Draga "myoryk" imi pare nespus de rau pt tine,te inteleg in totalitate pt k in aceeasi situatie sunt si eu acum...in mare parte povestea e aceeasi..am stat cu un tip pe care il credeam jumatatea mea si pers cu care imi voi petrece tot timpul vietii( si inca mai cred)..am avut o relatie frumoasa pana au inceput sa intervina discutiile,l-am iubit si inca mai tin la el,a fost si primul barbat din viata mea..asta m-a marcat...aprox 1 an de zile totul a fost minunat (vizite la parintii atat ai mei cat si ai lui stiau si tineau mult la noi,prietenii mei knd l-au cunoscut dupa 5 min aveam impresia k se cunosteau de o viata),s'a integrat perfect in viata mea..dupa un an de zile nuj din ce motiv au inceput discutiile el mi-a calcat stramb de vreo cateva ori si relatia a inc sa se deterioreze...am ajuns la despartire practic din vina mea (am aflat k el ar fi avut o legatura mai aparte cu o vecina din cartier) si ne-am despartit dar totusi el a inc sa ne impacam,ne intl vb dar disparuse increderea...intre timp am cunoscut pe altcineva (acesta la inc imi era doar prieten stia de relatia mea antetioara tot,astfel a fost de accord pana se aseaja lucrurile sa stam ascunsi)si astfel am inceput o relatie in timp ce nu o terminasem pe cealalta( stiu k nu a fost bine ce am facut insa la mom respectiv nu puteam lua nici o decizie) aveam de ales intre omul pe care il iubeam si il cunosteam si intre o persoana straina(tot acest tam-tam a durat vreo 4-5 luni) si pana la urma am ales sa raman cu cel de al doilea calcandu-mi pe inima si lasand trecutul in urma.
In prezent eu am o relatie cu persoana cu care am ramas atunci ,iar "fostul" are si el relatia lui...au trecut 2 ani deknd nu mai suntem impreuna si totusi unoeri ne mai intalnim ,mai vb si regretam...
am momente in care regret fiecare cuv spus si fiecare cuv nespus la timpul lui..atunci knd sun deprimata sau un pik ametita(1 bere)..
atunci simt ca am nev de el...am vb de multe ori sa ne imapcam dar constiinta si-a facut treba(nu putem sa ii facem pe ceilalti sa sufere pt greselile nostre)...la un momentdat ne gandeam kiar sa fugim amanadoi..
totul e bn sunt bn sunt linistita ,omul de langa e ok nu am ce sa ii reprosez...insa nu sunt fericita si el e in aceeasi stare...avem impresia k ne lipseste cva...
Noi tot avem asa un sentiment cum k totusi ne vom impaca..k suntem sortiti sa fim amandoi...kiar si peste ani..insa nu se stie poate avem impresia asta din dorinta de a fi din nou impreuna...
Si acum dupa ce te-am facut sa citesti povestea si te-am batut la cap: sincer daca se va ivi vreo data vreo sansa de impacare cu "jumatatea ta" nu o rata...makr tu incearca sa fii fericita in lumea asta rea nu ne ramane dekt iubirea..toti alearga dupa cate ceva...noi dupa iubire..ai gija de u si fa-i tot posibilul sa fii fericita (nu se stie niciodata poate tipa cu care el e acum pune capat relatiei)..atunci e mom tau..ai grija de u si iti doresc din tot sufletul sa fii fericita cu persoana iubita