Cineva sa ma ajute si pe mn cu un sfat:(
Pagina 1 din 2

Toate forumurile » Femei » Cineva sa ma ajute si pe mn cu un sfat:( » Pagina 1 din 2

Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:
iubita0 Avatarul lui iubita0
Citeaza Raspunde

Postat de iubita0 pe 12 Februarie 2009 la 17:38

In urma cu 1 an si 3 luni, am intrat intr-o relatie, o dragoste la prima vedere "din partea mea" . Totul a fost frumos primele 7 luni, dupa a inceput calvarul cand eu mi-am dat seama k iubesc intradevar, si nici nu stiam de unde sa il iau maine, deoarece ocolea subiectele de familie..asa m-am hotarat sa aflu cate ceva despre el...Surpriza mare cand eu am aflat ca el este insurat si are un baietel de 7 ani. Acum stau si ma caiesc singura de greseala mea, de imaturitatea mea...Nu stiu ce ma voi face intr-un final, sufar de 2 saptamani enorm, stiu decat sa plang si sa stau inchisa la mn in camera asteptand un semn.... Nu ma pot obisnui cu gandul k sa terminat totul intre noi...Mama mea stie adevarul, o vad cand sufera din cauza mea, nu ma pot ascunde de nimeni schimbarea este prea mare in 2 saptamani, arat dezastru m-am topit pe picioare brusc...Nu ma vad cu alt barbat nici in pat, nici in viatza de zi cu zi in afara de el...Imi este rusine de mine, dar de mama mea nici nu mai vb, care ma acceptat asa si pe mn si pe el de dragul meu, avertizan'du'ma k voi suferi foarte mult pe cat de fericita eram in momentele acelea...Nu am cu cine vb desprea lucrurile astea jenante si situatia pe care am acceptat'o chiar si dupa ce am aflat adevarul...Nu mi-as dori k prietenii sau cunoscuti mei sa afle adevarul adevarat..stiu k i va dezamagi enorm situatia asta..Incerc sa stau departe de toata lumea, nu voi avea ce le zice cand ma vor intreba de"X"... Mi-am pierdut increderea in mine,m-am umilit singura, am visat mult si frumos... dar ce am avut am pierdut, amintirea va ramane rana in sufletul meu... Oare cum am putut gresi asa mult?.. Insa acum platesc scump pretul unei IUBIRI INTERZISE!!!
Un sfat e bine venit la greu...
lawyer Avatarul lui lawyer
Citeaza Raspunde

Postat de lawyer pe 12 Februarie 2009 la 17:56

De la: just_laura87, la data 2009-02-12 17:38:26In urma cu 1 an si 3 luni, am intrat intr-o relatie, o dragoste la prima vedere "din partea mea" . Totul a fost frumos primele 7 luni, dupa a inceput calvarul cand eu mi-am dat seama k iubesc intradevar, si nici nu stiam de unde sa il iau maine, deoarece ocolea subiectele de familie..asa m-am hotarat sa aflu cate ceva despre el...Surpriza mare cand eu am aflat ca el este insurat si are un baietel de 7 ani. Acum stau si ma caiesc singura de greseala mea, de imaturitatea mea...Nu stiu ce ma voi face intr-un final, sufar de 2 saptamani enorm, stiu decat sa plang si sa stau inchisa la mn in camera asteptand un semn.... Nu ma pot obisnui cu gandul k sa terminat totul intre noi...Mama mea stie adevarul, o vad cand sufera din cauza mea, nu ma pot ascunde de nimeni schimbarea este prea mare in 2 saptamani, arat dezastru m-am topit pe picioare brusc...Nu ma vad cu alt barbat nici in pat, nici in viatza de zi cu zi in afara de el...Imi este rusine de mine, dar de mama mea nici nu mai vb, care ma acceptat asa si pe mn si pe el de dragul meu, avertizan'du'ma k voi suferi foarte mult pe cat de fericita eram in momentele acelea...Nu am cu cine vb desprea lucrurile astea jenante si situatia pe care am acceptat'o chiar si dupa ce am aflat adevarul...Nu mi-as dori k prietenii sau cunoscuti mei sa afle adevarul adevarat..stiu k i va dezamagi enorm situatia asta..Incerc sa stau departe de toata lumea, nu voi avea ce le zice cand ma vor intreba de"X"... Mi-am pierdut increderea in mine,m-am umilit singura, am visat mult si frumos... dar ce am avut am pierdut, amintirea va ramane rana in sufletul meu... Oare cum am putut gresi asa mult?.. Insa acum platesc scump pretul unei IUBIRI INTERZISE!!!

nu cred ca sunt in masura sa iti dau un sfat.. dar te-as indruma catre ceva activitati..
ocupa-ti timpul cu ceva, ia-ti un job in cazul in care nu ai.. plimba-te mult.. iesi cu prietenii seara.. agata ceva!! pentru astfel de dureri nu exista pastile sau sfaturi.. exista doar timpul care vindeca.
Citeaza Raspunde

Postat de iubita0 pe 12 Februarie 2009 la 18:10

De la: lawyer, la data 2009-02-12 17:56:40
De la: just_laura87, la data 2009-02-12 17:38:26In urma cu 1 an si 3 luni, am intrat intr-o relatie, o dragoste la prima vedere "din partea mea" . Totul a fost frumos primele 7 luni, dupa a inceput calvarul cand eu mi-am dat seama k iubesc intradevar, si nici nu stiam de unde sa il iau maine, deoarece ocolea subiectele de familie..asa m-am hotarat sa aflu cate ceva despre el...Surpriza mare cand eu am aflat ca el este insurat si are un baietel de 7 ani. Acum stau si ma caiesc singura de greseala mea, de imaturitatea mea...Nu stiu ce ma voi face intr-un final, sufar de 2 saptamani enorm, stiu decat sa plang si sa stau inchisa la mn in camera asteptand un semn.... Nu ma pot obisnui cu gandul k sa terminat totul intre noi...Mama mea stie adevarul, o vad cand sufera din cauza mea, nu ma pot ascunde de nimeni schimbarea este prea mare in 2 saptamani, arat dezastru m-am topit pe picioare brusc...Nu ma vad cu alt barbat nici in pat, nici in viatza de zi cu zi in afara de el...Imi este rusine de mine, dar de mama mea nici nu mai vb, care ma acceptat asa si pe mn si pe el de dragul meu, avertizan'du'ma k voi suferi foarte mult pe cat de fericita eram in momentele acelea...Nu am cu cine vb desprea lucrurile astea jenante si situatia pe care am acceptat'o chiar si dupa ce am aflat adevarul...Nu mi-as dori k prietenii sau cunoscuti mei sa afle adevarul adevarat..stiu k i va dezamagi enorm situatia asta..Incerc sa stau departe de toata lumea, nu voi avea ce le zice cand ma vor intreba de"X"... Mi-am pierdut increderea in mine,m-am umilit singura, am visat mult si frumos... dar ce am avut am pierdut, amintirea va ramane rana in sufletul meu... Oare cum am putut gresi asa mult?.. Insa acum platesc scump pretul unei IUBIRI INTERZISE!!!

nu cred ca sunt in masura sa iti dau un sfat.. dar te-as indruma catre ceva activitati..
ocupa-ti timpul cu ceva, ia-ti un job in cazul in care nu ai.. plimba-te mult.. iesi cu prietenii seara.. agata ceva!! pentru astfel de dureri nu exista pastile sau sfaturi.. exista doar timpul care vindeca.

Cum sa ies cu prietenii daca arat k draq?..nu stiu ce le voi zice in legatura cu asta, cum am fost fericita pana acum, si acum dintr-o data nu mai sunt .... Ms pt sfat.
adrian_miorga Avatarul lui adrian_miorga
Citeaza Raspunde

Postat de adrian_miorga pe 12 Februarie 2009 la 18:46

nus daca pot sa-ti dau un sfat dar am sa incerc sa ajut cumva........u nu ai facut decit o greseala....aceea de a accepta sa continui relatia cu el in momentul aflarii vestii..... dar acuma nu ar mai trebiu sa suferi si sa incerci sa consideri ca a fost o greseala si ttrebe sa treci peste ea cu orice pret......mai sunt barbati frumosi,,aratosi,,si dragastosi asa cum doresti u.....si apropo nu te mai stresa ce zic prietenii si cei din jur ca nu conteaza ce zice nimeni totul conteaza numai ce vrei u sa facisi depinde de tine nu lasa pe altii sa-ti faca viata ta cum vor ei asta a fost parerea mea fiii vesela
ionut_savu68 Avatarul lui ionut_savu68
Citeaza Raspunde

Postat de ionut_savu68 pe 12 Februarie 2009 la 18:51

daca nu ai discutat cu el ,referitor la problema voastra,cel mai bine pentru tine,este sa-ti auto impui sa uiti aceasta relatie.Va fi greu cateva saptamani ,iar dupa acea iti vei reveni
dj_Mike Avatarul lui dj_Mike
Citeaza Raspunde

Postat de dj_Mike pe 12 Februarie 2009 la 19:39

Esti om - deci gresesti, daca nu a mers nu inseamna ca s-a sfarsit totul nu cred ca nu exista si pt tine cineva carea sa te aprecieze, sa te iubeasca sincer,dezinvolt asa cum esti tu
asculta aici--iesi cu prietenii la club , in bar ,imbracate bine ,aranjeaza-te TRAZNET si ai sa vezi ca totul o sa se scimbe .....dar trebuie ca si tu sa vrei asta cu adevartat. Vrei intradevar asta ?
dj_Mike Avatarul lui dj_Mike
Citeaza Raspunde

Postat de dj_Mike pe 12 Februarie 2009 la 19:40

Greenie Avatarul lui Greenie
Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 12 Februarie 2009 la 20:34

pfffff.... hai ma laura...

nu te mai plange atat, ai avut parte de niste orgasme fantastice, pariu ca era bun!!!
dar atat!

esti tanara, te vad dupa picioare, le ai frumoase nu alta..
incearca sa vezi partea buna a lucrurilor:
- ai trecut printr'o experienta cu doua taisuri, partea frumoasa e ca ai invatat de pe urma acestui barbat, nu? ai trait un an frumos desi totul acum pare o minciuna frumos mascata.. dar asta nu inseamna ca s'a terminat lumea aici...
stiu ca e greu, imi dau seama prin ce poti trece, dar nu te poti ascunde la nesfarsit, si prietenii tai.... depinde numai de tine cat de prieteni iti sunt ei..

mai stiu ca partea nasoala, ca atunci cand esti intr'o astfel de relatie , iubire nebuna, te indepartezi de cei pe care ii considerai amicii tai, de lucrurile pe care le faceai inainte de el, si acum e doar f greu sa reusesti sa te pui pe picioare si sa fii pe cont propriu sa iti revii din asa zisa trauma..

CE NU TE OMOARA TE FACE MAI PUTERNICA!

keep that in mind!

mama ta se pare ca iti ofera un asa sprijin... e pacat sa nu profiti de umarul ei, avand in vedere situatia, si sincer....... nu toate avem o astfel de mama careia sa ii spunem cel mai mic detaliu din viata noastra sentimentala...

fii puternica ce mama naibii.... de el o sa aiba grija alta!
sau daca vrei sa te razbuni, anunta'ma, si ii venim de hac!!
iti JUR!!

all my
Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 12 Februarie 2009 la 20:35

pfffff.... hai ma laura...

nu te mai plange atat, ai avut parte de niste orgasme fantastice, pariu ca era bun!!!
dar atat!

- ai trecut printr'o experienta cu doua taisuri, partea frumoasa e ca ai invatat de pe urma acestui barbat, nu? ai trait un an frumos desi totul acum pare o minciuna frumos mascata.. dar asta nu inseamna ca s'a terminat lumea aici...
stiu ca e greu, imi dau seama prin ce poti trece, dar nu te poti ascunde la nesfarsit, si prietenii tai.... depinde numai de tine cat de prieteni iti sunt ei..

mai stiu ca partea nasoala, ca atunci cand esti intr'o astfel de relatie , iubire nebuna, te indepartezi de cei pe care ii considerai amicii tai, de lucrurile pe care le faceai inainte de el, si acum e doar f greu sa reusesti sa te pui pe picioare si sa fii pe cont propriu sa iti revii din asa zisa trauma..

keep that in mind!

mama ta se pare ca iti ofera un asa sprijin... e pacat sa nu profiti de umarul ei, avand in vedere situatia, si sincer....... nu toate avem o astfel de mama careia sa ii spunem cel mai mic detaliu din viata noastra sentimentala...

iti JUR!!

all my
Citeaza Raspunde

Postat de iubita0 pe 12 Februarie 2009 la 21:28

De la: Greenie, la data 2009-02-12 20:34:42pfffff.... hai ma laura...

dar atat!

keep that in mind!

iti JUR!!

all my

Recunosc a fost ceva, ce nu am sa mai intalnesc niciodata din pacate...Daca as vrea s am arazbun pe el as putea sa i fac mult rau, dar vezi u, eu il iubesc mult:(
Citeaza Raspunde

Postat de iubita0 pe 12 Februarie 2009 la 21:31

De la: dj_Mike, la data 2009-02-12 19:39:40Esti om - deci gresesti, daca nu a mers nu inseamna ca s-a sfarsit totul nu cred ca nu exista si pt tine cineva carea sa te aprecieze, sa te iubeasca sincer,dezinvolt asa cum esti tu
asculta aici--iesi cu prietenii la club , in bar ,imbracate bine ,aranjeaza-te TRAZNET si ai sa vezi ca totul o sa se scimbe .....dar trebuie ca si tu sa vrei asta cu adevartat. Vrei intradevar asta ?

Doamne cat mi-as dori sa il uit, sa nu mai imi aduc aminte... dar maine seara am sa incer sa ies cu priteni mei unde..am sa incer si asa..ms
Citeaza Raspunde

Postat de iubita0 pe 12 Februarie 2009 la 21:35

Am si e o intrebare pt baieti"barbati"!:(...
Oare poti sta cu o fata "femeie" si sa nu o iubesti, doar sa o minti?
Sincer am intrat pe mail-ul lui si era foarte interesat de anumite chesti..de ex:cum poti sta cu o femeie pe care nu o iubesti? sau cum o poti manipula? numai dastea...m-am speriat ce am gasit pe mail-ul lui...
Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 12 Februarie 2009 la 21:43

De la: just_laura87, la data 2009-02-12 21:35:57Am si e o intrebare pt baieti"barbati"!:(...
Sincer am intrat pe mail-ul lui si era foarte interesat de anumite chesti..de ex:cum poti sta cu o femeie pe care nu o iubesti? sau cum o poti manipula? numai dastea...m-am speriat ce am gasit pe mail-ul lui...

hahahhaha
nu's barbat ca sa am drept de raspuns aici.. DAR, am fost intr'o alta viata...

e simplu, si o sa aflii raspunsul la propriile intrebari cand o sa apuci sa te abonezi si tu la "cum poti sa il manipulezi?" sau "cum poti sa faci doar sex ca un barbat" si chestii d'astea...

dasca777 Avatarul lui dasca777
Citeaza Raspunde

Postat de dasca777 pe 13 Februarie 2009 la 00:22

De la: just_laura87, la data 2009-02-12 21:35:57Am si e o intrebare pt baieti"barbati"!:(...

e simplu,se poate ....e extrem de simplu sa stai cu una si sa o manipulezi,pb e sa nu cazi in plasa ta:P
KatanaBlade Avatarul lui KatanaBlade
Citeaza Raspunde

Postat de KatanaBlade pe 13 Februarie 2009 la 00:28

Eu sincer n-as putea...pt simplul motiv ca sunt un om intergu...si nu incerc sa ma mint pe mine( sau pe ea) degeaba...e timp pierdut de pomana, in care poti sa gasesti pe cineva pe care sa iubesti intradevar...
Citeaza Raspunde

Postat de KatanaBlade pe 13 Februarie 2009 la 00:28

Eu sincer n-as putea...pt simplul motiv ca sunt un om intergu...si nu incerc sa ma mint pe mine( sau pe ea) degeaba...e timp pierdut de pomana, in care poti sa gasesti pe cineva pe care sa iubesti intradevar...
Citeaza Raspunde

Postat de iubita0 pe 13 Februarie 2009 la 00:30

De la: dasca777, la data 2009-02-13 00:22:07

e simplu,se poate ....e extrem de simplu sa stai cu una si sa o manipulezi,pb e sa nu cazi in plasa ta:P

Nu a cazut .. La el perversitatea e la moda...
Citeaza Raspunde

Postat de iubita0 pe 13 Februarie 2009 la 00:35

De la: KatanaBlade, la data 2009-02-13 00:28:33

Chiar nu imi explic.. sunt putin socata sincer, cat de penibil a fost... Asa se intampla cand esti corect si iubesti.. rasplata mi-a venit invers din partea lui... Omul este "AS" in asa ceva, din cate am obs.. Cum am zis mai devreme sa documentat mult pe treaba asta.
Citeaza Raspunde

Postat de KatanaBlade pe 13 Februarie 2009 la 00:39

De la: just_laura87, la data 2009-02-13 00:35:46

Chiar nu imi explic.. sunt putin socata sincer, cat de penibil a fost... Asa se intampla cand esti corect si iubesti.. rasplata mi-a venit invers din partea lui... Omul este "AS" in asa ceva, din cate am obs.. Cum am zis mai devreme sa documentat mult pe treaba asta.

Poate n-ai nici o vina in asta...da, te-a manipulat. Intrebarea mea e: Si??? Ce daca te-a manipulat si si-a batut joc de tine? Treci mai departe...apropo...ce varsta ai? ca sa stiu ce sa-ti spun...
Citeaza Raspunde

Postat de iubita0 pe 13 Februarie 2009 la 00:47

De la: KatanaBlade, la data 2009-02-13 00:39:23
De la: just_laura87, la data 2009-02-13 00:35:46

Poate n-ai nici o vina in asta...da, te-a manipulat. Intrebarea mea e: Si??? Ce daca te-a manipulat si si-a batut joc de tine? Treci mai departe...apropo...ce varsta ai? ca sa stiu ce sa-ti spun...

Am 22 de ani... M-am lasat manipulata pt prima data... am simtit k persoana lui ma completeaza in totalitate...bunatatea sufleteasca, intelegerea, iubirea pe care mi-o "daruia" intr-un cuvant mi sa parut barbatul ok... Probabil mi-a venit randul sa sufar si eu...nu stiu ce sa zic
Citeaza Raspunde

Postat de KatanaBlade pe 13 Februarie 2009 la 00:53

Pai toata viata inainte draga mea...oamenii mai fac si prostii, dar asta nu inseamna ca trebuie sa traim in trecut sau sa ne lamentam in greselile pe care le-am facut...numai apreciind trecutul poti privi in viitor si trai in prezent...intelegi?
Citeaza Raspunde

Postat de iubita0 pe 13 Februarie 2009 la 01:01

De la: KatanaBlade, la data 2009-02-13 00:53:16Pai toata viata inainte draga mea...oamenii mai fac si prostii, dar asta nu inseamna ca trebuie sa traim in trecut sau sa ne lamentam in greselile pe care le-am facut...numai apreciind trecutul poti privi in viitor si trai in prezent...intelegi?

Incerc sa inteleg, iti dai seama k nu imi place situatia mea de fata.. Da intradevar asa este, am viatza inainte dar cand o data iubesti si u, si atunci esti dezamagit total.. iti spun sigur k pt un timp ti se ia de viatza.. Asa cum sunt eu acum.. Dar ma revansez eu in fata lui cat de curand.. o sa isi blesteme si ziua in care sa nascut.. Sunt o fire puternik in general, dar cred ca am fost prea socata de parsivitatea lui.. Oricum nu doresc nimanu'i sa treaca prin ce trec eu acum.. Dar viatza merge inainte nu am ce sa fac, mai sunt si alti la coada
Citeaza Raspunde

Postat de KatanaBlade pe 13 Februarie 2009 la 01:09

De la: just_laura87, la data 2009-02-13 01:01:53
De la: KatanaBlade, la data 2009-02-13 00:53:16Pai toata viata inainte draga mea...oamenii mai fac si prostii, dar asta nu inseamna ca trebuie sa traim in trecut sau sa ne lamentam in greselile pe care le-am facut...numai apreciind trecutul poti privi in viitor si trai in prezent...intelegi?

Incerc sa inteleg, iti dai seama k nu imi place situatia mea de fata.. Da intradevar asa este, am viatza inainte dar cand o data iubesti si u, si atunci esti dezamagit total.. iti spun sigur k pt un timp ti se ia de viatza.. Asa cum sunt eu acum.. Dar ma revansez eu in fata lui cat de curand.. o sa isi blesteme si ziua in care sa nascut.. Sunt o fire puternik in general, dar cred ca am fost prea socata de parsivitatea lui.. Oricum nu doresc nimanu'i sa treaca prin ce trec eu acum.. Dar viatza merge inainte nu am ce sa fac, mai sunt si alti la coada

Iti mai dau un sfat...daca vrei sa te razbuni...nu fa scene...spune-i doar sotiei lui...asta o sa-i placa la nebunie...si fii cat mai demna posibil, pt ca asta e( dupa mine) cea mai frumoasa cale de razbunare...si demnitatea e apreciata...chiar si la un dusman...
adycucu_85 Avatarul lui adycucu_85
Citeaza Raspunde

Postat de adycucu_85 pe 13 Februarie 2009 la 01:15

just_laura87 ziceai mai sus ca esti urata ca dracu ? tine minte un mic aspect si anume acela ca fiecare om din lumea astea are perechea undeva pe aceasta planeta ! nu dispera. viata e mult mai frumoasa decat crezi tu !

adycucu_85 Avatarul lui adycucu_85
Citeaza Raspunde

Postat de adycucu_85 pe 13 Februarie 2009 la 01:17

si apoi cat de urata poti fi ? eu nu cred ca esti asa urata pt. simplul fapt ca esti romanca iar romancele detin locuri fruntase in lume la frumusete feminina !
Citeaza Raspunde

Postat de iubita0 pe 13 Februarie 2009 la 01:18

De la: KatanaBlade, la data 2009-02-13 01:09:37
De la: just_laura87, la data 2009-02-13 01:01:53

Iti mai dau un sfat...daca vrei sa te razbuni...nu fa scene...spune-i doar sotiei lui...asta o sa-i placa la nebunie...si fii cat mai demna posibil, pt ca asta e( dupa mine) cea mai frumoasa cale de razbunare...si demnitatea e apreciata...chiar si la un dusman...

Gand la gand .. dar vreau sa i fac alceva.. am luat poze dupa mail-ul lui cu diverse domnisoare cu care se saruta etc.. si i voi pune un colet frumos pe adresa lui .. le scot pe un cd si dupa le fac poze fotto, k sa i fac surpriza.. in afara de asta avem poze impreuna multe, nunta, mare, munte si din concediul asta din ianoarie.. ia zi-mi e mai bn asa? decat sa dau tel.. orice poate da telefon si sa abereze
Citeaza Raspunde

Postat de iubita0 pe 13 Februarie 2009 la 01:21

De la: adycucu_85, la data 2009-02-13 01:17:11si apoi cat de urata poti fi ? eu nu cred ca esti asa urata pt. simplul fapt ca esti romanca iar romancele detin locuri fruntase in lume la frumusete feminina !

Scz nu m-am exprimat gresit.. urata nu's.. dar arat acum jalnic de 2 saptamani.. am slabit mult, m-am consumat si se vede de la o posta k nu mai sunt cea de acum 2-3 sap.. la asta m-am referit.. Nu imi permit sa imi pun poze cu mn recente din alte motive.. nu k as fi eu urata
Citeaza Raspunde

Postat de iubita0 pe 13 Februarie 2009 la 01:27

De la: adycucu_85, la data 2009-02-13 01:15:39just_laura87 ziceai mai sus ca esti urata ca dracu ? tine minte un mic aspect si anume acela ca fiecare om din lumea astea are perechea undeva pe aceasta planeta ! nu dispera. viata e mult mai frumoasa decat crezi tu !

Acum k mai m-ati incurajat.. mai mult ma ambitionez.. stiu k e frumoasa.. dar uite, acum am cazut si eu in plasa..ata ete
dasca777 Avatarul lui dasca777
Citeaza Raspunde

Postat de dasca777 pe 13 Februarie 2009 la 08:42

De la: just_laura87, la data 2009-02-13 01:27:47
De la: adycucu_85, la data 2009-02-13 01:15:39just_laura87 ziceai mai sus ca esti urata ca dracu ? tine minte un mic aspect si anume acela ca fiecare om din lumea astea are perechea undeva pe aceasta planeta ! nu dispera. viata e mult mai frumoasa decat crezi tu !

Acum k mai m-ati incurajat.. mai mult ma ambitionez.. stiu k e frumoasa.. dar uite, acum am cazut si eu in plasa..ata ete

stii faza cu actiunea-reactiunea?.....e simplu...orice actiune faci are ca raspuns o reactiune...deci daca iubesti,fii gata sa suferi,dc urasti,fii gata sa ierti si tot asa...sg mod posibil de a nu mai simti durerea e sa nu mai simti bucuria...ceva de genu...daca renunti la sentimente ,ca mine,atunci nu o sa mai suferi
costinel_dinca Avatarul lui costinel_dinca
Citeaza Raspunde

Postat de costinel_dinca pe 13 Februarie 2009 la 09:01

Laura Laura, tu traiesti dezamagirea astea de mai bine de un an , dar continui sa o reactualizezi, eu cred totul este o nebunie in capul tau , nimic nu sa intamplat
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!
Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum