Renunti la fumat cu tigara electronica!
Pagina 1 din 2

Toate forumurile » Health » Altele » Renunti la fumat cu tigara electronica! » Pagina 1 din 2

Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:
genius Avatarul lui genius
Citeaza Raspunde

Postat de genius pe 3 Martie 2009 la 13:10

Acum am citit pe Healthy.ro despre renuntarea la fumat cu o tigara electronica, din care tragi un fel de abur si putina nicotina. In timp, nicotina scade treptat si ajungi sa nu mai simti nevoia sa fumezi deloc.

Ce parere aveti de inventia asta?

Link aici daca vreti sa cititi:
http://www.healthy.ro/articol/Preventie/5476/Tigareta-electronica-metoda-moderna-de-a-renunta-la-fumat.html
AMG22 Avatarul lui AMG22
Citeaza Raspunde

Postat de AMG22 pe 4 Martie 2009 la 07:28

mi se pare o prostie, pentru ca tragi din ea la nesfarsit. daca are putina nicotina vei simti nevoia sa fumezi din ce in ce mai mult, iar mai ales faptul ca nu o poti termina de fumat, te indeamna sa fumezi cantitati mai mari! cu siguranta are si un pret ridicat!
Daca vrei sa te lasi de fumat cea mai buna metoda este vointa! Asta venind din partea unei fumatoare care a dorit sa se lase de fumat prin vointa proprie!
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Martie 2009 la 07:42

De la: AMG22, la data 2009-03-04 07:28:03mi se pare o prostie, pentru ca tragi din ea la nesfarsit. daca are putina nicotina vei simti nevoia sa fumezi din ce in ce mai mult, iar mai ales faptul ca nu o poti termina de fumat, te indeamna sa fumezi cantitati mai mari! cu siguranta are si un pret ridicat!
Daca vrei sa te lasi de fumat cea mai buna metoda este vointa! Asta venind din partea unei fumatoare care a dorit sa se lase de fumat prin vointa proprie!

ciudat,,,,dar sunt deacord cu tn...asta din partea unui fost fumator care s-a lasat prin vointa proprie de 2 luni
chandramuki Avatarul lui chandramuki
Citeaza Raspunde

Postat de chandramuki pe 4 Martie 2009 la 08:51

nu am auzit de tigara electronica....am auzit de guma de mestecat, plasturi etc. felicitari celor care s-au lasat de fumat.
e vorba doar de vointa pura si atat.
paprikatu Avatarul lui paprikatu
Citeaza Raspunde

Postat de paprikatu pe 4 Martie 2009 la 08:56

vreau sa va contrazic,tatal meu fumeaza de peste 30 de ani,cca 2 pachete pe zi,iar de 1 saptamana de cand si-a cumparat aceasta tigara,nu mai vrea sa auda de tigarile obisnuite.tigarea electronica are mai multe tipuri de cartuse cu gramaje din ce in ce mai mici de nicotina,nu miroase,nu-i imbolnaveste pe ceilalti+fumezi unde vrei tu,avion,baruri,cafenele si alte locuri unde fumatul este interzis.cand tragi din tigara scoti un abur,pur si simplu simuleaza perfect fumatul obisnuit,adica gestul de a duce tigarea la gura,faptul ca iese abur si nu fum,are si nicotina ceea ce este f important pt cei care sunt fumatori adevarati,asa ca recomand cu mare caldura.
misuicu Avatarul lui misuicu
Citeaza Raspunde

Postat de misuicu pe 4 Martie 2009 la 08:57

Merită încercat,de ce nu?
Tampitsel Avatarul lui Tampitsel
Citeaza Raspunde

Postat de Tampitsel pe 4 Martie 2009 la 09:52

De la: AMG22, la data 2009-03-04 07:28:03mi se pare o prostie, pentru ca tragi din ea la nesfarsit. daca are putina nicotina vei simti nevoia sa fumezi din ce in ce mai mult, iar mai ales faptul ca nu o poti termina de fumat, te indeamna sa fumezi cantitati mai mari! cu siguranta are si un pret ridicat!

e cel mai destept raspuns, eu zic ca pe asta trebuie sa`l consideri. Besides ! Gandeste`te logic, daca chiar ar exista leac sa te lasi de fumat, marile companii de tigari sigur ar face ceva incat sa nu se auda de leac, ca doar ..
ancutzamo Avatarul lui ancutzamo
Citeaza Raspunde

Postat de ancutzamo pe 4 Martie 2009 la 09:58

si prietenul meu si a dat comanda din strainatate de o tigara electrica, modelul care se aseamana cu un trabuc si de mai multe filtre care sunt pe diferite arome: vanilie, cirese, tutun normal etc.
bateria tigarii tb incarcata cam o data pe zi daca esti fumator in medie de 2 pachete pe zi. si eu sunt o fumatoare inraita de 10 ani din pacate, dar cu ajutorul tigarii electrice mi-am redus tigarile normale la jumate dar te pot pot satisface la fel de mult ca tigarile normale.. chiar merita incercate! reduce stresul provocat doar de gandul ca TREBUIE sa te lasi de fumat si ti alina si pofta :)
in plus...e chiar caterinca sa stai in dormitorul in care nu fumezi si sa tragi din tigara electrica fara sa faci fum!
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 4 Martie 2009 la 10:10

NU , NU , NU , E O PROSTIE , TIGARA E TIGARA ,
roberta_bruni Avatarul lui roberta_bruni
Citeaza Raspunde

Postat de roberta_bruni pe 4 Martie 2009 la 10:17

va amagiti...asta e tot ce pot sa spun!pentru a te lasa de fumat ai nevoie de AMBITIE...nu de tigari electronice,plasturi ,guma!eu m-am lasat la a treia tentativa....si eram fumatoare de doua pachete pe zi!pana nu mi-am dorit cu adevarat....nu am putut sa ma las!
adnana Avatarul lui adnana
Citeaza Raspunde

Postat de adnana pe 4 Martie 2009 la 10:18

De la: genius, la data 2009-03-03 13:10:50Acum am citit pe Healthy.ro despre renuntarea la fumat cu o tigara electronica, din care tragi un fel de abur si putina nicotina. In timp, nicotina scade treptat si ajungi sa nu mai simti nevoia sa fumezi deloc.

Ce parere aveti de inventia asta?

Link aici daca vreti sa cititi:
http://www.healthy.ro/articol/Preventie/5476/Tigareta-electronica-metoda-moderna-de-a-renunta-la-fumat.html

Eu am vazut la cineva aceasta tigara electronica despre care vorbesti. Si sa sti ca asupra acelei persoane a avut un mare efect.
harlequin Avatarul lui harlequin
Citeaza Raspunde

Postat de harlequin pe 4 Martie 2009 la 10:55

Nu stiu de ce spuneti ca e asa greu sa te lasi de fumat, ca iti trebuie multa vointa si...Nu e greu deloc, eu m-am lasat de 100 de ori pana acum Parca era Mark Twain?...
reversibl3 Avatarul lui reversibl3
Citeaza Raspunde

Postat de reversibl3 pe 4 Martie 2009 la 11:00

Mda.. eu am 19 zile de cand mam lasat de fumat ,fara plasturi fara tigari electronice,trebuie vointa !succes
nitehunter Avatarul lui nitehunter
Citeaza Raspunde

Postat de nitehunter pe 4 Martie 2009 la 11:03

Pai din moment ce nu ati incercat nu cred ca e cazul sa va dati cu parerea. Eu mi-am cumparat cand a aparut prin vara anului trecut si doar cu ea am renuntat la fumat. Am fumat 2 luni tigara electronica si cu un pic de vointa m-am putut lasa. Ideea e ca tigara electronica nu e nociva si iti inlocuieste si nevoia fizica (nicotina) si nevoia psihica (gestul). E o inventie f buna. Merita sa incercati! ;) De atunci nu mai fumez. :) Sa aveti o zi buna.
ccd_ym Avatarul lui ccd_ym
Citeaza Raspunde

Postat de ccd_ym pe 4 Martie 2009 la 11:39

De la: ancutzamo, la data 2009-03-04 09:58:39si prietenul meu si a dat comanda din strainatate de o tigara electrica, modelul care se aseamana cu un trabuc si de mai multe filtre care sunt pe diferite arome: vanilie, cirese, tutun normal etc.
bateria tigarii tb incarcata cam o data pe zi daca esti fumator in medie de 2 pachete pe zi. si eu sunt o fumatoare inraita de 10 ani din pacate, dar cu ajutorul tigarii electrice mi-am redus tigarile normale la jumate dar te pot pot satisface la fel de mult ca tigarile normale.. chiar merita incercate! reduce stresul provocat doar de gandul ca TREBUIE sa te lasi de fumat si ti alina si pofta :)
in plus...e chiar caterinca sa stai in dormitorul in care nu fumezi si sa tragi din tigara electrica fara sa faci fum!

Nu te supara, dar...poate imi explici si mie de ce 'TREBUIE' sa te lasi de fumat.
adyangelo Avatarul lui adyangelo
Citeaza Raspunde

Postat de adyangelo pe 4 Martie 2009 la 11:45

Tigara electronica e pentru cei slabi! Trea sa ai vointa sa vrei sa te lasi,v-as putea da un sfat cum am reusit eu sa ma las...Trebuie sa stiti ca dorinta de a fuma tine 3 zile(sevrajul) daca ai reusit sa nu mai fumezi 3 zile esti tare! In astea 3 zile incercati sa evitati iesirile in baruri,in locuri unde e fum de tigara,si cand simtiti nevoia puternica de tigara,luati un GOLIA foarte mentolat,si chetuiti cu cineva,uitativa pe geam sau la tv,incercati sa va ganditi in alta parte,la amintiri...navigati pe net...nu stiu ocupativa mintea cu integrame spre exemplu...ca renuntarea la fumat sa fie mai usoara trebuie sa renuntati si la cafea pt ca sa demonstrat ca,cafeaua sublima dorinta de a fuma si invers!Iar seara la culcare beti un ceai cald de tei! Daca ati reusit 1 saptamana sa nu fumati,inseamna ca ati trecut peste ce era mai greu si totul va fi mai usor de acum in colo si nu uitati: E LA MODA SA TE LASI DE TIGARI/FUMAT!!!
ccd_ym Avatarul lui ccd_ym
Citeaza Raspunde

Postat de ccd_ym pe 4 Martie 2009 la 11:55

De la: adyangelo, la data 2009-03-04 11:45:08Tigara electronica e pentru cei slabi! Trea sa ai vointa sa vrei sa te lasi,v-as putea da un sfat cum am reusit eu sa ma las...Trebuie sa stiti ca dorinta de a fuma tine 3 zile(sevrajul) daca ai reusit sa nu mai fumezi 3 zile esti tare! In astea 3 zile incercati sa evitati iesirile in baruri,in locuri unde e fum de tigara,si cand simtiti nevoia puternica de tigara,luati un GOLIA foarte mentolat,si chetuiti cu cineva,uitativa pe geam sau la tv,incercati sa va ganditi in alta parte,la amintiri...navigati pe net...nu stiu ocupativa mintea cu integrame spre exemplu...ca renuntarea la fumat sa fie mai usoara trebuie sa renuntati si la cafea pt ca sa demonstrat ca,cafeaua sublima dorinta de a fuma si invers!Iar seara la culcare beti un ceai cald de tei! Daca ati reusit 1 saptamana sa nu fumati,inseamna ca ati trecut peste ce era mai greu si totul va fi mai usor de acum in colo si nu uitati: E LA MODA SA TE LASI DE TIGARI/FUMAT!!!

Eu m-am dus direct in fumoar ca sa-mi beau cafeaua. La restaurant, am mancat in spatiul rezervat fumatorilor. Si nu incerc sa ma gandesc la altceva. Btw, ma gandesc la fumat tot timpul. Si ce? Sunt bucuroasa, de fiecare data cand ma gandesc la tigari. Fericita ca am scapat de ele!

PS: Beau cafea si acum, am baut o cana mare si dimineata! E mai buna fara tigara!
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 4 Martie 2009 la 12:14

Tigara electronica este intr-adevar o alternativa la fumatul traditional. Nu este o prostie, este un ajutor oferit celor care nu au vointa necesara sa se lase de fumat.

AMG22,

legat de nicotina, doza de nicotina este aleasa de fumator - intre 16 mg (cat are un pachet clasic de 20 de tigari normale, nu cele subtiri), 11 mg - varianta Light, 6 mg - Ultra Light sau chiar Zero nicotina. Toti cei care au cumparat si folosesc acest dispozitiv au redus numarul de tigari clasice folosite, nu au renuntat la ele din prima. Renuntarea se face treptat, si apoi tot treptat poti sa reduci doza de nicotina, ajungand la momentul in care singura dependenta ramane cea a gestului de a fuma.

IMPORTANT: Aceste dispozitive nu sunt un mod de a te lasa de fumat, ci o alternativa MAI SANATOASA la fumat. Tigarile clasice contin peste 27 de substante cancerigene, genereaza un fum innecacios atat pentru utilizator cat si pentru cei din jur si provoaca diverse boli si afectiuni ale plamanilor, ale dintilor, ale gatului. In plus, mirosul urat al hainelor si al mainilor, culoarea galbena a degetelor, etc, iata doar cateva motive pentru care cineva ar trebui sa se lase de fumat.

Alternativa este tigara electronica, ce nu afecteaza organismul, nu coloreaza dintii sau mainile, se poate folosi chiar si in locurile in care FUMATUL E INTERZIS pentru ca nu face fum, ci niste vapori!

Personal ma ocup de comercializarea unor astfel de dispozitive in Romania, le puteti gasi pe www.gamucci.ro , inclusiv preturi. Transportul se face prin curier rapid, in 48 de ore aveti dispozitivul in mana.

Stiu ca sunt intrebari legate de dispozitiv, asa ca va rog postati comentariile voastre sau folositi formularul de contact de pe www.gamucci.ro pentru a afla raspunsul.

Healthy smoking
klaustelecom Avatarul lui klaustelecom
Citeaza Raspunde

Postat de klaustelecom pe 4 Martie 2009 la 14:34

Numai cu vointa sau de frica(in cazul meu)te poti lasa.Eu m-am imbolnavit usor,dar sperietura a fost atat de mare incat de 2 ani nu mai fumez!
florin_silviu24 Avatarul lui florin_silviu24
Citeaza Raspunde

Postat de florin_silviu24 pe 4 Martie 2009 la 15:45

Si pentru ce ne trebuie tigara elctronica, daca ne putem lasa pur si simplu de fumat, eu unul am o luna de cand nu am mai pus gura pe o tigara si " deci se poate" daca ai vointa poti face orice.....fara plasturi, guma, tigari electronice, bomboane, seminte sau mai stiu eu ce!
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 4 Martie 2009 la 15:47

De la: klaustelecom, la data 2009-03-04 14:34:33Numai cu vointa sau de frica(in cazul meu)te poti lasa.Eu m-am imbolnavit usor,dar sperietura a fost atat de mare incat de 2 ani nu mai fumez!

klaus,

ai perfecta dreptate ca de frica sau cu vointa te poti lasa de fumat. Problema e ce fac cei care nu au suficienta vointa si nici nu trec (spre fericirea lor) prin evenimente care te fac sa te lasi de fumat?

Eu ma lupt acum cu kilogramele, nu sunt ele atat de multe in plus, dar pur si simplu ma lupt cu ele. Daca ar exista niste "cartofi prajiti" care sa nu ingrase si pe care sa dai banii o data, sa aiba un gust foarte apropiat de cartofii prajiti adevarati, si care sa ii poti folosi in fiecare zi fara sa isi piarda din farmec, "nu stiu altii cum sunt" dar au mi-as cumpara pe loc o portie. (daca exista asa ceva si stiti de unde se pot cumpara, spuneti-mi si mie va rog)

Cam asa e si cu tigara electronica. O cumperi (250 lei) si o poti folosi in fiecare zi cu costuri minime (incarcarea bateriei la priza, incarcatorul fiind inclus in pachetul initial). Apoi, daca vrei sa aiba aroma si nicotina iti mai cumperi doar cartuse de reincarcare (6 lei bucata, echivalent a 20 de tigari clasice ca si durata si cantitate de nicotina). La rezerve poti alege daca vrei cu sau fara nicotina, si ai cateva arome disponibile (tutun, menta, mar sau trandafir).

Cu alte cuvinte, alternativa la fumat exista, si nu trebuie (Doamne fereste) sa patesti ceva ca sa te lasi de fumat, ci doar sa schimbi cumpararea tigarilor clasice cu noua tigara electronica, si astfel costurile lunare vor scadea chiar, iar sanatatea ta si a celor din jur are de castigat...

www.gamucci.ro - Fumeaza mai sanatos, mai liber
adnana Avatarul lui adnana
Citeaza Raspunde

Postat de adnana pe 4 Martie 2009 la 16:05

De la: harlequin, la data 2009-03-04 10:55:48Nu stiu de ce spuneti ca e asa greu sa te lasi de fumat, ca iti trebuie multa vointa si...Nu e greu deloc, eu m-am lasat de 100 de ori pana acum Parca era Mark Twain?...

Pe degeaba te-ai lasat de 100 de ori pana acuma, daca in continuare fumezi. Pt ca din ce ai scris tu reiese ca inca mai fumezi. Daca ma insel imi cer scuze.
ionut_nica Avatarul lui ionut_nica
Citeaza Raspunde

Postat de ionut_nica pe 4 Martie 2009 la 16:42

Salut,
Eu am asa ceva si imi merge foarte bine,nu mai fumez tigari normale deloc.
In plus nu miroase(stau si in fata sefului si ii dau fum in nas)
Pentru inraiti ar trebui sa incercati,eu fumam 2 pachete pe zi si nu orice kent lung.
Bafta si sa fim sanatosi:P
teo_23 Avatarul lui teo_23
Citeaza Raspunde

Postat de teo_23 pe 4 Martie 2009 la 17:00

De la: ionut_nica, la data 2009-03-04 16:42:20Salut,
Eu am asa ceva si imi merge foarte bine,nu mai fumez tigari normale deloc.
In plus nu miroase(stau si in fata sefului si ii dau fum in nas)
Pentru inraiti ar trebui sa incercati,eu fumam 2 pachete pe zi si nu orice kent lung.
Bafta si sa fim sanatosi:P

vreau sa iti spun ca dimineata daca nu fumez am o senzatie aproape ca tremur!!
crezi ca o sa pot face fata cu ajutorul tigarii electronice?
vladut24 Avatarul lui vladut24
Citeaza Raspunde

Postat de vladut24 pe 4 Martie 2009 la 19:56

Gamucci reprezinta o solutie mai ieftina pentru fumatori. Considerand faptul ca de la an la an pretul tigarilor creste, scopul fiind acela de a ridica bariere tarifare in calea fumatorilor pentru a descuraja fumatul, noi oferim un produs care in momentul de fata este mai ieftin decat tigarile clasice. Un singur cartus de nicotina este echivalentul unui pachet de 20 de tigari, in timp ce pretul sau este deja mai mic decat al unui pachet de tigari.
NU PREA INTELEG ASTA,UN CARTUS DIN ASTA E 29,90LEI PE CAND UN PACHET DE TIGARI E 7LEI............
vladut24 Avatarul lui vladut24
Citeaza Raspunde

Postat de vladut24 pe 4 Martie 2009 la 20:15

Am cautat pe www.Gamucci.ro si nu am vazut nikeri cartus de nicotina la 6lei.as fi interesat sa imi cumpar si eu da la doua pachete pe zi pe care le fumez nu prea e rentabil sa iau cartusele cu nicotina la 30lei buc,nu stiu unde a vazut cologu la 6lei asa k fumatu ramane fumat.cine vrea sa se lase trebuie sa aiba o vointa de fier
AMG22 Avatarul lui AMG22
Citeaza Raspunde

Postat de AMG22 pe 4 Martie 2009 la 20:40

De la: ancutzamo, la data 2009-03-04 09:58:39si prietenul meu si a dat comanda din strainatate de o tigara electrica, modelul care se aseamana cu un trabuc si de mai multe filtre care sunt pe diferite arome: vanilie, cirese, tutun normal etc.

felicitari, acum esti dependenta de tigara electrica
dg77ciuci Avatarul lui dg77ciuci
Citeaza Raspunde

Postat de dg77ciuci pe 4 Martie 2009 la 20:45

Si eu am auzit numai de bine de ea......tre' sa incerc neaparat...iar aia cu "dat fum in nas colegilor(sefului)" chiar mi se pare tare funny :)))
rap_boy Avatarul lui rap_boy
Citeaza Raspunde

Postat de rap_boy pe 4 Martie 2009 la 21:06

6 luuuni ... yeeee si nici nu simt nevoia sa fumez !!

Itz all goood :P
ginagini Avatarul lui ginagini
Citeaza Raspunde

Postat de ginagini pe 4 Martie 2009 la 23:19

De unde a cumparat-o???Eu mi-am propus intr-o zi [era octombrie] sa tai tigarile pe 5 ianuarie acum 5 ani.Si pe 5 ian.le-am taiat dupa cca 10 ani de fumat.Aveam motivatie bineinteles dar sotul meu nu vrea nici mort,si tare i-as cumpara una sa incerce.
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info