Ce motiv ai sa faci sex??
Pagina 1 din 5

Toate forumurile » Sex » Confesiuni » Ce motiv ai sa faci sex?? » Pagina 1 din 5

Pagini: 1 2 3 4 5 >>
Sari la pagina:
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 18 Februarie 2009 la 12:54

si mai exact, de exemplu, care a fost motivul pentru care ai facut sex ultima oara???

am citit undeva ca exista in jur de 237 de motive DIFERITE pentru a face sex, sunt curioasa cate dintre ele pot descoperi prin voi! sa va vad acum!
fantassy Avatarul lui fantassy
Citeaza Raspunde

Postat de fantassy pe 20 Februarie 2009 la 14:28

suuuper intrebare Greenie! La mine e cam ciudat, eu o fac fara vreun motiv anume adica nu ma gandesc de exemplu: "tre'sa ma f_t ca sunt nervoasa si vreau sa ma calmez, sau am avut o zi grea si vreau sa ma relaxez". O fac din pura placere, atunci cand ma atinge, cand ma ia in brate pe sub asternuturi, cand imi pun capul pe pieptul lui si ii bate inima tare-tare... atunci am chef... am chef cand are si el chef... si cand am eu chef... i se face si lui... ahmm... chef...
In concluzie! Motivul nr. 1 (si singurul):

- din pura placere
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Februarie 2009 la 14:55

bine ai revenit angie

dar sunt sute de motive!!!
ai dreptate, asta e unul dintre ele..

de exemplu pot sa iti mai zic si eu cateva dintre motivele pe care le'am auzit la altii prin sondajul meu:
- plictiseala
- mila
- razbunare
- sa scap de raceala
- ca sa ma testez pe mine, sa fac sex ca un barbat (fara implicatii)
- experimentam placerea fizica
- sa marchez un moment special
- am avut ocazia si am profitat de ea
- am vrut sa ii arat ca il iubesc
- m'a luat valul
- eram excitata
- nu mai facusem sex de mult
- vroiam sa scap de durerile menstruale

etc etc

c'mooooon... join the club!!
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 20 Februarie 2009 la 15:08

am mai zis-o pe forum : "femeile au nevoie de un motiv sa faca sex. barbatii au nevoie doar de un loc"
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 20 Februarie 2009 la 15:12

De la: Greenie, la data 2009-02-20 14:55:45bine ai revenit angie

de exemplu pot sa iti mai zic si eu cateva dintre motivele pe care le'am auzit la altii prin sondajul meu:
- plictiseala
- mila
- razbunare
- sa scap de raceala
- m'a luat valul
- eram excitata

etc etc

sa faci sex din mila ? sunt cam in ceata aici. cred ca cel mai des intalnit motiv e cel mentinat de angel_demon.

in cazul barbatilor un motiv reprezentativ ar fi : "am avut ocazia si am profitat de ea " (atat de ocazie cat si de femeie)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 21 Februarie 2009 la 11:48

Eram nervoasa stresata de la serv., iar sexul ma oboseste si ma ajuta sa dorm.
rap_boy Avatarul lui rap_boy
Citeaza Raspunde

Postat de rap_boy pe 21 Februarie 2009 la 12:58

Delfinii si oamenii sunt singurele mamifere care fac sex din placere... Drept urmare sunt cam la aceiasi concluzie cu Angie :
de placere
Si as mai adauga: daca tot ai ocazia, de ce sa o ratezi ?
Citeaza Raspunde

Postat de rap_boy pe 21 Februarie 2009 la 13:01

De la: Greenie, la data 2009-02-20 14:55:45bine ai revenit angie

- plictiseala
- mila
- razbunare
- sa scap de raceala
- m'a luat valul
- eram excitata

etc etc

Sa scapi de raceala ???? Dar din catee stiam eu slobozul nu are proprietati antibiotice poate de infrumusetzare, nici macar proprietati analgezice nu are, nu actioneaza ca un sirop de tuse si nici macar nu are indeajuns vitamina C sa te ajute cu amigdalele umflate
Si in plus trebuie administrat oral ! Drept urmare cum pana mea scapi de raceala facand sex
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 21 Februarie 2009 la 13:07

sa scapi de durerile menstruale asta nu e un motiv pt care sa faci sex!!!!!!!!!!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 21 Februarie 2009 la 18:37

deci pana acum, concluzia mea ca NICI VOI nu stiti de ce naiba faceti sex. si v'as ruga sa lasati deoparte motivul pe care l'a dat Angie, si sa va concentrati asupra propriei voastre persoane, si sa va ganditi DE CE NAIBA faceti sex??????????

inainte de a descoperi placerea trupeasca, "sexuiala" cu diferiti parteneri si nevoia de sex.. ocazionala... pt toate astea trebuie sa existe un motiv, si nu va fi cel "din dragoste", pentru ca asta nu se intampla cand ai relatia spirituala cu aceea persoana si intr'adevar, faci dragoste, nu sex!

e o diferenta! si eu am pus intrebarea corecta. m'am referit strict la motivele pt sex.

un motiv de al meu:
- pt indeplinirea fanteziilor

Citeaza Raspunde

Postat de rap_boy pe 22 Februarie 2009 la 01:17

Gree din cate am vazut ti s-a cam zis de ce ... in general e de placere... faza cu raceala tot nu pot sa o cred dar, multi stim de ce facem ce facem, e ceea ce ne face oameni

Plus k mi s-a intamplat sa fac sex fara motiv, doar pentru k asa mi s-a sculat mie sa fac sex... Ever tryed that ? ai o bere de la noi colectivul k sa fii mai vesela and less grumpy
SLY Avatarul lui SLY
Citeaza Raspunde

Postat de SLY pe 22 Februarie 2009 la 02:18

De la: Greenie, la data 2009-02-18 12:54:51si mai exact, de exemplu, care a fost motivul pentru care ai facut sex ultima oara???

am citit undeva ca exista in jur de 237 de motive DIFERITE pentru a face sex, sunt curioasa cate dintre ele pot descoperi prin voi! sa va vad acum!

Sexul ajuta la arderea caloriilor.....deci implicit la slabit..... ...dar eu tot din placere il FAC.....
ghinduta0810 Avatarul lui ghinduta0810
Citeaza Raspunde

Postat de ghinduta0810 pe 22 Februarie 2009 la 16:39

bai nene tu la 1 noaptea n ai ce face?
SLY Avatarul lui SLY
Citeaza Raspunde

Postat de SLY pe 23 Februarie 2009 la 23:27

De la: ghinduta0810, la data 2009-02-22 16:39:43bai nene tu la 1 noaptea n ai ce face?

ba da draguta....sex de placere... ...si mi scriu memoriile....este vreo pb......??????nu uita, nu toata lumea doarme la ora aceea
fantassy Avatarul lui fantassy
Citeaza Raspunde

Postat de fantassy pe 24 Februarie 2009 la 17:26

De la: rap_boy, la data 2009-02-22 01:17:41Gree din cate am vazut ti s-a cam zis de ce ... in general e de placere... faza cu raceala tot nu pot sa o cred dar, multi stim de ce facem ce facem, e ceea ce ne face oameni

Plus k mi s-a intamplat sa fac sex fara motiv, doar pentru k asa mi s-a sculat mie sa fac sex... Ever tryed that ? ai o bere de la noi colectivul k sa fii mai vesela and less grumpy

Chestia cu "scapatul de raceala" e partial adevarata... mai degraba te scapa de febra... din cauza ca transpiri se elimina si caldura corporala in exces prin transpiratie... iti face bine, e ca atunci cand te invelea mama cu plapuma cand erai mic ca sa "iasa raceala din tine"
Dar intr-adevar, mai e si chestia cand faci sex doar ca asa ti s-a sculat... s-o faci si punct... si ca barbat si ca femeie.
Acum, eu sunt putin mai traditionalista... asta e, nu condam si nu judec pe nimeni, imi expun parerea si atat... I'm a one-man-only type of girl... Deci "ocaziile" prefer sa le cantaresc inainte sa dau ghes s-o fac cu oricine si oricum, doar ca eram pilita sau n.f. sau... in fine. Eu, adicatelea eu si nu-i neaparat sa fie asa la toata lumea, vad in actul sexual mai mult decat o "ocazie" sau o eliminare de foliculina sau alti hormoni etc., nu pot sa las asa pe oricine in interiorul corpului meu din motive atat de... infime. Probabil cel mai bun raspuns ar fi ca o poti face din orice motiv, chiar si daca nu-ti place de fapt persoana cu care o faci, ideea este ce motiv ai avea sa N-o faci in clipa in care ai toate motivele sa O faci...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Februarie 2009 la 17:33

mmmdea... cam dezamagita, oarecum ...
radhookoo Avatarul lui radhookoo
Citeaza Raspunde

Postat de radhookoo pe 25 Februarie 2009 la 16:36

De la: angel_demon10, la data 2009-02-24 17:26:01... ideea este ce motiv ai avea sa N-o faci in clipa in care ai toate motivele sa O faci...

O faci de rautate cand refuzi desi nu e nici un motiv. Done that, acu gagica nu mai vorbeste cu mine. Ne salutam politicos si atat.
linda Avatarul lui linda
Citeaza Raspunde

Postat de linda pe 25 Februarie 2009 la 17:12

pe mine ma ajuta sa ma mentin in forma... in toate formele posibile: fizica, psihica, geometrica... daca fac sex regulat si de calitate e ca si cum as merge la sala in fiecare zi (asta se intampla doar cand ai un partener stabil);

in perioadele dintre relatii e partea care mi_a produs cele mai mari frustrari... e nasol sa nu poti sa faci mereu atunci cand vrei... satul de abstinenta sa incerci din disperare cu o persoana pe care ai impresia ca ai studiat-o indeajuns si succesul e garantat, adica poate sa reziste intr-atat incat sa te multumeasca relativ (cel putin 20 min)...

dar mi s-a intamplat sa ajung la fata locului,cu ochii umezi din care ies sageti de foc, cu dorinta urland din toti rarunchii, cu hainele date jos inca de la usa apartamentului... si inainte sa-mi dau seama ce se intampla,adica dupa cca 30-40 sec, sa citesc cu ochii mintii scrise cu litere de-o schioapa THE END.

partea buna: bine dracu' ca macar nu mi s-a sricat freza...
alternativa: mai bine ma duceam si alergam prin parc 2000 m cum dealtfel aveam si de gand sa fac
solutie: cine ti-o mai raspunde tie la telefon...
Citeaza Raspunde

Postat de rap_boy pe 25 Februarie 2009 la 17:22

De la: Greenie, la data 2009-02-24 17:33:59mmmdea... cam dezamagita, oarecum ...

Lucrurile nu merg asa cum vrem noi gree, trebuia sa stii asta pana aku !
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 25 Februarie 2009 la 17:28

De la: linda, la data 2009-02-25 17:12:26pe mine ma ajuta sa ma mentin in forma... in toate formele posibile: fizica, psihica, geometrica... daca fac sex regulat si de calitate e ca si cum as merge la sala in fiecare zi (asta se intampla doar cand ai un partener stabil);

in perioadele dintre relatii e partea care mi_a produs cele mai mari frustrari... e nasol sa nu poti sa faci mereu atunci cand vrei... satul de abstinenta sa incerci din disperare cu o persoana pe care ai impresia ca ai studiat-o indeajuns si succesul e garantat, adica poate sa reziste intr-atat incat sa te multumeasca relativ (cel putin 20 min)...

dar mi s-a intamplat sa ajung la fata locului,cu ochii umezi din care ies sageti de foc, cu dorinta urland din toti rarunchii, cu hainele date jos inca de la usa apartamentului... si inainte sa-mi dau seama ce se intampla,adica dupa cca 30-40 sec, sa citesc cu ochii mintii scrise cu litere de-o schioapa THE END.

partea buna: bine dracu' ca macar nu mi s-a sricat freza...
alternativa: mai bine ma duceam si alergam prin parc 2000 m cum dealtfel aveam si de gand sa fac
solutie: cine ti-o mai raspunde tie la telefon...

bravoooo lindaaa. go girl!
and i hope you're a girl, RIGHT?

pff..@rap, i know.. tot dezamagita raman oricum, ca's taur, deh..
linda Avatarul lui linda
Citeaza Raspunde

Postat de linda pe 25 Februarie 2009 la 17:48

da, sunt fata, ma rog... femeie, ca la 29 ani

ms de aprobare; asta ma face sa cred ca ai patit-o si tu...

lamentabil oricum... sper sa nu mai am parte de asemenea dezamagiri
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 25 Februarie 2009 la 23:12

De la: linda, la data 2009-02-25 17:48:14 da, sunt fata, ma rog... femeie, ca la 29 ani

ms de aprobare; asta ma face sa cred ca ai patit-o si tu...

lamentabil oricum... sper sa nu mai am parte de asemenea dezamagiri

pff.. mie mi se intampla altceva..
stii senzatia cand vrei sa ai ceva, si esti entuziasmat asa, si nerabdator sa ai acel lucru, si dupa ce il ai, dupa ce treci prin diferite stari (experimentale as zice..), "ti se ia"?
pur si simplu.. intrii in stare de imunitate si nu mai simti nimic, si mergi mai departe....

nu sunt dezamagiri, e o senzatie care nu dureaza, si de asta m'am saturat intr'adevar.. si nu stiu daca mai sunt capabila sa am din nou senzatia aia care sa dureze mai mult de cateva saptamani..
so.. da, i feel like a man sometimes hahahaha
anghel_vc Avatarul lui anghel_vc
Citeaza Raspunde

Postat de anghel_vc pe 27 Februarie 2009 la 07:38

...eu cred ca mu dintr-un oarecare motiv dorim sa facem sex ci se intampla pur si simplu pentru ca asa ne cere organismul ca sa functioneze bine.......
luminutza Avatarul lui luminutza
Citeaza Raspunde

Postat de luminutza pe 27 Februarie 2009 la 08:06

De la: angel_demon10, la data 2009-02-20 14:28:19 suuuper intrebare Greenie! La mine e cam ciudat, eu o fac fara vreun motiv anume adica nu ma gandesc de exemplu: "tre'sa ma f_t ca sunt nervoasa si vreau sa ma calmez, sau am avut o zi grea si vreau sa ma relaxez". O fac din pura placere, atunci cand ma atinge, cand ma ia in brate pe sub asternuturi, cand imi pun capul pe pieptul lui si ii bate inima tare-tare... atunci am chef... am chef cand are si el chef... si cand am eu chef... i se face si lui... ahmm... chef...
In concluzie! Motivul nr. 1 (si singurul):

- din pura placere

asta e si motivul meu. singurul. de cand ma stiu. am incercat acel "tre' s-o fac, ca e sotul meu" si . . .
deci: asta mi-e motivul!
toate cele bune tuturor!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Februarie 2009 la 09:24

CE INTREBARE IDIOATA!
claudel_Dan Avatarul lui claudel_Dan
Citeaza Raspunde

Postat de claudel_Dan pe 27 Februarie 2009 la 09:31

te cred k esti dezamagita, dar k sa fiu departe de ce zice gashka de pe yuppy am sa iti spun motivul pe care il am eu de a face sex. Stau in pat si ma uit la un film. Fata mea se plimba goala k are nevoie de sutien sau chiloti dupa un dush:)). Deci ma incita atat de tare incat mi se scoala...pulsul la maxim. Si ce crezi k urmeaza? Doarme la pieptul meu, imi respira la gat, ma excita. Ce urmeaza? Faptul k femeia de langa mine e o zeita ma face sa iau foc. Mai e o kestie...pot sa vreau io cat oi vrea...trebuie sa aiba si ea chef:D
gogu1938 Avatarul lui gogu1938
Citeaza Raspunde

Postat de gogu1938 pe 27 Februarie 2009 la 09:51

p ca simt nevoea ?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Februarie 2009 la 10:00

intrebarea e la modul general sau te referi doar la sex cu iubitul(a) fiecaruia? ca daca e la modul general intervin chestii dife rite de sexul cu prietene gen betie anturaj :)) asa cu prietena e rutina =))
Cornelia_leia Avatarul lui Cornelia_leia
Citeaza Raspunde

Postat de Cornelia_leia pe 27 Februarie 2009 la 10:02

100% placere
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Februarie 2009 la 10:05

linda vad ca pui foarte mult accent pe sport, alergat sala etc ..ai gasit repede ca alternativa alergatul ceea ce ma face sa trag concluzia ca arati super bine la corp :))
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 5 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info