Ce inseamna pentru tine femeia perfecta?
Pagina 1 din 10

Toate forumurile » Femei » Ce inseamna pentru tine FEMEIA PERFECTA? » Pagina 1 din 10

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>
Sari la pagina:
genius Avatarul lui genius
Citeaza Raspunde

Postat de genius pe 23 Februarie 2009 la 19:20

Admit ca Eminescu avea si el dreptate cand zicea ca femeia e doar o copie imperfecta a unui prototip nerealizabil. Dar totusi, macar utopic vorbind, ce inseamna pentru voi o femeie perfecta? Cum ar trebui sa arate? Cum ar trebui sa comunice? Cum ar trebui sa se comporte?
blondadeserviciu Avatarul lui blondadeserviciu
Citeaza Raspunde

Postat de blondadeserviciu pe 23 Februarie 2009 la 19:54

femeia perfecta exista

ea e jumatatea ta...
calitatile sale iti completeaza defectele, defectele ei se pierd in calitatile tale...

de ce priviti femeia ca pe un intreg (cand ea e doar o jumatate), daca nu sunteti la ora de emancipare? nu cumva aici ne discutati pentru ca aveti nevoie din ce in ce mai mult de noi, si ne vreti prototipul perfect?

nu cumva perfectiunea noastra trebuie sa fie asa de evidenta, ca sa estompeze toate defectele voastre intr-un cuplu?

ovi93 Avatarul lui ovi93
Citeaza Raspunde

Postat de ovi93 pe 23 Februarie 2009 la 19:57

femeia perfecta nu exista...mereu au ele defecte...exista femei ok..dar nu perfecte...cum nu cred k exista nici un barbat perfect...
ovi93 Avatarul lui ovi93
Citeaza Raspunde

Postat de ovi93 pe 23 Februarie 2009 la 19:59

ea e jumatatea ta...
calitatile sale iti completeaza defectele, defectele ei se pierd in calitatile tale...

de ce priviti femeia ca pe un intreg (cand ea e doar o jumatate), daca nu sunteti la ora de emancipare? nu cumva aici ne discutati pentru ca aveti nevoie din ce in ce mai mult de noi, si ne vreti prototipul perfect?

nu cumva perfectiunea noastra trebuie sa fie asa de evidenta, ca sa estompeze toate defectele voastre intr-un cuplu?

da ce sanatate voi nu aveti nevie de barbati..frate...aici is discutii nomrale...fiecare pune unele intrebarile care crede el de cuviinta sau ceva ce il seaca si incearca sa affle un raspuns...aici ttoi ne scriem gandurile ( bune rele0 si incercam sa dam si noi un sfat.,..indiferent de care....
Citeaza Raspunde

Postat de blondadeserviciu pe 23 Februarie 2009 la 20:08

daca ar filozofa pe tema, as pretinde drepturi de coautor in conditiile in care s-ar folosi de ideile mele pentru a-si tipari cartea...

dar, tot tu spuneai ca fiecare scrie de ce il "seaca" pe el insusi... ceea ce face si mai pertinent answerul meu...

(e opinia mea, si nu cred ca o sa ma impusti pentru asta, nu?
berila Avatarul lui berila
Citeaza Raspunde

Postat de berila pe 23 Februarie 2009 la 20:52

Era un banc si acesta suna cam asa:

Femeia perfecta e aia cu capul patrat si cu urechile clapauge... de ce? Ca sa`i pui halba de bere pe cap atunci cand o tii de urechi sa`i dai la...

Iar la modul serios, femeia perfecta este un vis, avand in vedere ca pentru ea i`au fost cerute lui Adam o mana si un picior, dragii mei, femeile noastre provin dintr`o amarata de coasta...
Blestemat sa fii, Adame, daca nu te caliceai, nu cedai doar o coasta, nu mancai din mar, si pana si acum eram in gradina Edenului.

Nu sunt misogin, sunt sarcastic, rog audienta sa faca diferenta.
Si in plus orice femeie care te suporta mai mult de o saptamana cand esti in concediu, merita sa o tii langa tine.

My 2 cents!
Citeaza Raspunde

Postat de berila pe 23 Februarie 2009 la 20:59

De la: blondadeserviciu, la data 2009-02-23 19:54:55femeia perfecta exista

ea e jumatatea ta...

Noh, nici nu`ti citisem raspunsul... VAI!!
Suna a propaganda comunista, adaptata pentru clubul PRO-femeia!
Nu inteleg de ce doamnele si domnisoarele insista pe astfel de raspunsuri, prin care se ridica femeia la rang de zeu si eu ar trebui sa fac matanii numai la auzul termenului.
Hopa mai, nici nu trecura bine 100 de ani de la dreptul de vot si acuma vrei peste? Parerea mea e ca exprimarea ta e olecuta gaunoasa "nu cumva perfectiunea noastra trebuie sa fie asa de evidenta, ca sa estompeze toate defectele voastre intr-un cuplu?"
Nu mai scanda tu lozinci din astea sa vezi ce bine ti`e. Sunt curios lu ala al tau asa`i faci acasa? Ca daca faceai cu mine in casa asa, vorba aluia din film: THERE CAN BE ONLY ONE!
Si inca ceva, vad ca pana acum pe unde ai postat te`ai luat in goarna cu poporu, si nu impresionezi prin contrastul dintre numele ales si exprimarea oarecum savanta, sa`i zicem, revino cu picioarele pe pamanta, ca na, copii nu se fac singuri.

PS. Bine ai venit printre noi, astept raspuns de la tine, pentru ca parerile sunt expuse pentru a fi criticate.
Greenie Avatarul lui Greenie
Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 23 Februarie 2009 la 21:10

bine ai revenit berila
dasca777 Avatarul lui dasca777
Citeaza Raspunde

Postat de dasca777 pe 24 Februarie 2009 la 00:46

femeia perfecta aduce bere inginerului...adik mie:d
Citeaza Raspunde

Postat de berila pe 24 Februarie 2009 la 01:23

De la: Greenie, la data 2009-02-23 21:10:20bine ai revenit berila

Mersi!
Ce faci?
Citeaza Raspunde

Postat de blondadeserviciu pe 24 Februarie 2009 la 01:23

chiar nu e nici o propaganda, comunista sau nu

totusi, tu cum te-ai simti sa intalnesti zi de zi exprimari de genul " femeia perfacta e cea cu capul patrat si urechile clapauge, ca sa ii pui halba pe cap cand o tii de urechi ca sa-i dai la m..."
impotriva acestui stupid people nu ar fi mai indicat sa iei atitudine? (nu spun fraza asta spre a schimba orientarea discutiei pe alt fagas, nu am postat "exprimari oarecum savante" pe nicaieri, ci doar ceea ce cred eu)

ce, el se crede vreun abces devenit fat? (ca poate prin metota povestita a ramas mamicutza lui insarcinata)

iar despre multiplele mele chefuri de harta, nu ma pronunt... maniheismul asta, ori cu noi, ori impotriva, nu mi se potriveste... daca se simte jignit si da refuz de post pe subiectul lui, de ce mai provoaca la discutie? se simte si slab si stie ca nu face fata? (spun toate astea pentru ca nu ai tu vina ca m-ai gasit in contre, poate nici nu vroiam sa ma bag in lumea asta a vorbaretilor, imi place mult linistea mea de acasa, si sincer, cu al meu merg si la pescuit si la clubul de biliard, si ne simtim bine si daca el are un meci de fotbal cu amicii esau eu o sueta cu colegele de scoala...
stim sa fim si impreuna pana ne secam, si separati ca sa ne redimensionam dorintele...

numai ca asta e greu de explicat unuia care isi vrea femeia perfecta dupa chipul si asemanarea singurei femei din viata, cea care i-a dat viata... si aici ma refer la romeo86 cel care mi-a dat interzis pe topicul lui...
poate am batut putin campii, nu vreau sa ma credeti prototiptilul femeii perfecte, dar (si aici e un dar)

parerea mea in acest topic e ca nu putem a cautam sa separam atomul de intreg, ca dupa aia devine el intreg, si iar vom despica firul in 4... de-aia sustin ca perfectiunea se poate si xista doar in completare... niciodata altfel...
(in primul rand, nu ar exista cine sa o descopere)

Citeaza Raspunde

Postat de berila pe 24 Februarie 2009 la 01:34

De la: blondadeserviciu, la data 2009-02-24 01:23:56chiar nu e nici o propaganda, comunista sau nu

totusi, tu cum te-ai simti sa intalnesti zi de zi exprimari de genul " femeia perfacta e cea cu capul patrat si urechile clapauge, ca sa ii pui halba pe cap cand o tii de urechi ca sa-i dai la m..."
impotriva acestui stupid people nu ar fi mai indicat sa iei atitudine? (nu spun fraza asta spre a schimba orientarea discutiei pe alt fagas, nu am postat "exprimari oarecum savante" pe nicaieri, ci doar ceea ce cred eu)

ce, el se crede vreun abces devenit fat? (ca poate prin metota povestita a ramas mamicutza lui insarcinata)

iar despre multiplele mele chefuri de harta, nu ma pronunt... maniheismul asta, ori cu noi, ori impotriva, nu mi se potriveste... daca se simte jignit si da refuz de post pe subiectul lui, de ce mai provoaca la discutie? se simte si slab si stie ca nu face fata? (spun toate astea pentru ca nu ai tu vina ca m-ai gasit in contre, poate nici nu vroiam sa ma bag in lumea asta a vorbaretilor, imi place mult linistea mea de acasa, si sincer, cu al meu merg si la pescuit si la clubul de biliard, si ne simtim bine si daca el are un meci de fotbal cu amicii esau eu o sueta cu colegele de scoala...
stim sa fim si impreuna pana ne secam, si separati ca sa ne redimensionam dorintele...

numai ca asta e greu de explicat unuia care isi vrea femeia perfecta dupa chipul si asemanarea singurei femei din viata, cea care i-a dat viata... si aici ma refer la romeo86 cel care mi-a dat interzis pe topicul lui...
poate am batut putin campii, nu vreau sa ma credeti prototiptilul femeii perfecte, dar (si aici e un dar)

parerea mea in acest topic e ca nu putem a cautam sa separam atomul de intreg, ca dupa aia devine el intreg, si iar vom despica firul in 4... de-aia sustin ca perfectiunea se poate si xista doar in completare... niciodata altfel...
(in primul rand, nu ar exista cine sa o descopere)

Nu ar fi prea indicat, asta ar presupune sa ma contrazic, daca te uiti mataluta mai atent, chiar EU am postat chestia aia.
Doi la mana, se pare ca nici tu nu ai somn, ca si mine.
Trei la mana, desi nu am nimic impotriva liberei cugetari, ca tot suntem in era comunicarii, m`am saturat sa vina tot felul de dame alese sa ne spuna noua ce e bine si ce nu. Nu ne vezi pe noi postand pe Kudika asa`i? Si chiar daca as face`o nu ar fi cu flame, sau voi nu disecati natura partenerului in ograda voastra?
Normalitatea e ceva subiectiv, nu te mai uita la noi cu ochi mari si nu mai arata cu degetul, ca la fel de bine o putem face si noi, si daca tot vrei sa mentii tonul asta fa`o intr`un mod mai putin ostentativ, ca mie mi se pare ca iti si place sa inciti revolte in randul plebeilor, asta pana cand n`or sa inceapa sa strige "Capul lui Blondadeserviciu, VREM"

PS Ca referinta cauta si topicul cu groh groh = masculinitate, ia`o ca pe un sfat, ca daca intri in gura astora nici Dunarea nu te mai spala.
Citeaza Raspunde

Postat de blondadeserviciu pe 24 Februarie 2009 la 01:45

sincer?
n-am vrut nici sa ma gandesc la cine a scris imbecilitatea aia, care circula ca un soi de banc despre femeia perfecta printre cei care inca mai cred ca noi suntem aparatele de care voi va tineti cand va f...
(parca ati face-o singuri), darmi-te sa mai si precizez autorul...

subliniam doar ideea...
si daca am avea capul patrat?
si daca in timp ce ne dati m..., din greseala, apasati pe vreo pedala sau pe vreo mana, ceva, si se intampla ca si cu lorena bobbit?
ce mai aveti de facut?
noi, bine merci, mergem mai departe, mai gasim una - doua de retezat... voi, bine merci, faceti vreun proces de tipul dr ciomu si va mai umflati putin conturile...
dar cu ce pret? cu cel al unei satisfactii personale, de o clipa, ca v-ati descarcat inteligenta cu un text care nici macar nu e nou? nu o spun ca pe o amenintare, dar mi-as dori ca uneori, asa, din neatentie, sa uiti calc deschis si sa citeasca si prestatoarea ta de acasa tampeniile pe care le scot unii pe piata...

nu de alta, dar vei avea dupa asta si cheful si motivul sa incerci sa-i faci capul patrat...
vydwka_avy7 Avatarul lui vydwka_avy7
Citeaza Raspunde

Postat de vydwka_avy7 pe 24 Februarie 2009 la 08:08

De la: genius, la data 2009-02-23 19:20:00Admit ca Eminescu avea si el dreptate cand zicea ca femeia e doar o copie imperfecta a unui prototip nerealizabil. Dar totusi, macar utopic vorbind, ce inseamna pentru voi o femeie perfecta? Cum ar trebui sa arate? Cum ar trebui sa comunice? Cum ar trebui sa se comporte?

cand o vezi se intampla multe ai toata fericirea din lume si ramai masca pe jos ...nici nu tre sa stii care e femeia ta perfecta ca iti dai seama atunci pe loc ... adica sa fim seriosi aicia e vorba de lucruri ce nu au fi putut descrie de nimeni ...seamana cu intrebarea aia "care e melodia perfecta?"
fiecare om are fata lui perfecta nu exista o fata perfecta in adevaratul sens al cuvantului ... tocmai imperfectiunea o face perfecta
andreimire Avatarul lui andreimire
Citeaza Raspunde

Postat de andreimire pe 24 Februarie 2009 la 08:17

Bai baieti si fete, FEMEIA PERFECTA NU EXISTA. Sunt impreuna cu aceeasi femeie de peste 15 ani. Avem doi copii. Dupa atata timp, chiar si azi dimineata cand am plecat la servici, ma uitam in ochii ei si ma simteam ca in prima zi...

Stai un pic, cred ca ea e si nu mi-am dat seama... FEMEIA PERFECTA EXISTA !!!
MihaelaMi Avatarul lui MihaelaMi
Citeaza Raspunde

Postat de MihaelaMi pe 24 Februarie 2009 la 08:23

Femeia perfecta este sufletul pereche, ceea ce depaseste "jumatatea ta"
Dumata Avatarul lui Dumata
Citeaza Raspunde

Postat de Dumata pe 24 Februarie 2009 la 08:29

femeia perfecta exista.contrar toturor criticilor.chiar daca nu are buzele ca angelina,si nici sanii ca pamela,si nici nu face trucurile iubitei noastre jj - ea exista.daca te face sa te simti ca un copil cand te tine in brate,daca te face sa iei lumea in piept cand plange,daca te face sa zambesti cand o vezi dimineata langa tine,daca te face sa te simti stapanul lumii cand o ti de mana,daca te face mai fericit cu fiecare zi care trece...inseamna ca esti indragostit sau iubesti....persoana care face toate astea se incadreaza la categoria iubite,sotii...femeia perfecta e mereu a altuia (si de aci si vorba aia cu capra vecinului-asemanare pur intamplatoare).stiu ca par misogin dar care are o iubita acasa pe care o iubeste si crede ca acum are lumea la picioare si nu intoarce capul pe strada?
Citeaza Raspunde

Postat de berila pe 24 Februarie 2009 la 08:33

De la: blondadeserviciu, la data 2009-02-24 01:45:20sincer?
n-am vrut nici sa ma gandesc la cine a scris imbecilitatea aia, care circula ca un soi de banc despre femeia perfecta printre cei care inca mai cred ca noi suntem aparatele de care voi va tineti cand va f...
(parca ati face-o singuri), darmi-te sa mai si precizez autorul...

subliniam doar ideea...
si daca am avea capul patrat?
si daca in timp ce ne dati m..., din greseala, apasati pe vreo pedala sau pe vreo mana, ceva, si se intampla ca si cu lorena bobbit?
ce mai aveti de facut?
noi, bine merci, mergem mai departe, mai gasim una - doua de retezat... voi, bine merci, faceti vreun proces de tipul dr ciomu si va mai umflati putin conturile...
dar cu ce pret? cu cel al unei satisfactii personale, de o clipa, ca v-ati descarcat inteligenta cu un text care nici macar nu e nou? nu o spun ca pe o amenintare, dar mi-as dori ca uneori, asa, din neatentie, sa uiti calc deschis si sa citeasca si prestatoarea ta de acasa tampeniile pe care le scot unii pe piata...

nu de alta, dar vei avea dupa asta si cheful si motivul sa incerci sa-i faci capul patrat...

Ai raspuns numai la ce ti`a fost la indemna. Te`ai potrivi perfect in Gaitele. M`am lamurit din ce coca esti, si aici iti dau dreptate, forumurile sunt locul perfect sa faci pe tzatza in spatele avatarului. Nu o sa mai continui sa imping topicul inainte, ca nu ma intereseaza o vendetta virtuala. Cu o ultima mentionare, ceea ce faci tu e amuzant. Gandeste`te cum ar fi sa ma duc eu intr`un bar de lesbiene si sa le spun ce depravate sunt femeile. Pai mai ies viu de acolo? Asta am vrut sa intelegi, sunt foarte multe femei care intra pe acest forum si pe care le respect, pentru ca stiu sa`si expuna parerile, chiar daca in contradictoriu, fara sa ne jigneasca, sau sa faca niste aprecieri generale la adresa noastra, fara sa ne bage in aceeasi oala de porci si jivine.
Dar e o chestiune de finete, poate si de bun-simt nu ma astept sa intelegi din prima, poate candva... intreaga noastra societate este bazata pe ban si ca sa vezi... pe diferentierea dintre sexe.
Inca odata, cand te apuci sa raspunzi la ceva, trateaza toata lucrarea, nu doar ce iti este usor, pentru ca e sec, previzibil, si mai presus de toate nu demonstrezi absolutamente NIMIC!

O zi buna iti doresc.

Cu stima

daria_ta Avatarul lui daria_ta
Citeaza Raspunde

Postat de daria_ta pe 24 Februarie 2009 la 08:40

De la: genius, la data 2009-02-23 19:20:00Admit ca Eminescu avea si el dreptate cand zicea ca femeia e doar o copie imperfecta a unui prototip nerealizabil. Dar totusi, macar utopic vorbind, ce inseamna pentru voi o femeie perfecta? Cum ar trebui sa arate? Cum ar trebui sa comunice? Cum ar trebui sa se comporte?

Buna dimineata tuturor!
Cam tarziu, nu?! Mi-am facut insa informarea "politica" pana la ora asta, m-am distrat copios vazand ce reprezinta pt voi femeia "perfecta" si sincer...sunt de acord cu toti!!!!!!!! He, he,he! Ca si cand eu nu as fi femeie!!!!!
Definitii, definitii, definitii...cineva, pe o alta tema, facea trimitere la DEX, asa ca...sa rescriem DEX-ul!
"Femeia perfecta"...o idee, un paradox, un vis, "ceva" ce nu poti atinge, ce nu poti avea, pt ca numai imposibilul e PERFECT!
devine4you Avatarul lui devine4you
Citeaza Raspunde

Postat de devine4you pe 24 Februarie 2009 la 08:41

Asa cum nici barbatul nu e perfect, nici femeia nu este! Exista o permanenta ambitie a unora de a se perfectiona dar duce la cresterea unei abilitati si scaderea alteia(in unele cazuri)!
tavyo Avatarul lui tavyo
Citeaza Raspunde

Postat de tavyo pe 24 Februarie 2009 la 08:49

O femeie"perfecta"cu caliati fizice si morale care sa placa tuturor barbatilor de pe planeta nu exista!"Perfecta" este femeia doar ptr. barbatul care doar privindu-i chipul sau ochii simte acea stare de implinire sufleteasca, de fericire, fara cuvinte!Deci cred ca asa-zisa "femeie perfecta"nu se defineste cumva ci"perfectiunea"ei se simte de barbatul potrivit fiecareia in parte (si reciproc)!
daria_ta Avatarul lui daria_ta
Citeaza Raspunde

Postat de daria_ta pe 24 Februarie 2009 la 09:00

De la: dasca777, la data 2009-02-24 00:46:07femeia perfecta aduce bere inginerului...adik mie:d

dasca, esti criminal! ti-as aduce eu o bere, dar cum sa facem, ca si eu sunt inginer?!
eusidoaratat Avatarul lui eusidoaratat
Citeaza Raspunde

Postat de eusidoaratat pe 24 Februarie 2009 la 09:08

De la: andreimire, la data 2009-02-24 08:17:35Bai baieti si fete, FEMEIA PERFECTA NU EXISTA. Sunt impreuna cu aceeasi femeie de peste 15 ani. Avem doi copii. Dupa atata timp, chiar si azi dimineata cand am plecat la servici, ma uitam in ochii ei si ma simteam ca in prima zi...

Stai un pic, cred ca ea e si nu mi-am dat seama... FEMEIA PERFECTA EXISTA !!!

foarte frumos
liliana Avatarul lui liliana
Citeaza Raspunde

Postat de liliana pe 24 Februarie 2009 la 09:24

suntem oameni iar prin natura noastra nu putem fii perfecti. putem doar sa tindem spre perfectiune...bla bla bla o intreaga filosofie...
b79gsm Avatarul lui b79gsm
Citeaza Raspunde

Postat de b79gsm pe 24 Februarie 2009 la 09:27

Femeia perfecta!
pentru fiecare barbat exista o femeie perfecta! cei care se plang ca nu exista pt ei o femeie perfecta inseamna ca au o problema psihica!eu unul cred ca femeia este cel mai frumos lucru dat de dumnezeu pe pamant!cei care zic ca sunt barbati care venereaza femeia ca pe un zeu inseamna ca au o imagine proasta despre ei! Daca stii cum sa iei o femeie si sa o faci sa se simta cea mai frumoasa din lume credema ca si ea va face la fel pt tine !
Petru cei care nu cred ca femeia este cea mai importanta fiinta din univers le recomand sa citeasca CODUL LUI DA VINCI!
Si apropo nu exista ca si denumire "PERFECTIUNE" la o persoana!
frkerry Avatarul lui frkerry
Citeaza Raspunde

Postat de frkerry pe 24 Februarie 2009 la 09:27

De la: daria_ta, la data 2009-02-24 09:00:48
De la: dasca777, la data 2009-02-24 00:46:07femeia perfecta aduce bere inginerului...adik mie:d

dasca, esti criminal! ti-as aduce eu o bere, dar cum sa facem, ca si eu sunt inginer?!

Lasa Daria..., tie iti aduc eu berea ...,ca si eu sunt inginer
hidrolungu Avatarul lui hidrolungu
Citeaza Raspunde

Postat de hidrolungu pe 24 Februarie 2009 la 09:38

Io cred ca nu exista, asa cum nu exista nici barbatul perfect. Suntem oameni. Plus ca femeia perfecta ar fi plictisitoare. Mereu ar fi in intampinare dorintelor tale si nevoilor tale. Ti s-ar arata mai mereu in fata defectele tale: dorintele marsave, lenea, prostia, mintea ingusta, egoismul.
Nefiind perfecta te face pe tine sa fii mai buna: 1. ca sa-i demonstrezi ca poti fi mai bun decat zice ea ca esti; 2. ca s-o faci sa se simta vinovata ca ea nu e asa cum trebuie si sa te recompenseze pt incercarile tale de a atinge perfectiunea.
Am zis!
hidrolungu Avatarul lui hidrolungu
Citeaza Raspunde

Postat de hidrolungu pe 24 Februarie 2009 la 09:38

Io cred ca nu exista, asa cum nu exista nici barbatul perfect. Suntem oameni. Plus ca femeia perfecta ar fi plictisitoare. Mereu ar fi in intampinare dorintelor tale si nevoilor tale. Ti s-ar arata mai mereu in fata defectele tale: dorintele marsave, lenea, prostia, mintea ingusta, egoismul.
Nefiind perfecta te face pe tine sa fii mai buna: 1. ca sa-i demonstrezi ca poti fi mai bun decat zice ea ca esti; 2. ca s-o faci sa se simta vinovata ca ea nu e asa cum trebuie si sa te recompenseze pt incercarile tale de a atinge perfectiunea.
Am zis!
nick_titi Avatarul lui nick_titi
Citeaza Raspunde

Postat de nick_titi pe 24 Februarie 2009 la 09:40

De la: frkerry, la data 2009-02-24 09:27:51
De la: daria_ta, la data 2009-02-24 09:00:48

Lasa Daria..., tie iti aduc eu berea ...,ca si eu sunt inginer

cati ingineri pe aici sa va vad repejor pe toti cu cate o bere la mine la usa pentru inginerul din mine
KOJI_SAN Avatarul lui KOJI_SAN
Citeaza Raspunde

Postat de KOJI_SAN pe 24 Februarie 2009 la 09:42

foarte frumos!! deci aici este exemplul perfect,simplu si frumos.Nu exista nici femeie perfecta sau barbat perfect,insa poate exista iubirea perfecta:cand doi oameni se iubesc cu adevarat,cand timpul adanceste iubirea ,ii da profunzimea adevarata,cand adevaratele valori umane sunt victorioase.Nu vreau sa fiu siropos,insa prea mult oamenii se incurca in trairi efemere,inferioare...uitand ceea ce conteaza cu adevarat.
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum