Limita intre sex si sentimente
Pagina 1 din 3

Toate forumurile » Sex » Altele » limita intre sex si sentimente » Pagina 1 din 3

Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:
isabela_amalia Avatarul lui isabela_amalia
Citeaza Raspunde

Postat de isabela_amalia pe 17 Februarie 2009 la 13:44

Suntem de zece luni "impreuna" el se purta foarte frumos inainte , imi trimitea mesaje, ma suna ,ma saruta si ne tineam de mana in public dar dupa ce am cedat s-a schimbat complet nu ne mai tinem de mana , de sarutat in public nici nu poate fi vorba (pt k "el nu face din astea")iar mesaje si sunat nici atat.Problema este k ,,, cu toate astea daca ma vede cu un baiat comenteaza daca vorbesc cu fosti colegi de scoala de ex zice k eu vreau sa ma culc cu ei pentru ca ei au bani si eu sunt pe interes.A zis k el nu vrea o relatie pentru k se simte legat (a avut o relatie din cauza careia a suferit foarte mult) dar eu niciodata nu i-am interzis cv chiar am zis k poate sa se culce si cu alte tipe dk asta vrea doar sa se protejeze(nu stiu dk a fqt-o inca).Culmea e k ma cauta si ne intalnim daca nu spatamanal atunci obligatoriu la 2 saptamani pt sex (vreau sa spun k asta e unul dintre punctele lui forte-e foarte bun(si deloc modest ) si asta se intampla de zece luni incoace dar cand ne vedem pe strada de abia ne salutam(toata lumea stie k noi ne-am despartit de cateva luni).Eu stiam k un barbat se poate culca cu o femeie fara sa aiba sentimente pentru ea, si k prima data e de placere , a doua e ca sa iti amintesti si a treia e deja obisnuinta, dar la noi de zece luni????
asta ce mai e?
E doar sex simplu sau simte ceva pentru mine ?De cate ori imi spun k e gata k nu il mai vreau ma cauta si iar ne intalnim am incercat sa vorbesc cu el dar parca vorbesc cu peretii ne vedem dupa aia o saptamana/2 nici un semn dupa care ma cauta iar k sa ne intalnim si culmea e ca nu il pot refuza. Eu tin la el foare mult si nu i-am dat niciodata motive sa nu aiba incredere in mine.Dar nu pot sa inteleg c e in capul lui?
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Februarie 2009 la 16:26

pff... isabela. un cuvant: sex.

atat.
pt asta se consuma relatia voastra, el nu e dispus sa stea sa te creasca, din ce ai spus, inteleg ca el a trecut prin ceva asemanator, nusj cati ani aveti, dar as spune ca ai 18-19 ceva de genu.... maxim..

pana mea, unde ti'e orgoliul? si demnitatea??? ce naiba... sunt absolut sigura ca vei gasi unu mai bun decat el, si mai sigura pe mine sunt ca el se va intoarce de buna voie la tine, atunci cand tu NU il vei mai cauta, si cand te va vedea cu altu de mana pe strada, si o sa iti faca iar toate fazele de gelozie sa iti promita luna de pe cer, pt ca baietii de genu asta de regula nu suporta sa fie tinuti de mana pe strada, in public, se dau mari si tari si isi arata barbatia asa cum stiu ei prin cartier.. dar nu sunt decat niste pustani care nu sunt in stare sa treaca peste o relatie esuata.. si vezi domne, sunt barbati ca au o pla si priza la fete... dar nici nu se compara cu situatiile in care sunt pusi in fapt...
pariu ca si lui i s'a intamplat ceva asemanator.

tu? ia'ti bagajele si pleaca din viata lui, fa tu asta, el nu va o face decat cand va da peste o alta care sa te inlocuiasca, si sigur va gasi alta fraiera... pt ca asta ai fost si tu atata timp.
daca era doar sex, era ok.. parerea mea
dar tu ai tot sperat tot timpu la altceva... si ai crezut ca o sa se schimbe daca o sa faci ca el...

dar dimpotriva, baietii vor una sa fie sigura pe ea, sa nu fie chiar asa o matza blanda sa ii pupe in c*r..... ca lumea e plina de d'astea..

fii puternica si sigura pe tine, ce nu te omoara te intareste isabela!!

bafta!! tine'ma la curent,
te pup,
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Februarie 2009 la 07:07

ISABELA ACELA NU ESTE PRIETEN EU CERD CA DOAR VREA SA FAC SEX CU TINE
EU NU AM INTELES NICIODATA BARBATI DESI SI EU SINT UN BARBAT MEREU VOR SEX DESI EU CRED CA MAI BINE TR SA CUNOASCA PERSOANA SI CA ACEASTA TR SA AIBA TIMP SA IL CUNOASCA SI SA SE INDRAGOSTEASCA DE EL SI PE URMA VINE SEXUL ASA GINDESC EU
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Februarie 2009 la 07:07

ISABELA ACELA NU ESTE PRIETEN EU CERD CA DOAR VREA SA FAC SEX CU TINE
EU NU AM INTELES NICIODATA BARBATI DESI SI EU SINT UN BARBAT MEREU VOR SEX DESI EU CRED CA MAI BINE TR SA CUNOASCA PERSOANA SI CA ACEASTA TR SA AIBA TIMP SA IL CUNOASCA SI SA SE INDRAGOSTEASCA DE EL SI PE URMA VINE SEXUL ASA GINDESC EU
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Februarie 2009 la 07:09

GREENIE AI DREPTATE IN TOT CEACE SPUI PTR ASTA TE POOP DULCE
bozsoka Avatarul lui bozsoka
Citeaza Raspunde

Postat de bozsoka pe 26 Februarie 2009 la 07:09

sunt cu cineva o persoana deosebita de 5 ani o iubesc si ea ma ibeste,simt
Citeaza Raspunde

Postat de bozsoka pe 26 Februarie 2009 la 07:09

sunt cu cineva o persoana deosebita de 5 ani o iubesc si ea ma ibeste,simt
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Februarie 2009 la 07:11

EU UNUL DORESC SA CUNOSC PE CINEVA SA IMI LEG SENTIMENTELE DE EA SA NE INTELEGEM SI SA FIU ALATURI DE EA SI PE URMA SIGUR VA VENI SI SEXUL
Citeaza Raspunde

Postat de bozsoka pe 26 Februarie 2009 la 07:12

sunt tot eu
avem o dif 19 ani credeti ca e ok?
Citeaza Raspunde

Postat de bozsoka pe 26 Februarie 2009 la 07:20

raspund la cine?
Citeaza Raspunde

Postat de bozsoka pe 26 Februarie 2009 la 07:27

cine?
Citeaza Raspunde

Postat de bozsoka pe 26 Februarie 2009 la 07:30

e cineva pe receptie sau vb singur?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Februarie 2009 la 07:36

tot ce ti se intampla e din vina ta!!!
acum suporta consecintele,pt ca te-ai grabit si ai oferit ceva ce el nu merita,ai cedat prea usor,si sa tii minte ca pt tine asa(pt voi fete) ca singurul barbat care va iubi cu adevarat o femeie este acela care te va astepta pana va casatoriti.
eu daca as fi fost in locul lui la fel as fi facut si e ceva normal la baieti...voi? aveti de pierdut..
(daca nu era pe net nu dezvaluiam acest mic secret )

pentru el nu esti si nu vei ramane decat o consumabila.
baietii cauta fete frumoase pt sex si fete bune pt casatorie.
tu alegi cum vrei sa fii.
Raspuns preluat din surse sigure!!!
Alxdava Avatarul lui Alxdava
Citeaza Raspunde

Postat de Alxdava pe 26 Februarie 2009 la 08:03

Parerea mea sa-ti vezi de viata. Gandeste-te daca este tipul de relatie pe care ti-l doresti. Daca iti place sa stai sa astepti 2 saptamani un telefon si sa ai parte de bucurii cu lingurita cand altii ti-ar oferi mult mai mult asta este alegerea ta. Daca lucrurile merg asa acum cand ar trebui sa fie totul roz( :)) ca la inceputul oricarei relatii) mai incolo va fi si mai lipsit de viata. Iar daca te gandesti ca nimeni nu mai face sex precum dansul, crede-ma ca nu exista limita pentru nimeni. O persoana care te indrageste cel putin va face sa fie lucrurile ok mai ales daca exista comunicare sincera intre parteneri. Din pacate ora aia de sex nu poate acoperi celelalte 24 sau 48 ore in care ai nevoie de altfel de afrodisiac (sentimente si bucurii pe alt plan)
Alxdava Avatarul lui Alxdava
Citeaza Raspunde

Postat de Alxdava pe 26 Februarie 2009 la 08:10

Si apropo, daca mai spui unui barbat cu care ai o relatie, ca poate face sex cu alte femei pt ca pe tine nu te deranjeaza, s-ar putea ca toata viata sa ai parte de porci sau sa nu mai ai relatii. Cam ce crezi ca va gandi un barbat despre tine daca ti-ar spune ca poti face sex cu cine vrei dar sa te protejezi? Ai crede ca nu-i pasa de viata ta, iar singurul obiectiv este sa aiba din cand in cand o partenera de sex. Sfat: mai bine inchei 100 de relatii cu cei mai tari barbati decat sa te lasi calcata in picioare de oricare dintre ei. Si eu sunt barbat si asta este viziunea mea despre viata.
bombonica Avatarul lui bombonica
Citeaza Raspunde

Postat de bombonica pe 26 Februarie 2009 la 08:11

De la: dark3xib200, la data 2009-02-26 07:36:46tot ce ti se intampla e din vina ta!!!
acum suporta consecintele,pt ca te-ai grabit si ai oferit ceva ce el nu merita,ai cedat prea usor,si sa tii minte ca pt tine asa(pt voi fete) ca singurul barbat care va iubi cu adevarat o femeie este acela care te va astepta pana va casatoriti.
eu daca as fi fost in locul lui la fel as fi facut si e ceva normal la baieti...voi? aveti de pierdut..
(daca nu era pe net nu dezvaluiam acest mic secret )

pentru el nu esti si nu vei ramane decat o consumabila.
baietii cauta fete frumoase pt sex si fete bune pt casatorie.
tu alegi cum vrei sa fii.
Raspuns preluat din surse sigure!!!

mda, eu nu sunt in masura sa judec pe nimeni...tu ti-ai ales relatia si tu singurica cu manuta ta ai acceptat sa va vedeti chiar daca v-ati despartit...ce atat tam .. tam ..pt un barbat ca el ....poate la momentul respectiv ai fost indragostita de el , l-ai iubit adorat ...toate cele .. dar draga mea e pamantul plin de barbati ... du-te .. cauta ... nu astepta atentie de la un barbat care nu merita ...el doar te foloseste ... ia trateaza-l si tu cu aceeasi moneda , sa vedem ce zice .. nu -i raspunde la tel. nu te mai intalnii cu el .. sa vedem ce simte.. daca se agita ...daca te cauta ....eu , una asa face , i-as da ignore total..bine, acum o sa-mi spui ca este usor sa dai sfaturi....tu oricum o sa actionezi dupa cum consideri tu , ca este mai bine si cum simti in acel moment.Rau ai facut ca i-ai spus poate sa aiba relatii cu altcineva. Idea in mare care este : Fetito, cauta pe altu!!!Iti doresc mult noroc, mult curaj pt. ca este foarte greu sa te desprinzi de o astfel de relatie!!Toate cele bune!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Februarie 2009 la 08:46

Buna dimineata!
Imi pare rau sa vad ca inca exista atata naivitate...ma gandeam ca la cum au evoluat lucrurile, tinerii s-au maturizat mai rapid decat pe vremea noastra, ca au puterea sa faca diferenta intre sentimente si sexul pur, ca au taria sa spuna NU atunci cand sunt folositi...pt ca asta ti se intampla, fata draga!Tu chiar nu ai inteles?????
Paraseste-l!!!Nu esti nici prima, nici ultima, careia i se intampla lucrul asta, lumea e plina de rautate, de josnicie, de oameni marunti...din pacate tu ai dat de unul dintre acestia...
Nu trebuie insa sa crezi ca totul se termina acum, cu el...nu merita nici sa te uiti inapoi...Mergi mai departe, viata are si lucruri frumoase, chiar minunate! Sigur vei intalni omul potrivit pt tine, cel care sa iti ofere sufletul lui, cel care sa te faca, atunci cand te priveste, sa simti ca poti muri fara sa iti para rau, pt ca ai avut TOTUL!
elenatolos Avatarul lui elenatolos
Citeaza Raspunde

Postat de elenatolos pe 26 Februarie 2009 la 08:59

egoism fara limite, si-a pus o masca pana i-ai cedat si acum se poarta ca un nemernic. Discuta cu el si spune-i ca daca nu se schimba situatia iti va fi greu in relatia asta. Banuiesc ca suferi enorm. Personal asa procedez cu prietenul meu, ii spun cand ceva nu-mi convine si il rog sa schimbe atitudinea. Mi s-a intamplat sa se schimbe dupa ce am aprofundat relatia dar tot ma suna, imi spune mai des ca mine ca ma iubeste, de public..., ma tine de mana dar nu ma saruta. A facut-o la inceput (m-a sarutat), ii mai reprosez dar nici eu nu ma simt confortabil sa fac asta, doar il tachinez.
Nu te lasa! fi tare, nu e ultimul baiat si meriti mai mult, nu face compromisuri ca tu sa suferi!
PARANOIA Avatarul lui PARANOIA
Citeaza Raspunde

Postat de PARANOIA pe 26 Februarie 2009 la 09:20

Nu va mai ganditi "e bine" / "nu e bine", dragostea "perfecta" e dragostea care nu te "oboseste". Nu trebuie sa-ti framanti creierul cu chestiilea astea, iubire e atunci cand te simti bine, cand iti respecti partenerul si el te respecta, cand il iubesti si simti ca te iubeste, nu cand stai pana la 2-3 noapte treaza si sa te gandesti "nu o fi printr-un club?", "m-a inselat vreodata?", "ma inseala?", "ce sa fac sa fie mai bine?".
hazard_surfer Avatarul lui hazard_surfer
Citeaza Raspunde

Postat de hazard_surfer pe 26 Februarie 2009 la 09:24

prin asta nu pot trage concluzia k nu esti capabil sa iti formezi makr o parere...hei nu e neaparat k sa t pastrezi pt casatorie e necesar sa gasesti o persoana care sa merite tot c ii oferi k dak ar fi asa cum zici tu.....ai ramane virginica...mult mult timp...dupa cum am zis si am vazut k au mai spus si altii e ca sa ajungi sa cunosti o persoana inainte sa faci ceva c consideri k poti sa regreti mai tarziu..........
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Februarie 2009 la 09:25

Bre, care relatie...ca eu nu vad nimic de genu asta aici.
Simplu, este vorba numai de sex si atata.
Haide, strange lacrimile, mucii in batista, pieptu' inainte si spune cu incredere si pe un ton grav....de data asta chiar am pus-o.
Acum serios, asta vine...repet "vine" si nu sta cu tine...numai pentru sex si atat.
Probabil ca mai are una- doua...iar in ceea ce priveste textul ca a mai avut una si ca ia rupt inima si sufletu'(bine ca nu si fundu)...asta e un text ce merge si la barbati si la femei.
Da-l si nu te mai vedea cu el, eu nu te inteleg de ce te vezi in continuare cu el cand nu va mai pupati pe strada, nu mai iesiti, nu mesaje, etc.
Haide, da-i papucii...are balta peste
Sonyk0 Avatarul lui Sonyk0
Citeaza Raspunde

Postat de Sonyk0 pe 26 Februarie 2009 la 09:46

Dooamne... naive mai sunt si fetele astea adica el abia te mai saluta pe strada,si te mai cauta cam la doua saptamani pt. sex...Desteapta fata, si inca ii mai spui ca el poate sa faca sex cu cine vrea. Pai, normal ca in astfel de conditii baiatul ce zice hai ca mi-am gasit fraiera Trezeste-te fato ca esti in bezna rau de tot.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Februarie 2009 la 09:50

Te cauta si vine la tine cand nu are "altceva de facut"...!!!!!
Stie ca de la tine SIGUR primeste ce vrea ...SEX in REGIM DE URGENTA !!!! Daca vrei mai mult.....cauta in alta parte
kostyx84 Avatarul lui kostyx84
Citeaza Raspunde

Postat de kostyx84 pe 26 Februarie 2009 la 10:01

Cred ca nudoreste altceva decat sa-si satisfacao nevoie,saptamanala sau bolunar.Prima persoana la care se gandeste esti tu.Pana isi va gasi pe altcineva,te va folosi in continuare.Atat.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Februarie 2009 la 10:06

De la: frkerry, la data 2009-02-26 09:50:39Te cauta si vine la tine cand nu are "altceva de facut"...!!!!!
Stie ca de la tine SIGUR primeste ce vrea ...SEX in REGIM DE URGENTA !!!! Daca vrei mai mult.....cauta in alta parte

Iti dau o bere si azi, pt atitudine! desi stiu ca la voi e aproape gratis...
Elnada Avatarul lui Elnada
Citeaza Raspunde

Postat de Elnada pe 26 Februarie 2009 la 10:08

Buna dimineata ,lume!
@isabella ...cu siguranta esti inca prea mica, prea necoapta si mi ales indragostita ca o gasculitza de "o prelungire inutila a sc#lei" lui.Din ce spui e clar ca nici el nu e prea matur.Sunteti ambii niste copiii care va bateti joc de viata voastra.El vrea sa se stie macar bun in pat daca altceva n-are de oferit, tu te indragostesti ca gasca (chiar crezi ca stii deja ce inseamna bun in pat ??? nici macar lucrul asta nu-l cred).Esti femeie,in consecinta iti departezi picioarele in functie de cat de deschisa iti e inima si in consecinta el isi baga p#la-n inima ta.Nu te lasa umilita copila,nimeni nu e indispensabil.La urma urmei daca e sa te vada ca mai mult decat o tipa pe care o foloseste pentru sex te va vedea indiferent ca il "deranjezi, ii ranesti orgoliul, faci ca toate celelalte". Ori Nu e bun de nimic si il incurajezi ca pe un prost fudul ori e prea imatur. Oricum ar fi doar tu ai de pierdut.Momentan consider ca ai pierdut asa ca din stadiul asta nu ai unde cadea mai jos, ai doar de urcat.Vezi cum urci ca e viata ta,fetita.Chiar lasi sa-si bage p#la oricine in ea ???
Hai, succes si mergi mai departe!
Elnada Avatarul lui Elnada
Citeaza Raspunde

Postat de Elnada pe 26 Februarie 2009 la 10:09

De la: bozsoka, la data 2009-02-26 07:30:56 e cineva pe receptie sau vb singur?

Si care ar fi detaliile???Care e intrebarea si ce raspuns te astepti sa primesti???
kostyx84 Avatarul lui kostyx84
Citeaza Raspunde

Postat de kostyx84 pe 26 Februarie 2009 la 10:17

Hai, succes si mergi mai departe!

Are dreptate elnada.De completat ar mai fi ca el a suferit un esec initial, o dezamagire,ii este greu sa treaca peste asta,mai ales ca este la fel de necopt ca tine.E la varsta la care crede ca aleasa lui e un ingeras si n-are cum sa-l dezamageasca vreodata si daca a facut-o,toate fetele devin la randul lor "la fel".Invata sa spui NU atunci cand trebuie si poate te va respecta mai mult.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Februarie 2009 la 10:21

De la: Alxdava, la data 2009-02-26 08:10:35Si apropo, daca mai spui unui barbat cu care ai o relatie, ca poate face sex cu alte femei pt ca pe tine nu te deranjeaza, s-ar putea ca toata viata sa ai parte de porci sau sa nu mai ai relatii. Cam ce crezi ca va gandi un barbat despre tine daca ti-ar spune ca poti face sex cu cine vrei dar sa te protejezi? Ai crede ca nu-i pasa de viata ta, iar singurul obiectiv este sa aiba din cand in cand o partenera de sex. Sfat: mai bine inchei 100 de relatii cu cei mai tari barbati decat sa te lasi calcata in picioare de oricare dintre ei. Si eu sunt barbat si asta este viziunea mea despre viata.

Felicitari... ca bine zici
seba28 Avatarul lui seba28
Citeaza Raspunde

Postat de seba28 pe 26 Februarie 2009 la 10:26

isabela faci parte din grupa femeilor proaste...nu esti altceva decat o simpla masina de golit coaiele pt el si asa vei fi toata viata....ce patetica esti cand spui ca tii la el..si ca poate sa mai aiba relatii sexuale cu alte femei(cred ca vei ajunge o nimfomana careia ii place sexul in grup si cu femei)..faptul ca pretinzi ca face bine sex nu face parte din valorile si calitatile pt care iubesti un barbat.cum spun si ceilalti,nu ai demnitate,mandrie si respect de sine.mai bine nu aduceai subiectu asta in discutie....eu zic sa continui in situatia asta pt a da placere corpului tau cat esti tanara,dar in paralel sa cauti sa ai si o relatie cu un barbat cu adevarate calitati morale cu care treptat sa incerci sa te debarasezi de acest barbat.arfi multe de spus,dar sper sa iti dai singura seama ce e mai bine pt tine si sa alegi calea cea buna.ai grija de tine
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info