Cum definiti voi iubirea ?
Pagina 5 din 7

Toate forumurile » Femei » cum definiti voi IUBIREA ? » Pagina 5 din 7

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >>
Sari la pagina:
dasca777 Avatarul lui dasca777
Citeaza Raspunde

Postat de dasca777 pe 28 Aprilie 2009 la 20:04

De la: mihaitza2, la data 2009-04-27 22:58:28
De la: canalia, la data 2009-04-27 12:14:49
De la: dasca777, la data 2009-04-26 16:20:38iubire=fem dest+ barbat bogat sau fem buna si proasta + barbat sarac:))

te urmaresc de catva timp pt ca ai umor si verb, dar n-am vazut acritura mai mare decat tine!!! esti mare maestru in a da sentinte sforaitoare ... indreapta energia asta in alta parte, cu folos. de ex. scrie si nu numai pe forum. o sa-ti placa - si tie si altora.
definitia ta ... dar macar ai pus cele 2 cuvinte impreuna - "femeie" si "desteapta"

mai greseste si el ce sa-i faci....

femeie desteapta...ma refer la o fem care stie sa profite de un barbat cu bani...nu exista fem desteapta,adik una care sa faca bani singura sau sa se descurce singura,,,ci una care stie sa puna mana pe unu cu bani...in sensul asta e destepata
canalia Avatarul lui canalia
Citeaza Raspunde

Postat de canalia pe 28 Aprilie 2009 la 20:43

am gresit!!! m-am razgantit! nu-mi placi serios.
...
ai bani?
daria_ta Avatarul lui daria_ta
Citeaza Raspunde

Postat de daria_ta pe 28 Aprilie 2009 la 20:55

De la: dasca777, la data 2009-04-28 20:04:57
De la: dasca777, la data 2009-04-26 16:20:38iubire=fem dest+ barbat bogat sau fem buna si proasta + barbat sarac:))

te urmaresc de catva timp pt ca ai umor si verb, dar n-am vazut acritura mai mare decat tine!!! esti mare maestru in a da sentinte sforaitoare ... indreapta energia asta in alta parte, cu folos. de ex. scrie si nu numai pe forum. o sa-ti placa - si tie si altora.
definitia ta ... dar macar ai pus cele 2 cuvinte impreuna - "femeie" si "desteapta"

femeie desteapta...ma refer la o fem care stie sa profite de un barbat cu bani...nu exista fem desteapta,adik una care sa faca bani singura sau sa se descurce singura,,,ci una care stie sa puna mana pe unu cu bani...in sensul asta e destepata

Nici tu nu crezi ce spui...
Citeaza Raspunde

Postat de dasca777 pe 17 Mai 2009 la 19:04

De la: canalia, la data 2009-04-28 20:43:18am gresit!!! m-am razgantit! nu-mi placi serios.
...
ai bani?

orice e posibil....:P
Citeaza Raspunde

Postat de dasca777 pe 17 Mai 2009 la 19:05

De la: daria_ta, la data 2009-04-28 20:55:52

daca as spune ce cred : jumate din fem m-ar uri de moarte si jumate ar fi disperate dupa mn:))...dar ca de obicei...spun ce cred...dar nu direct...fiecare intelege ce vrea:P
Citeaza Raspunde

Postat de daria_ta pe 17 Mai 2009 la 19:08

De la: dasca777, la data 2009-05-17 19:05:48
De la: daria_ta, la data 2009-04-28 20:55:52

daca as spune ce cred : jumate din fem m-ar uri de moarte si jumate ar fi disperate dupa mn:))...dar ca de obicei...spun ce cred...dar nu direct...fiecare intelege ce vrea:P

AnOnIm_ Avatarul lui AnOnIm_
Citeaza Raspunde

Postat de AnOnIm_ pe 23 August 2009 la 22:03

La inceput e doar atractie sexuala, iubire este ce ramane dupa perioada de indragostire, daca mai ramane ceva, ca nu-i obligatoriu.

Unele studii stiintifice spun ca iubirea nu exista, nici macar cea dintre rude, si ca e vorba doar de protejarea mostenirii genetice, adica iubesc mai mult pe cel/cea cu care am in comun mai multe gene.

Despre iubirea romantica, se spune ca dureaza 3 ani, si ca are ca scop sa tina partenerii uniti pentru a oferii conditii optime cresterii si dezvoltarii copiilor, evident pentru a duce specia mai departe.

Greenie Avatarul lui Greenie
Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 23 August 2009 la 23:00

De la: AnOnIm_, la data 2009-08-23 22:03:44La inceput e doar atractie sexuala, iubire este ce ramane dupa perioada de indragostire, daca mai ramane ceva, ca nu-i obligatoriu.

Unele studii stiintifice spun ca iubirea nu exista, nici macar cea dintre rude, si ca e vorba doar de protejarea mostenirii genetice, adica iubesc mai mult pe cel/cea cu care am in comun mai multe gene.

Despre iubirea romantica, se spune ca dureaza 3 ani, si ca are ca scop sa tina partenerii uniti pentru a oferii conditii optime cresterii si dezvoltarii copiilor, evident pentru a duce specia mai departe.

Unde ai citit asa ceva? Greu de crezut........dar......
blonda Avatarul lui blonda
Citeaza Raspunde

Postat de blonda pe 6 Septembrie 2009 la 23:46

un lucru frumos,dar care tine prea putin.....nimic nu e nemuritor!!!!!!
Simply_i Avatarul lui Simply_i
Citeaza Raspunde

Postat de Simply_i pe 5 Octombrie 2009 la 15:07

De la: AnOnIm_, la data 2009-08-23 22:03:44La inceput e doar atractie sexuala, iubire este ce ramane dupa perioada de indragostire, daca mai ramane ceva, ca nu-i obligatoriu.

Asta-i TOT???

Atunce asta ce mai este? Dupa 3 ani in care nici macar NU ne-am intalnit vre-o data?

http://au.answers.yahoo.com/question/index;_ylt=ArlksYxXzMRlqlxn7R2ti97g5gt.;_ylv=3?qid=20091003153414AAgeP2n
(vezi COMENTARIILE lui ''Life_is'', lasate dupa alegerea raspunsului ''Best Answer'', dand ''click'' pe COMMENT, in bara cu: { *Interesting/Email/ COMMENT !!! /Save }, inainte de ''Other Answers (6)'' si ''Show: All Answers''.
Vedeti deci ''COMMENT''.

Concluzie - clar ca e PROSTIE! Dar EXISTA! Iar aceasta este doar o forma de dragoste (prostie), caci mai sunt si altele! Tot PROSTIE!

Dar EXISTA, si fara ea esti un PROST si mai mare! Asa ca mai bine alegem sa fim niste PROSTI mai mici, atunci cand suntem IUBITI si IUBIM. Nimic nu este mai frumos decat DRAGOSTEA! Nimic nu te inalta mai sus, si nu te coboara mai jos - NIMIC ALTCEVA!

Prostie? Fie, deci asa!

Azzido Avatarul lui Azzido
Citeaza Raspunde

Postat de Azzido pe 6 Octombrie 2009 la 00:17

De la: blonda, la data 2009-09-06 23:46:24un lucru frumos,dar care tine prea putin.....nimic nu e nemuritor!!!!!!

Cat as vrea sa te contrazic..dar nu pot
Simply_i Avatarul lui Simply_i
Citeaza Raspunde

Postat de Simply_i pe 1 Noiembrie 2009 la 15:53

IUBIREA are o multitudine de forme.
Un fel de a iubi insa este dat de FORMA IMBRATISARII.

Asa cum femeia tine in imbratisarea pantecului ei o forma de viata viitoare, a unui fiu de exemplu, aceasta este pentru ca mai tarziu si acesta, barbatul sa tina in arcul bratelor sale, cu dragoste, o femeie ce mai departe va darui dragostea sa in ''cercul'' imbratisarii pantecului sau un viitor barbat si tot asa, mai departe.
Dragostea ne este daruita pentru a o sadi mai departe, pentru a o oferi mai departe in urma acceptiunii acesteia. Dragostea e datoria noastra, a oricaruia dintre noi sa o acceptam, sa o primim cu bucuria intregului nostru suflet si sa o daruim inmultita mai departe prin invatatura noastra, copiilor nostri. Este cea mai mare comoara pe care o putem transmite, ce o avem de daruit.

Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 1 Noiembrie 2009 la 15:54

De la: Simply_i, la data 2009-11-01 15:53:37IUBIREA are o multitudine de forme.

Asa cum femeia tine in imbratisarea pantecului ei o forma de viata viitoare, a unui fiu de exemplu, aceasta este pentru ca mai tarziu si acesta, barbatul sa tina in arcul bratelor sale, cu dragoste, o femeie ce mai departe va darui dragostea sa in ''cercul'' imbratisarii pantecului sau un viitor barbat si tot asa, mai departe.
Dragostea ne este daruita pentru a o sadi mai departe, pentru a o oferi mai departe in urma acceptiunii acesteia. Dragostea e datoria noastra, a oricaruia dintre noi sa o acceptam, sa o primim cu bucuria intregului nostru suflet si sa o daruim inmultita mai departe prin invatatura noastra, copiilor nostri. Este cea mai mare comoara pe care o putem transmite, ce o avem de daruit.

eu prefer IUBIREA in gura
Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 2 Noiembrie 2009 la 21:37

Haps, esti rau!
Esti foarte, foarte rau!
Citeaza Raspunde

Postat de daria_ta pe 2 Noiembrie 2009 la 21:40

De la: Greenie, la data 2009-11-02 21:37:39Haps, esti rau!
Esti foarte, foarte rau!

Eu cred ca, pt prima oara, a vorbit prostii!
HoneyBunny Avatarul lui HoneyBunny
Citeaza Raspunde

Postat de HoneyBunny pe 2 Noiembrie 2009 la 21:43

Exista medicamente pentru scaderea concentratiei hormonilor..Hai sa-i facem un cocktail lui Haps..
yuppy005918 Avatarul lui yuppy005918
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy005918 pe 2 Decembrie 2009 la 09:49

Iubirea exista. Este cel mai frumos sentiment, si mai presus de toate scopul nostru in viata. Nu cred ca exista om care sa nu-si doreasca sa iubeasca si sa fie iubit. Cei care afirma asta, o fac din teama de a nu fi dezamagiti. Atat.
Si exista multi barbati, care isi doresc o femeie de calitate alaturi, nu o profitoare. O femeie in care sa poata avea incredere, pe care sa o respecte, si alaturi de care sa traiasca frumos.
Cand te casatoresti pentru bani, celalalt vede, ca nu e greu de observat asa ceva, si daca te mai ia, dupa ce stie asta, te va trata ca pe o sclava, nu va da 2 bani pe tine, pentru ca odata ce te complaci intr-o asemenea situatie, nici tu nu te respecti.
In zilele noastre, poti lucra, poti avansa in functie, poti studia, femeie fiind, iti poti asigura singura un trai decent.
De ce sa te casatoresti cu cineva pentru bani? Pentru a sta la 5 stele in loc de 3? Pentru a-ti cumpara o geanta de 1000 de euro, in locul uneia de 100 ron? Sau ca sa stai intr-o vila cu 5 camere in loc sa stai intr-un apartament?
Care e rostul pana la urma? Ca sa vada altii ca si tu poti? De ce sa accepti sa traiesti nefericita, alaturi de un om care nu te respecta, care te insala? Cu ce te ajuta?
Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 2 Decembrie 2009 la 23:10

adevarat graiesti (partial), dar... cati barbati cunosti care sa aprecieze o femeie dupa toate aceste minunate calitati pe care i le-ai insusit EI?
im just wondering...
yuppy005918 Avatarul lui yuppy005918
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy005918 pe 5 Decembrie 2009 la 10:11

Nu exista multi, intr-adevar, dar am cunoscut personal cativa, care erau trecuti prin viata, si prin incercari, si care au invatat sa aprecieze ce e cu adevarat de apreciat.
Si care aveau relatii bazate pe aceste principii.
Acum nu spun ca merita orice barbat toate astea. Nicidecum.
Cine intelege ce-i dai, nu da cu picioru`
Cine o face, inseamna ca nu merita, oricum.
Azzido Avatarul lui Azzido
Citeaza Raspunde

Postat de Azzido pe 6 Decembrie 2009 la 00:37

De la: Haps, la data 2009-11-01 15:54:46
De la: Simply_i, la data 2009-11-01 15:53:37IUBIREA are o multitudine de forme.

eu prefer IUBIREA in gura

Numai in gura Haps??
effervescent Avatarul lui effervescent
Citeaza Raspunde

Postat de effervescent pe 10 Ianuarie 2010 la 15:51

eu cred ca ea ne defineste pe noi.
Citeaza Raspunde

Postat de daria_ta pe 10 Ianuarie 2010 la 15:55

De la: effervescent, la data 2010-01-10 15:51:26eu cred ca ea ne defineste pe noi.

...sau lipsa ei...
Dee_ Avatarul lui Dee_
Citeaza Raspunde

Postat de Dee_ pe 28 Ianuarie 2010 la 20:01

un mare filozof spunea asa: "Daca cel de langa tine nu te iubeste cum vrei tu nu inseamna ca nu te iubeste din tot sufletul lui..." asa ca intelegem ca fiecare iubeste in felul lui...
pe de alta parte am nevoie de ajutorul vostru...:D vreau sa ii fac iubitului meu o declaratie de dragoste pe 14 feb mai deosebita asa ca m-am inscris la un concurs milka.daca obtin un numar destul de mare de voturi imi vor afisa declaratia de dragoste pe un ecran mare intr-o intersectie:D
pls help!

http://www.ilovemilka.ro/mesaj?msgid=d2c2513d469601001a132465e8b1fe6e

un vot:D
rotariu_stefan_lucian Avatarul lui rotariu_stefan_lucian
Citeaza Raspunde

Postat de rotariu_stefan_lucian pe 28 Ianuarie 2010 la 23:04

De la: riimaruca, la data 2009-02-12 19:40:11Pt ca se apropie Sf.Valentine's, doresc sa fac un fel de sondaj, daca l-as putea numi asa, in sensul ca as dori sa stiu cum defineste fiecare dintre voi iubirea ! :)
Sa strangem cat mai multe definitii frumoase si sincere.

mai practic:

http://www.dump.ro/fisiere/dragostea-romantica-pdf/178176/dDmrNUCErRNn05Eu

:)

o seara placuta.

L.R.
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 28 Ianuarie 2010 la 23:06

si mai practic

http://www.redtube.com/

o seara simpatica

H...
Alice_in_Orasul_Minunilor Avatarul lui Alice_in_Orasul_Minunilor
Citeaza Raspunde

Postat de Alice_in_Orasul_Minunilor pe 28 Ianuarie 2010 la 23:06

De la: rotariu_stefan_lucian, la data 2010-01-28 23:04:49
De la: riimaruca, la data 2009-02-12 19:40:11Pt ca se apropie Sf.Valentine's, doresc sa fac un fel de sondaj, daca l-as putea numi asa, in sensul ca as dori sa stiu cum defineste fiecare dintre voi iubirea ! :)

mai practic:

http://www.dump.ro/fisiere/dragostea-romantica-pdf/178176/dDmrNUCErRNn05Eu

:)

o seara placuta.

L.R.

eu nu pot sa spun decat atat : in iubire lipsa de respect si minciuna nu au ce cauta
WALL___E Avatarul lui WALL___E
Citeaza Raspunde

Postat de WALL___E pe 28 Ianuarie 2010 la 23:07

Eu stiu da nu spun...
Alice_in_Orasul_Minunilor Avatarul lui Alice_in_Orasul_Minunilor
Citeaza Raspunde

Postat de Alice_in_Orasul_Minunilor pe 28 Ianuarie 2010 la 23:08

De la: WALL___E, la data 2010-01-28 23:07:56Eu stiu da nu spun...

PICARD Avatarul lui PICARD
Citeaza Raspunde

Postat de PICARD pe 29 Ianuarie 2010 la 11:44

iubirea e ca si gripa porceasca.ori mori de ea ori nu mai scapi.
cristianbalan1 Avatarul lui cristianbalan1
Citeaza Raspunde

Postat de cristianbalan1 pe 29 Ianuarie 2010 la 19:52

Uu batran hatru, cioban la munte, mi-a dat o definitie (cam porcoasa) a iubirii, asa cum o simt toti barbatii indragostiti:
"IUBIREA ESTE UN BUBOI FOARTE DUREROS CARE SE COACE IN INIMA SI CARE SE SPARGE IN P...!" )Scuzati cele trei...puncte, puncte)...
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum