Cum definiti voi iubirea ?
Pagina 6 din 7

Toate forumurile » Femei » cum definiti voi IUBIREA ? » Pagina 6 din 7

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 >>
Sari la pagina:
blueperspective Avatarul lui blueperspective
Citeaza Raspunde

Postat de blueperspective pe 30 Ianuarie 2010 la 11:55

Nu pot defini acest sentiment prin cuvinte... pentru ca iubirea e mai presus decat orice. :-)
cyocy Avatarul lui cyocy
Citeaza Raspunde

Postat de cyocy pe 1 Februarie 2010 la 11:54

Iubirea,este cel mai simplu si comod sentiment,pntru cei care sunt dispusi a iubi cu adevarat,pentru cei care vor s-ai inteleaga adevaratu sens,dar si cel mai comlicat sentiment ,pentru cei care nu cor sa imbratiseze acest sentiment,si-l trateaza cu indiferenta,sau nu kau simtit niciodata,si cred ca pentru ei,sau in vocabularul lor nu exizta asa ceva,este un sentiment divin,semanind cu muzica,aceste doua fenomene ar putea imblizi si cel mai aprig si rautacios om daca exista cineva la fel de puternic in sens bun ca s-al domoleasca.Iubirea are 7 stagii; ATRACTIA;INFRUNTAREA;IUBIREA;RESPECTUL;ADORAREA;OBSESIA;MOARTEA,.
iubarici Avatarul lui iubarici
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 1 Februarie 2010 la 13:53

iubire = autosugestie
...si de cele mai multe ori confundam unele sentimente cu cel de iubire.. pt ca altfel nu ar putea, ca o iubire puternica sa se stinga usor...cum se intampla deseori....ex gasiti aici pe yuppy cate vreti...
iubarici Avatarul lui iubarici
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 1 Februarie 2010 la 13:59

la prima vedere..m'am cam contrazis singura......
....intelegeti voi...
puzzle Avatarul lui puzzle
Citeaza Raspunde

Postat de puzzle pe 1 Februarie 2010 la 15:17

De la: iubarici, la data 2010-02-01 13:53:31iubire = autosugestie
...si de cele mai multe ori confundam unele sentimente cu cel de iubire.. pt ca altfel nu ar putea, ca o iubire puternica sa se stinga usor...cum se intampla deseori....ex gasiti aici pe yuppy cate vreti...

iubirea e mai mult decat autosugestie, e un sentiment de caldura si grija fata de o persoana, asta fara ca mintea ta sa vrea lucrul asta, ea doar il constata...:

insa iti dau perfecta dreptate cand spui ca multi confunda iubirea cu altceva, atractia chimica de moment, foc de paie ii mai zic eu

yuppy003880 Avatarul lui yuppy003880
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy003880 pe 1 Februarie 2010 la 15:23

De la: puzzle, la data 2010-02-01 15:17:33

iubirea e mai mult decat autosugestie, e un sentiment de caldura si grija fata de o persoana, asta fara ca mintea ta sa vrea lucrul asta, ea doar il constata...:

insa iti dau perfecta dreptate cand spui ca multi confunda iubirea cu altceva, atractia chimica de moment, foc de paie ii mai zic eu

atractia fizica apare uneori inevitabil dak iti place o persoana, asta nu inseamna insa ca te vei intelege perfect cu acea persoana.iubirea se defineste in functie de caracterul fiecaruia si de compatibilitatea intre doua caractere mai mult sau mai putin diferite sau asemanatoare .
LeonKing Avatarul lui LeonKing
Citeaza Raspunde

Postat de LeonKing pe 1 Februarie 2010 la 20:12

De la: yuppy003880, la data 2010-02-01 15:23:08
atractia fizica apare uneori inevitabil dak iti place o persoana, asta nu inseamna insa ca te vei intelege perfect cu acea persoana.iubirea se defineste in functie de caracterul fiecaruia si de compatibilitatea intre doua caractere mai mult sau mai putin diferite sau asemanatoare .

subiectul e mai alaturi, pls... nu ne mai consuma timpul si nervii cu ineptii spuse "la misto"

daca vrei ceva pe bune, ori te exprimi on topic, ori, du-te fatoooo....

ca e mare pamantul si e loc si pentru astea ca tineeee....

Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 1 Februarie 2010 la 20:13

si cum ramane cu id-ul de mess ?
Citeaza Raspunde

Postat de LeonKing pe 1 Februarie 2010 la 20:15

De la: Haps, la data 2010-02-01 20:13:28

n-ai inteles?
era "la misto"

(eu am incercat id-ul asta, dar mi-a dat "persoana nu exista sau e conceputa din laba aruncata pe pereti si dusa de muste-n pi***")
ce sa fac?

alina11_elena Avatarul lui alina11_elena
Citeaza Raspunde

Postat de alina11_elena pe 2 Februarie 2010 la 13:22

iubirea este ascendenta, energie pozitiva, iubirea este curata, libera, inovatoare
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 2 Februarie 2010 la 20:24

De la: alina11_elena, la data 2010-02-02 13:22:54iubirea este ascendenta, energie pozitiva, iubirea este curata, libera, inovatoare

mai asteapta pana te inseala, sa vedem atunci parerea ta
Citeaza Raspunde

Postat de LeonKing pe 2 Februarie 2010 la 20:25

De la: Haps, la data 2010-02-02 20:24:50
De la: alina11_elena, la data 2010-02-02 13:22:54iubirea este ascendenta, energie pozitiva, iubirea este curata, libera, inovatoare

mai asteapta pana te inseala, sa vedem si atunci parerea tea

pai s-a inselat deja...

nu vezi ca vorbeste din vise?

Citeaza Raspunde

Postat de yuppy003880 pe 2 Februarie 2010 la 20:34

ramai la ignore, haps. sorry.
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 2 Februarie 2010 la 20:59

De la: yuppy003880, la data 2010-02-02 20:34:24

cred c-o sa ma sinucid am ratat femeia vetii mele
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 2 Februarie 2010 la 20:59

De la: Haps, la data 2010-02-02 20:59:08
De la: yuppy003880, la data 2010-02-02 20:34:24

P.S.: sau s-a ratat singura
Citeaza Raspunde

Postat de LeonKing pe 2 Februarie 2010 la 21:32

De la: Haps, la data 2010-02-02 20:59:37

da, da, da...

Citeaza Raspunde

Postat de yuppy003880 pe 2 Februarie 2010 la 21:54

De la: LeonKing, la data 2010-02-02 21:32:57
De la: Haps, la data 2010-02-02 20:59:37

da, da, da...

n-am ratat nimic. poate doar plictiseala de a asculta pe haps sau pe leon sau kre mai sunteti.
ciolo08 Avatarul lui ciolo08
Citeaza Raspunde

Postat de ciolo08 pe 23 Martie 2010 la 15:46

De la: HoneyBunny, la data 2009-11-02 21:43:31Exista medicamente pentru scaderea concentratiei hormonilor..Hai sa-i facem un cocktail lui Haps..

daka e vorba de cocktailuri ma bag ... cu asta ma okup :P
ciolo08 Avatarul lui ciolo08
Citeaza Raspunde

Postat de ciolo08 pe 23 Martie 2010 la 15:49

ai dreptate cand zici cum k am confunda unele sentimente... in mare parte se confunda senzatzia de atashare cu iubirea ;) :)
cenusareasa Avatarul lui cenusareasa
Citeaza Raspunde

Postat de cenusareasa pe 28 Martie 2010 la 02:08

Cum poti sa confunzi sentimentele de iubire?Cu ce sa le confunzi?~Sant asa de usor de identificat~,ptr.ca ca nu nu pot fi definite.Iubirea e diferita ptr.diferite persoane ptr.ca nu sant doua persoane la fel,are alte fete ptr.diferite etape de traire a ei,e surprinzatoare,sau intuitiva,adica cand previzibila cand imprevizibila,poate sa te panseze in ranile cele mai adanci,de care nici nu stiai ca le ai,si poate sa-ti provoace noi rani acute,pe care incerci in zadar sa le ignori caci se cronicizeaza modificand totul in calea ei fizic,psihic cu intriga,provocarea,furtuna ce te rascoleste,alternand cu pacea si linistea inpacarea,inplinirea si zborul ce o insoteste.Este motivatia care obliga la evolutia spirituala.
dossya Avatarul lui dossya
Citeaza Raspunde

Postat de dossya pe 28 Martie 2010 la 09:04

Daca ajungi sa cauti asa ceva inseamna ca nu sti ce este iubirea cu adevarat si nu ai simtit-o pana acum. Iubirea e un sentiment f frumos care nu se poate descrie in cuvinte, oricat de frumoase ar fi ele. Vei simti asta cand va aparea, fi sigura...
bog1973 Avatarul lui bog1973
Citeaza Raspunde

Postat de bog1973 pe 29 Martie 2010 la 00:09

Singurul lucru dupa care merita sa alergi toata viata
Citeaza Raspunde

Postat de cenusareasa pe 29 Martie 2010 la 00:58

De la: dossya, la data 2010-03-28 09:04:05Daca ajungi sa cauti asa ceva inseamna ca nu sti ce este iubirea cu adevarat si nu ai simtit-o pana acum. Iubirea e un sentiment f frumos care nu se poate descrie in cuvinte, oricat de frumoase ar fi ele. Vei simti asta cand va aparea, fi sigura...

Tocmai spuneam ca iubirea e diferita ptr.diferite persoane,ptr. ca nu exista doua persoane la fel(chiar genetic vorbind).In diversitate consta evolutia.Mai pe intelesul tau e ca tu simti iubirea intr-un fel(ca la 25 de ani),eu altfel(ca la 40 si ceva de ani),ptr.ca tu esti altfel decat mine,deasemeni eu iubesc azi o persoana,tu iubesti o alta persoana,sper In concluzie nu pentru ca asta caut.Deasemeni unii iubesc pe cineva toata viata,altii au 2,3,...etc.iubiri.(sant oameni care se casatoresc si de 7 ori).Tocmai ca au vrut mai multa iubire au cautat-o atat de intens,si au avut mai multa iubire de daruit,simtind ca nu primesc la fel,au cautat din nou,si ptr. ca celalalt n-a tinut pasul cu el,au gasit in alta parte.
Sa renasti din propria cenusa,si sa iubesti din nou luand-o de la capat cu o noua forta.Dar asta depinde de traseul vietii fiecaruia.Pentru unii e mai lin,ptr.altii e mai zbuciumat.
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 29 Martie 2010 la 07:40

De la: bog1973, la data 2010-03-29 00:09:49Singurul lucru dupa care merita sa alergi toata viata

dupa carlsberg rece
carla11 Avatarul lui carla11
Citeaza Raspunde

Postat de carla11 pe 29 Martie 2010 la 07:52

De la: Haps, la data 2010-03-29 07:40:54
De la: bog1973, la data 2010-03-29 00:09:49Singurul lucru dupa care merita sa alergi toata viata

dupa carlsberg rece

cred ca esti in calduri
connie Avatarul lui connie
Citeaza Raspunde

Postat de connie pe 29 Martie 2010 la 13:14

Vrei sa stii cand e dragoste si cand nu? Atunci fii atent aici:

Palmele ti-au transpirat, inima-ti bate puternic, si rasuflarea ti s-a oprit in piept?
Nu e Dragoste, e Placere.
Nu poti sa-ti desprinzi ochii si mainile de pe cel drag, am dreptate?
Nu e Dragoste, e Pofta.
Il doresti pentru ca stii ca este acolo?
Nu e Dragoste, e Singuratate.
Esti acolo, pentru ca partenerul vrea sa fii?
Nu e Dragoste, e Loialitate.
Ii asculti confesiunile, deoarece nu vrei sa-l ranesti?
Nu e Dragoste, e Mila.
Esti acolo pentru ca te saruta si te tine de mana?
Nu e Dragoste, esti de neincredere.
Esti impreuna cu el doar pentru ca privirea lui/ei te face sa tresari un pic?
Nu e Dragoste, e Infatuare.
Ii ierti greselile pentru ca tii la el/ea?
Nu e Dragoste, e Prietenie.
Ii spui ca el/ea este la ceea ce te gandesti toata ziua?
Nu e Dragoste, e Minciuna.
Esti dispus sa dai lucrurile tale preferate pentru ca el/ea sa se simta bine?
Nu e Dragoste, e Caritate.
Inima ta e plina de durere atunci cand el/ea este trist/a?
Atunci e Dragoste.
II accepti greselile pentru ca ele fac parte din felul ei/lui de a fi?
Atunci e Dragoste.
Plangi pentru durerea ei/lui chiar daca el/ea este puternic/a?
Atunci e Dragoste.
Ochii ei/lui iti vad adevarata inima, si iti atinge sufletul asa de adanc ca te doare?
Atunci e Dragoste.
II vei da inima ta, viata ta, moartea ta?
Atunci e Dragoste.
Acum, daca Dragostea e dureroasa, si ne tortureaza, oare de ce Iubim? De ce Dragostea este tot ce cautam in viata? Aceasta durere, aceasta agonie, aceasta tortura? De ce?
Pentru ca este...Dragoste.
Se-ntampla sa gasesti iubire in locuri simple si ciudate, sa treci fara sa stii pe langa ea. Poti s-o gasesti pe strada, in locuri neumblate, departe fi sau poate chiar in fata ta. Iubirea nu-i la nesfarsit si totusi capat nu-i gasesti.
E ca un labirint, in care alergi fara de rost, un camp, un camp imens pe care toata viata ratacesti si cauti peste tot de ploaie un adapost. Ai vrut iubirea, ai vrut iubire sa gasesti departe-n zari nemarginite, ai fost un orb, ea s-a aflat in palma ta mereu, in aripile fluturelui, de vantul aspru zdrentuite, si chiar in culorile infinitului curcubeu. Iubire, iubire poti gasi si-n a sufletului tau armura rece, in fulgii de zapada ce-ti cad pe chip neincetat, in iarna grea, in fiecare clipa ce spre eternitate trece, si visele pe care-n urma le-ai lasat. Daca albastrul cer ti-a asezat iubire pe pleoapele inchise, si obosit ai adormit sperand sa poti visa, trezeste-te, trezeste-te, zadarnic o cauti in ale tale vise, deschide ochii, e chiar in fata ta, e chiar aici.
connie Avatarul lui connie
Citeaza Raspunde

Postat de connie pe 29 Martie 2010 la 13:14

. Dragostea e o scanteie divina ca si sufletul, si tot ca el e incoruptibila, indivizibila, nepieritoare. E un punct de foc in noi, nemuritor si infinit, pe care nimic nu-l poate margini si nimic nu-l poate atinge. Il simti arzand pana in maduva oaselor si-l vezi stralucind pana in adancurile cerului."
Defectele sufletului sunt k ranile timpului:oricat ne-am stradui sa le vindecam,cicatricea se vede mereu si ele sunt in orice clipa in primejdie de a se redeschide.
Sinceritatea este o dechidere a inimii.Se gaseste la putini oameni si aceea pe care o vedem de obicei nu este decat o fina disimulare menita sa atraga increderea celorlalti
"Cand iubesti, iubirea trebuie implinita, orice-ar fi, fiindca nu se stie daca te vei mai intalni vreodata cu clipele acelea."
"Dragostea e intodeauna rabdatoare si draguta. Niciodata nu este geloasa. Dragostea nu este laudaroasa sau increzuta. Nu este nepoliticoasa sau egoista. Dragostea nu supara si nu poarta pica. Dragostea nu gaseste placere in pacatele altora, dar gaseste placere in adevar. Este intodeauna gata sa ierte, sa aiba incredere, sa spere si sa indure...orice urmeaza."
"Necazul e ca nu poti sterge nimic din ceea ce s-a petrecut in viata ta. Tabloul ramane asa cum a fost pictat. In literatura, scriitorul poate sa renunte la portiuni care nu sunt in armonie cu intregul, dar viata pastreaza totul, nimeni nu poate inlatura un singur rand macar."

Citeaza Raspunde

Postat de cenusareasa pe 29 Martie 2010 la 17:15

De la: connie, la data 2010-03-29 13:14:49. Dragostea e o scanteie divina ca si sufletul, si tot ca el e incoruptibila, indivizibila, nepieritoare. E un punct de foc in noi, nemuritor si infinit, pe care nimic nu-l poate margini si nimic nu-l poate atinge. Il simti arzand pana in maduva oaselor si-l vezi stralucind pana in adancurile cerului."
Defectele sufletului sunt k ranile timpului:oricat ne-am stradui sa le vindecam,cicatricea se vede mereu si ele sunt in orice clipa in primejdie de a se redeschide.
Sinceritatea este o dechidere a inimii.Se gaseste la putini oameni si aceea pe care o vedem de obicei nu este decat o fina disimulare menita sa atraga increderea celorlalti
"Cand iubesti, iubirea trebuie implinita, orice-ar fi, fiindca nu se stie daca te vei mai intalni vreodata cu clipele acelea."
"Dragostea e intodeauna rabdatoare si draguta. Niciodata nu este geloasa. Dragostea nu este laudaroasa sau increzuta. Nu este nepoliticoasa sau egoista. Dragostea nu supara si nu poarta pica. Dragostea nu gaseste placere in pacatele altora, dar gaseste placere in adevar. Este intodeauna gata sa ierte, sa aiba incredere, sa spere si sa indure...orice urmeaza."
"Necazul e ca nu poti sterge nimic din ceea ce s-a petrecut in viata ta. Tabloul ramane asa cum a fost pictat. In literatura, scriitorul poate sa renunte la portiuni care nu sunt in armonie cu intregul, dar viata pastreaza totul, nimeni nu poate inlatura un singur rand macar."

O imagine cu fundite roz,bomboane de fructe,ciocoata,mult plus,aceasta imagine am avut si eu candva despre dragoste.Ce bine ar fi fost sa fie asa de dulce si usor de stralucitoare si suava,dar acum e mult mai mult de-atat,si mai greu de dus.Funditele roz sant acum cand chingi de piele cand lanturi, dulceata veche de bomboana e acum un demidulce de sampanie sau un wisky dupa o zi de munca,ciocolata e din aceea amara,cu gusturi mentolate,iar plusul e teapa unui trandafir rosu aprins...Ehe alta varsta alte gusturi alte senzatii...! Acum stralucirea arde ca lava unui vulcan sau da frisoane precum cuburile de gheata pe trupul infierbantat.
KNIGHT_31 Avatarul lui KNIGHT_31
Citeaza Raspunde

Postat de KNIGHT_31 pe 29 Martie 2010 la 19:22

De la: , la data 2009-02-14 08:02:48Iubirea este un cuvant inventat de evrei ca sa f ..a moca

DAR TU CE ESTI, PROSTITUATA-PROFITOARE ?
KNIGHT_31 Avatarul lui KNIGHT_31
Citeaza Raspunde

Postat de KNIGHT_31 pe 29 Martie 2010 la 19:25

De la: connie, la data 2010-03-29 13:14:49. Dragostea e o scanteie divina ca si sufletul, si tot ca el e incoruptibila, indivizibila, nepieritoare. E un punct de foc in noi, nemuritor si infinit, pe care nimic nu-l poate margini si nimic nu-l poate atinge. Il simti arzand pana in maduva oaselor si-l vezi stralucind pana in adancurile cerului."

MULT ADEVAR GRAIESTI. FAIN DE TOT
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!
Pagini: << 2 3 4 5 6 7 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum