Cum definiti voi iubirea ?
Pagina 7 din 7

Toate forumurile » Femei » cum definiti voi IUBIREA ? » Pagina 7 din 7

Pagini: << 3 4 5 6 7
Sari la pagina:
Ema_J Avatarul lui Ema_J
Citeaza Raspunde

Postat de Ema_J pe 30 Martie 2010 la 09:57

De la: alerim69, la data 2010-03-29 17:15:59
De la: connie, la data 2010-03-29 13:14:49. Dragostea e o scanteie divina ca si sufletul, si tot ca el e incoruptibila, indivizibila, nepieritoare. E un punct de foc in noi, nemuritor si infinit, pe care nimic nu-l poate margini si nimic nu-l poate atinge. Il simti arzand pana in maduva oaselor si-l vezi stralucind pana in adancurile cerului."
Defectele sufletului sunt k ranile timpului:oricat ne-am stradui sa le vindecam,cicatricea se vede mereu si ele sunt in orice clipa in primejdie de a se redeschide.
Sinceritatea este o dechidere a inimii.Se gaseste la putini oameni si aceea pe care o vedem de obicei nu este decat o fina disimulare menita sa atraga increderea celorlalti
"Cand iubesti, iubirea trebuie implinita, orice-ar fi, fiindca nu se stie daca te vei mai intalni vreodata cu clipele acelea."
"Dragostea e intodeauna rabdatoare si draguta. Niciodata nu este geloasa. Dragostea nu este laudaroasa sau increzuta. Nu este nepoliticoasa sau egoista. Dragostea nu supara si nu poarta pica. Dragostea nu gaseste placere in pacatele altora, dar gaseste placere in adevar. Este intodeauna gata sa ierte, sa aiba incredere, sa spere si sa indure...orice urmeaza."
"Necazul e ca nu poti sterge nimic din ceea ce s-a petrecut in viata ta. Tabloul ramane asa cum a fost pictat. In literatura, scriitorul poate sa renunte la portiuni care nu sunt in armonie cu intregul, dar viata pastreaza totul, nimeni nu poate inlatura un singur rand macar."

O imagine cu fundite roz,bomboane de fructe,ciocoata,mult plus,aceasta imagine am avut si eu candva despre dragoste.Ce bine ar fi fost sa fie asa de dulce si usor de stralucitoare si suava,dar acum e mult mai mult de-atat,si mai greu de dus.Funditele roz sant acum cand chingi de piele cand lanturi, dulceata veche de bomboana e acum un demidulce de sampanie sau un wisky dupa o zi de munca,ciocolata e din aceea amara,cu gusturi mentolate,iar plusul e teapa unui trandafir rosu aprins...Ehe alta varsta alte gusturi alte senzatii...! Acum stralucirea arde ca lava unui vulcan sau da frisoane precum cuburile de gheata pe trupul infierbantat.

Da, parca a trecut vremea dulcegariilor din astea....
Oricum, dragostea e mereu la fel, doar perceptia noastra e diferita.

"La vita e bella" - si veti intelege ce e dragostea

savudanmihai Avatarul lui savudanmihai
Citeaza Raspunde

Postat de savudanmihai pe 31 Martie 2010 la 12:43

ZEN
bog1973 Avatarul lui bog1973
Citeaza Raspunde

Postat de bog1973 pe 3 Aprilie 2010 la 07:21

iubirea e singurul lucru pentru care merita sa alergi toata viata , cum am spus.Dovada e mai interesant de exprimat , exemplificat.
simona33 Avatarul lui simona33
Citeaza Raspunde

Postat de simona33 pe 3 Aprilie 2010 la 07:34

Ideea de dragoste/iubire,difera de la o varsta la alta
yna Avatarul lui yna
Citeaza Raspunde

Postat de yna pe 10 Aprilie 2010 la 19:30

nu exista definitie pt iubire....pt ca ea este de mai multe feluri...exista iubire cu siguranta...poate nu toata lumea stie sa iubeasca ceea ce iubesc eu si cum iubesc eu dar sigur iubeste altfel si altceva...am vazut pe aici si in general iubire pt mancare care este mai presus de orice,de bani dar si iubirea pe care unii incearca sa o defineasca din trairile personale...daca nu exista o definitie pt iubire nu inseamna ca nu gasim cuvinte sa o descriem din felul in care fiecare o simte ,o traieste....cele mai frumoase poezii sunt poeziile care vb despre iubire ...cele mai frumoase povesti sunt acelea in care exista si iubirea...daca n-ar exista iubirea viata ar fi tare plictisitoare
piubesc Avatarul lui piubesc
Citeaza Raspunde

Postat de piubesc pe 10 Aprilie 2010 la 20:57

"Iubirea este un fum făcut din arborii suspinelor. Purificată, e un foc în ochii celor ce se iubesc. Tulburată, este o mare hrănită cu lacrimile celor ce se îndrăgesc. Și încă ce mai e? E nebunia cea mai înțeleaptă, fierea ce înăbușă, dulceața ce ne mântuie..." (W. Shakespeare)
deepsky Avatarul lui deepsky
Citeaza Raspunde

Postat de deepsky pe 18 Aprilie 2010 la 18:52

Nu exista def... J.S
"Nu e de ajuns sa ii spun te iubesc
daca nu pot primi toata aceasta
dragoste in mine,
Nu e de ajuns sa vreau sa fiu iubit
daca relatia mea nu este in acord
cu darul iubirii primite.
Nu e de ajuns sa imi exprim dorintele,
trebuie de asemenea
sa accept sa nu le impun.
Nu e de ajuns ca ea sa-mi spuna dorintele ei,
daca nu stiu sa le primesc
sau sa le amplific.

Nu e de ajuns sa o las sa creada
ca vreau o relatie de cuplu
cand eu imi doresc doar sa ne intalnim.
Nu e de ajuns sa raspund asteptarilor ei
daca nu stiu sa le exprim pe ale mele.
Nu e de ajuns sa o las sa creada
ca ma poate iubi,
daca mie mi-e teama de iubire
sau mi-e frica sa devin dependent.
Nu e de ajuns sa ma las iubit
daca nu sunt sigur de propriile mele sentimente.

Nu e de ajuns sa fiu pasional
daca nu disting
nevoile ei de ale mele.
Nu e de ajuns sa ma arat cu ea
daca nu o vad cand suntem impreuna.
Nu e de ajuns sa ii promit ziua de maine
daca nu sunt capabil sa traiesc in prezent.
Nu e de ajuns sa ii spun: vreau sa traiesc cu tine
daca nu sunt eliberat de angajamentele mai vechi.
Nu e de ajuns sa ii spun: poti conta pe mine
daca eu sunt inca dependent.
Nu e de ajuns sa ii fiu fidel
daca simt ca nu imi sunt fidel mie insumi"

Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!
Pagini: << 3 4 5 6 7
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum