pff... isabela. un cuvant: sex.
atat.
pt asta se consuma relatia voastra, el nu e dispus sa stea sa te creasca, din ce ai spus, inteleg ca el a trecut prin ceva asemanator, nusj cati ani aveti, dar as spune ca ai 18-19 ceva de genu.... maxim..
pana mea, unde ti'e orgoliul? si demnitatea??? ce naiba... sunt absolut sigura ca vei gasi unu mai bun decat el, si mai sigura pe mine sunt ca el se va intoarce de buna voie la tine, atunci cand tu NU il vei mai cauta, si cand te va vedea cu altu de mana pe strada, si o sa iti faca iar toate fazele de gelozie sa iti promita luna de pe cer, pt ca baietii de genu asta de regula nu suporta sa fie tinuti de mana pe strada, in public, se dau mari si tari si isi arata barbatia asa cum stiu ei prin cartier.. dar nu sunt decat niste pustani care nu sunt in stare sa treaca peste o relatie esuata.. si vezi domne, sunt barbati ca au o pla si priza la fete... dar nici nu se compara cu situatiile in care sunt pusi in fapt...
pariu ca si lui i s'a intamplat ceva asemanator.
tu? ia'ti bagajele si pleaca din viata lui, fa tu asta, el nu va o face decat cand va da peste o alta care sa te inlocuiasca, si sigur va gasi alta fraiera... pt ca asta ai fost si tu atata timp.
daca era doar sex, era ok.. parerea mea
dar tu ai tot sperat tot timpu la altceva... si ai crezut ca o sa se schimbe daca o sa faci ca el...
dar dimpotriva, baietii vor una sa fie sigura pe ea, sa nu fie chiar asa o matza blanda sa ii pupe in c*r..... ca lumea e plina de d'astea..
fii puternica si sigura pe tine, ce nu te omoara te intareste isabela!!
bafta!! tine'ma la curent,
te pup,