De la: alerim69, la data 2010-03-29 17:15:59De la: connie, la data 2010-03-29 13:14:49. Dragostea e o scanteie divina ca si sufletul, si tot ca el e incoruptibila, indivizibila, nepieritoare. E un punct de foc in noi, nemuritor si infinit, pe care nimic nu-l poate margini si nimic nu-l poate atinge. Il simti arzand pana in maduva oaselor si-l vezi stralucind pana in adancurile cerului."
Defectele sufletului sunt k ranile timpului:oricat ne-am stradui sa le vindecam,cicatricea se vede mereu si ele sunt in orice clipa in primejdie de a se redeschide.
Sinceritatea este o dechidere a inimii.Se gaseste la putini oameni si aceea pe care o vedem de obicei nu este decat o fina disimulare menita sa atraga increderea celorlalti
"Cand iubesti, iubirea trebuie implinita, orice-ar fi, fiindca nu se stie daca te vei mai intalni vreodata cu clipele acelea."
"Dragostea e intodeauna rabdatoare si draguta. Niciodata nu este geloasa. Dragostea nu este laudaroasa sau increzuta. Nu este nepoliticoasa sau egoista. Dragostea nu supara si nu poarta pica. Dragostea nu gaseste placere in pacatele altora, dar gaseste placere in adevar. Este intodeauna gata sa ierte, sa aiba incredere, sa spere si sa indure...orice urmeaza."
"Necazul e ca nu poti sterge nimic din ceea ce s-a petrecut in viata ta. Tabloul ramane asa cum a fost pictat. In literatura, scriitorul poate sa renunte la portiuni care nu sunt in armonie cu intregul, dar viata pastreaza totul, nimeni nu poate inlatura un singur rand macar."
![]()
![]()
O imagine cu fundite roz,bomboane de fructe,ciocoata,mult plus,aceasta imagine am avut si eu candva despre dragoste.Ce bine ar fi fost sa fie asa de dulce si usor de stralucitoare si suava,dar acum e mult mai mult de-atat,si mai greu de dus.Funditele roz sant acum cand chingi de piele cand lanturi, dulceata veche de bomboana e acum un demidulce de sampanie sau un wisky dupa o zi de munca,ciocolata e din aceea amara,cu gusturi mentolate,iar plusul e teapa unui trandafir rosu aprins...Ehe alta varsta alte gusturi alte senzatii...! Acum stralucirea arde ca lava unui vulcan sau da frisoane precum cuburile de gheata pe trupul infierbantat.![]()
Da, parca a trecut vremea dulcegariilor din astea....
Oricum, dragostea e mereu la fel, doar perceptia noastra e diferita.
"La vita e bella" - si veti intelege ce e dragostea

Promotia zilei pe Kuponiada.ro