Fem ciudate...
Pagina 5 din 5

Toate forumurile » Femei » fem ciudate... » Pagina 5 din 5

Pagini: << 1 2 3 4 5
Sari la pagina:
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Iunie 2009 la 13:00

Suntem toti ciudati, si gata
zorba Avatarul lui zorba
Citeaza Raspunde

Postat de zorba pe 27 August 2009 la 15:48

eu cred ca si barbatii is ciudati, cand ma gandesc la mine si imi dau seama cate chestii am facut chiar imi par ciudat si mie insumi...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 August 2009 la 19:40

sa imi bag..pola..ciudatilor sunt sg normal de pe site?
XavY Avatarul lui XavY
Citeaza Raspunde

Postat de XavY pe 27 August 2009 la 19:48

De la: dasca777, la data 2009-08-27 19:40:40sa imi bag..pola..ciudatilor sunt sg normal de pe site?

Esti singurul care-si pune mintea cu cine nu trebuie! Calm omule...esti in mijlocul generatiei Cernobal! Lasa-i in...aia (euforie...sa nu fiu magar) lor!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Octombrie 2009 la 17:24

De la: dasca777, la data 2009-02-25 18:50:20
De la: linda, la data 2009-02-25 18:47:38
femeilor (si nu numai lor) le e frica sa ramana singure pt ca:

- toti suntem dependenti afectiv si avem permanent nevoia sa stim ca suntem importanti si pentru altcineva, in afara familiei;
- pentru ca odata ce ti-ai inceput viata sexuala, ai nevoie de sex in mod constant (parerea mea; am auzit ca unele stau si ani fara)
- in legatura cu povestea... mi se pare o abrambureala si ca tipa este cam imatura... de fapt, e clar imatura...
- esti implicat in povestea asta? daca da, iti sugerez sa-i aplici unul din tratamentele tale originale: fte-o, bate-o, tai-o cu lama si stropeste-o cu bere, vomita pe ea ...

pana la urma sigur o sa se decida cu cine vrea sa ramana

era o situatie ipotetica,atat

ipotetic ne ipotetic , geaba incercam sa ne formam o carapace tare care sa ne protejeze de tot ceea ce ne inconjoara si in timpul liber ne razbunam frustrarile pe cei din jur. ceea ce ne doare tot reuseste sa penetreze carapacea si tot isi face simtit efectul. asta e asa e in viata.
ref la post-ul tau femeile dar si barbatii (pt ca aici nu tre sa generalizam) se comporta conform educatiei primite. f greu noi oamenii reusim sa ne depasim conditia. asta e.
cred ca important e sa ai norocul de a interactiona cu oameni cat mai apropiati de nivelul tau sau nu...
gata cam multa cugetare (eu trec la improscat cu vorbe urate...)
mikaela Avatarul lui mikaela
Citeaza Raspunde

Postat de mikaela pe 9 Octombrie 2009 la 18:16

Asa . Eu nush cum voi barbatii aveti tupeul sa deschideti gura, nu credeti ca vine si ziua noastra, ca poate ne am saturat sa fim inselate, de toanele voastre cu amanta si nevasta, cu aia este mai bun ala pat dar nu o iubesc, cu si ce daca am o relatie ?...eu sunt al tau, pe tine te iubesc, nu pe ea.
Lasa ca mai bine sa suferiti voi decat noi.....gata, ce noi nu putem sa avem 2, sa ne facem viata cat mai frumoasa, sa traim fara cretinitatile voastre.
Pt o bucata de carne nu trebuie sa iei tot porcu!
Parca va si vad lamentanduva, frate cum sa o mint paia diseara ca ma intalnesc cu alta.........dar nu pot sa renunt . Si acum suferiti si sunt femeile proaste?
Nu, nu, nu............femeile nu au fost si nici nu vor fi proaste..........sunteti voi prea idioti ca sa intelegeti ca va lasam sa vedeti doar ce vrem noi!
iubarici Avatarul lui iubarici
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 21 Octombrie 2009 la 14:10

De la: dasca777, la data 2009-02-25 18:31:46am si eu o poveste...si o intrebare... de ce fem nu pot sta sg mult timp?...cum pot fem sa iub 2 barbati in acelasi timp?sa planga dupa unu si sa rada cu altul?..si de ce plang fem asa des din motive ciudate...ciudate pt un barbat ,oricum?
povestea: el e plecat in afara,ea sg,alege altul...sta cu el ,il iubeste,ala vrea sa se intoarca,si ea vrea sa ramana cu el...asta o inteleg...problema in mare e alta...de ce ea sp k sufera dupa al-2-lea?nu stie sg pe cine vrea...si ii e frik sa ramana sg...sunt fem asa nehotarate...oare fem pot iubi asa...sau ce e cu voi...de ce sunteti asa ciudate

barbatii pot sta singuri mult timp ? un barbat cum poate sa stea ku 2 femei in acelasi timp? eu cred k nu e vb de femei sau barbati..fiecare om are propria educatie, personalitate, fiecare traieste alte sentimente ..sau nu..etc
poate ca dak era vb de alt barbat il astepta fara sa aibe nevoie sa isi petreaca timpul cu altcineva...sau poate ca cel de'al 2 lea barbat din viata ei era foarte special...
si poate k si iubitul ei care era plecat a avut pe altcineva acolo deci nu cred k se poate pune intrebarea : de ce femeile ....?
yuppy005438 Avatarul lui yuppy005438
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy005438 pe 25 Decembrie 2009 la 19:52

fem sg

De cap sa-ti fie baiatule ca destept esti.

yuppy005438 Avatarul lui yuppy005438
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy005438 pe 25 Decembrie 2009 la 19:58

Alt destept :
dak,
ku

Stau si ma minunez:
Câta inteligenta zace în voi.

Multi stati bine si la gramatica :
Ex.: "Am vazuto"

"Mia dat"

Ce sa mai zic ?
Dati înainte, ca dati bine.
arsinel Avatarul lui arsinel
Citeaza Raspunde

Postat de arsinel pe 6 Ianuarie 2010 la 08:25

De la: dasca777, la data 2009-02-25 18:31:46am si eu o poveste...si o intrebare... de ce fem nu pot sta sg mult timp?...cum pot fem sa iub 2 barbati in acelasi timp?sa planga dupa unu si sa rada cu altul?..si de ce plang fem asa des din motive ciudate...ciudate pt un barbat ,oricum?
povestea: el e plecat in afara,ea sg,alege altul...sta cu el ,il iubeste,ala vrea sa se intoarca,si ea vrea sa ramana cu el...asta o inteleg...problema in mare e alta...de ce ea sp k sufera dupa al-2-lea?nu stie sg pe cine vrea...si ii e frik sa ramana sg...sunt fem asa nehotarate...oare fem pot iubi asa...sau ce e cu voi...de ce sunteti asa ciudate

femeia e dependenta de barbat, o sa realizezi asta dupa o anumita varsta (femeia care fuge si spune ca nu are nevoie de barbat are, de obicei, probleme; la fel si barbatul) femeia, ca si barbatul e foarte posibil se nu gaseasca totul la o singura persoana (una care s-o faca sa se simta iubita, alta s-o distreze, alta care s-o plimbe etc...) si atunci este foarte posibl sa aiba mai multi parteneri, de unde si nehotararea lor (e valabil pentru ambele sexe). Partenerul pe care il ai cel mai mult langa tine e cel concret...in cazul povestit de tine, ea l-a cam uitat pe cel plecat, pentru ca a vrut el sa plece, nu pentru ca i-ar fi cerut ea lucrul asta, deci e normal ca sa tii mult la ce ai langa tine, si nu ceea ce e departe...
Ciudatenia e la tine, de fapt...lasa pe fiecare sa decida ceea ce este mai bine pentru el...de ce sa iti doresti asa mult sa controlezi tu totul?
2006scj Avatarul lui 2006scj
Citeaza Raspunde

Postat de 2006scj pe 6 Ianuarie 2010 la 18:55

imi zice o amica daunazi cand o intreb cum gandesc femeile in general....'"femeile sunt un mister de cele mai multe ori si pentru ele insele"... auzi vorba... cine a inteles ceva sa-mi explice si mie daca crede ca a inteles mai mult.....
Alice_in_Orasul_Minunilor Avatarul lui Alice_in_Orasul_Minunilor
Citeaza Raspunde

Postat de Alice_in_Orasul_Minunilor pe 6 Ianuarie 2010 la 18:58

De la: 2006scj, la data 2010-01-06 18:55:30imi zice o amica daunazi cand o intreb cum gandesc femeile in general....'"femeile sunt un mister de cele mai multe ori si pentru ele insele"... auzi vorba... cine a inteles ceva sa-mi explice si mie daca crede ca a inteles mai mult.....

Daca iti spunem nu mai e niciun mister
Citeaza Raspunde

Postat de 2006scj pe 6 Ianuarie 2010 la 19:06

"de cele mai multe ori femeile sunt un mister chiar si pentru ele insele" imi raspunde cand ocoleste
EA subiectul.... ce poate insemna si asta??? daca voi nu va intelegeti pe voi cum putem sa va-ntelegem noi????
Citeaza Raspunde

Postat de 2006scj pe 6 Ianuarie 2010 la 19:09

alice tocmai asta inseamna lipsa de comunicare.... io inteleg eternul mister feminin...etc dar totusi... ne cam bagati in creata....
Citeaza Raspunde

Postat de Alice_in_Orasul_Minunilor pe 6 Ianuarie 2010 la 19:14

De la: 2006scj, la data 2010-01-06 19:09:45alice tocmai asta inseamna lipsa de comunicare.... io inteleg eternul mister feminin...etc dar totusi... ne cam bagati in creata....

Pai ca femeia e un mister nu-i o noutate, ca e mister si pentru ea, e foarte simplu. De multe ori nici ea nu intelege de ce se enrveaza fara sa aiba motive, de ce plange uneori etc....
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 Ianuarie 2010 la 19:28

De la: Alice_in_Orasul_Minunilor, la data 2010-01-06 19:14:14
De la: 2006scj, la data 2010-01-06 19:09:45alice tocmai asta inseamna lipsa de comunicare.... io inteleg eternul mister feminin...etc dar totusi... ne cam bagati in creata....

Pai ca femeia e un mister nu-i o noutate, ca e mister si pentru ea, e foarte simplu. De multe ori nici ea nu intelege de ce se enrveaza fara sa aiba motive, de ce plange uneori etc....

aaa, de-aici vine vorba aia cu "orice bruneta e o blonda sub acoperire"...
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 6 Ianuarie 2010 la 19:29

De la: Lucia38, la data 2010-01-06 19:28:14

nu. vorba vine de la saloanele de coafura.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 Ianuarie 2010 la 19:31

De la: Haps, la data 2010-01-06 19:29:48

Citeaza Raspunde

Postat de Alice_in_Orasul_Minunilor pe 6 Ianuarie 2010 la 19:42

De la: Lucia38, la data 2010-01-06 19:31:06
De la: Haps, la data 2010-01-06 19:29:48

si invers :p
SANDRA Avatarul lui SANDRA
Citeaza Raspunde

Postat de SANDRA pe 7 Ianuarie 2010 la 09:53

chiar putem vb despre femei generalizand??...toate is la fel?...este foarte usor sa judeci o specie intreaga doar din prisma unui singur exemplar...dar nu este corect...este mai usor sa judecam decat sa incercam sa intelegem...nu toate femeile sunt proaste...la fel cum nu toti barbatii sunt magari!!!
avem defecte si calitati...nu stiu daca in egala masura...dar intrebarea este...ce ne-am face unii fara altii???...parerea mea este ca ne completam foarte frumos...ne implinim...
INSOL_V_ENTUL Avatarul lui INSOL_V_ENTUL
Citeaza Raspunde

Postat de INSOL_V_ENTUL pe 7 Ianuarie 2010 la 09:59

De la: 2006scj, la data 2010-01-06 19:09:45alice tocmai asta inseamna lipsa de comunicare.... io inteleg eternul mister feminin...etc dar totusi... ne cam bagati in ceata....

.... si mai ales in "priza".....

tamos Avatarul lui tamos
Citeaza Raspunde

Postat de tamos pe 7 Ianuarie 2010 la 12:32

interesant subiec da inca nu am terminat de citit la tot sam fac o parere
eu mi/am pus mereu intrebarea asta
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: << 1 2 3 4 5
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info