Pentru prima data....la fete
Pagina 1 din 3

Toate forumurile » Sex » Prima experienta sexuala » pentru prima data....la fete » Pagina 1 din 3

Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:
blackster Avatarul lui blackster
Citeaza Raspunde

Postat de blackster pe 13 Februarie 2009 la 15:56

eeeeee fratilor si surori..sa vdm acum cine stie un sfat bun pentru a o face cu o fata for the first time da in asa fel incat sa nu o doara prea tare....sfaturi ceva?
adnana Avatarul lui adnana
Citeaza Raspunde

Postat de adnana pe 13 Februarie 2009 la 16:01

Fi bland
Dar oricum nu e musai sa le doara.
blackster Avatarul lui blackster
Citeaza Raspunde

Postat de blackster pe 13 Februarie 2009 la 16:18

pai bland nici nu iese afara din discutie insa uneori blandetea poate nu e de ajuns
Citeaza Raspunde

Postat de adnana pe 13 Februarie 2009 la 16:49

Pai pt prima data eu cred ca e de ajuns...
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 13 Februarie 2009 la 16:56

De la: blackster, la data 2009-02-13 16:18:17pai bland nici nu iese afara din discutie insa uneori blandetea poate nu e de ajuns

dudeeee..
joaca multa inainte!
cu semi haine, semi dezbracati, cum vreti voi...
sa va atzatzatzi atat de muuuult ca sa vrea sa ITI rupa EA hainele de pe tineeee

nu o sa se mai gandeasca nici naiba la durere dupa'aia...
nu e asa cum se spune la fete, sau depinde de el...
sa nu fie una care sta ca placinta la soare si se uita la ceas
am mai auzit si eu cazuri..

so: RABDARE SI JOACA MULTAAAA

Citeaza Raspunde

Postat de adnana pe 13 Februarie 2009 la 17:03

si daca vorbim de pozitii se spune ca daca femeia sta deasupra atunci ea poate controla permanent adancimea penetrarii, o poate schimba in orice moment. Daca la aceasta pozitie se adauga si putin lubrifiant special pentru sex, atunci sunteti pe calea cea mai buna spre o deflorare fara problemele de care va temeti uneori.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 Martie 2009 la 22:22

De la: adnana, la data 2009-02-13 17:03:14 si daca vorbim de pozitii se spune ca daca femeia sta deasupra atunci ea poate controla permanent adancimea penetrarii, o poate schimba in orice moment. Daca la aceasta pozitie se adauga si putin lubrifiant special pentru sex, atunci sunteti pe calea cea mai buna spre o deflorare fara problemele de care va temeti uneori.

da ,dar nu stiu pe cat e de recomandata pozitia pt prima oara
Citeaza Raspunde

Postat de adnana pe 2 Martie 2009 la 22:27

De la: SNOWHITE, la data 2009-03-02 22:22:36
De la: adnana, la data 2009-02-13 17:03:14 si daca vorbim de pozitii se spune ca daca femeia sta deasupra atunci ea poate controla permanent adancimea penetrarii, o poate schimba in orice moment. Daca la aceasta pozitie se adauga si putin lubrifiant special pentru sex, atunci sunteti pe calea cea mai buna spre o deflorare fara problemele de care va temeti uneori.

da ,dar nu stiu pe cat e de recomandata pozitia pt prima oara

Pai asa s-ar parea, ca ar fi cea mai indicata pozitie pt prima data.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 Martie 2009 la 22:38

poate...nu zic nu...eu am adoptat pozitia asta a doua oara...si tocmai pt ca m-a durut destul de rau...l-am lasat cu...mda
Eea Avatarul lui Eea
Citeaza Raspunde

Postat de Eea pe 24 Iunie 2009 la 17:29

Depinde de fata..la mine de exemplu a durut,rau..da' am tacut si am indurat..
Cum spune si Greenie,multa joaca inainte face:)
Iar cat despre pozitie,mai bine el deasupra:-s
Eea Avatarul lui Eea
Citeaza Raspunde

Postat de Eea pe 24 Iunie 2009 la 17:29

face minuni*
ongbak Avatarul lui ongbak
Citeaza Raspunde

Postat de ongbak pe 24 Iunie 2009 la 17:36

ce-mi mai place aici pe forum!! :)) tot felul de...subiecte! hai ke interesant subiectul ....in ultim perioada atenteaza o vecina virgin ala mine si ma cam pune pe ganduri...sa da sau sa nu...
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 24 Iunie 2009 la 17:39

De la: blackster, la data 2009-02-13 15:56:04eeeeee fratilor si surori..sa vdm acum cine stie un sfat bun pentru a o face cu o fata for the first time da in asa fel incat sa nu o doara prea tare....sfaturi ceva?

pai hai mai bine sa incepem cu partea intr-adevar grea: cum facem rost de o virgina ?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Iunie 2009 la 17:41

De la: ongbak, la data 2009-06-24 17:36:10..... virgin ala mine si ma cam pune pe ganduri...sa da sau sa nu...

..depinde cat o are
ongbak Avatarul lui ongbak
Citeaza Raspunde

Postat de ongbak pe 24 Iunie 2009 la 17:43

De la: Oksana, la data 2009-06-24 17:41:27
De la: ongbak, la data 2009-06-24 17:36:10..... virgin ala mine si ma cam pune pe ganduri...sa da sau sa nu...

..depinde cat o are

k de cal cred
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Iunie 2009 la 17:43

De la: Haps, la data 2009-06-24 17:39:47
De la: blackster, la data 2009-02-13 15:56:04eeeeee fratilor si surori..sa vdm acum cine stie un sfat bun pentru a o face cu o fata for the first time da in asa fel incat sa nu o doara prea tare....sfaturi ceva?

pai hai mai bine sa incepem cu partea intr-adevar grea: cum facem rost de o virgina ?

Atunci incepem verificarile si o luam sistematic .....deci , la gradinita ........
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 24 Iunie 2009 la 17:45

dupa numele topicului eu zic ca tu de fapt ai vrut sa ne povestesti cum a fost prima oara la cwrve.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Iunie 2009 la 17:48

Da ma amuza aia mica de mai sus, cand zice ca "am tacut si am indurat".... E puternica fata! E clar asta!

Offfff......
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 24 Iunie 2009 la 17:51

De la: Eea, la data 2009-06-24 17:29:29face minuni*

daca vrei minuni mai bine freaca o lampa.
Eea Avatarul lui Eea
Citeaza Raspunde

Postat de Eea pe 24 Iunie 2009 la 17:52

Nu cred ca e vb de "cat de puternice" suntem prima oara..ms de compliment..yo am zis doar o parere si cat de jalnic a fost la mine prima oara..
Eea Avatarul lui Eea
Citeaza Raspunde

Postat de Eea pe 24 Iunie 2009 la 17:53

yo personal nu am nevoie de minuni,da' merci de sfat :)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Iunie 2009 la 17:54

De la: Eea, la data 2009-06-24 17:52:12Nu cred ca e vb de "cat de puternice" suntem prima oara..ms de compliment..yo am zis doar o parere si cat de jalnic a fost la mine prima oara..

de ce a fost jalnic? nu ar trebui sa fie, si in primu rand, nu la 17 ani. dar in fine, e doar pararea mea.....
Eea Avatarul lui Eea
Citeaza Raspunde

Postat de Eea pe 24 Iunie 2009 la 17:56

jalnic pt ca am avut langa mine un cretin..sunt de acord cu tine ca nu ar fi trebuit sa fie jalnic,mai ales ca eram impreuna de un an si jumatate..in fine..:) :p
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Iunie 2009 la 17:58

De la: Eea, la data 2009-06-24 17:56:28jalnic pt ca am avut langa mine un cretin..sunt de acord cu tine ca nu ar fi trebuit sa fie jalnic,mai ales ca eram impreuna de un an si jumatate..in fine..:) :p

Nu, nu ar fi trebuit sa fie deloc!
Nu inteleg de ce va grabiti sa va dati naibii toata copilaria incepand cu sexul....
Eea Avatarul lui Eea
Citeaza Raspunde

Postat de Eea pe 24 Iunie 2009 la 17:59

Asta incerc sa inteleg si yo acum,prea tarziu da' nu am cum sa'mi indrept greseala..
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Iunie 2009 la 18:01

De la: Eea, la data 2009-06-24 17:59:28Asta incerc sa inteleg si yo acum,prea tarziu da' nu am cum sa'mi indrept greseala..

Poti sa ai mai multa grija pe viitor si sa nu mai incluzi sexul in ecuatie o vreme buna, pana cand iti vei da seama ca intr-adevar merita sa incerci sa iubesti pe cineva, si nu sa il faci de dragul lui ;) . Acum am fugit, ai grija de tine fetita
Eea Avatarul lui Eea
Citeaza Raspunde

Postat de Eea pe 24 Iunie 2009 la 18:03

A fost singuru' si o sa fie pt o buna perioada de timp.
Merci de sfat.Take care!
Blackdawn Avatarul lui Blackdawn
Citeaza Raspunde

Postat de Blackdawn pe 24 Iunie 2009 la 18:11

De la: Eea, la data 2009-06-24 18:03:31A fost singuru' si o sa fie pt o buna perioada de timp.
Merci de sfat.Take care!

nu mai conteaza oricum, ori ca te opresti ori ca-i dai inainte tot aia e....Ai facut-o , nu ai cum sa mai schimbi asta, pacat k majoritatea intai faceti ceva si apoi va ganditi cand e prea tarziu(si asta nu e valabil doar la sex...)
Eea Avatarul lui Eea
Citeaza Raspunde

Postat de Eea pe 24 Iunie 2009 la 18:13

Sincer,asta e singurul meu regret..nu stiu cum sunt alte fete,da' yo sunt altfel,prefer sa ma gandesc de 2 ori inaite mai ales acum dupa "esecu'"ala..
Blackdawn Avatarul lui Blackdawn
Citeaza Raspunde

Postat de Blackdawn pe 24 Iunie 2009 la 18:15

De la: Eea, la data 2009-06-24 18:13:50Sincer,asta e singurul meu regret..nu stiu cum sunt alte fete,da' yo sunt altfel,prefer sa ma gandesc de 2 ori inaite mai ales acum dupa "esecu'"ala..

pai intotdeauna e bine sa te gandesti de 2 ori inainte de a face ceva, dar rebea sa face asta si inainte de "esec", pun pariu ca atunci nu te-ai mai gandit deloc
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info