teama
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Femei » teama » Pagina 1 din 1

costinel_dinca Avatarul lui costinel_dinca
Citeaza Raspunde

Postat de costinel_dinca pe 13 Februarie 2009 la 10:21

sunt cu o fata de ceva timp, imi place mult de ea , pot spune ca sunt indragostit de ea, dar ea desi nu o arata inca mai sufera dupa fostul desi am trecut multe luni de cand sau despartit si nu este in totalitate deschisa cu mine.Imi este frica sa nu o pierd , ce ar treb sa fac ???sa nu ajung aicea
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Februarie 2009 la 00:46

Incearca sa fii tu insuti. Distreazate cu ea si o sa-i treca. Nu va reusi sa uite de fostul ei prieten daca tu vei continua sa-i reamintesti de el. Laso balta, e o noua relatie, consumo...
Antony Avatarul lui Antony
Citeaza Raspunde

Postat de Antony pe 21 Aprilie 2009 la 19:02

De la: costinel_dinca, la data 2009-02-13 10:21:27sunt cu o fata de ceva timp, imi place mult de ea , pot spune ca sunt indragostit de ea, dar ea desi nu o arata inca mai sufera dupa fostul desi am trecut multe luni de cand sau despartit si nu este in totalitate deschisa cu mine.Imi este frica sa nu o pierd , ce ar treb sa fac ???sa nu ajung aicea

O vei pierde..daca stay si`ti plangi de mila!
Arata`i ca o iubesti....ca e totul pt tine.....si asa vei avea o speranta ca`l va uita pe fostu`. Daca nu...te vei trezi intr`o zi fara ea. Din moment ce s`au despartit de multe luni.....e clar ca nu se vor mai impaca.....si ca o sa`l uite.
Nu uita....pragmatismul te duce la pierzanie.
yuppy000984 Avatarul lui yuppy000984
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy000984 pe 21 Aprilie 2009 la 20:02

Nu ai ce sa-i faci,fatalitate, dar poti sa te bucuri de prezenta ei din plin gandindu-te ca s-ar putea sa fie ultima zi.
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 22 Aprilie 2009 la 11:21

De la: costinel_dinca, la data 2009-02-13 10:21:27sunt cu o fata de ceva timp, imi place mult de ea , pot spune ca sunt indragostit de ea, dar ea desi nu o arata inca mai sufera dupa fostul desi am trecut multe luni de cand sau despartit si nu este in totalitate deschisa cu mine.Imi este frica sa nu o pierd , ce ar treb sa fac ???sa nu ajung aicea

poti sa o omori si dupa asta sa o vezi la cimitir in fiecare zi asa sg nu o pierzi,decat daca e deshumata sau invie ac zombie si fuge:P
DMark Avatarul lui DMark
Citeaza Raspunde

Postat de DMark pe 23 Aprilie 2009 la 02:42

You ain't no killer, you're a pussy.

Deja-vu ?!
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului

Intra in contul tau

Info
X
info