Fem ciudate...
Pagina 1 din 5

Toate forumurile » Femei » fem ciudate... » Pagina 1 din 5

Pagini: 1 2 3 4 5 >>
Sari la pagina:
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 25 Februarie 2009 la 18:31

am si eu o poveste...si o intrebare... de ce fem nu pot sta sg mult timp?...cum pot fem sa iub 2 barbati in acelasi timp?sa planga dupa unu si sa rada cu altul?..si de ce plang fem asa des din motive ciudate...ciudate pt un barbat ,oricum?
povestea: el e plecat in afara,ea sg,alege altul...sta cu el ,il iubeste,ala vrea sa se intoarca,si ea vrea sa ramana cu el...asta o inteleg...problema in mare e alta...de ce ea sp k sufera dupa al-2-lea?nu stie sg pe cine vrea...si ii e frik sa ramana sg...sunt fem asa nehotarate...oare fem pot iubi asa...sau ce e cu voi...de ce sunteti asa ciudate
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 25 Februarie 2009 la 18:50

De la: linda, la data 2009-02-25 18:47:38
femeilor (si nu numai lor) le e frica sa ramana singure pt ca:

- toti suntem dependenti afectiv si avem permanent nevoia sa stim ca suntem importanti si pentru altcineva, in afara familiei;
- pentru ca odata ce ti-ai inceput viata sexuala, ai nevoie de sex in mod constant (parerea mea; am auzit ca unele stau si ani fara)
- in legatura cu povestea... mi se pare o abrambureala si ca tipa este cam imatura... de fapt, e clar imatura...
- esti implicat in povestea asta? daca da, iti sugerez sa-i aplici unul din tratamentele tale originale: fte-o, bate-o, tai-o cu lama si stropeste-o cu bere, vomita pe ea ...

pana la urma sigur o sa se decida cu cine vrea sa ramana

era o situatie ipotetica,atat
DMark Avatarul lui DMark
Citeaza Raspunde

Postat de DMark pe 25 Februarie 2009 la 19:12

- toti suntem dependenti afectiv si avem permanent nevoia sa stim ca suntem importanti si pentru altcineva, in afara familiei;

Aici te inseli sunt oameni suficient de puternici incat nu au nevoie de suport emotional din partea iubitei/iubitului.
linda Avatarul lui linda
Citeaza Raspunde

Postat de linda pe 25 Februarie 2009 la 19:13

parerea mea e ca sunt cam multe detalii si se simte cam multa suferinta pt a fi doar o situatie ipotetica, dar in fine, ai dreptate: se spune pacatul, nu si pacatosul...

sfatul meu intr-o situatie de genu' ar fi urmatorul:

- s-o lase! pentru ca niciun suflet nu merita sa fie tinut "de rezerva" de catre o persoana egoista careia "ii e frica sa ramana singura"... pana la urma tot asta o sa i se intample pt ca de ce ti-e frica, de aia nu scapi...

-si femeile nu sunt toate ciudate; oridecateori iti ies cuvintele astea din gura, la mijloc este o incompatibilitate;persoana care iti ridica astfel de intrebari, ori are principii diferite, ori un caracter, temperament, mediu de viata, anturaj ...si ce mai vrei tu, diferite de ale tale... si cuvantul "diferit" nu este neaparat rau, dar se poate fi diferit intr-un sens bun, sau intr-un sens rau...

adevarul e ca tuturor ni se intampla cel putin o data in viata sa ne dam sufletul cuiva care nu-l merita, sau care nu-l vrea, sau care "se mai gandeste daca-l vrea"...

treaba buna e ca avem dreptul la mai multe iubiri, nu la una singura, sa te gandesti ca ai ratat-o ...si gata

ideea e ca tre sa inveti de ce sa te feresti; un barbat sau o femeie nehotarata pot sa iti inghete inima din cauza traumei pe care ti-o lasa, dar lasa ca se dezgheata ea la loc, dupa o oarecare perioada de convalescenta... si iar o iei de la capat, de data asta poate cu mai mult noroc; asa e si asa trebuie sa fie...
linda Avatarul lui linda
Citeaza Raspunde

Postat de linda pe 25 Februarie 2009 la 19:28

De la: DMark, la data 2009-02-25 19:12:03

Aici te inseli sunt oameni suficient de puternici incat nu au nevoie de suport emotional din partea iubitei/iubitului.

mda, e si asta o parere...
dar de ce oamenii se cupleaza si umbla in doi? chiar si aia puternici..

de ce le este greu sa se desparta cand se pune problema despartirii? pentru ca fiecare primeste de la celalalt ceva ce ii place, sau nu are el... si asta creeaza un fel de dependenta.. nu zic ca fara suportul iubitei sau al iubitului, nu mai esti om, dar e mai bine cu...cel putin atunci cand simti ca ti se cam termina fortele sa lupti, stii ca esti in doi si mai preia si el din greutatea problemei...

AMG22 Avatarul lui AMG22
Citeaza Raspunde

Postat de AMG22 pe 6 Martie 2009 la 12:21

De la: dasca777, la data 2009-02-25 18:31:46am si eu o poveste...si o intrebare... de ce fem nu pot sta sg mult timp?...cum pot fem sa iub 2 barbati in acelasi timp?sa planga dupa unu si sa rada cu altul?..si de ce plang fem asa des din motive ciudate...ciudate pt un barbat ,oricum?
povestea: el e plecat in afara,ea sg,alege altul...sta cu el ,il iubeste,ala vrea sa se intoarca,si ea vrea sa ramana cu el...asta o inteleg...problema in mare e alta...de ce ea sp k sufera dupa al-2-lea?nu stie sg pe cine vrea...si ii e frik sa ramana sg...sunt fem asa nehotarate...oare fem pot iubi asa...sau ce e cu voi...de ce sunteti asa ciudate

nu mai incerca sa intelegi femeile pentru ca nici noi nu ne intelegem in anumite momente ale vietii!
Simplu: nu incerca sa te zbati pentru a ne intelege, incearca sa te zbati pt a ne face fericite :D
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 Martie 2009 la 12:54

la nimereala...cum altfel daca nu intelegi?
real_daphne Avatarul lui real_daphne
Citeaza Raspunde

Postat de real_daphne pe 6 Martie 2009 la 14:06

Deobicei cand se spune "ipotetic" si "unui prieten de-al meu i s-a intamplat asta "( iar prin "asta" e un lucru/situatie ce ii poate face pe cei din jur sa-si schimbe parerea in ceea ce nu vrei ).... este vorba de persoana in cauza ce ridica semnul de intrebare.

zuzuul Avatarul lui zuzuul
Citeaza Raspunde

Postat de zuzuul pe 6 Martie 2009 la 15:04

te ai gandit vreodata ca poate noi suntem cei ciudati?? ca poate si noua ni se intampla sa iubim mai multe femei in acelasi timp? femeile nu sunt ciudate, sau ma rog.. nu mai mult decat noi, doar ca, uneori, sunt al dracu de neintelese!! de ce le este frica de singuratate?? probabil pentru ca au un suflet mai mare, se ataseaza mai profund de cineva, vor sa daruiasca dar in acelasi timp si sa primeasca, trecerea timpului le sperie mai mult...si nu primesc compasiune dintr o doza de bere:P
stii chestia aia cu oamenii care nu sunt niciodata multumiti cu ceea ce au, ca vor intotdeuna mai mult, mai bine?? ei bine, femeie=om

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 Martie 2009 la 16:17

De la: zuzuul, la data 2009-03-06 15:04:05te ai gandit vreodata ca poate noi suntem cei ciudati?? ca poate si noua ni se intampla sa iubim mai multe femei in acelasi timp? femeile nu sunt ciudate, sau ma rog.. nu mai mult decat noi, doar ca, uneori, sunt al dracu de neintelese!! de ce le este frica de singuratate?? probabil pentru ca au un suflet mai mare, se ataseaza mai profund de cineva, vor sa daruiasca dar in acelasi timp si sa primeasca, trecerea timpului le sperie mai mult...si nu primesc compasiune dintr o doza de bere:P
stii chestia aia cu oamenii care nu sunt niciodata multumiti cu ceea ce au, ca vor intotdeuna mai mult, mai bine?? ei bine, femeie=om

NU,fem sunt ciudate..atat:P
zuzuul Avatarul lui zuzuul
Citeaza Raspunde

Postat de zuzuul pe 6 Martie 2009 la 16:21

De la: dasca777, la data 2009-03-06 16:17:04
De la: zuzuul, la data 2009-03-06 15:04:05te ai gandit vreodata ca poate noi suntem cei ciudati?? ca poate si noua ni se intampla sa iubim mai multe femei in acelasi timp? femeile nu sunt ciudate, sau ma rog.. nu mai mult decat noi, doar ca, uneori, sunt al dracu de neintelese!! de ce le este frica de singuratate?? probabil pentru ca au un suflet mai mare, se ataseaza mai profund de cineva, vor sa daruiasca dar in acelasi timp si sa primeasca, trecerea timpului le sperie mai mult...si nu primesc compasiune dintr o doza de bere:P

NU,fem sunt ciudate..atat:P

inseamna ca sunt femeie
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Martie 2009 la 02:15

femeile sunt ciudate dasca, WOW, ce descoperire sa'mi bag picioarele..

inseamna ca voi sunteti singurii normali din intreaga comunitate nu??

pla ta frate, mi se pare f imatura reactia asta si total nepotrivita pt tine... credeam ca o lasi balta la un moment dat, dar "problema" persista......

ce inseamna sa fii ciudat????
pai cautam in dex exact explicatia pt bebelusi:
1) ceva neobisnuit fata de , demersurile lucrurilor pe traiectoria normala a vietii tale, right??
2) ceva care socheaza, fie prin comportament, aspect, evolutie, fizic..
3) ceva curios, straniu poate..din diferite aspecte..
4) sau ceva care socheaza prin felul sau de a fi

corect spus?!??!

vrei pur si simplu o persoana banala?
o viata banala alaturi de ea?
nimic de impartasit? de surprins? de iubit? un tablou sau o mimoza de bibelou????

spui de femeie ca e ciudata pentru ca TU vrei sa le intelegi pe toate si nu iti "iese"???
pana mea, nu trebuie sa faci asta, e de ajuns sa vrei sa intelegi O SINGURA femeie, sau fie doua, dupa plac........... si sa le combini intr'o seara intr'o baie de miere si sampanie, sau pana mea, ce vrei tu...

ciudatilor!!!

dar tocmai asta e faza.... ca eu va inteleg frate...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Martie 2009 la 08:38

De la: Greenie, la data 2009-03-08 02:15:12femeile sunt ciudate dasca, WOW, ce descoperire sa'mi bag picioarele..

inseamna ca voi sunteti singurii normali din intreaga comunitate nu??

pla ta frate, mi se pare f imatura reactia asta si total nepotrivita pt tine... credeam ca o lasi balta la un moment dat, dar "problema" persista......

ce inseamna sa fii ciudat????
pai cautam in dex exact explicatia pt bebelusi:
1) ceva neobisnuit fata de , demersurile lucrurilor pe traiectoria normala a vietii tale, right??
2) ceva care socheaza, fie prin comportament, aspect, evolutie, fizic..
3) ceva curios, straniu poate..din diferite aspecte..
4) sau ceva care socheaza prin felul sau de a fi

corect spus?!??!

vrei pur si simplu o persoana banala?
o viata banala alaturi de ea?
nimic de impartasit? de surprins? de iubit? un tablou sau o mimoza de bibelou????

spui de femeie ca e ciudata pentru ca TU vrei sa le intelegi pe toate si nu iti "iese"???
pana mea, nu trebuie sa faci asta, e de ajuns sa vrei sa intelegi O SINGURA femeie, sau fie doua, dupa plac........... si sa le combini intr'o seara intr'o baie de miere si sampanie, sau pana mea, ce vrei tu...

ciudatilor!!!

dar tocmai asta e faza.... ca eu va inteleg frate...

plict e mare,in fine,...nu vreau sa inteleg nici o fem:))...nu imi tb...bn k ne intelegi u,e mai simplu pt amandoi:))...fem sa ne inteleaga si ar fi k,noi ne bgam pla in tot:))
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 Martie 2009 la 14:23

Oooo!!!
Eu stiu daca e chiar asa?...
Nu zice "hop!", pana nu treci puntea! Mai ai timp sa te convingi de contrariu!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 Martie 2009 la 14:24

De la: linda, la data 2009-02-25 19:28:56

mda, e si asta o parere...
dar de ce oamenii se cupleaza si umbla in doi? chiar si aia puternici..

de ce le este greu sa se desparta cand se pune problema despartirii? pentru ca fiecare primeste de la celalalt ceva ce ii place, sau nu are el... si asta creeaza un fel de dependenta.. nu zic ca fara suportul iubitei sau al iubitului, nu mai esti om, dar e mai bine cu...cel putin atunci cand simti ca ti se cam termina fortele sa lupti, stii ca esti in doi si mai preia si el din greutatea problemei...

Punct ochit, punct lovit!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 Martie 2009 la 14:27

De la: AMG22, la data 2009-03-06 12:21:34
De la: dasca777, la data 2009-02-25 18:31:46am si eu o poveste...si o intrebare... de ce fem nu pot sta sg mult timp?...cum pot fem sa iub 2 barbati in acelasi timp?sa planga dupa unu si sa rada cu altul?..si de ce plang fem asa des din motive ciudate...ciudate pt un barbat ,oricum?

nu mai incerca sa intelegi femeile pentru ca nici noi nu ne intelegem in anumite momente ale vietii!
Simplu: nu incerca sa te zbati pentru a ne intelege, incearca sa te zbati pt a ne face fericite :D

Mai dasca! Ce pazesti?! Fa fata fericita!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 Martie 2009 la 14:30

nu ati inteles topicul...fem sunt ciudate pt ca nu stiu cevor de la viata...e chiar asa greu sa va hotarati?...de asta e topicul sa vad dc e vreo fata atat de matura incat sa spuna: stiu exact ce vreau de la viata si cum sa il am..si gata...se pare ca nu..unele sp ca-s ciudat..poate da..:))
linda Avatarul lui linda
Citeaza Raspunde

Postat de linda pe 10 Martie 2009 la 18:20

DARIA este de acord cu mine si "cand doi zic ca esti beat, mai bine te duci sa te culci", asa ca in concluzie, d-le autosuficient DMARK, iti urez "somnic usor si vise placute";

sigur ai vreo 23 de ani si nu stii tu deocamdata care-i treaba...pe la 35 o sa gandesti complet diferit; spun din experienta, ca eu acum la 29 sunt diametral opusa aleia care eram la 20-22...

cat despre femeile ciudate, "care nu stiu ce vor de la viata", as putea sa spun ca o femeie pana nu ajunge in preajma varstei de 30 de ani, nu prea stie ce vrea si de asta nici nu stie ce sa aleaga...de aceea dragutule dasca777... chiar tu ai zis-o, din cauza imaturitatii... iti trebuie rabdare... rabdare si tutun

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 Martie 2009 la 18:48

De la: linda, la data 2009-03-10 18:20:08DARIA este de acord cu mine si "cand doi zic ca esti beat, mai bine te duci sa te culci", asa ca in concluzie, d-le autosuficient DMARK, iti urez "somnic usor si vise placute";

sigur ai vreo 23 de ani si nu stii tu deocamdata care-i treaba...pe la 35 o sa gandesti complet diferit; spun din experienta, ca eu acum la 29 sunt diametral opusa aleia care eram la 20-22...

cat despre femeile ciudate, "care nu stiu ce vor de la viata", as putea sa spun ca o femeie pana nu ajunge in preajma varstei de 30 de ani, nu prea stie ce vrea si de asta nici nu stie ce sa aleaga...de aceea dragutule dasca777... chiar tu ai zis-o, din cauza imaturitatii... iti trebuie rabdare... rabdare si tutun

ma dispera,incerc sa invat o fata,vz ca ai ceva bun acum,nu pleca la idiotu ala,odata am fost eu ala,am ras am ftut si am zs pa,la fel o sa iti fac si ala....sie a: nu se poate,eu il iub si el ma iub...aha...si acu ca i-a dat jet ma cauta ,crede ca o sa imi pese mie,,,nu..mi se rupe,doar sa nu imi mai descarce tel ca azi...atat..in rest bafat ftl de asta sp ca sunteti ciudate,sunteti proaste pana la 30 va duceti si rupeti pwlele si dupa asta la 30 veniti la noi si vret sa va luam de sotie...eee...asta e ...prefer s araman sg toata viata decat cu vreo vagab..ganditi inainte sa faceti ceva si nu mai fiti asa proaste si ciudate
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 Martie 2009 la 19:06

De la: linda, la data 2009-03-10 18:20:08DARIA este de acord cu mine si "cand doi zic ca esti beat, mai bine te duci sa te culci", asa ca in concluzie, d-le autosuficient DMARK, iti urez "somnic usor si vise placute";

Stii care este de fapt problema, Linda? De ce noi, femeile, le parem ciudate "barbatilor"? Pt. ca marea majoritate nu reusesc sa se maturizeze la timp! Raman mult, mult timp copii, au impresia ca totul se rezuma la sex si ca asa se rezolva toate problemele omenirii! Saracii...nu isi dau seama ca, de fapt, "asta" este punctul lor cel mai slab! Ca asa sunt manipulati ei, barbatii! (vezi topicul "cum sa manipulati femeile")
Si...cum sa iasa din incurcatura in care sunt (ma refer, evident, la barbati) decat spunand despre femei ca sunt ciudate, ca nu stiu ce vor!...He, he, he!!! Daca ar sti!!!...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 Martie 2009 la 19:07

De la: daria_ta, la data 2009-03-10 19:06:02

Stii care este de fapt problema, Linda? De ce noi, femeile, le parem ciudate "barbatilor"? Pt. ca marea majoritate nu reusesc sa se maturizeze la timp! Raman mult, mult timp copii, au impresia ca totul se rezuma la sex si ca asa se rezolva toate problemele omenirii! Saracii...nu isi dau seama ca, de fapt, "asta" este punctul lor cel mai slab! Ca asa sunt manipulati ei, barbatii! (vezi topicul "cum sa manipulati femeile")
Si...cum sa iasa din incurcatura in care sunt (ma refer, evident, la barbati) decat spunand despre femei ca sunt ciudate, ca nu stiu ce vor!...He, he, he!!! Daca ar sti!!!...
adi3 Avatarul lui adi3
Citeaza Raspunde

Postat de adi3 pe 10 Martie 2009 la 21:09

ciudate sau nu fiecare isi are nashul mai devreme sau mai tarziu primesc in viata ceea ce merita .....vaci si proaste
linda Avatarul lui linda
Citeaza Raspunde

Postat de linda pe 11 Martie 2009 la 01:19

De la: adi, la data 2009-03-10 21:09:40ciudate sau nu fiecare isi are nashul mai devreme sau mai tarziu primesc in viata ceea ce merita .....vaci si proaste

in prima secunda dupa ce ti-am citit postul, mi-ai trezit un oarecare sentiment de indignare, dar ulterior te-am vazut in poza

si din secunda aia mi-am promis ca data viitoare cand o sa mai vizualizez un profil, o sa-mi acopar ochii si o sa-i descopar incet incet... ca sa evit un eventual risc de a-mi traumatiza retina.

Bai baiatule, ar trebui ca la intrare in profilul tau sa scrie: ATENTIE!!! IMAGINI SOCANTE!

fizicul tau insuficient dezvoltat si privirea ta dezorganizata explica de ce esti atat de complexat si emiti pareri atat de generale si categorice la adresa femeilor...

cat pt dasca777: cu o mare usurinta as putea sa-mi bag si eu pla in gura voastra, sa va invit politicos sa-mi sugeti chilotii si sa-mi mestecati ciorapii, DAR N-AM S-O FAC, ca sunt o pers educata ...

discutia a ajuns la un nivel mult sub cel pe care sunt eu, asa ca o sa parasesc elegant topicul, la fel cum vor face si femeile din viata voastra, daca mergeti inainte cu atitudinea asta...
SLY Avatarul lui SLY
Citeaza Raspunde

Postat de SLY pe 11 Martie 2009 la 05:37

De la: linda, la data 2009-03-11 01:19:26
De la: adi, la data 2009-03-10 21:09:40ciudate sau nu fiecare isi are nashul mai devreme sau mai tarziu primesc in viata ceea ce merita .....vaci si proaste

in prima secunda dupa ce ti-am citit postul, mi-ai trezit un oarecare sentiment de indignare, dar ulterior te-am vazut in poza

si din secunda aia mi-am promis ca data viitoare cand o sa mai vizualizez un profil, o sa-mi acopar ochii si o sa-i descopar incet incet... ca sa evit un eventual risc de a-mi traumatiza retina.

Bai baiatule, ar trebui ca la intrare in profilul tau sa scrie: ATENTIE!!! IMAGINI SOCANTE!

fizicul tau insuficient dezvoltat si privirea ta dezorganizata explica de ce esti atat de complexat si emiti pareri atat de generale si categorice la adresa femeilor...

cat pt dasca777: cu o mare usurinta as putea sa-mi bag si eu pla in gura voastra, sa va invit politicos sa-mi sugeti chilotii si sa-mi mestecati ciorapii, DAR N-AM S-O FAC, ca sunt o pers educata ...

discutia a ajuns la un nivel mult sub cel pe care sunt eu, asa ca o sa parasesc elegant topicul, la fel cum vor face si femeile din viata voastra, daca mergeti inainte cu atitudinea asta...

...Desi sunt barbat ....ma vad nevoit sa recunosc faptul ca generalizarea si tendinta unora de a scoate in relief ...unele kesti pe care le fac femeile.....nu emana deloc lipsa de tact...diplomatie si nici maturitate .....si atunci primim ceeace cerem ,dar de la cu totul altfel de persoane ,decat ne am fi imaginat,,,,,,,,.... ...pe de alta parte tb sa recunoastem ca, femeile au niste insusiri sau atitudini mai ciudate decat noi barbatii si nu cred ca trebuie sa ne kinuim sa le intelegem....ci mai degraba sa le mintim frumos....ca sa creada ce le spunem.....sa le iubim in felul nostru....dar sa simta ca sunt iubite....ocrotite si respectate .....si mai ales sa le facem sa se simta, ca cele mai impotante fiinte de pe pamant,....pt ca ....sa recunoastem ....kiar sunt importante......si ce ne am face noi fara ele.....(eu nu vreau sa mi skimb orientarea).....
tecuhalangios Avatarul lui tecuhalangios
Citeaza Raspunde

Postat de tecuhalangios pe 11 Martie 2009 la 07:20

simplu pentru ca o femeie sa fie sanatoasa si sa poata traii are nevoie de sex,si numai Dumnezeu stie cum fac ele disocierea sentimentala,si cum aranjeaza ordinea prioritatilor in cap.cert e ca banii, si situatia materiala conteaza,apoi, mai au ele niste afinitayzi pentru fleacuri, care tzin mult la starea lor de moment, stare la care daca marchezi , atunci nu uita nici odata
georgelangelin Avatarul lui georgelangelin
Citeaza Raspunde

Postat de georgelangelin pe 11 Martie 2009 la 07:38

Asta mi s-a intamplat si mie, dar eu am decis sa pun capat, nu am lasat-o pe ea sa aleaga.....si cu timpul sunt sigur ca v-a regreta, ea a regretat inca din seara aia..(cine stie...doar curvele nu regreta)....asa ca...cu D-zeu innainte
baytu Avatarul lui baytu
Citeaza Raspunde

Postat de baytu pe 11 Martie 2009 la 07:43

Daria, k bine graiesti!!!!!!!!! pe langa faptul k suntem niste copilasi i cand vedem o tzatza deja vem sa devenim maimute, parte proasta e k nu-i deajuns k suntem prosti mai suntm si fuduli!!!!! Mai k sa ne fie de inteles pentru ce-i care n-au inteles !!!!! omul nu trebuie inteles trebuie iubit!!!! credeti k ele se chinuie sa ne inteleaga?! bine nici nu prea au ce saa intaleaga!!!! Prietene eu zic sa mai astepti !!!! cum ai asteptat pana acuma ce te doare capu ink putin!!!! dak nu este k, asta-i viata, o sa-ti gaseti alta si totul va ramane doar o amintire plcta!!!!!!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Martie 2009 la 08:02

De la: linda, la data 2009-03-11 01:19:26

Offf...linda! Tu nu vezi ca asta vor??? Sa starneasca iritare, revolta, sa provoace femeile??? Cum adica sa parasesti topicul?! Doar atat poti suporta? Pai viata e mult mai dura decat limbajul "bland" folosit de unii "barbati" la adresa noastra...Si sa stii, unii dintre ei (si se stiu ei care ) nici macar nu sunt asa cum vor sa para, se ascund (cred ei)dupa cuvinte obscene, incercand astfel sa mascheze singuratatea in care traiesc, nevrand in ruptul capului sa recunoasca (nici macar in fata lor!) ca de fapt sunt dependenti, in primul rand afectiv, de noi!
In ceea ce-l priveste pe dasca, el e unul dintre cei care constituie sarea si piperul topicurilor!
marvinduck Avatarul lui marvinduck
Citeaza Raspunde

Postat de marvinduck pe 11 Martie 2009 la 08:18

Salut am zis sa-mi bag si eu nasu pe aici un pic ca mereu citesc...

eu decand ma stiu nu mam chinuit sa inteleg femeia,mam chinuit sa o iubesc asa cum se poate iubi o femeie sa fie fericita...

-o femeie poate sta fara sex mult timp,pe cand noi barbatii nu...asa ca inca un ATU in fata lor femeilor(corect nu toate pot face lucrul asta)
-cat despre situatia financiara ..pai ce sa zic in unele cazuri conteaza in altele nu depinde cum iti gasesti femeia...

concluzie NU MAI INCERCATI SA LE INTELGETI CI PUR SI SIMPLU OFERITILE IUBIRE ASA CUM CREDE FIECARE,VE-TI PRIMI INAPOI DE 3X ORI MAI MULT....AS PUTEA VB AICI SI CHIAR SCRIE PAGINI....

PS:OFERI SEX VEI PRIMIM SEX....OFERI DRAGOSTE VEI PRIMI DRAGOSTE..VEDE-TI CE SIMPLU EEE :D
eg0155 Avatarul lui eg0155
Citeaza Raspunde

Postat de eg0155 pe 11 Martie 2009 la 08:30

razboiul a inceput! stay tuned!

sunt si femei imature si barbati imaturi... femeile se maturizeaza mai repede deoarece sunt cele care nasc si vor trebui sa aiba grija de copil si atunci se vad nevoite sa gaseasca un tata bun pentru odrasle... pana atunci, marea majoritate se implica in relatii din care raman cu sechele si vor chinui pe cei din jur pe baza lor... cat despre barbati... si noi alegem femeile la fel de imatur ca si ele... si, cum nu nastem si nu avem "instinct matern", ne maturizam doar dupa multe suferinte si daca intelegem ca poate mai e si o tipa cu suflet bun si nu trebuie sa luam bata si sa dam cand vedem ca nu intelegem nimic de la o femeie...

si unii si altii nu stim ce sa aleaga de la inceput, iar barbatii invata mai greu decat femeile... restul sunt doar discutii pe forum pentru descarcarea nervilor la comun si sub acoperirea anonimitatii de pe internet
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 5 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info