Un sonet al poetului american cristian petru balan
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Femei » Un sonet al poetului american Cristian Petru Balan » Pagina 1 din 1

cristianbalan1 Avatarul lui cristianbalan1
Citeaza Raspunde

Postat de cristianbalan1 pe 23 Februarie 2009 la 16:14

Pt. toti iubitorii de poezie, poetul roman-american Cristian Petru Balan, membru al Uniunii Scriitorilor din Romania (vezi Wikipedia, via www.google.com) - va trimite urmatorul sonet de dragoste:

Să nu te miri...
(sonet)

Să nu te miri când gându-mi trimit să te atingă
Când mă-ngenuche umbra-ți, spre mine-alunecând;
Să nu te miri când doru-mi te-ntâmpină și când
Iubirea-ntinde aripi durerea mea s-o stingă.

Să nu te miri, că-n noapte, te strig spre lună-n gând,
Când visul meu te cheamă cu drag să te încingă,
Când scânteieri din mine vor gerul să-ți învingă
Cu foc, cu jar, cu jertfă - să-l spulbere curând...

Să nu te miri când vara sălbatece furtuni
Mă saltă-n tromba lor când merg spre tine-n drum,
Când glasul meu se stinge, când tu mă descununi

De fata cea frumoasă cu inima de scrum,
Care m-alungă-n lume pe drumuri de tăciuni...
De-aceea plec. Și astăzi îmi ard acest album.
blondadeserviciu Avatarul lui blondadeserviciu
Citeaza Raspunde

Postat de blondadeserviciu pe 24 Februarie 2009 la 01:30

salut,

prin ce esti sau prin ce ai devenit american?

ca sa inteleg daca termenul te valorizeaza sau e unul de genul tinichelei de pe coada pisicii...
Citeaza Raspunde

Postat de cristianbalan1 pe 5 Martie 2009 la 18:38

Draga mea "Blondina". poti survola o clipa cu privirea "Wikipedia"? (via www.google.com, unde, in spatiul liber, scrie: cristian petru balan.Atat.) Iti multumesc si sa ai o zi buna! c.p.b.
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 5 Martie 2009 la 19:48

ma' cristian petru balan, de ce esti american!?
Citeaza Raspunde

Postat de blondadeserviciu pe 7 Martie 2009 la 03:50

De la: geo32, la data 2009-03-05 19:48:50ma' cristian petru balan, de ce esti american!?

spre "rusinea" mea, am invatat sa citesc...
dar e asa de complicat in hatisul acela de informatii sa inteleg raspunsul la intrebarea mea...
oi fi eu proasta... (de fapt, ce ar mai conta, ca blonda tot sunt, nu?)
sau nu scrie nicaieri raspunsul?

daca tu, cel care mergi pe cale, intelegi sa te declari american pentru ca treci pe acolo, atunci eu sunt zebra (doar trec strada, nu?)

si nu inteleg nicicum raspunsul... tipic didactic, sau cum spunea bunicul, cu limba de lemn... insiruire de cuvinte ce nimic nu au a spune...

deci, DOMNULE cristian petru balan (accentul imi apartine, nu ca ar avea vreo legatura cu realitatea) imi poti raspunde, deschis si la obiect, pragmatic sau literat, prin ce esti american?
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 Martie 2009 la 06:19

Cum or suna in engleza versurile acestui sonet, oare?

Do Not Wonder

Do not wonder I send my thought to have you touched
Cause I'm to my knees when your shadow is falling over me;
Do not wonder I send my longing towards you and do you see
Love erects wings for my pain to be extinguished.
.....
sau:

...
Cause to my knees I am when your shadow is falling over me;
... and indeed
Love spreads wings for my pain to be extinguished.

Să nu te miri când gându-mi trimit să te atingă
Când mă-ngenuche umbra-ți, spre mine-alunecând;
Să nu te miri când doru-mi te-ntâmpină și când
Iubirea-ntinde aripi durerea mea s-o stingă.

necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 10 Martie 2009 la 12:35

De la: blondadeserviciu, la data 2009-03-07 03:50:59
De la: geo32, la data 2009-03-05 19:48:50ma' cristian petru balan, de ce esti american!?

spre "rusinea" mea, am invatat sa citesc...
dar e asa de complicat in hatisul acela de informatii sa inteleg raspunsul la intrebarea mea...
oi fi eu proasta... (de fapt, ce ar mai conta, ca blonda tot sunt, nu?)
sau nu scrie nicaieri raspunsul?

daca tu, cel care mergi pe cale, intelegi sa te declari american pentru ca treci pe acolo, atunci eu sunt zebra (doar trec strada, nu?)

si nu inteleg nicicum raspunsul... tipic didactic, sau cum spunea bunicul, cu limba de lemn... insiruire de cuvinte ce nimic nu au a spune...

deci, DOMNULE cristian petru balan (accentul imi apartine, nu ca ar avea vreo legatura cu realitatea) imi poti raspunde, deschis si la obiect, pragmatic sau literat, prin ce esti american?

esti blonda!!?
nu se vede de aici
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 Martie 2009 la 14:11

oare criza asta financiara a destabilizat lumea poeziilor?:)))
adi3 Avatarul lui adi3
Citeaza Raspunde

Postat de adi3 pe 10 Martie 2009 la 19:12

nu ma mir de atatea sonete ne-am sonat in grup....
Citeaza Raspunde

Postat de blondadeserviciu pe 10 Martie 2009 la 22:49

De la: dasca777, la data 2009-03-10 14:11:53oare criza asta financiara a destabilizat lumea poeziilor?:)))

dascaaa, si aici dau de tine?

sa nu-mi spui ca si la poezie te pricepi, ca imi deschi fereastra sa-ti las viersul zglobiu sa ma patrunda...
(sa nu-mi vii cu citate din autori exsovietici, ca nu-i diger)

dar, a nos moutons...

domnule cristian petru balan, si "wikipedia" asta CINE-I? ce for sau entitate stiintifica mondiala sau locala valideaza ce scrii tu despre tine cu tonul ala vadit eroi-comico-satiric?

nu cumva - imi fac afis, ies cu el pe strada, ma plimb, vin acasa si trimit la ziarul local: o manifestare de frumusete blonda cu afise si pancarte ne-a strabatut azi ca o vijelie urbea

si aia publica, e o stire, nu? (cuprinde: cine ce cand unde cum)

of of doamne, cum oare se cheama aia care sufera atat de ei incat trimit manuscrise pe la edituri si apoi se lauda ca le au aia in lucru?

pai si copiii isi vindeau maculatoarele la tiganci si ele faceau cornete de seminte si apoi te minunai la stadion la STEAUA ce savanti sunt unii... vin cu caietele, direct de la scoala si admira frangandu-si mainile si caietele de jale campioana...

si mai si... auzi tu, dasca, sa isi scrie omul cartea cartilor, monografia monografiilor si sa plateasca spre a fi tiparita, si apoi sa o faca donatie urbei natale, (care urbe, fie vorba intre noi, nici macar ca hartie igienica nu avea nevoie de lucrarea respectiva) si apoi tot el sa se mandreasca cu asta...

stii tu, ca esti barbat (oare?) el centra, el dadea cu capul, el fluiera gol, si tot el ducea mingea la centru...
abia aici si acum inteleg de ce nu a mai avut loc in romania - acest factotum - si s-a autoamericanizat...

multumim domnule cristian petru balan... gestul dumneavoastra nobil nu va ramane neuitat (veti posta si despre el in "wikipedia" - pseudoenciclopedie ambulanta...

auzi - nu tu, dasca, acum vorbesc cu cpb - da de ce n-ai ramas mataluta sa ii eternizezi pe americani? doar ai vazut ce primitori si adoptivi sunt? de ce te-ai intors ca sa ne umpli capul de america? nu-l avem noi destul pe tribun, pe boc, pe stolo, chiar si pe marinar din cand in cand, sa ne faca mintea zob? crezi ca ne mai trebuia unul?

of of of...

dasca, auzi? mai omule, ce dreaq trebuie noi sa ne intoxicam cu kitschurile literaturii undercover de prin haznalele urbei lui cpb?

uite, eu pun banii si ideea, si tu ma sprijini... maine cumpar domeniul: www.blondepedia.org, sa avem si noi enciclopedia noastra, bine?
si sa ne dam si noi mari... suntem blonzi? suntem...
avem enciclopedie? avem...

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Martie 2009 la 14:52

De la: blondadeserviciu, la data 2009-03-10 22:49:12
De la: dasca777, la data 2009-03-10 14:11:53oare criza asta financiara a destabilizat lumea poeziilor?:)))

sa nu-mi spui ca si la poezie te pricepi, ca imi deschi fereastra sa-ti las viersul zglobiu sa ma patrunda...

dar, a nos moutons...

domnule cristian petru balan, si "wikipedia" asta CINE-I? ce for sau entitate stiintifica mondiala sau locala valideaza ce scrii tu despre tine cu tonul ala vadit eroi-comico-satiric?

nu cumva - imi fac afis, ies cu el pe strada, ma plimb, vin acasa si trimit la ziarul local: o manifestare de frumusete blonda cu afise si pancarte ne-a strabatut azi ca o vijelie urbea

of of doamne, cum oare se cheama aia care sufera atat de ei incat trimit manuscrise pe la edituri si apoi se lauda ca le au aia in lucru?

pai si copiii isi vindeau maculatoarele la tiganci si ele faceau cornete de seminte si apoi te minunai la stadion la STEAUA ce savanti sunt unii... vin cu caietele, direct de la scoala si admira frangandu-si mainile si caietele de jale campioana...

si mai si... auzi tu, dasca, sa isi scrie omul cartea cartilor, monografia monografiilor si sa plateasca spre a fi tiparita, si apoi sa o faca donatie urbei natale, (care urbe, fie vorba intre noi, nici macar ca hartie igienica nu avea nevoie de lucrarea respectiva) si apoi tot el sa se mandreasca cu asta...

stii tu, ca esti barbat (oare?) el centra, el dadea cu capul, el fluiera gol, si tot el ducea mingea la centru...
abia aici si acum inteleg de ce nu a mai avut loc in romania - acest factotum - si s-a autoamericanizat...

multumim domnule cristian petru balan... gestul dumneavoastra nobil nu va ramane neuitat (veti posta si despre el in "wikipedia" - pseudoenciclopedie ambulanta...

auzi - nu tu, dasca, acum vorbesc cu cpb - da de ce n-ai ramas mataluta sa ii eternizezi pe americani? doar ai vazut ce primitori si adoptivi sunt? de ce te-ai intors ca sa ne umpli capul de america? nu-l avem noi destul pe tribun, pe boc, pe stolo, chiar si pe marinar din cand in cand, sa ne faca mintea zob? crezi ca ne mai trebuia unul?

of of of...

dasca, auzi? mai omule, ce dreaq trebuie noi sa ne intoxicam cu kitschurile literaturii undercover de prin haznalele urbei lui cpb?

uite, eu pun banii si ideea, si tu ma sprijini... maine cumpar domeniul: www.blondepedia.org, sa avem si noi enciclopedia noastra, bine?

idee buna...prima poezie o sa fie "poezia anti cristian petru balan"..si o sa fie exact invers poeziei lui...si scrisa si in japoneza sa nu stie americanu cum se citeste:))...el imi aduce aminte de un idiot de la tv...cum era: am masina,sunt smecher am bvenit din spania..si acui e masina..da e a mea,,cu acte cu tot:))

asa si balan...sunt scriitor,sunt american...a cui e poezia...a mea:))...vai da ce poezie frumoasa
Citeaza Raspunde

Postat de blondadeserviciu pe 11 Martie 2009 la 19:06

De la: dasca777, la data 2009-03-11 14:52:06
De la: blondadeserviciu, la data 2009-03-10 22:49:12

dar, a nos moutons...

of of of...

idee buna...prima poezie o sa fie "poezia anti cristian petru balan"..si o sa fie exact invers poeziei lui...si scrisa si in japoneza sa nu stie americanu cum se citeste:))...el imi aduce aminte de un idiot de la tv...cum era: am masina,sunt smecher am bvenit din spania..si acui e masina..da e a mea,,cu acte cu tot:))

asa si balan...sunt scriitor,sunt american...a cui e poezia...a mea:))...vai da ce poezie frumoasa

dascaaa, trezeste-te mi amor...

ce dreaq... ma asteptam la ceva mai intelgent de la tine, chiar daca si tu esti blond...
cum pana lu'mitoi sa scriem o poezie anti cpb? pai se poate scrie impotriva nimicului?
de ce sa-i dam apa la moara?
nu stii ca asa creste?
aveam o vorba la primul meu servici:
"sefu', daca tot suntem asa de idioti, nu ne mai f...teti, ca ne inmultim..."

asa ca de ce sa-l f...em la cap? poate se face balaur, ca si capetele se inmultesc, nu?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Martie 2009 la 23:18

corect blonda....cpb fa un bine omenirii si mori,orice ai fi american sau roman:P
Citeaza Raspunde

Postat de cristianbalan1 pe 18 Martie 2009 la 00:48

Dear Fair Lady, oare ce ai patit de sari cu atata turbare la gatul celor care incearca sa se exprime liber pe acest site destinat tuturor? Printre alte causticitati, ai tinut neaparat sa stii de ce sunt american... Ei bine, fac parte dintr-o generatie care a fost fortata, acum aproape un sfert de veac, sa plece din tara pentru a ne salva vietile, datorita sangeroaselor persecutii ale fostului regim comunist, iar cetatenia imi este dubla - romana si americana. A trebuit sa specific cetatenia pt. morivul ca mai exista inca doi autori din Romania care au acelasi nume si uneori s-au produs confuzii care nu as vrea sa se mai repete. Daca nu ai inteles sonetul acela este o problema absolut personala, dar daca ai citit (nu neaparat Wikipedia), dar si alte dictionare ale criticilor literari si scriitorilor romani din tara, ai fi intalnit acolo titlul cartilor mele (de ex, in "Dictionarul bibliografic al literaturii romane" , vol. I-II, Ed. "Paralela 45". de Aurel Sasu si in alte dictionare) si ai fi intalnit acolo toate titlurile cartilor mele, din care, spre ex.,ai putea comanda, la editura "Eminescu" din Bucuresti, romanul "Oaspetii din Elizeu", (epuizat din librarii, in 2004, in numai cateva zile (dar cred ca inca mai poate fi comandat si prin internet la editura respectiva), ori ai fi auzit de scenariul de film "Mihai Eminescu", singurul de acest gen, achizitionat de Studiorile din Buftea inca din anul 1967, ori de romanul crestin "Dincolo de curcubeu", aparut in SUA. Desigur, din cele peste 20 de carti publicate, nu toate au putut ajunge in mainile cititorilor, din diferite motive, dar aceste carti, impreuna cu altele, exista in marile biblioteci din tara. Astfel, la Biblioteca Universitaara din Bucuresti, vei gasi primul "Ghid de conversatie roman-latin/Latinum romanicumque colloquii enchiridion",aparut in Romania in 2007, precum si o alta premiera absoluta,marea "Enciclopedie a imnurilor de stat ale tarilor lumii", cu prefata maestrului Gheorghe Zamfir, (insotita de un CD), unde am adunat toate imnurile nationale din lume, traducandu-le in romaneste, gratie faptului ca vorbesc fluent 10 limbi. Cartea cred ca mai poate fi procurata de la editura ploiesteana "Mileniul III" care a editat-o; iar daca mergi in orasul de unde provi, ai sa vezi acolo unele lucrari de arta facute de mine pana sa plec din tara (o statuie de cca 7 m din otel inox, expusa public), picturi pe fatada unei biserici sau cel mai mare portret din tara al poetului Mihai Eminescu pictate pe frontonul Casei de cultura cu acelasi nume din orasul Boldesti-Scaieni. Alte statui, precum "Lupa capitolina" sau "Lupoaica romana", identica cu aceea din Piata Romana din Bucuresti, mi-au fost distruse de cutremurul din 1977. La varsta mea de 73 de ani, inca scriu, pictez si sculptez si nu am rupt legaturile cu tara de care imi este tare dor. Constat insa cu amaraciune ca oamenii de acolo s-au inrait peste masura, ca au devenit batjocoritori fata de sacrificiile si eforturile altora; ca se urasc intre ei si ca ura a luat locul iubirii fratesti dintre oameni. Unde va ajunge oare noua generatie daca va continua pe acest drum? Iata, ti-am oferit aici unul din raspunsurile posibile la formularile ironice si dispretuitoare pe care le-ai postat. Iti doresc sa faci mult maai multe decat am intreprins eu pana acum. Multa sanatate! Prof. Dr. Cristian Petru Balan Chicago, USA.
Citeaza Raspunde

Postat de blondadeserviciu pe 18 Martie 2009 la 18:34

De la: cristianbalan1, la data 2009-03-18 00:48:06Dear Fair Lady, oare ce ai patit de sari cu atata turbare la gatul celor care incearca sa se exprime liber pe acest site destinat tuturor? Printre alte causticitati, ai tinut neaparat sa stii de ce sunt american... Ei bine, fac parte dintr-o generatie care a fost fortata, acum aproape un sfert de veac, sa plece din tara pentru a ne salva vietile, datorita sangeroaselor persecutii ale fostului regim comunist, iar cetatenia imi este dubla - romana si americana. A trebuit sa specific cetatenia pt. morivul ca mai exista inca doi autori din Romania care au acelasi nume si uneori s-au produs confuzii care nu as vrea sa se mai repete. Daca nu ai inteles sonetul acela este o problema absolut personala, dar daca ai citit (nu neaparat Wikipedia), dar si alte dictionare ale criticilor literari si scriitorilor romani din tara, ai fi intalnit acolo titlul cartilor mele (de ex, in "Dictionarul bibliografic al literaturii romane" , vol. I-II, Ed. "Paralela 45". de Aurel Sasu si in alte dictionare) si ai fi intalnit acolo toate titlurile cartilor mele, din care, spre ex.,ai putea comanda, la editura "Eminescu" din Bucuresti, romanul "Oaspetii din Elizeu", (epuizat din librarii, in 2004, in numai cateva zile (dar cred ca inca mai poate fi comandat si prin internet la editura respectiva), ori ai fi auzit de scenariul de film "Mihai Eminescu", singurul de acest gen, achizitionat de Studiorile din Buftea inca din anul 1967, ori de romanul crestin "Dincolo de curcubeu", aparut in SUA. Desigur, din cele peste 20 de carti publicate, nu toate au putut ajunge in mainile cititorilor, din diferite motive, dar aceste carti, impreuna cu altele, exista in marile biblioteci din tara. Astfel, la Biblioteca Universitaara din Bucuresti, vei gasi primul "Ghid de conversatie roman-latin/Latinum romanicumque colloquii enchiridion",aparut in Romania in 2007, precum si o alta premiera absoluta,marea "Enciclopedie a imnurilor de stat ale tarilor lumii", cu prefata maestrului Gheorghe Zamfir, (insotita de un CD), unde am adunat toate imnurile nationale din lume, traducandu-le in romaneste, gratie faptului ca vorbesc fluent 10 limbi. Cartea cred ca mai poate fi procurata de la editura ploiesteana "Mileniul III" care a editat-o; iar daca mergi in orasul de unde provi, ai sa vezi acolo unele lucrari de arta facute de mine pana sa plec din tara (o statuie de cca 7 m din otel inox, expusa public), picturi pe fatada unei biserici sau cel mai mare portret din tara al poetului Mihai Eminescu pictate pe frontonul Casei de cultura cu acelasi nume din orasul Boldesti-Scaieni. Alte statui, precum "Lupa capitolina" sau "Lupoaica romana", identica cu aceea din Piata Romana din Bucuresti, mi-au fost distruse de cutremurul din 1977. La varsta mea de 73 de ani, inca scriu, pictez si sculptez si nu am rupt legaturile cu tara de care imi este tare dor. Constat insa cu amaraciune ca oamenii de acolo s-au inrait peste masura, ca au devenit batjocoritori fata de sacrificiile si eforturile altora; ca se urasc intre ei si ca ura a luat locul iubirii fratesti dintre oameni. Unde va ajunge oare noua generatie daca va continua pe acest drum? Iata, ti-am oferit aici unul din raspunsurile posibile la formularile ironice si dispretuitoare pe care le-ai postat. Iti doresc sa faci mult maai multe decat am intreprins eu pana acum. Multa sanatate! Prof. Dr. Cristian Petru Balan Chicago, USA.

sincer si fara jena, nu ma indoaie povara atator scrisuri
e dreptul tau sa le produci, e dreptul multora sa le/sau nu ingurgiteze

e mai naspa aceasta atitudine didact/paternala pe care ti-o arogi cand vorbesti cu si despre generatia diferita de a ta...

eu nu cred in ceea ce spui tu
dar e dreptul meu

eu ma indoiesc de multe din afirmatiile tale
dar e dreptul meu

si mai e dreptul meu sa imi exprim opiniile
asa cum o faci si tu
si daca tonul tau m-a deranjat,
e dreptul meu sa iti raspund cum cred

sper sa intelegi ca pana azi, razboiul nostru s-a purtat precum duelurile lui voltaire...
sper (inca sper) sa nu vrei sa schimbam arma...
lawyer Avatarul lui lawyer
Citeaza Raspunde

Postat de lawyer pe 18 Martie 2009 la 19:46

De la: blondadeserviciu, la data 2009-03-18 18:34:52
De la: cristianbalan1, la data 2009-03-18 00:48:06Dear Fair Lady, oare ce ai patit de sari cu atata turbare la gatul celor care incearca sa se exprime liber pe acest site destinat tuturor? Printre alte causticitati, ai tinut neaparat sa stii de ce sunt american... Ei bine, fac parte dintr-o generatie care a fost fortata, acum aproape un sfert de veac, sa plece din tara pentru a ne salva vietile, datorita sangeroaselor persecutii ale fostului regim comunist, iar cetatenia imi este dubla - romana si americana. A trebuit sa specific cetatenia pt. morivul ca mai exista inca doi autori din Romania care au acelasi nume si uneori s-au produs confuzii care nu as vrea sa se mai repete. Daca nu ai inteles sonetul acela este o problema absolut personala, dar daca ai citit (nu neaparat Wikipedia), dar si alte dictionare ale criticilor literari si scriitorilor romani din tara, ai fi intalnit acolo titlul cartilor mele (de ex, in "Dictionarul bibliografic al literaturii romane" , vol. I-II, Ed. "Paralela 45". de Aurel Sasu si in alte dictionare) si ai fi intalnit acolo toate titlurile cartilor mele, din care, spre ex.,ai putea comanda, la editura "Eminescu" din Bucuresti, romanul "Oaspetii din Elizeu", (epuizat din librarii, in 2004, in numai cateva zile (dar cred ca inca mai poate fi comandat si prin internet la editura respectiva), ori ai fi auzit de scenariul de film "Mihai Eminescu", singurul de acest gen, achizitionat de Studiorile din Buftea inca din anul 1967, ori de romanul crestin "Dincolo de curcubeu", aparut in SUA. Desigur, din cele peste 20 de carti publicate, nu toate au putut ajunge in mainile cititorilor, din diferite motive, dar aceste carti, impreuna cu altele, exista in marile biblioteci din tara. Astfel, la Biblioteca Universitaara din Bucuresti, vei gasi primul "Ghid de conversatie roman-latin/Latinum romanicumque colloquii enchiridion",aparut in Romania in 2007, precum si o alta premiera absoluta,marea "Enciclopedie a imnurilor de stat ale tarilor lumii", cu prefata maestrului Gheorghe Zamfir, (insotita de un CD), unde am adunat toate imnurile nationale din lume, traducandu-le in romaneste, gratie faptului ca vorbesc fluent 10 limbi. Cartea cred ca mai poate fi procurata de la editura ploiesteana "Mileniul III" care a editat-o; iar daca mergi in orasul de unde provi, ai sa vezi acolo unele lucrari de arta facute de mine pana sa plec din tara (o statuie de cca 7 m din otel inox, expusa public), picturi pe fatada unei biserici sau cel mai mare portret din tara al poetului Mihai Eminescu pictate pe frontonul Casei de cultura cu acelasi nume din orasul Boldesti-Scaieni. Alte statui, precum "Lupa capitolina" sau "Lupoaica romana", identica cu aceea din Piata Romana din Bucuresti, mi-au fost distruse de cutremurul din 1977. La varsta mea de 73 de ani, inca scriu, pictez si sculptez si nu am rupt legaturile cu tara de care imi este tare dor. Constat insa cu amaraciune ca oamenii de acolo s-au inrait peste masura, ca au devenit batjocoritori fata de sacrificiile si eforturile altora; ca se urasc intre ei si ca ura a luat locul iubirii fratesti dintre oameni. Unde va ajunge oare noua generatie daca va continua pe acest drum? Iata, ti-am oferit aici unul din raspunsurile posibile la formularile ironice si dispretuitoare pe care le-ai postat. Iti doresc sa faci mult maai multe decat am intreprins eu pana acum. Multa sanatate! Prof. Dr. Cristian Petru Balan Chicago, USA.

sincer si fara jena, nu ma indoaie povara atator scrisuri
e dreptul tau sa le produci, e dreptul multora sa le/sau nu ingurgiteze

e mai naspa aceasta atitudine didact/paternala pe care ti-o arogi cand vorbesti cu si despre generatia diferita de a ta...

eu nu cred in ceea ce spui tu
dar e dreptul meu

eu ma indoiesc de multe din afirmatiile tale
dar e dreptul meu

si mai e dreptul meu sa imi exprim opiniile
asa cum o faci si tu
si daca tonul tau m-a deranjat,
e dreptul meu sa iti raspund cum cred

sper sa intelegi ca pana azi, razboiul nostru s-a purtat precum duelurile lui voltaire...
sper (inca sper) sa nu vrei sa schimbam arma...

Blondo... iar ai dat-o in bara!!! oare cum faci?
Tocmai ai primit o lectie de caracter! Sper sa ti-o insusesti .. Pana una alta, eu mor de ras citindu-ti aberatiile
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Martie 2009 la 15:33

1.balanel...nush cn esti,f interesant ,oricum...mircea badea spunea: sunt 2 feluri de oameni a) aia care scriu si nu traiesc ; b) aia despre care se scrie...u esti a

2.pt blonda: lasa omu...poate are chef de sex ...deci e stresat,,,el scrie ,noi traim,oricum dupa moarte lumea o sa ne uite pe toti,oricine am fi,mai devreme sau mai tz

3.balanel...faina poezia ,oricum.....cum spun americanii: keep up the good work...pana mori sper sa iti citesc o poezie...si cand mri ca recunostinta vreau coliva din partea ta

4.balane si blonda: amandoi cu b..pupati-va si impacati-va..sunteti majori,comportati-va ca atare,adik sex nebun si somn

5.scz dc mai sunt greseli dar tre sa mai rasp niste idiotenii altor oameni si ma grabesc

p.s. folositi prezervativ
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului

Intra in contul tau

Info
X
info