De la: dasca777, la data 2009-02-14 20:31:11De la: b4rri0, la data 2009-02-14 18:35:46De la: alexandra_roman1987, la data 2009-02-14 17:39:31Sunteti toti niste barbati prosti si fara minte.IUbirea e cel mai frumos sentiment care exista.Se vede ca sunteti barbatii.NU mi-as dorii unul ca voi langa mine e clar.
draga mea .. adevarul te va elibera, dar mai intai te va scoate din minti
incearca sa`l accepti cat mai repede !
pt alexandra....cand sp la un barbat crezi ca e idiot sau nu?:)))
mda... subscriu la cele spuse de gagica asta...
care sustine iubirea in stanga si dreapta..
e imposibil sa ii zic ceva care sa conteste acest lucru pentru ca ea traieste iubirea asta, si e in ea chiar acum, si-a pierdut in ultimele zile cu gandul la ce sa ii cumpere iubitului ei... o perna inimoara, sau o poza cu ei doi.. si alte ra haturi d'astea...
asa ca... o lasam sa traiasca "the american dream"

(cel in care lumea crede inca in dragoste)
dar nu stie cu ce se consuma asta, decat ca e cel mai frumos si minunat sentiment de pe pamant, si... e atat de ...... WOW! cati fluturasi roiesc in jurul meu..

WAKE UP girlie!
si cu siguranta nu o vei face acum ca am zis eu, dimpotriva, o sa te ataci... ca nu stiu despre ce vorbesc..
asa o fi.. crezi ce vrei, dar un lucru e sigur..
o sa realizezi si tu toate astea cand o sa dai de ele si o sa deschizi ochii mari. sunt atatea exemple in jurul tau, nu privi doar partea frumoasa a lucrurilor.. fi o persoana flexibila si accepta faptul ca de cand lumea, barbatii sunt toti porci, iar femeile crve.. DEAL WITH IT!
crezi ca barbatul de langa tine e unul dulce si nu viseaza la alta gagica cand ii tzine companie Manuela??
nu e ingeras nici barbatul tau. nu te ataca atat.. toti suntem la fel..
ps: im an ALIEN, bc im GREENIE!
salutari!!!