Pur si simplu m am plictisit
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Femei » Pur si simplu m am plictisit » Pagina 1 din 1

plicutet Avatarul lui plicutet
Citeaza Raspunde

Postat de plicutet pe 22 Februarie 2009 la 16:35

sunt cu prietena mea de vreo 3 ani dar din toamna nu mai acem dragoste la fel eu nu mai fac la fel ca ea saraca se straduie...nu mi pun problema ca ma inseala sau chestii de genul ...prog este la mine si nu stiu ce sa fac ca nici la ea nu vreau sa renutz sau pur si simplu sa o insel nu mi sta in caracter,imi este cam frica de reatia ei daca as sta de vb,cu multa stima Lucian
ghinduta0810 Avatarul lui ghinduta0810
Citeaza Raspunde

Postat de ghinduta0810 pe 22 Februarie 2009 la 16:44

pliculet ai incurcat o!
s a dus amorul. eclar ca buna ziua. nu prea mai aveti nimic in comun. drumurile voastre incep sa se separe. sexul este principalul liant intr o relatie. fi realist man
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 22 Februarie 2009 la 16:48

nu stiu.. zau, vorbim de 3 ani aici...
eu iti spun de 15 ani ceva: citeste Alchimia Dorintei de Tarun J Tejpal. Nici ca se potriveste mai bine cu "cazul" tau..
all my
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 22 Februarie 2009 la 17:46

De la: plicutet, la data 2009-02-22 16:35:36sunt cu prietena mea de vreo 3 ani dar din toamna nu mai acem dragoste la fel eu nu mai fac la fel ca ea saraca se straduie...nu mi pun problema ca ma inseala sau chestii de genul ...prog este la mine si nu stiu ce sa fac ca nici la ea nu vreau sa renutz sau pur si simplu sa o insel nu mi sta in caracter,imi este cam frica de reatia ei daca as sta de vb,cu multa stima Lucian

cui plm crezi ca ii pasa de pb tale stupide?:))

p.s. pliculet de ce?ceai,cafea,otrava?:P
ovi93 Avatarul lui ovi93
Citeaza Raspunde

Postat de ovi93 pe 22 Februarie 2009 la 19:33

De la: plicutet, la data 2009-02-22 16:35:36

sunt cu prietena mea de vreo 3 ani dar din toamna nu mai acem dragoste la fel eu nu mai fac la fel ca ea saraca se straduie...nu mi pun problema ca ma inseala sau chestii de genul ...prog este la mine si nu stiu ce sa fac ca nici la ea nu vreau sa renutz sau pur si simplu sa o insel nu mi sta in caracter,imi este cam frica de reatia ei daca as sta de vb,cu multa stima Lucian

cui plm crezi ca ii pasa de pb tale stupide?:))

cam dur dasca frate...dar totusi acuma imi dau seama k toti vin cu niste probleme pe forum de iti vine sa razi 3 ore....mai ales aia cu erectia rupe...recunosc k si eu am venit...dar e cu totul altceva....am simtit k era ceva nou...si am vb si cu pritenii mei si am zis sa cer si sfatul altor oameni..multumesc
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 20 Iunie 2009 la 18:26

stii cv mai lasa prostiile si gandestete la batranete...
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info