Ati avut vreodata vreo fantezie cu o persoana de acelasi sex?
Pagina 1 din 3

Toate forumurile » Sex » Homosexualitate, bisexualitate » Ati avut vreodata vreo fantezie cu o persoana de acelasi sex? » Pagina 1 din 3

Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:
simpaticu_x Avatarul lui simpaticu_x
Citeaza Raspunde

Postat de simpaticu_x pe 1 Martie 2009 la 21:34

Intrebarea principala este:

Daca ati avut fantezii, s-a materializat fantezia in vreun fel? Daca nu ati trecut la fapte, care a fost motivul? Ce v-a impiedicat? Ati incerca?

Etc.
robert74 Avatarul lui robert74
Citeaza Raspunde

Postat de robert74 pe 23 Martie 2009 la 19:59

salut de ce intrebi vrei cumva sa incerci si tu si iti este jena sau pur si simplu din curiozitate
Citeaza Raspunde

Postat de simpaticu_x pe 13 Mai 2009 la 17:55

De la: robert74, la data 2009-03-23 19:59:10salut de ce intrebi vrei cumva sa incerci si tu si iti este jena sau pur si simplu din curiozitate

Eu sunt gay, deci am incercat...insa sunt curios pur si simplu daca sunt fantezii la unii, pana la urma daca acestea se materializeaza, e un fel de studiu personal...
robert74 Avatarul lui robert74
Citeaza Raspunde

Postat de robert74 pe 18 Mai 2009 la 16:17

cu ceva timp in urma am incercat si eu dar prea departe nu am ajuns insa nu pot spune chiar motivul ptr. care nu am continuat a fost pur si simplu o fantezie ne era frica ca vom ajunge sa fim dependenti de treaba asta asa ca neam potolit dar astept sa ne povestesti si tu
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 18 Mai 2009 la 16:23

curiozitatea a existat intotdeauna... dar nu atat de mult incat sa o materializez, altfel era si asta un lucru bifat de pe lista mea.. pana acum!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 18 Mai 2009 la 16:45

pana acum cativa ani n-am avut curiozitatea pentru ca nu mi-a placut intr-atat nici o femeie . fascinant ... dar nici una dintre noi nu era singura. mai bine, cred.
doar_io Avatarul lui doar_io
Citeaza Raspunde

Postat de doar_io pe 4 Iunie 2009 la 23:00

De la: simpaticu_x, la data 2009-03-01 21:34:54Intrebarea principala este:

Daca ati avut fantezii, s-a materializat fantezia in vreun fel? Daca nu ati trecut la fapte, care a fost motivul? Ce v-a impiedicat? Ati incerca?

Etc.

nu am avut fantezii cu o persoana de acelasi sex.de incercat nu am incercat dar nu stii ce-ti rezerva viitorul...
Citeaza Raspunde

Postat de simpaticu_x pe 5 Iunie 2009 la 15:46

De la: Greenie, la data 2009-05-18 16:23:03curiozitatea a existat intotdeauna... dar nu atat de mult incat sa o materializez, altfel era si asta un lucru bifat de pe lista mea.. pana acum!

E bine sa fii deschisa in general, iar materializarea sa vina atunci cand simti mai puternic dorinta sau cine stie, cand te astepti mai putin...
Tiffany Avatarul lui Tiffany
Citeaza Raspunde

Postat de Tiffany pe 21 Iunie 2009 la 02:57

Fanteziile ca fanteziile, dar ati materializat-o pe vreuna?
Am auzit si eu ca nu e bine uneori sa ramana la acealasi stadiu de visare.
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 21 Iunie 2009 la 03:01

Citeaza Raspunde

Postat de Tiffany pe 21 Iunie 2009 la 03:02

De la: Haps, la data 2009-06-21 03:01:00

Buna dimineata Haps.
De ce vomiti?
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 21 Iunie 2009 la 03:04

De la: Tiffany, la data 2009-06-21 03:02:08

Buna dimineata Haps.
De ce vomiti?

1. de la atata bere,
2. de la gandula de a avea fantezii cu o perosana de a ecelasi sex.
Citeaza Raspunde

Postat de Tiffany pe 21 Iunie 2009 la 03:09

De la: Haps, la data 2009-06-21 03:04:17
De la: Tiffany, la data 2009-06-21 03:02:08

Buna dimineata Haps.
De ce vomiti?

1. de la atata bere,
2. de la gandula de a avea fantezii cu o perosana de a ecelasi sex.

E de inteles in cazul asta.
Dar nu iti varsa toata voma pe forum, mai du-te si pe la baie.
Sau bea apa cu lamaie multa si iti mai revii putin.
Cine te pune sa bei atat? Spune-mi drept......
Eea Avatarul lui Eea
Citeaza Raspunde

Postat de Eea pe 24 Iunie 2009 la 17:24

De avut,cred ca toti avem(am zis cred deci sa nu'mi sariti in cap :-s ),da' de materializat putini o fac..
Eu personal am avut o fantezie cu o persoana de acelasi sex,de materializat nu inca..
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 Iulie 2009 la 13:03

pai si eu am avut..e gresit?!
materializare..sa zicem ca nu au fost conditii prielnice..
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Iulie 2009 la 11:17

In viata asta mi-a placut sa incerc TOTUL,asadar ...am materializat si o experienta cu o persoana de acelasi sex!Si nu vad nimic rau in asta!E super ok!Fantezia a fost inainte de a concretiza experienta!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Iulie 2009 la 11:22

De la: serinboy, la data 2009-07-07 11:17:12In viata asta mi-a placut sa incerc TOTUL,asadar ...am materializat si o experienta cu o persoana de acelasi sex!Si nu vad nimic rau in asta!E super ok!Fantezia a fost inainte de a concretiza experienta!

Stii cum arata un Greenie cu ochii bulbucati?????
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Iulie 2009 la 11:25

De la: Greenie, la data 2009-07-07 11:22:47
De la: serinboy, la data 2009-07-07 11:17:12In viata asta mi-a placut sa incerc TOTUL,asadar ...am materializat si o experienta cu o persoana de acelasi sex!Si nu vad nimic rau in asta!E super ok!Fantezia a fost inainte de a concretiza experienta!

Rautate ce esti!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Iulie 2009 la 11:35

Bulbucati de atata fantezie??Sau care e cauza?

ori inca mai ai fantezii neconcretizate?E ceva rau in a face dragoste,sex cu o persoana de acelasi sex?DESTEPTAREA,suntem in MILENIUL 3!Unde traiti voi???In trecut????Hmmmmm
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Iulie 2009 la 11:38

De la: serinboy, la data 2009-07-07 11:35:45

ori inca mai ai fantezii neconcretizate?E ceva rau in a face dragoste,sex cu o persoana de acelasi sex?DESTEPTAREA,suntem in MILENIUL 3!Unde traiti voi???In trecut????Hmmmmm

Serinboy, nu e rau deloc...mmh...
Dar .... unde ajungi in ritmul asta daca continui sa faci tot ce iti trece prin cap?
Da, poate am avut fantezii cu persoane de acelasi sex, dar de cele mai multe ori imi doresc sa ramana fantezie si atat.
Nu conteaza ca esti in mileniul 3, la naiba! e doar o scuza infantila...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Iulie 2009 la 11:43

Hmm...astept reatia!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Iulie 2009 la 15:07

Hmm...bine ca Serinboy nu a aparut inca...atunci vedeam eu "reatie"!
Corectura pt mesajul anterior: "asteptam REACTIA!"
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Iulie 2009 la 16:33

In urma cu ceva ani era cumplit sa vorbesti deschis fie si despre fantezii,azi daca am vrut schimbari iata ca le avem,unii ne bucuram ca putem avea fantezii si chiar sa le punem in practica,nu vad nimic rau in asta,daca spuneam cuiva care azi are 70-80 de ani probabil aveam retineri,adica presupun ca nu m-ar intelege,de acceptat nici vorba,dar cand vorbesc cu tineri de varsta oarecum apropiata...de ce sa nu pot,ori de ce sa nu vorbesc deschis ca am avut ocazia sa ma bucur si de clipe placute in compania unei persoane de acelasi sex?Mi se pare foarte normal,asta nu inseamna ca incurajez acest aspect,doar mi-am expus punctul meu de vedere si ca daca in viata am avut vreo fantezie nu am incercat sa ascund asta sau sa mi-o inabus!Am o varsta la care chiar nu mai dau explicatii nimanui!Ma conduc dupa propriile-mi principii!
Citeaza Raspunde

Postat de simpaticu_x pe 8 Iulie 2009 la 17:09

De la: Greenie, la data 2009-07-07 11:38:49

Serinboy, nu e rau deloc...mmh...
Dar .... unde ajungi in ritmul asta daca continui sa faci tot ce iti trece prin cap?
Da, poate am avut fantezii cu persoane de acelasi sex, dar de cele mai multe ori imi doresc sa ramana fantezie si atat.
Nu conteaza ca esti in mileniul 3, la naiba! e doar o scuza infantila...

Nu e vorba de mileniul 3, secolul 21 si asa mai departe. E vorba ca nu trebuie sa renunti la placeri, la a incerca chestii noi, la fantezii, doar pentru ca nu sunt la moda sau ca nu e de acord bunicutza de la 4. Vezi Doamne, vecina va ramane frapata cand va auzi gemete doar de baiat sau doar de fata din dormitorul tau, dar oare cate placeri ascunse are si ea, dar pe care regreta ca nu le-a facut si nici nu le face. De ce? Pentru ca apoi daca afla vecina de la 5, tot asa ... Renuntam la anumite chestii doar pentru ca ne este teama ca nu vor fi acceptate de ceilalti. Suntem in Romania, iar noi am fost educati sa ne refuzam placeri unii , celorlalti
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Iulie 2009 la 17:12

Deci o vad si p'asta, simpaticu cauta o papusa masculina sa se joace, ca asa e normal!
in fine! multa bafta baieti, mult lubrifiant si atentie mare, ce naiba!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Iulie 2009 la 17:28

De la: Greenie, la data 2009-07-08 17:12:04 Deci o vad si p'asta, simpaticu cauta o papusa masculina sa se joace, ca asa e normal!

gasesti ceva rau in asta...acum serios vorbind?Vrei sa ne ajuti?Ca nu inteleg rostul tau aici?Mai bine vezi ce noi cuceriri mai face Harlequina Noi ne descurcam si singuri!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Iulie 2009 la 17:36

De la: serinboy, la data 2009-07-08 17:28:55
De la: Greenie, la data 2009-07-08 17:12:04 Deci o vad si p'asta, simpaticu cauta o papusa masculina sa se joace, ca asa e normal!

gasesti ceva rau in asta...acum serios vorbind?Vrei sa ne ajuti?Ca nu inteleg rostul tau aici?Mai bine vezi ce noi cuceriri mai face Harlequina Noi ne descurcam si singuri!

ideea e ca a fost nevoie de unul singur sa dea tonu la libera exprimare, si in speta, homosexualitatea sau mai pe intelesul tuturor, imi las Harlequinul sa va spuna pe nume, caci eu nu-mi permit, zau asa!
Si-apoi serios, parca am zis ca nu mai scriu, nusj cum naiba nu m-am putut abtine! dar acu inteleg de ce e men's only (nu banuiam ca are vreo legatura daca nu aparea simpaticul cu oferta lui pompoasa)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Iulie 2009 la 20:08

n-am sa inteleg NICIODATA de ce-si baga FEMEILE nasul in treaba barbatilor...si faca vrem sa ne f(utem) trebuie sa va cerem voua acceptul???Chiar crezi ca e treaba voastra???Ti-ai indeplinit toate celelalte sarcini si ti-a mai ramas asta..GRIJA noastra?????Ne descurcam si fara tine,nu ne invata cat lubrefiant sa folosim...gandeste-te la cat lubrefiant ai tu nevoie ca sa taci!
Oana_Alexia Avatarul lui Oana_Alexia
Citeaza Raspunde

Postat de Oana_Alexia pe 8 Iulie 2009 la 20:14

De la: serinboy, la data 2009-07-08 20:08:20n-am sa inteleg NICIODATA de ce-si baga FEMEILE nasul in treaba barbatilor...si faca vrem sa ne f(utem) trebuie sa va cerem voua acceptul???Chiar crezi ca e treaba voastra???Ti-ai indeplinit toate celelalte sarcini si ti-a mai ramas asta..GRIJA noastra?????Ne descurcam si fara tine,nu ne invata cat lubrefiant sa folosim...gandeste-te la cat lubrefiant ai tu nevoie ca sa taci!

Nu inteleg de unde atata agresivitate in limbaj si atitudine mai ales. Ai dreptul sa iti expui parerile dar nu uita de bun simt (nu ma refer numai la tine evident). E treaba ta ce faci, eu nu ma bag desi nu inteleg de ce pui gaz pe foc, dai apa la moara unor oameni care au ideile duse la extrem sau poarta ochelari de cal. Daca nu gasesti intelegere undeva nu o cere fortat. Ai sa mori de nervi inca de tanar.
googoodoll Avatarul lui googoodoll
Citeaza Raspunde

Postat de googoodoll pe 8 Iulie 2009 la 22:26

si va avea nevoie de "lubrefiant" din belsug pentru lubrifiere :D
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info