Cineva sa ma ajute si pe mn cu un sfat:(
Pagina 2 din 2

Toate forumurile » Femei » Cineva sa ma ajute si pe mn cu un sfat:( » Pagina 2 din 2

Pagini: << 1 2
Sari la pagina:
iubita0 Avatarul lui iubita0
Citeaza Raspunde

Postat de iubita0 pe 13 Februarie 2009 la 15:45

De la: costinel_dinca, la data 2009-02-13 09:01:01Laura Laura, tu traiesti dezamagirea astea de mai bine de un an , dar continui sa o reactualizezi, eu cred totul este o nebunie in capul tau , nimic nu sa intamplat

Nu ai cum sa crezi daca nu ai fost niciodata in situatia asta.. si nici nu ti-as dori.. in general barbati se acopera unul pe altul.. nu am astept la alt raspuns..
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Februarie 2009 la 00:39

Baiatul ala nu merita. E un fugar, fuge de responsabilitatile fata de sotia lui, fata de copilul lui, si se refugiaza in bratele tale.
Te-a prostit, ala nu e barbat. Te foloseste.
iubita0 Avatarul lui iubita0
Citeaza Raspunde

Postat de iubita0 pe 17 Februarie 2009 la 19:57

Ms...
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 18 Februarie 2009 la 16:15

De la: iubita, la data 2009-02-12 17:38:26In urma cu 1 an si 3 luni, am intrat intr-o relatie, o dragoste la prima vedere "din partea mea" . Totul a fost frumos primele 7 luni, dupa a inceput calvarul cand eu mi-am dat seama k iubesc intradevar, si nici nu stiam de unde sa il iau maine, deoarece ocolea subiectele de familie..asa m-am hotarat sa aflu cate ceva despre el...Surpriza mare cand eu am aflat ca el este insurat si are un baietel de 7 ani. Acum stau si ma caiesc singura de greseala mea, de imaturitatea mea...Nu stiu ce ma voi face intr-un final, sufar de 2 saptamani enorm, stiu decat sa plang si sa stau inchisa la mn in camera asteptand un semn.... Nu ma pot obisnui cu gandul k sa terminat totul intre noi...Mama mea stie adevarul, o vad cand sufera din cauza mea, nu ma pot ascunde de nimeni schimbarea este prea mare in 2 saptamani, arat dezastru m-am topit pe picioare brusc...Nu ma vad cu alt barbat nici in pat, nici in viatza de zi cu zi in afara de el...Imi este rusine de mine, dar de mama mea nici nu mai vb, care ma acceptat asa si pe mn si pe el de dragul meu, avertizan'du'ma k voi suferi foarte mult pe cat de fericita eram in momentele acelea...Nu am cu cine vb desprea lucrurile astea jenante si situatia pe care am acceptat'o chiar si dupa ce am aflat adevarul...Nu mi-as dori k prietenii sau cunoscuti mei sa afle adevarul adevarat..stiu k i va dezamagi enorm situatia asta..Incerc sa stau departe de toata lumea, nu voi avea ce le zice cand ma vor intreba de"X"... Mi-am pierdut increderea in mine,m-am umilit singura, am visat mult si frumos... dar ce am avut am pierdut, amintirea va ramane rana in sufletul meu... Oare cum am putut gresi asa mult?.. Insa acum platesc scump pretul unei IUBIRI INTERZISE!!!
Un sfat e bine venit la greu...

pustoaico,te-ai ars,asta e se mai intampla,linge-ti ranile,si mergi mai departe,,,ai sa gasesti altu si gata...fem sunt perverse,dar uneori barbatii sunt si mai si:P...asta e,,,soarta...dar daca ma gandesc mai bn sa planga fata decat eu:)))
adrian_miorga Avatarul lui adrian_miorga
Citeaza Raspunde

Postat de adrian_miorga pe 18 Februarie 2009 la 16:49

si inca o chestie..... nu uita ca nici un barbat insurat cu copii nu-si va lasa familia pt o alta(((femeie))) el cauta defapt aventuri etc...... asa ca....cautati fericirea prin alte parti
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: << 1 2
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info