Cadou potrivit pentru ziua femeii
Pagina 1 din 2

Toate forumurile » Femei » Cadou potrivit pentru ziua femeii » Pagina 1 din 2

Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:
danielcadariu Avatarul lui danielcadariu
Citeaza Raspunde

Postat de danielcadariu pe 23 Februarie 2009 la 11:25

Salut,

Sunt cu o fata de aproape doua luni si as vrea sa stiu ce cadou ar fi potrivit pentru 8 martie? Ce-as putea lua sa nu fie prea serios,dar sa-i arate cat de mult imi place de ea?
Any ideeas?

Cu respect,
Daniel Cadariu
myoryk Avatarul lui myoryk
Citeaza Raspunde

Postat de myoryk pe 23 Februarie 2009 la 16:14

buna. depinde. daca vrei sa cumperi ceva ar putea fi ceva simbolic: o jucarie de plus in forma de inimioara, de luna, un ursulet ceva mai mare (asemenea cadouri bucura si la o varsta trecuta de 25 ani) alaturi de un buchet de flori (este musai sa nu uiti florile de 8 martie). sau ai mai putea sa incerci sa o duci la un spectacol (o piesa de teatru de exemplu) daca mediul in care va desfasurati existenta va permite. atat momentan. daca mai am idei revin :)
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Februarie 2009 la 16:20

nu stiu despre voi, dar eu sa NU aud de inimioare si ursuleti de plus, ce mama massssii fac cu ele?????
WTF!

de cat timp ziceai ca esti cu ea? 2 luni?
pai in 2 luni ar fi trebuit sa iti dai seama cam ce'i place si ce nu... nu exagera in privinta cadoului ca altfel o sa aibe pretentii mari de la tine pe viitor, dar nici nu fii zgarcit daca vrei sa o impresionezi cumva... cel mai bine e sa "ii citesti gandurile", fii atent la ce spune, la acele mici detalii, si curand o sa se scape ea cumva referitor la un posibil cadou de martisor.
sau poti sa ii cumperi in fiecare zi cand va vedeti pana pe 8 martie, un buchetel de floricele de primavara: ghiocei, zambile, lacramioare... de ajuns sa ii puna un zambet pe fata :-)

mie una nu'mi plac florile, dar lacramioarelor si ghioceilor nu le pot spune nu.. :D
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 23 Februarie 2009 la 20:25

nu-ti recomand sa-i iei ceva anume. dar iti recomand ca ceea ce ii cumperi sa fie in ton cu relatia voastra, adica in functie de vechime si cat de mult iti place de ea si deasemenea cat de mult ii place ei de tine.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Februarie 2009 la 11:29

De la: danielcadariu, la data 2009-02-23 11:25:56Salut,

Sunt cu o fata de aproape doua luni si as vrea sa stiu ce cadou ar fi potrivit pentru 8 martie? Ce-as putea lua sa nu fie prea serios,dar sa-i arate cat de mult imi place de ea?
Any ideeas?

Cu respect,
Daniel Cadariu

ai putea sa o inviti la tn sa ii dai 2 palme sa o violezi de nebun si la sfarsit sa defechezi pe ea...la asa cadou nu s-ar astepta:)))
Citeaza Raspunde

Postat de danielcadariu pe 24 Februarie 2009 la 12:33

Ai dreptate... nici eu nu ma asteptam la asa raspuns, deci cu siguranta si ea va fi surprinsa. Problema e ca eu as vrea sa ramanem impreuna si dupa 8 martie.
berila Avatarul lui berila
Citeaza Raspunde

Postat de berila pe 24 Februarie 2009 la 12:39

De la: danielcadariu, la data 2009-02-24 12:33:25Ai dreptate... nici eu nu ma asteptam la asa raspuns, deci cu siguranta si ea va fi surprinsa. Problema e ca eu as vrea sa ramanem impreuna si dupa 8 martie.

MAAAAAAAAAAAAAAAAAAA am zis ca mor.

Si avea dreptate Greenie, nu`i lua nimic prea scump, fiindca sunteti la inceput si o sa creada ca esti mana larga mereu. cel mai important e sa nu te duci cu mana in cur. Eu nu am nici cea mai mica idee ce sa iau, pe 7 o sa ma hotarasc.

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 25 Februarie 2009 la 13:39

cu privire la mesajul meu anterior...pls ignorati-l:))...m-a luat valul..nu e un sfat bun:P
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 25 Februarie 2009 la 15:43

De la: myoryk, la data 2009-02-23 16:14:49buna. depinde. daca vrei sa cumperi ceva ar putea fi ceva simbolic: o jucarie de plus in forma de inimioara, de luna, un ursulet ceva mai mare (asemenea cadouri bucura si la o varsta trecuta de 25 ani) alaturi de un buchet de flori (este musai sa nu uiti florile de 8 martie). sau ai mai putea sa incerci sa o duci la un spectacol (o piesa de teatru de exemplu) daca mediul in care va desfasurati existenta va permite. atat momentan. daca mai am idei revin :)

Ia de aici: e simbolic, te scuteste chiar si de martisorul de 1 martie, nu-i pe baza de "inimioare",ci de ....
Florile sunt inutile, oricum vor putrezi in vaza. E un fel de teatru cu tine in rolul principal
Se numeste "martisorul la purtator".Ai nevoie de 2 sfori/panglici, una rosie si alta alba, pe care le rasucesti sa arate precum cunoscutul snur.Daca ai ceva notiuni de lucru manual te descurci Cu asta iti legi "prietenul",faci o fundita dragutza, iti iei pantalonii pe tine, 3 ghiocei in dinti si mergi la prietena. Acolo faci un numar "a la Flamingo Boys", musai pe ritmurile Nine Inch Nails - Closer. In punctul culminant al actului artistic anunti fata ca ai un cadou si dai nadragii jos O sa-i placa ,garantat

Addendum : vezi sa nu faci un nod prea viguros la funda aia ,ca s-ar putea sa-ti asfixiezi micul prieten inainte de a livra cadoul .... si salvarea vine doar cu drujba

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 25 Februarie 2009 la 15:54

anda, buna rau asta cu micutu prieten

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 25 Februarie 2009 la 19:03

De la: andaa, la data 2009-02-25 15:43:01
De la: myoryk, la data 2009-02-23 16:14:49buna. depinde. daca vrei sa cumperi ceva ar putea fi ceva simbolic: o jucarie de plus in forma de inimioara, de luna, un ursulet ceva mai mare (asemenea cadouri bucura si la o varsta trecuta de 25 ani) alaturi de un buchet de flori (este musai sa nu uiti florile de 8 martie). sau ai mai putea sa incerci sa o duci la un spectacol (o piesa de teatru de exemplu) daca mediul in care va desfasurati existenta va permite. atat momentan. daca mai am idei revin :)

Ia de aici: e simbolic, te scuteste chiar si de martisorul de 1 martie, nu-i pe baza de "inimioare",ci de ....
Florile sunt inutile, oricum vor putrezi in vaza. E un fel de teatru cu tine in rolul principal
Se numeste "martisorul la purtator".Ai nevoie de 2 sfori/panglici, una rosie si alta alba, pe care le rasucesti sa arate precum cunoscutul snur.Daca ai ceva notiuni de lucru manual te descurci Cu asta iti legi "prietenul",faci o fundita dragutza, iti iei pantalonii pe tine, 3 ghiocei in dinti si mergi la prietena. Acolo faci un numar "a la Flamingo Boys", musai pe ritmurile Nine Inch Nails - Closer. In punctul culminant al actului artistic anunti fata ca ai un cadou si dai nadragii jos O sa-i placa ,garantat

Addendum : vezi sa nu faci un nod prea viguros la funda aia ,ca s-ar putea sa-ti asfixiezi micul prieten inainte de a livra cadoul .... si salvarea vine doar cu drujba

sa lamurim...."prietenul" e de fapt un deget taiat pe care ti-l pui in pantaloni:P
Citeaza Raspunde

Postat de danielcadariu pe 25 Februarie 2009 la 19:41

Buna melodia, nu stiam de ea dar ar merge bine ca si cadou :D.
Nu stiu daca as vrea totusi sa-mi tai degetul sa-l bag in pantaloni; desi unul de la picior cred ca as sacrifica :-?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 25 Februarie 2009 la 19:57

addendum nr2
"micutul prieten"= mandrul organ copulator; teoretic si degetul e util, dar varianta asta o poti pastra pentru aniversarea de 3 luni
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 25 Februarie 2009 la 20:31

Ne poti da mai multe detalii despre prietena ta? Temperament, tic verbal, obiceiuri, stil vestimentar :P chestii de genul asta (nimic indecent sau indiscret bineinteles :D ).
Poate gandindu-te mai bine la toate cele enumerate mai sus o sa-ti vina tie o idee legata de cadoul potrivit pentru ea.
Ca sa nu te bag in ceata si pentru a raspunde concret la intrebarea ta, eu zic ca degeaba ii cumperi flori unei fete cu temperament sangvinic, care obisnuieste sa-si cumpere reviste de lifestyle in locul unei "flori" si da mai multa atentie faptului ca haina pe care o poarta e putin demodata, in loc sa observe ca floarea din geam a mai pierdut o frunza sau o petala. Pe scurt o fata materialista nu se multumeste cu flori, ori ca si cei care si-au dat parerea pana acum o sa-ti spun sa nu cheltuiesti prea mult de pe acum, totusi depinde cat de apropiati sunteti si cat de mult esti dispus sa "risti".
Nu stiu ce relatie ai cu mama ta (sau cu sora ta, in cazul in care ai), dar daca o cunoaste pe prietena ta ai putea sa apelezi in prima instanta la sfatul mamei tale.
Nu stiu daca ai observat, dar aici cu precadere te alegi cu opinia unui barbat (imi cer scuze fata de sexul frumos), ori multi dintre noi se confrunta cu aceeasi dilema si in plus ceea ce functioneaza pentru noi nu e garantat sa functioneze si pentru tine.
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 25 Februarie 2009 la 20:36

De la: danielcadariu, la data 2009-02-23 11:25:56Salut,

Any ideeas?

Cu respect,
Daniel Cadariu

incearca un pandantiv, nu stiu daca se pot da nume de magazine pe forum, sau poti da search dupa "martisor" pe google si le gasesti si magazinul on line, acolo ai si preturi ca sa te orientezi inainte sa iesi din casa. Decat un martisor clasic, mai bine ceva ce poate folosi si cu alte ocazii, sau un buchtel de flori de sezon (ghiocei, branduse, viorele). Sincer, mie mi-ar place sa primesc branduse si sa nu vina doar cu ideea sexuala drept cadou. Ca s-o intampla si asta, asta e...
Posibil sa fie prea serios raspunsul, dar pareai ca esti in dilema.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 25 Februarie 2009 la 21:00

8 martie este ziua femeii ...atunci fa-o sa se simta femeie si punct.Gasesti tu metode.
E complet aiurea ca un tip sa se hazardeze la un cadou substantial. Trebuie asteptata ziua barbatului (parca e in mai) & vazut ce mutare face si domnisoara. Daca se dovedeste generoasa, omul se poate revansa la urmatoarea aniversare ...cand o mai fi si aia ...
Romeo86 Avatarul lui Romeo86
Citeaza Raspunde

Postat de Romeo86 pe 25 Februarie 2009 la 21:07

De la: andaa, la data 2009-02-25 21:00:418 martie este ziua femeii ...atunci fa-o sa se simta femeie si punct.Gasesti tu metode.
E complet aiurea ca un tip sa se hazardeze la un cadou substantial. Trebuie asteptata ziua barbatului (parca e in mai) & vazut ce mutare face si domnisoara. Daca se dovedeste generoasa, omul se poate revansa la urmatoarea aniversare ...cand o mai fi si aia ...

ziua femeii? tu ai 21 de ani si vreau sa te intreb: esti femeie la 21 de ani ca de mama nici nu se pune problema?
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 25 Februarie 2009 la 21:10

De la: Romeo86, la data 2009-02-25 21:07:05
De la: andaa, la data 2009-02-25 21:00:418 martie este ziua femeii ...atunci fa-o sa se simta femeie si punct.Gasesti tu metode.

ziua femeii? tu ai 21 de ani si vreau sa te intreb: esti femeie la 21 de ani ca de mama nici nu se pune problema?

touché
Citeaza Raspunde

Postat de Romeo86 pe 25 Februarie 2009 la 21:15

De la: yoyo, la data 2009-02-25 21:10:40

touché

totusi astept raspunsul! daca se tot da in barci cu un comentariu, vreau sa stiu daca se simte femeie
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 25 Februarie 2009 la 21:33

Ceea ce simt eu vizavi de sarbatorile astea e cam asa: de 1 martie imi place sa primesc flori de sezon (branduse, frezii, lalele), in privinta chestiilor atarnatoare prefer sa nu fie, ca nu le port si mi se pare lipsa de respect fata de cel ce face darul. 8 martie este mai mult ziua mamei, impropiu spus ziua femeii. De sarbatorit, o sarbatorim doar intre noi fetele. Si o astept mai putin pentru gestul pe care mi l-ar face partenerul de cuplu, decat pentru intalnirea de seara.

Oricum, gestul partenerului meu, de a-mi face cadou o jucarie de plus, m-a dezamagit complet. Astept sa vina ziua mea sa imi faca cadou si casuta Barbie. Asa ca uita de jucarii de plus si inimioare. Cauta ceva finut, nici prea scump, dar nici comun. Important este sa nu treci peste martisor si sa nu uiti de snur.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 25 Februarie 2009 la 21:39

De la: Romeo86, la data 2009-02-25 21:15:52

touché

totusi astept raspunsul! daca se tot da in barci cu un comentariu, vreau sa stiu daca se simte femeie

Fiziologic esti femeie chiar inainte de 21 sau 22 ani.
Daca dovedesti maturitate psihica si mai ales comportamentala chiar si la varsta asta ,fara sa astepti schimbarea prefixul la 30 ...esti femeie, muiere sau cum vrei tu :)
Poate tu ai avut parte de "copile" la 21 ani ,insa nu generaliza pentru ca in viata sunt situatii si situatii

Cate despre partea cu mama, e irelevant Calitatea asta se poate obtine si la 14 ani ...se cunosc destule cazuri.
Citeaza Raspunde

Postat de Romeo86 pe 25 Februarie 2009 la 22:17

De la: andaa, la data 2009-02-25 21:39:50
De la: Romeo86, la data 2009-02-25 21:15:52

touché

Fiziologic esti femeie chiar inainte de 21 sau 22 ani.
Daca dovedesti maturitate psihica si mai ales comportamentala chiar si la varsta asta ,fara sa astepti schimbarea prefixul la 30 ...esti femeie, muiere sau cum vrei tu :)
Poate tu ai avut parte de "copile" la 21 ani ,insa nu generaliza pentru ca in viata sunt situatii si situatii

Cate despre partea cu mama, e irelevant Calitatea asta se poate obtine si la 14 ani ...se cunosc destule cazuri.

am inteles ! nu uita eu doar te-am intrebat, fara rautate...multam !
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Februarie 2009 la 01:16

pe mine sa ma lasati cu chestiile astea..

1 martie e de martisor ca asa e traditia si cu asta basta!
si 8 martie e ziua mamicilor din cate stiu, NU?
ziua femeii??? mmh.. pai bine, dar nu poti da cu bata'n balta ca esti tu femeie la 21 de ani, dupa ce ca mai primesti cadou si de valentin, si de martisor, troca-poca mai vrei si de 8 martie.. cam multe in timp asa record... "mai rarut ca e mai dragut"...
nu de alta, dar eu nu consider ca de 8 martie sa primeasca IAR martisoare fetitele cu codite, e o zi dedicata in prealabil a mamelor noastre.
si ca esti femeie deja la 20, sau inainte de 22, sau mai stiu eu ce cifre intre anii astia... nu e test sa iti demonstreze varsta psihologica, cel putin nu unul real.. haha

aah, ps: f tare faza cu casuta barbie... deci aviz baietilor: spuneti NU animalelor de plus, mai bine imi dai un iepuras (verde) si real!!! haha

Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 4 Martie 2009 la 00:18

hello si eu ma confrunt cu aceeasi situatie da faza-i ca eu nu i-am cumparat nimic de 1 martie ma rog am fost plecat si m-am gandit ca nu mai are rost sa-i cumpar dupa ...3 zile si vr sa-i cumpar cv de 8 martie si nu am nici o idee...orice sugestie e bn venita si sa nu fie foarte scump ca "nu e bani"
rieddell Avatarul lui rieddell
Citeaza Raspunde

Postat de rieddell pe 4 Martie 2009 la 00:41

valentine's day (sau cum s-o scrie), dragobete, 1 martie, 8 martie, ce mai e? am mai uitat cva?
Ce au in comun toate aceste "sarbatori"? care este numitorul comun? BANIIIIIIIIII .
A ...uitasem: craciun, pasti, si altele ...
Cred ca o sa ma fac si eo comerciant de asa cva, ca vad ca iese banu' .... din GROS, si pe timp de criza :))) =))))))))
Un cadou simbolic din cand in cand e bine venit, chiar si in afara "sezonului", ca nu face rau nimanui ... de fapt ... dk stau bine sa ma gandesc eo zic ca e mult mai frumos si valoros, un gest in afara sezonului. Gen venit acasa cu o floare sau un buchet frumos de flori insotit de un sarut dulce (sau pupic? )
Nu-mi vine sa cred ce aberez ...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Martie 2009 la 07:49

De la: edy_stinga, la data 2009-03-04 00:18:44hello si eu ma confrunt cu aceeasi situatie da faza-i ca eu nu i-am cumparat nimic de 1 martie ma rog am fost plecat si m-am gandit ca nu mai are rost sa-i cumpar dupa ...3 zile si vr sa-i cumpar cv de 8 martie si nu am nici o idee...orice sugestie e bn venita si sa nu fie foarte scump ca "nu e bani"

raman la ideea mea...spanzura-te:)))
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 4 Martie 2009 la 15:58

O sa o faca si pe asta... mai tarziu, cand ii va da inelul cadou, ei sau alteia.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Martie 2009 la 15:52

hai sa bagam un 9 martie, ZIUA BARBATULUI, ce spuneti???????

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Martie 2009 la 16:00

De la: Greenie, la data 2009-03-05 15:52:05hai sa bagam un 9 martie, ZIUA BARBATULUI, ce spuneti???????

ziua barbatului e pe 5 mai ...multa bere:d
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 6 Martie 2009 la 20:09

Mda, se pare ca vor sa o treaca printre sarbatorile legale. Atunci sa il vad pe prietenul meu daca o neaga, asa cum face cu 8 martie.
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info