Femeile sunt mai retinute (?!) decat barbatii
Pagina 1 din 6

Toate forumurile » Femei » femeile sunt mai retinute (?!) decat barbatii » Pagina 1 din 6

Pagini: 1 2 3 4 5 6 >>
Sari la pagina:
harlequin Avatarul lui harlequin
Citeaza Raspunde

Postat de harlequin pe 24 Februarie 2009 la 13:01

Un barbat are permisiunea societatii sa mearga la alte femei, dar o femeie cand merge la alti barbati e cam catalogata drept curba...vi se pare corect?
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Februarie 2009 la 14:19

Nu-i adevarat.
Tu esti cel care le catalogheaza.
Si fetele au libertate sexuala atata timp cat nu sunt intr-o relatie stabila bazata pe incredere si autodeclarata monogama. Daca in ciuda faptului ca sunt intr-o relatie, merg si pe la altii atunci sunt curbe.
Si cu barbatii e la fel. Daca sunt intr-o relatie si merg la curbe atunci sunt curv'ari. Cine a zis ca asa ceva este acceptat de societate? Atunci ar fi fost legalizat prostitutia...(doar barbatii sunt la putere)
Pe tine te intereseaza ca prietena ta a avut 100 de prieteni pana acum? Asta insemna ca are experienta, si ce a fosta fost, nu mai conteaza, a trecut, ar trebui sa te concentrezi pe viitor si sa profiti de prezent...
Eu nu cred ca fetele care au avut mai multi parteneri sunt curbe. Girls want to have fun too; as well; also; likewise
berila Avatarul lui berila
Citeaza Raspunde

Postat de berila pe 24 Februarie 2009 la 15:01

Reputatia unei femei, se datoreaza tacerii mai multor barbati.
Citeaza Raspunde

Postat de berila pe 24 Februarie 2009 la 15:03

De la: tinuotin, la data 2009-02-24 14:19:57Nu-i adevarat.
Si fetele au libertate sexuala atata timp cat nu sunt intr-o relatie stabila bazata pe incredere si autodeclarata monogama. Daca in ciuda faptului ca sunt intr-o relatie, merg si pe la altii atunci sunt curbe.
Si cu barbatii e la fel. Daca sunt intr-o relatie si merg la curbe atunci sunt curv'ari. Cine a zis ca asa ceva este acceptat de societate? Atunci ar fi fost legalizat prostitutia...(doar barbatii sunt la putere)
Pe tine te intereseaza ca prietena ta a avut 100 de prieteni pana acum? Asta insemna ca are experienta, si ce a fosta fost, nu mai conteaza, a trecut, ar trebui sa te concentrezi pe viitor si sa profiti de prezent...
Eu nu cred ca fetele care au avut mai multi parteneri sunt curbe. Girls want to have fun too; as well; also; likewise

Pe mine m`ar interesa daca a mai avut un numar exagerat de prieteni inainte, din considerente de sanatate pe de`o parte, si nu cred ca tie ti`ar placea sa`ti iei o masina cu kilometrajul dat peste cap, pe de alta parte.
Citeaza Raspunde

Postat de harlequin pe 24 Februarie 2009 la 15:30

De la: tinuotin, la data 2009-02-24 14:19:57Nu-i adevarat.

Chiar crezi ca si fetele se bucura de aceeasi libertate sexuala? Eu cred ca nu. Cate fete ai vazut tu sa opreasca masina pe strada langa un barbat si sa-l intrebe daca nu-l intereseaza vreo bucata de sex? Hai ca nu sunt prea multe care fac asta. Dar cati barbati ai vazut facand treaba asta? Pai iti spun eu...PE TOTI
Citeaza Raspunde

Postat de harlequin pe 24 Februarie 2009 la 15:33

DAAAAA, evident ca ma intereseaza, altfel mi-as lua de nevasta una de pe centura, ca sa beneficiez de vasta ei experienta. La cateva sute o mie acolo de raporturi sexuale pe an, cred ca are destula experienta...dar ceva imi spune ca nici tu nu ti-ai lua una din aia
Citeaza Raspunde

Postat de harlequin pe 24 Februarie 2009 la 15:34

De la: berila, la data 2009-02-24 15:01:44Reputatia unei femei, se datoreaza tacerii mai multor barbati.

BRAVO tati, ai dreptate, nu ma gandisem. Ai o bere. Ti-o dau cand facem o lada
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Februarie 2009 la 22:35

Oare si fetele se uita la voi cu aceiasi neincredere?
Daca noi ca barbati suntem in stare sa oprim masina pe drum si sa o invitam pe x la o partida, oare asta ce zice despre noi?
O femeie a-si gaseste mai usor partener decat un baiat, e deajuns daca arata acceptabil sa se aseze la un bar singurica si vin fraierii la ea. Fetele nu-si aleg parteneri la intamplare, mai ales cand vine vorba de distractie.
Daca voi vreti numai fete virgine e problema voastra, veti gasi destule prin gradinitze.
E clar ca nimeni nu doreste sa-si ia una de pe centura. Dar statistic vorbind fetele depasesc baietii la categoria raporturi sexuale, numar parteneri,... (nu mai tin minte procentajul dar ne-au luat, e simplu baieti ele nu trebuie sa plateasca pentru sex )
Daca ai fi fata de ce te-ai chinui sa agati un baiat cand n-ai nici o garantie ca i se scoal, ca stie ce face, ca tine,...cu un vibrator te duci la sigur
Asta e parerea mea
Citeaza Raspunde

Postat de harlequin pe 24 Februarie 2009 la 23:52

De la: tinuotin, la data 2009-02-24 22:35:11Oare si fetele se uita la voi cu aceiasi neincredere?
Daca noi ca barbati suntem in stare sa oprim masina pe drum si sa o invitam pe x la o partida, oare asta ce zice despre noi?
O femeie a-si gaseste mai usor partener decat un baiat, e deajuns daca arata acceptabil sa se aseze la un bar singurica si vin fraierii la ea. Fetele nu-si aleg parteneri la intamplare, mai ales cand vine vorba de distractie.
Daca voi vreti numai fete virgine e problema voastra, veti gasi destule prin gradinitze.
E clar ca nimeni nu doreste sa-si ia una de pe centura. Dar statistic vorbind fetele depasesc baietii la categoria raporturi sexuale, numar parteneri,... (nu mai tin minte procentajul dar ne-au luat, e simplu baieti ele nu trebuie sa plateasca pentru sex )
Daca ai fi fata de ce te-ai chinui sa agati un baiat cand n-ai nici o garantie ca i se scoal, ca stie ce face, ca tine,...cu un vibrator te duci la sigur
Asta e parerea mea

Nu vreau sa fiu rautacios, dar spune-mi te rog, il agreezi pe NAOMI? si dupa care statistici femeile au mai multe raporturi decat barbatii? Pe ce continent?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Februarie 2009 la 23:57

go tinu, go tinu

hai ca vreau sa ajungem pana la urma la o concluzie..

*parol! sa ajungeti!!

Citeaza Raspunde

Postat de harlequin pe 25 Februarie 2009 la 00:16

De la: Greenie, la data 2009-02-24 23:57:36go tinu, go tinu

hai ca vreau sa ajungem pana la urma la o concluzie..

*parol! sa ajungeti!!

Hai greenie, da-i dreptate lu` tinu, sa se intoarca lumea kukuru in sus
Citeaza Raspunde

Postat de berila pe 25 Februarie 2009 la 12:54

Era vorba de femelele pinguin...
Doamne, chiar nu stiti nimic?!
Azgard Avatarul lui Azgard
Citeaza Raspunde

Postat de Azgard pe 25 Februarie 2009 la 13:54

harlequin eu as zice ca femeile au mai multe raporturi decat barbatii , si uite de ce eu zic asta , presupunem terenul de lupta un bar
bunn, intra o fata in el, ca e frumoasa sau frumusica precis se dau multi la ea , ea doar trebuie sa se prezinte si sa astepte , acuma chiar daca e urata tot se nimerste unul care a baut de sa facut manga care sa se dea la ea, asa ca femeile practic dor trebuie sa vrea ...
bun pe partea cealalta avem barbatii, uni sunt prea fricosi sa incerce sa agate fata , uni sunt prea plictisitori si stas si chiar daca au tupeu sunt de cele mai multe ori refuzati si sunt uni smecheri tupeisti pe care ii duce capul sa faca ceva , bun din astia aia care nu au tupeul sa faca nimica din prima nu primesc nimica , iar categoria a 2- presupunem ca au totusi noroc jumate sau 80 % din ei....
de asta eu zic ca femeile ar avea mai multe raporturi decat barbati, pentru ca sunt multi care nu au curajul sa incerce ....,si multi care nu prea stiu cum .... , pe de alta parte aia care au tupeul si stiu cum pot sa isi alea pe oricare dintre femei.... (si cateodata oricate)
Citeaza Raspunde

Postat de harlequin pe 25 Februarie 2009 la 15:07

De la: Azgard, la data 2009-02-25 13:54:17harlequin eu as zice ca femeile au mai multe raporturi decat barbatii , si uite de ce eu zic asta , presupunem terenul de lupta un bar
bunn, intra o fata in el, ca e frumoasa sau frumusica precis se dau multi la ea , ea doar trebuie sa se prezinte si sa astepte , acuma chiar daca e urata tot se nimerste unul care a baut de sa facut manga care sa se dea la ea, asa ca femeile practic dor trebuie sa vrea ...
bun pe partea cealalta avem barbatii, uni sunt prea fricosi sa incerce sa agate fata , uni sunt prea plictisitori si stas si chiar daca au tupeu sunt de cele mai multe ori refuzati si sunt uni smecheri tupeisti pe care ii duce capul sa faca ceva , bun din astia aia care nu au tupeul sa faca nimica din prima nu primesc nimica , iar categoria a 2- presupunem ca au totusi noroc jumate sau 80 % din ei....
de asta eu zic ca femeile ar avea mai multe raporturi decat barbati, pentru ca sunt multi care nu au curajul sa incerce ....,si multi care nu prea stiu cum .... , pe de alta parte aia care au tupeul si stiu cum pot sa isi alea pe oricare dintre femei.... (si cateodata oricate)

Ascultandu-va, chiar ii dau dreptate lui NAOMI, si lui TARKI, sa dea dreacii...v-ati ticnit ma? Sau sunteti nascuti in tara curbelor?...ma innebuniti cand va aud ca femeile au mai multi parteneri...poate vorba lu berila, femelele pinguin...
Citeaza Raspunde

Postat de harlequin pe 25 Februarie 2009 la 15:10

io unul as declara topicul inchis...si cand te gandesti ca erau din aia cu cele mai tari partide cu cate doua femei, si cand te gandesti ca erau supermeni cu cate 2 ore sculata de bateau cuie in cu ea...si ele bietele trebuiau satisfacute in toate gaurile, ca niste gentlemani care erau...aia unde sunt? Deci dupa concluziile onor colegilor mei de forum,femeile ar manca mai multa carne decat barbatii ...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 25 Februarie 2009 la 15:16

femeile n'au c.oaie, dar atunci cand au in subordine stiu sa le foloseasca.... nu ca altii care le si detin..
Azgard Avatarul lui Azgard
Citeaza Raspunde

Postat de Azgard pe 25 Februarie 2009 la 15:30

De la: harlequin, la data 2009-02-25 15:10:55io unul as declara topicul inchis...si cand te gandesti ca erau din aia cu cele mai tari partide cu cate doua femei, si cand te gandesti ca erau supermeni cu cate 2 ore sculata de bateau cuie in cu ea...si ele bietele trebuiau satisfacute in toate gaurile, ca niste gentlemani care erau...aia unde sunt? Deci dupa concluziile onor colegilor mei de forum,femeile ar manca mai multa carne decat barbatii ...

eu unul nu am postat pe topicuri cu aburelile ale de care zici tu , poate tu oi fi postat... , acuma nu stiu ce te roade si te streseaza pe tine asa tare, eu am zis parerea mea ...
am vzt ca tot zici de nu stiu ce abnormalitati ale naturi , de travestiti aia care saraci nici nu mai stiu ce sunt femei sau barbati, nu sti ude ce tot pomenesti de ei , oare ii invidiezi?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 25 Februarie 2009 la 17:07

Noua generație de femei face sex cu mai mulți parteneri decât bărbații și este mai imorală decât aceștia, potrivit unui studiu realizat de cercetătorii britanici.

Până la vârsta de 21 de ani, femeile au făcut sex în medie cu nouă parteneri, cu doi mai mult decât partenerii lor.

Cercetătorii au numit acest fenomen ca fiind "generația Sex and the City", filmul cu același nume având o mare influență asupra femeilor din ziua de azi.

Un sfert din femeile tinere s-au culcat cu mai mult de zece parteneri de când ți-au pierdut virginitatea, în comparație cu doar o cincime de bărbați - aflați în aceeași situație.

Mai mult chiar, tinerele de azi sunt de două ori mai predispuse să-și înșele partenerul, 50 la sută recunoscând că au făcut acest lucru,

Studiul a fost realizat pentru reviata More din Marea Britanie pe 2000 de subiecți - femei.

Nu aveti decat sa cautati pe net statistici, asta daca stiti sa folositi un contor de cautare (blegilor).
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 25 Februarie 2009 la 17:11

Femeile trecute de 40 de ani fac mai mult sex, dar nu cu soțul
Libertatea - Joi, 05 Februarie 2009

În urma unor sondaje de opinie se pare că femeile au parte de cele mai satisfacătoare partide de sex atunci când trec de 40 de ani. În spatele acestui lucru stau hormonii, relațiile extraconjugale sau imaginea bună de sine?

Într-un sondaj efectuat de revista Health Plus în cadrul căruia au fost intervievate 2000 de femei, 77% au declarat că sunt satisfăcute sexual mai mult după 40 de ani. Totodată, 82% dintre ele au marturisit că sexul este la fel de important ca întotdeauna.

De asemenea, conform unui studiu american se pare că femeile de peste 40 de ani fac sex mai des decât cele mai tinere.

Chiar dacă uneori asociem sexul cu tinerețea, realitatea este că, odată cu trecerea timpului, femeile care se apropie de menopauza ating vârful sexualității și asta pentru că învață să renunțe la nesiguranță.

Femeile mai tinere sunt obsedate de înfățișarea lor, de greutatea lor și de multe altele, iar aceste temeri le subminează încrederea în ele și nu le lasă să se simtă bine, a declarat psihoterapeutul Jane Polden .

Se pare că atunci când ajung la 40 de ani, multe femei își dau seama că și-au închinat viata necesitaților altora și s-au neglijat. Acestea încep să se răsfețe și acordă mai mult timp ieșirilor în oraș pentru a se relaxa împreuna cu soțul - sau amantul.

Datele cu privire la aventurile extraconjugale relevă faptul că multe femeile trecute de 40 de ani fac sex cu altcineva decat soțul lor. Conform unui studiu realizat de University of New Hampshire vârsta medie la care femeile au aventuri este de 45 de ani, iar pentru bărbați este 55.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 25 Februarie 2009 la 17:14

Statisticile arata ca barbatii au, in medie, de 4 ori mai multe partenere sexuale decat femeile. Doar ca statisticile sunt bazate pe marturiile oamenilor, iar oamenii mai si mint...

Conform csid.ro., psihologii spun ca ipoteza privitoare la masculii super-activi si la eternele virgine nu are nicio baza adevarata.

Ideea nu e daca barbatii sau femeile au parte de un numar mai mare sau mai mic de parteneri sexuali in mod intentionat, ci care este metoda prin care barbatii si femeile tin evidenta celor cu care si-au impartit nuditatea.

Cum determina femeile numarul partenerilor sexuali?

Femeile, cel mai probabil, se bazeaza pe enumerare. Ele tind sa spuna "Pur si simplu, stiu" si, daca le ceri sa iti explice cum stiu, vor incepe sa iti numeasca toti barbatii din trecutul lor.

Strategia barbatilor

Ei vor stabili numarul partenerelor sexuale conform strategiei "aproximarii". Aceasta strategie are ca rezultat, de multe ori, exagerarea numarului real al femeilor cu care au intretinut relatii sexuale.

Si subiectii mai mint...

Intr-un studiu ce a inclus peste 2.000 de persoane heterosexuale cu varste in jur de 40 de ani, s-a descoperit ca totalul mediu al partenerilor sexuali pentru o femeie este de 8,6, in timp ce pentru barbati este de 31,9.

Pentru a evalua cu mai multa precizie discrepanta rezultatelor, cauzata de metodele diferite de numarare a partenerilor sexuali, precum si in ce masura numarul declarat a fost de fapt o minciuna, participantii au fost intrebati mai intai numarul, apoi li s-a cerut sa masoare respectul pe care l-au purtat persoanelor cu care au facut sex si, nu in ultimul rand, in ce masura raspunsurile lor sunt adevarate.

Rezultatele au fost exact asa cum cercetatorii s-au asteptat: 21% dintre barbati si 15% dintre femei au recunoscut ca, pur si simplu, au inventat numarul partenerilor sexuali.

Concluzia: participantii au dat un raspuns, iar doua minute mai tarziu au recunoscut ca, de fapt, au mintit.

Cand acesti "mincinosi" au fost eliminati din studiu, media partenerilor sexuali ai femeilor s-a apropiat de cea a barbatilor.

Asadar, barbatii nu sunt deloc mult mai activi decat femeile din punct de vedere sexual, ci pur si simplu "pluseaza" la numarul partenerelor ca sa le creasca prestanta.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 25 Februarie 2009 la 18:55

De la: harlequin, la data 2009-02-24 13:01:07Un barbat are permisiunea societatii sa mearga la alte femei, dar o femeie cand merge la alti barbati e cam catalogata drept curba...vi se pare corect?

ai dreptate...dar gandeste-te asa....fem sunt catalogate "curbe" si de fem ,nu numai de barbati...in special fem sunt rele cu fem...asta e,,,,noi barbatii nu suntem inocenti,dar ne adaptam situatiei;)
Citeaza Raspunde

Postat de harlequin pe 27 Februarie 2009 la 13:34

bravo tinu, sa dea dreacii de nu ai nota 10 pentru teme facute. Si mai ales ca studiul a fost facut in Marea Britanie, ...ma intreb daca si italienii sunt tot asa de retinuti si au mai putine contacte...sau arabii...musulmanii...sau spaniolii...sau romanii...oricum, la studiul ala ...jos palaria. E evident ca cele 2000 de persoane sunt reprezentative pentru noi toti...iar tie iti doresc sa iei de nevasta(daca nu ai deja) o femeie cu o experienta vaaaaasta de tot in ceea ce priveste sexul, stiu ca iti place treaba asta si nu ai nimic impotriva...ba chiar..cu cat s-a culcat cu mai multi, cu atat mai bine pentru tine
Citeaza Raspunde

Postat de harlequin pe 27 Februarie 2009 la 13:38

De la: Azgard, la data 2009-02-25 15:30:56
De la: harlequin, la data 2009-02-25 15:10:55io unul as declara topicul inchis...si cand te gandesti ca erau din aia cu cele mai tari partide cu cate doua femei, si cand te gandesti ca erau supermeni cu cate 2 ore sculata de bateau cuie in cu ea...si ele bietele trebuiau satisfacute in toate gaurile, ca niste gentlemani care erau...aia unde sunt? Deci dupa concluziile onor colegilor mei de forum,femeile ar manca mai multa carne decat barbatii ...

eu unul nu am postat pe topicuri cu aburelile ale de care zici tu , poate tu oi fi postat... , acuma nu stiu ce te roade si te streseaza pe tine asa tare, eu am zis parerea mea ...
am vzt ca tot zici de nu stiu ce abnormalitati ale naturi , de travestiti aia care saraci nici nu mai stiu ce sunt femei sau barbati, nu sti ude ce tot pomenesti de ei , oare ii invidiezi?

Nu ma roade nimic ma tatutule, dar imi pare rau, probabil din cauza unor mentalitati ca a ta crede lumea ca femeile au mai multe raporturi sexuale decat barbatii. Si pomenesc de naomi si de tarki ptr ca probabil la inceput au gandit si ei ca barbatii...saracii de ei...si naomi in urma concluziei a vrut sa fie femeie, sa nu mai stea saracu pe bara in timp ce femeile se distreaza de mama focului...
tajmi86 Avatarul lui tajmi86
Citeaza Raspunde

Postat de tajmi86 pe 27 Februarie 2009 la 14:21

De la: tinuotin, la data 2009-02-24 22:35:11Oare si fetele se uita la voi cu aceiasi neincredere?
Asta e parerea mea

BRAVO!Toata admiratia mea pt perspectiva obiectiva!
Oare si fetele se uita la voi cu aceiasi neincredere?
...ai pus punctul pe i cum s-ar spune..exact asta nu reusesc sa inteleaga multi barbati - ca si femeile ii pot privi pe barbati cu aceeasi neincredere(tipul din situatia exemplificata ar putea fi catalogat drept curvar)
...deasemenea-pt cei care isi doresc femei experimentate-ele nu au cum sa fie asa decat dk au fost cu mai multi barbati(in marea majoritate a cazurilor in orice caz)
..in rest ce pot sa zic?!or avea femeile multe prejudecati,dar dupa ce am citit diverse pareri de pe aici se vede k nici barbatii nu sunt mai prejos!
fantassy Avatarul lui fantassy
Citeaza Raspunde

Postat de fantassy pe 27 Februarie 2009 la 17:01

De la: Greenie, la data 2009-02-25 15:16:20femeile n'au c.oaie, dar atunci cand au in subordine stiu sa le foloseasca.... nu ca altii care le si detin..

aka (la ultima parte) ca baietzeii cu port de pwla ilegal
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Februarie 2009 la 17:10

De la: harlequin, la data 2009-02-27 13:34:08bravo tinu, sa dea dreacii de nu ai nota 10 pentru teme facute. Si mai ales ca studiul a fost facut in Marea Britanie, ...ma intreb daca si italienii sunt tot asa de retinuti si au mai putine contacte...sau arabii...musulmanii...sau spaniolii...sau romanii...oricum, la studiul ala ...jos palaria. E evident ca cele 2000 de persoane sunt reprezentative pentru noi toti...iar tie iti doresc sa iei de nevasta(daca nu ai deja) o femeie cu o experienta vaaaaasta de tot in ceea ce priveste sexul, stiu ca iti place treaba asta si nu ai nimic impotriva...ba chiar..cu cat s-a culcat cu mai multi, cu atat mai bine pentru tine

Mersi pentru urare. Pentru ca tu mi-ai urat exact ce-mi doresc am sa-ti urez si eu tie exact ce-ti doresti.
Eu tie a-ti doresc sa ai parte numai de fete fara experienta, fete plictisitoare, care sa ti-o roada ca pe os, care sa nu stie alta pozitie decat aia a misionarului....

Apropo, exemplele mele au fost postate in graba, ca doar n-am sa stau sa-ti desenez lucrurile evidente.
E simplu ca si un copil va intelege: Barbatii au nevoie de femei pentru relatii sexuale. Deci teoretic numarul de relatii sexuale ale baietilor ar trebui sa fie echivalent cu numarul de relatii efectuate de femei. Doar ca femeile din cauza baietilor libidinosi, din curiozitate, si din multe alte motive accepta relatiile sexuale de tip girl on girl. Cum fetele nu se discrimineaza pe motive de orientare sexuala, lezbienele nu sunt criticate de societate si castiga teren. Daca scazi numarul de asfel de relatii cu numarul relatiilor efectuate de Naomi vei obtine un numar pozitiv. Deci fetele au mai multe relatii decat baietii.
Poti intreba pe forum: cati baieti au avut relatii sexuale de tip homosexual si cate fete?
Anca o data mersi de urare... deja stii ce-ti doresc eu tie
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Martie 2009 la 16:40

De la: tinuotin, la data 2009-02-25 17:07:12Noua generație de femei face sex cu mai mulți parteneri decât bărbații și este mai imorală decât aceștia, potrivit unui studiu realizat de cercetătorii britanici.

Până la vârsta de 21 de ani, femeile au făcut sex în medie cu nouă parteneri, cu doi mai mult decât partenerii lor.

Cercetătorii au numit acest fenomen ca fiind "generația Sex and the City", filmul cu același nume având o mare influență asupra femeilor din ziua de azi.

Un sfert din femeile tinere s-au culcat cu mai mult de zece parteneri de când ți-au pierdut virginitatea, în comparație cu doar o cincime de bărbați - aflați în aceeași situație.

Mai mult chiar, tinerele de azi sunt de două ori mai predispuse să-și înșele partenerul, 50 la sută recunoscând că au făcut acest lucru,

Studiul a fost realizat pentru reviata More din Marea Britanie pe 2000 de subiecți - femei.

Nu aveti decat sa cautati pe net statistici, asta daca stiti sa folositi un contor de cautare (blegilor).

TEapaaaaa eu am 22 si am facut-o doar cu iubitul meu cu care sunt si acum....
bancamariana Avatarul lui bancamariana
Citeaza Raspunde

Postat de bancamariana pe 12 Martie 2009 la 18:34

as putea spune k asta e o idee preconceputa d p vremea parintilor nostri sau poate chiar mai veche precum k "barbatul are menirea d a incerk".dar ma intreb d c un barbat e privit pt faptul k a avut si poate k are ink relatii iar o fata sau o femeie e considerata "curba".e dreptul fiekrei fete sa aibe cate rel poate atata timp cat nu e ksatorita,sa nu stea si sa ast noaptea nuntii "k asa e normal k fata sa intre neprihanita sau neinceputa"in biserik. astea nu stiu dak s mai poarta chiar si la tara,poate in vreun sat uitat d civilizatie.oricum,e dreptul fiekrui individ fie barbat,fie femeie(fata)sa incerce cat mai multi parteneri dar totusi sa aibe grija cu cine "s cupleaza"pt a nu s lipi d vreo boala.si...........ink ceva, nu cred k ar fi tb cuiva dak o femeie are sau nu mai multi parteneri in pat.asta nu e un motiv d a o ktaloga"curba".dak e ksatorita si are o rel cu un barbat .....asta e riscul ei,o face p pielea ei SI K FINAL.....DA, MAJORITATEA FEMEILOR SUNT MULT POATE CHIAR PREA MULT MAI RETINUTE DECAT UN BARBAT.ASTA E PAREREA MEA PERSONALA SI NU MI-O POATE SCHIMBA NIMENI
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 13 Martie 2009 la 17:44

De la: lulutza, la data 2009-03-12 16:40:33
De la: tinuotin, la data 2009-02-25 17:07:12Noua generație de femei face sex cu mai mulți parteneri decât bărbații și este mai imorală decât aceștia, potrivit unui studiu realizat de cercetătorii britanici.

TEapaaaaa eu am 22 si am facut-o doar cu iubitul meu cu care sunt si acum....

Ce dragutza esti
Tu nu faci parte din sondaj
Hai fugi de-aici, hai dute la joaca
Bine. bine, bine... sa nu te superi pe mine am sa te trec si pe tine in sondaj, altfel sondajul n-ar fi complet.
Deci dupa reactualizarea sondajului s-a ajuns la concluzia ca fetele au mai multe contacte sexuale decat barbatii, minus una (lulutza) Gata s-a rezolvat Esti multumita?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 13 Martie 2009 la 17:47

fem sunt mai retinute,noi ne dam drumu mai rpd...:P
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 5 6 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info