scapa data viitoare
Citeaza Raspunde

Postat de mikydutza pe 16 Februarie 2009 la 12:36

De la: Greenie, la data 2009-02-16 12:27:19dar de sex la prima vedere ce spuneti????

Face toti banii Am patit cu o tipa acum 1 an jumate dupa care nu ne-am mai vazut pana acum 2 saptamani. Am ramas surprins cand am vazut cine ma suna
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Februarie 2009 la 12:36

greeenie esti obsedata... ma jur... cew tot ai cu sexul... va dati toti supraoameni dar de fapt... nu sunteti decat undeva la nivelul unei medii din puncty de vedere al abilitatilor de orice fel... bine ca exista forumul sa fiti si voi jmekeri...
da exista dragoste la prima vedere.. a existat si pt mine.. s-a terminat dupa un an jumate e adevarat.. dar nu regret nici un moment... nici o clipa... nici un zambet, nici o lacrima... nimic...:) pt ca asta inseamna dragoste... cele mai frumoase momente... (si a inceput cu un spray totul.. )
Citeaza Raspunde

Postat de mikydutza pe 16 Februarie 2009 la 12:43

De la: mihaitza2, la data 2009-02-16 12:36:42greeenie esti obsedata... ma jur... cew tot ai cu sexul... va dati toti supraoameni dar de fapt... nu sunteti decat undeva la nivelul unei medii din puncty de vedere al abilitatilor de orice fel... bine ca exista forumul sa fiti si voi jmekeri...
da exista dragoste la prima vedere.. a existat si pt mine.. s-a terminat dupa un an jumate e adevarat.. dar nu regret nici un moment... nici o clipa... nici un zambet, nici o lacrima... nimic...:) pt ca asta inseamna dragoste... cele mai frumoase momente... (si a inceput cu un spray totul.. )

Spray paralizant?? Frate exagerezi....dragostea la prima vedere nu exista...nu are cum...dragostea implica sa cunosti persoana respectiva....sa va potriviti ca si caractere...sa va potriviti in pat...ce zici tu ca e dragoste la prima vedere e pur si simplu o atractie fizica foarte puternica
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Februarie 2009 la 12:44

bun..
mai tarziu va intreb de la=baiala la prima vedere...

se pare ca sunteti oameni deschisi
horia-g Avatarul lui horia-g
Citeaza Raspunde

Postat de horia-g pe 16 Februarie 2009 la 12:46

dragoste la primma vedere: ..... nu exista decat atractia sexuala pt o persoana are arata foarte ok din punctul tau de vedere
NU exista...Nu stiu cine a scormonit si fanbulozitatea asta ..... si cine crede ar trebuii sa fie lovit peste ceafa cu BATA Realitatii din immprejur.
andrush Avatarul lui andrush
Citeaza Raspunde

Postat de andrush pe 16 Februarie 2009 la 13:36

am patitit-o ...de 2 ori ..odata aveam 15 ani, odata 23 ...era un sentiment rar, o adevarata nebunie de senzatii care au disparut in cateva zile
dj_Mike Avatarul lui dj_Mike
Citeaza Raspunde

Postat de dj_Mike pe 16 Februarie 2009 la 13:41

ceva frumos pacat ka nu tineeeee !!!
Citeaza Raspunde

Postat de mikydutza pe 16 Februarie 2009 la 14:25

De la: Greenie, la data 2009-02-16 12:44:07bun..
mai tarziu va intreb de la=baiala la prima vedere...

se pare ca sunteti oameni deschisi

super...sa ma anunti si pe mine
harlequin Avatarul lui harlequin
Citeaza Raspunde

Postat de harlequin pe 16 Februarie 2009 la 14:26

De la: mikydutza, la data 2009-02-16 12:43:38
De la: mihaitza2, la data 2009-02-16 12:36:42greeenie esti obsedata... ma jur... cew tot ai cu sexul... va dati toti supraoameni dar de fapt... nu sunteti decat undeva la nivelul unei medii din puncty de vedere al abilitatilor de orice fel... bine ca exista forumul sa fiti si voi jmekeri...

Spray paralizant?? Frate exagerezi....dragostea la prima vedere nu exista...nu are cum...dragostea implica sa cunosti persoana respectiva....sa va potriviti ca si caractere...sa va potriviti in pat...ce zici tu ca e dragoste la prima vedere e pur si simplu o atractie fizica foarte puternica

exista mai fratioare dragoste la prima vedere. Ce zici tu e altceva, e o relatie implinita, cu potrivire in pat, in viata, o relatie frumoasa, care se termina 15 ani mai tarziu, dupa 2 copii si dupa concluzia ca nu l-ai cunoscut cu adevarat
exista dragoste la prima vedere...cred ca e caracteristica adolescentei.
Citeaza Raspunde

Postat de mikydutza pe 16 Februarie 2009 la 14:28

De la: harlequin, la data 2009-02-16 14:26:07
De la: mikydutza, la data 2009-02-16 12:43:38

exista mai fratioare dragoste la prima vedere. Ce zici tu e altceva, e o relatie implinita, cu potrivire in pat, in viata, o relatie frumoasa, care se termina 15 ani mai tarziu, dupa 2 copii si dupa concluzia ca nu l-ai cunoscut cu adevarat
exista dragoste la prima vedere...cred ca e caracteristica adolescentei.

Defineste dragostea pentru ca am impresia ca ne referim total la alte lucruri....
harlequin Avatarul lui harlequin
Citeaza Raspunde

Postat de harlequin pe 16 Februarie 2009 la 14:37

pai e clar ca ne referim la alte lucruri, tu te referi la relatie eu ma refer la dragoste la prima vedere...exista, au spus-o si altii, am simtit-o toti (astia care mai simt)
Citeaza Raspunde

Postat de mikydutza pe 16 Februarie 2009 la 14:56

De la: harlequin, la data 2009-02-16 14:37:44pai e clar ca ne referim la alte lucruri, tu te referi la relatie eu ma refer la dragoste la prima vedere...exista, au spus-o si altii, am simtit-o toti (astia care mai simt)

ce intelegi tu prin dragoste la prima vedere?
chandramuki Avatarul lui chandramuki
Citeaza Raspunde

Postat de chandramuki pe 16 Februarie 2009 la 15:15

eu cred ca exista dragoste la prima vedere. nu am avut parte de ea dar asta nu inseamna ca nu exista. personal, am avut parte de dragoste cam la a treia vedere, daca pot spune asa.
nu stiu cum e sa te indragostesti instantaneu, dar stiu cum e sa te indragostesti incet si fara putinta de a mai scapa. asta se intampla acum 20 de ani si dragostea a la fel de vie si astazi.
Africano Avatarul lui Africano
Citeaza Raspunde

Postat de Africano pe 16 Februarie 2009 la 16:04

e normal
printu_86 Avatarul lui printu_86
Citeaza Raspunde

Postat de printu_86 pe 16 Februarie 2009 la 16:48

este dragoste la prima vede dar nu tine mult asa mai bine o lasam balta cu asa ceva
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info