Bisexualitate....
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Relatii » Infidelitate » Bisexualitate.... » Pagina 1 din 1

myself487 Avatarul lui myself487
Citeaza Raspunde

Postat de myself487 pe 19 Februarie 2009 la 16:22

Ce-i de facut daca o persoana casatorita avand o familie perfecta se indragosteste de o alta persoana de acelasi sex,in asa fel incat nu ar mai putea trai altfel.....?cum sa faca sa fie bine peste tot si sa nu aiba nimeni de suferit????
Blackdawn Avatarul lui Blackdawn
Citeaza Raspunde

Postat de Blackdawn pe 19 Februarie 2009 la 16:24

simplu, sex in 3
venus99 Avatarul lui venus99
Citeaza Raspunde

Postat de venus99 pe 19 Februarie 2009 la 16:28

Este greu de gasit un raspuns universal valabil. Citesc cu uimire diferite raspunsuri si chiar sfaturi, retete, caracterizari, persoane extrem de avizate in domeniu in functie de experienta pe care a avut-o fiecare. Eu nu as fi atat de rigida in gandire. Fratilor....suntem oameni, nu statui. Este imposibil sa nu-ti vibreze inima si pentru altcineva in afara de sot, sotie. Este condamnabil? Sigur ca da...dar, doar din punct de vedere social, doar daca ne raportam la reglementarile inventate de noi, oamenii. Dar sufletul nostru tanjeste dupa iubire, el nu stie de reguli. Asa ne-a creat Dumnezeu.
venus99 Avatarul lui venus99
Citeaza Raspunde

Postat de venus99 pe 19 Februarie 2009 la 16:30

blackdown...tind sa cred ca esti extraterestru, sau poate.
Citeaza Raspunde

Postat de Blackdawn pe 19 Februarie 2009 la 16:32

de ce?
Citeaza Raspunde

Postat de myself487 pe 19 Februarie 2009 la 16:42

este foarte naspa situatia...nu mai putem sta unul fara celalalt....nu ma vait,e foarte frumos sa te uiti la amandoi si sa stii ca acei 2 oameni te iubesc enorm(desi sotia nu site de el) si stau si ma uit ca nu stiu incotro sa aleg,din heterosexual am devenit bi.....si povestea continua.....am scris si eu aici ca simt nevoia sa vorbesc.....vorbesc prostii cred..imi dau seama pe parcurs ce scriu...
Citeaza Raspunde

Postat de Blackdawn pe 19 Februarie 2009 la 16:44

si ce te-a convins in prima instanta sa experimentezi cu un barbat?
Citeaza Raspunde

Postat de myself487 pe 19 Februarie 2009 la 16:47

cred ca o curiozitate de copil naiv....dar ii multumesc lui dumnezeu ca am avut noroc de un om extraordinar care nu a incercat niciodata sa imi faca vreun rau sau sa influenteze casnicia mea negativ...in prima faza am vrut doar sa il cunosc pe cel cu care vorbeam pe net...la un suc si atat...si nu a fost doar atat..mai....si nu imi pare rau deloc...din contra....
darknesssmile Avatarul lui darknesssmile
Citeaza Raspunde

Postat de darknesssmile pe 19 Februarie 2009 la 16:52

sal! si daca ai fi pus in situatia sa alegi ce ai alege?
nu crezi k va veni si momentul asta?
Citeaza Raspunde

Postat de myself487 pe 19 Februarie 2009 la 17:01

oooo...aici ar fi mult de discutat...de destul timp,zi si noapte ma tot gandesc la asta...vezti ,dak era vorba de o femeie poate ca era mai usor,dar in cazul asta,pot sa zic ca mi-am schimbat total identitatea ca si individ...nu stiu cat timp voi mai putea sa am o familie....e mult de scris.mult de explicat..si dak as pleca,nu as vrea sa las balta tot si sa mi se permita sa fiu langa ele tot timpul....
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Februarie 2009 la 21:05

Nu vorbesti prostii, stai linistit! Esti doar un om cu o problema care nu tine de vointa,de educatie, de dogme...nu vad insa o rezolvare simpla, e clar ca esti indragostit iar acest lucru nu se poate controla nici macar atunci cand risti sa pierzi tot!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 1 Iunie 2009 la 17:10

daca esti barbat si te-ai indragostit de un barbat,cel mai bine ar fi sa te spanzuri!pardon,spanzurati-va amandoi!daca esti femeie...sex in trei pana te hotarasti ce vrei de fapt! argumentez:daca va spanzurati impreuna e si romantic si aveti garantia ca ramaneti nedespartati!Sper sa primesti un impuls de undeva in acest sens
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 1 Iunie 2009 la 17:30

De la: blackdawn, la data 2009-02-19 16:44:00si ce te-a convins in prima instanta sa experimentezi cu un barbat?

viermii din creier l-o convins
bluepink Avatarul lui bluepink
Citeaza Raspunde

Postat de bluepink pe 9 Iunie 2009 la 03:59

Ma intreb oare de ce la femei sex in 3 si la barbati li se ofera alternativa spanzuratorii?
:D
Pacat0su Avatarul lui Pacat0su
Citeaza Raspunde

Postat de Pacat0su pe 9 Iunie 2009 la 05:50

Daca ai o familie, ramai cu sotia ta. Este mult mai bine asa. Eu asa as proceda. Un barbat te poate intelege mai bine ca o femeie, dar o femeie este mult mai senzuala, mai frumoasa, mai atenta si mai grijulie si nici nu se uita nimeni urat la tine. Eu, sincer nu prea suport barbatii gay, cu femeile nu am nici o treaba. Orice ai face, fa din suflet si gandeste-te de 100 de ori inainte sa o faci ca sa nu ai remuscari dupa. Succes! Spune-ne si noua la ce concluzii ai ajuns.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 Iunie 2009 la 08:01

De la: Pacat0su, la data 2009-06-09 05:50:29

" Orice ai face, fa din suflet si gandeste-te de 100 de ori inainte sa o faci, ca sa nu ai remuscari dupa. Succes! "

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Aprilie 2010 la 14:03

De la: myself487, la data 2009-02-19 16:47:48cred ca o curiozitate de copil naiv....dar ii multumesc lui dumnezeu ca am avut noroc de un om extraordinar care nu a incercat niciodata sa imi faca vreun rau sau sa influenteze casnicia mea negativ...in prima faza am vrut doar sa il cunosc pe cel cu care vorbeam pe net...la un suc si atat...si nu a fost doar atat..mai....si nu imi pare rau deloc...din contra....

Iubitul este si el casatorit? Daca da, puteti continua relatia pana se mai diminueaza din intensitate si apoi reveniti la "normal". Daca nu e casatorit...e mai greu, pt ca el va dori sa te aiba pt el...cred
BabyCriss Avatarul lui BabyCriss
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 16 Aprilie 2010 la 15:35

De la: carla11, la data 2010-04-05 14:03:12
De la: myself487, la data 2009-02-19 16:47:48cred ca o curiozitate de copil naiv....dar ii multumesc lui dumnezeu ca am avut noroc de un om extraordinar care nu a incercat niciodata sa imi faca vreun rau sau sa influenteze casnicia mea negativ...in prima faza am vrut doar sa il cunosc pe cel cu care vorbeam pe net...la un suc si atat...si nu a fost doar atat..mai....si nu imi pare rau deloc...din contra....

Iubitul este si el casatorit? Daca da, puteti continua relatia pana se mai diminueaza din intensitate si apoi reveniti la "normal". Daca nu e casatorit...e mai greu, pt ca el va dori sa te aiba pt el...cred
Liviu23 Avatarul lui Liviu23
Citeaza Raspunde

Postat de Liviu23 pe 16 Aprilie 2010 la 15:56

De la: myself487, la data 2009-02-19 16:22:33 Ce-i de facut daca o persoana casatorita avand o familie perfecta se indragosteste de o alta persoana de acelasi sex,in asa fel incat nu ar mai putea trai altfel.....?cum sa faca sa fie bine peste tot si sa nu aiba nimeni de suferit????

Nu te poti imparti. Iti alegi una din doua. Traind astfel, vei rani ambele parti dar si pe tine insuti. Sotia va fi afectata de faptul ca o inseli, ca nu i-ai spus. Iar daca esti in situatia de a fi indragostit de celalalt dar nu vrei sa renunti la familie, il ranesti si pe el. Asta daca nu cumva vrea o relatie deschisa. Poate ca iti accepta conditiile. Dar nu prea cred ca vrea sa te imparta cu altii.

Acum ramane la latitudinea ta daca ii spui sotiei si motivul despartirii. DOAR DACA O VEI PARASI. Poate ca vei renunta la cel de care te-ai indragostit. Nu cere sfaturi in privinta asta, pentru ca si cei care le vor oferi o pot face gresit chiar daca intentia e buna. Aici NUMAI TU poti decide. Sau inima ta.

Si daca mai ai si copii, situatia devine si mai complicata. Trebuie sa te gandesti in toate felurile posibile. Fa o lista cu ce ai de castigat si ce ai de pierdut. Vezi care predomina. Sau pur si simplu ascultati inima. Daca totusi vei ramane cu el si nu cu ea si mai ai si copii, atunci sfatul meu e sa nu ii/le spui ca motivul e un "el" si nu o "ea".
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info