Cum definiti voi iubirea ?
Pagina 4 din 7

Toate forumurile » Femei » cum definiti voi IUBIREA ? » Pagina 4 din 7

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >>
Sari la pagina:
valentinaelenastratulat Avatarul lui valentinaelenastratulat
Citeaza Raspunde

Postat de valentinaelenastratulat pe 16 Februarie 2009 la 16:34

eusidoaratat,suuuper tare!!!perfect adevarat...doar ca,in viata,e exact invers...din pacate....
eusidoaratat Avatarul lui eusidoaratat
Citeaza Raspunde

Postat de eusidoaratat pe 16 Februarie 2009 la 19:11

De la: valentinaelenastratulat, la data 2009-02-16 16:34:15eusidoaratat,suuuper tare!!!perfect adevarat...doar ca,in viata,e exact invers...din pacate....

Din pacate asa e, perfect invers...pentru ca e mai usor sa ne lamentam, sa plangem si sa ne intrebam : de ce nu ma mai vrea, de ce m-a inselat, de ce nu ma mai iubeste???
Blanko Avatarul lui Blanko
Citeaza Raspunde

Postat de Blanko pe 16 Februarie 2009 la 21:31

De la: lolozaur_the_slayer, la data 2009-02-16 15:47:32
De la: Greenie, la data 2009-02-13 16:14:58de Valentine's Day, baieti, sa nu le luati inimoare fetelor...

din ce cauza??

pentru ca fata care intr'adevar se respecta, nu accepta inima unui baiat, ci pla lui

+ o tigara buna

Asta a fost buna ! cred k trebuia sa-mi iau chilotzi de tabla sa stiu sigur k nu o sa sara fetele pe ea sa mi-o manance :P:P

=)) tare asta...i`ati o centura de castitate, arunca cheia in WC si trage apa =)) atunci sigur n`o sa ti`o manance nimeni .. :>
adi3 Avatarul lui adi3
Citeaza Raspunde

Postat de adi3 pe 16 Februarie 2009 la 23:39

definim un concept sau realitatea...vise si vise sfarmate
Camilion Avatarul lui Camilion
Citeaza Raspunde

Postat de Camilion pe 17 Februarie 2009 la 09:26

io o defines asa: Zumbizu.

daria_ta Avatarul lui daria_ta
Citeaza Raspunde

Postat de daria_ta pe 19 Februarie 2009 la 14:33

Iubirea...o poveste cu "feti frumosi" si "Ilene cosanzene"...Fiecare dintre noi am fost, la un moment dat, o poveste, am trait o poveste! Fiecare fulg de nea e o poveste de iubire si...uitati-va afara! Nu vedeti cum ninge???!!!
Azgard Avatarul lui Azgard
Citeaza Raspunde

Postat de Azgard pe 19 Februarie 2009 la 15:20

hm ,dragostea este cam rara , dar eu pot sa zic desprea ea ca iti ia mintile si iti da aripi , te face sa te simti ca un copil , adica mai bun mai fericit de viata ,mai plin de energie dar din pacate si mai credul... and this is why broken hearts exists...
mihaitza2 Avatarul lui mihaitza2
Citeaza Raspunde

Postat de mihaitza2 pe 20 Februarie 2009 la 09:09

De la: FLORINAROMINA, la data 2009-02-14 12:31:09Sa-ți spun ce este dragostea adevarata. E credinta oarba, umilinta fara preget, supunere desavarsita, încredere și daruire impotriva ta însuti, impotriva lumii întregi. Dragostea inseamnă sa iti dai inima si sufletul întreg celui care ti le va zdrobi. (Charles Dickens)
cum drq a nimerit-o bai nene...
dasca777 Avatarul lui dasca777
Citeaza Raspunde

Postat de dasca777 pe 20 Februarie 2009 la 13:38

daca o sa combinati treaba mare cu treaba mica de la wc si o sa vedeti ce iese ,o sa gsiti si definitia iubirii:d
FLORINAROMINA Avatarul lui FLORINAROMINA
Citeaza Raspunde

Postat de FLORINAROMINA pe 20 Februarie 2009 la 16:28

De la: blilinschi, la data 2009-02-15 15:16:03iubirea e ca vantul o simnti dar nu o vezi si nu sti exact de unde vine

iubirea ..e ca un "vant"..pute scuzati
eusidoaratat Avatarul lui eusidoaratat
Citeaza Raspunde

Postat de eusidoaratat pe 20 Februarie 2009 la 22:24

De la: dasca777, la data 2009-02-20 13:38:55daca o sa combinati treaba mare cu treaba mica de la wc si o sa vedeti ce iese ,o sa gsiti si definitia iubirii:d

ideea e ca...gluma sau "negluma"...daca semeni vant, culegi furtuna...asa si cu combinatiile astea de t-mare si t-mic,luate de cate ori vrei tu.... asta oferi, asta obtii...logic, nu?
hai sa traiesti!
Citeaza Raspunde

Postat de pe 24 Februarie 2009 la 11:57

Cand iubesti cu adevarat ai senzatia ca traiesti numai si numai pentru acea persoana si parca incetezi sa traiesti pentru tine, atata timp cand gandul tau este in permanenta la cel iubit.
Dimineata daca nu este langa tine,te trezesti cu gandul la jumatatea ta, astepti cu nerabdare sa-I auzi vocea, sa-i simti parfumul si sa stii ca este numai si numai a ta.
Eu cred ca iubirea nu are limite si prin limite ma refer la: varsta, nationalitate, religie, fizic, stare materiala, studii s.a.m.d.
Totul este ca cei doi sa fie pe aceleasi lungimi de unda, adica sa detina:
- aceeasi mentalitate
- gusturi commune
- caracter asemanator
-mod comun de petrecere a timpului liber.
Acestea sunt in opinia mea principalele argumente ce pot unii doi oameni.
Daca totul este frumos de la inceput inseamna poate chiar ca cei doi exista pe acest pamant pentru a fi impreuna, deci putem spune ca sunt facuti unul pentru altul.
Acest sentiment este minunat sa-l traiesti daca este vorba de iubire sincera.
Cand iubesti un om trebuie sa stii sa-l pastrezi langa tine si acest lucru se poate face doar prin:
-sinceritate
-incredere
-respect reciproc
-tandrete
-puterea de a ierta.
Nu poti spune ca iubesti un om daca nu il apreciezi pentru ceea ce este, nu il respecti, nu esti sincer cu el, nu il accepti cu toate calitatile si defectele sale, nu exista intre voi caldura unei iubiri sincere si mult asteptata tandrete.
Nu degeaba a lansat marele rege al rock&rollului ELVIS PRESLEY superhitul “Love me tender”, adica in traducere libera “Iubeste-ma tandru”.
Cuvintele dulci si gesturile calde si sincere spun aproape totul, deoarece multora le este foarte usor sa spuna:Te iubesc!Doar sunt doua scurte cuvinte in limba romana, dar cum sa le spui pana nu simti din tot sufletul acest lucru care cel mai sigur se dovedeste prin fapte care spun totul si nu vorbele.
Cam asa ar insemna in conceptia mea iubirea adevarata!
Am 16 ani dar stiu ce inseamna iubirea, poate multi inca nu a cunoscuto in felul meu.. sper sa o faca findca viata nu exista fara iubire adevarata.

Filip
Greenie Avatarul lui Greenie
Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 29 Martie 2009 la 14:03

iubirea?? ce e?
e sentimentul pe care il ai atunci cand sub nici o forma nu vrei sa fii singur. pt ca omu nu stie sa iubeasca, e foarte egoist, de frica singuratatii, se prinde de ceea ce ii ofera o stare de bine, chiar si temporar, o pune pe un piedestal si o divinizeaza pt ca are nevoie de un motiv de a merge inainte.
iubesti de frica singuratatii
baytu Avatarul lui baytu
Citeaza Raspunde

Postat de baytu pe 29 Martie 2009 la 14:48

Iubire...oooooooffffffffff!!! mai a iubi inseamna a trai!!!! c-am asa percep eu...desi nu ma prea impac cu ideea de a iubi ba char ma inspaimanta faptul k stiu k la sfarsitul ei voi suferi si ink cum...ce ma face sa merg mai departe e doar acel sentiment k poate va fi altfel, poate nu voi suferi desi ma trezesc din nou si spun e doar unvis, k tot napa v iesi!!!!Daca am putea trai doar sa ne reproducem in sezoane k majoritatea animaelor ar fi super...decat sa suferim k 'de ce?'
Greenie Avatarul lui Greenie
Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 29 Martie 2009 la 16:08

altcineva mai spunea, ca iubirea inseamna sa ai parte de toate acele sentimente, ura, afectiune, incredere, speranta, durere, rautate, orgoliu, etc etc.. toate adunate inseamna sa iubesti.

altcineva imi spunea ca e de ajuns sa mor dupa vocea lui/ei. atat de simplu..

deci, fiecare percepe in moduri diferite, si o sa mai revin de imi mai aduc aminte si de alte "declaratii" :)
deepsky Avatarul lui deepsky
Citeaza Raspunde

Postat de deepsky pe 29 Martie 2009 la 16:27

... zi de zi alung iubirea si nu reusesc s-o fac sa rasara mereu din acelasi loc...
... si sa apuna in alta parte la fel de cunoscuta pentru a rasari maine din nou si tot asa pana cand devine o dulce rutina indispensabila fara de care sa nu mai pot trai....
Citeaza Raspunde

Postat de daria_ta pe 29 Martie 2009 la 18:07

De la: Greenie, la data 2009-03-29 16:08:07altcineva mai spunea, ca iubirea inseamna sa ai parte de toate acele sentimente, ura, afectiune, incredere, speranta, durere, rautate, orgoliu, etc etc.. toate adunate inseamna sa iubesti.

altcineva imi spunea ca e de ajuns sa mor dupa vocea lui/ei. atat de simplu..

deci, fiecare percepe in moduri diferite, si o sa mai revin de imi mai aduc aminte si de alte "declaratii" :)

...si altcineva mai spune...fascinatie!
Citeaza Raspunde

Postat de deepsky pe 29 Martie 2009 la 18:44

Iubirea nu este calea marilor ci panza care flutura in vant. Manata de acesta ea impinge corabia. Multi mateloti confunda iubirea cu marea.

Iubirea e un acid rar. Manuieste-o cu grija caci altminteri ai sa-ti arzi pielea sufletului.

Nu dispera, in absenta ei. N-o cauta in ograzile altora si nu-i invidia pe cei care au gasit-o. Bucura-te pentru bucuria lor caci e trecatoare. Oamenii care pretuiesc iubirea si stiu sa o pastreze sunt putini.

Nu-ti face calcule. Iubirea te va pedepsi inzecit pentru orice adunare sau scadere. Nu unelti, fereste-te de scheme sau subterfugii. Se vor risipi precum ceata in dimineata de dupa o noapte racoroasa de vara.

Nu renunta s-o astepti. Te va gasi cand vei fi crezut mai putin si atunci ar fi bine sa porti straiele de sarbatoare. Sa-ti tii trupul si sufletul curate in noptile lungi in care vei tanji dupa ea.
by TC
Hanyah Avatarul lui Hanyah
Citeaza Raspunde

Postat de Hanyah pe 30 Martie 2009 la 01:32

Iubirea nu are definitie! God,ce idei de topicuri.............
Citeaza Raspunde

Postat de daria_ta pe 30 Martie 2009 la 12:45

De la: Hanyah, la data 2009-03-30 01:32:20Iubirea nu are definitie! God,ce idei de topicuri.............

Nu are...dar nu putem inventa?!
steauamea Avatarul lui steauamea
Citeaza Raspunde

Postat de steauamea pe 30 Martie 2009 la 18:27

Pai fiecare o vede in felul sau, pentru ca suntem diferiti, personalitati diferite. Ce e important intr-o relatie de prietenie sau de dragoste...pentru ca mai intii e prietenie, nu e sinceritatea, dorinta de a te implica in viata celui ales. Adica sa incerci sa-l ajuti, femeile in general au o bucurie in ai gatii celu-i drag. Cind vezi o femeie ca nu doreste sa faca menaj, trebuie sa-ti pui anumite intrebari, cind vezi un barbat care nu doreste sa aduca bani acasa, i-ti pui intrebari, pai cine sa intretina familia, amantul la restaurant????
zuzu_freeman Avatarul lui zuzu_freeman
Citeaza Raspunde

Postat de zuzu_freeman pe 8 Aprilie 2009 la 08:17

Iubirea este cea mai mare cu*va care a existata vrodata !!!!!
Hanyah Avatarul lui Hanyah
Citeaza Raspunde

Postat de Hanyah pe 8 Aprilie 2009 la 18:42

De la: daria_ta, la data 2009-03-30 12:45:51
De la: Hanyah, la data 2009-03-30 01:32:20Iubirea nu are definitie! God,ce idei de topicuri.............

de ce ai inventa? surplus de inspiratie?
Citeaza Raspunde

Postat de daria_ta pe 8 Aprilie 2009 la 18:44

De la: Hanyah, la data 2009-04-08 18:42:50
De la: daria_ta, la data 2009-03-30 12:45:51

de ce ai inventa? surplus de inspiratie?

Cine are, de ce nu?!
kyky Avatarul lui kyky
Citeaza Raspunde

Postat de kyky pe 26 Aprilie 2009 la 07:18

IUBIREA este un complex periferic amorfozat care in egocentrul pseudoindividualitatii sale provoaca un sentiment de " ce bine-ar fi sa ne f.t.m"
aprov Avatarul lui aprov
Citeaza Raspunde

Postat de aprov pe 26 Aprilie 2009 la 08:53

IUBIREA este un cuvant inventat de evrei ca barbatul sa poata f*te fara bani.
Citeaza Raspunde

Postat de deepsky pe 26 Aprilie 2009 la 16:16

Oamenii își închipuie că sînt împrejurări în care se pot purta cu semenii lor fără iubire... Cu lucrurile te poți purta fără iubire, poți să tai copaci, să faci cărămizi, să prelucrezi fierul fără iubire, față de oameni însă nu se poate, deoarece iubirea reciprocă dintre oameni este o lege fundamentală a vieții omenești. Este adevărat că omul nu poate să se constrîngă să iubească, așa cum se constrînge să muncească, însă de aici nu urmează că poate să se poarte cu ceilalți fără iubire, mai ales dacă cere ceva de la ei. Dacă n-ai iubire față de oameni, stai liniștit, ocupă-te de tine, de lucruri, de ce vrei, numai de oameni nu"LT"Cine nu iubeste??? Iubire - sentiment placut... nu traieste in cuvinte, iubirea se simte, se traieste, este in sufletului omului si se manifesta intr-un mod diferit... si face bine, altfel ne-am plictisi...

dasca777 Avatarul lui dasca777
Citeaza Raspunde

Postat de dasca777 pe 26 Aprilie 2009 la 16:20

iubire=fem dest+ barbat bogat sau fem buna si proasta + barbat sarac:))
canalia Avatarul lui canalia
Citeaza Raspunde

Postat de canalia pe 27 Aprilie 2009 la 12:14

De la: dasca777, la data 2009-04-26 16:20:38iubire=fem dest+ barbat bogat sau fem buna si proasta + barbat sarac:))

te urmaresc de catva timp pt ca ai umor si verb, dar n-am vazut acritura mai mare decat tine!!! esti mare maestru in a da sentinte sforaitoare ... indreapta energia asta in alta parte, cu folos. de ex. scrie si nu numai pe forum. o sa-ti placa - si tie si altora.
definitia ta ... dar macar ai pus cele 2 cuvinte impreuna - "femeie" si "desteapta"
mihaitza2 Avatarul lui mihaitza2
Citeaza Raspunde

Postat de mihaitza2 pe 27 Aprilie 2009 la 22:58

De la: canalia, la data 2009-04-27 12:14:49
De la: dasca777, la data 2009-04-26 16:20:38iubire=fem dest+ barbat bogat sau fem buna si proasta + barbat sarac:))

te urmaresc de catva timp pt ca ai umor si verb, dar n-am vazut acritura mai mare decat tine!!! esti mare maestru in a da sentinte sforaitoare ... indreapta energia asta in alta parte, cu folos. de ex. scrie si nu numai pe forum. o sa-ti placa - si tie si altora.
definitia ta ... dar macar ai pus cele 2 cuvinte impreuna - "femeie" si "desteapta"

mai greseste si el ce sa-i faci....
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum