Problema de viatza sau de moarte :p:p
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Tips&Tricks » Firefox » Problema de viatza sau de moarte :P:P » Pagina 1 din 1

maria1987 Avatarul lui maria1987
Citeaza Raspunde

Postat de maria1987 pe 3 Martie 2009 la 23:11

Buna tuturor! Sunt o membra noua si am obs k aici se discuta aproape orice motiv pt care am vrut sa imi expun si eu problema..poate poat cine stie voi gasi o rezolvare la aceasta...acu aproape 4 ani am cunoscut un baiat.. care a fost si barbatul vietii mele..cu care am fost de mult timp..ne-am iubit ff mult..dar chiar nici acum nu stiu unde nu a mers..ce nu a fost oke..ei bine..ne-am despartit de multe ori.. apoi ne impacam.. si tot asa.. pana asta vara cand totu park s-a rupt asa deodata..nu ma pot pronunta cine a fost de vina..oricum a trecut cam juma de an de atunci..si pot zice k ink ii simt lipsa..totusi o sg chestie.. nu inteleg barbatii care iesind dintr-o relatie.. prefera sa pastreze o distanta ff mare cu fosta..si cand zic mare.. ma refer.. k nu vb deloc cu ea.. nici macar dak ea il cauta.. asta e cazul meu.. eu ce pot sa zic.. k ash dori macar sa vb cu el.. sa vad ce mai face.. pt k mia fost alaturi aproape 4 ani de zile.. si acu asa deodata s-a rupt totu.. pt mn e putin cam dificil.. ce pot face? cum l-ash putea convinge??..o parere.../:)
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Martie 2009 la 23:18

o problema de viata sau de moarte????????????????

reject
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Martie 2009 la 23:20

si ca raspuns la "problema ta de viata sau de moarte", daca nici macar nu stii ce NU a mers si care a fost cauza "despartirii", atunci de ce naiba mai intrebi pe altii????
nu ai creier??? ai doua maini, doua picioare... so.... trebuie sa dovedesti ca ai si putin creier, nu esti complet blonda!
sau tu il folosesti numai cand ti se cere??? "la comanda"
Citeaza Raspunde

Postat de maria1987 pe 3 Martie 2009 la 23:25

intrebarea mea era ... dc barbatii se ascund ? atunci cand vine vb despre foste ... pt k ink mai tin la ele ?? .. sau pt k pur si simplu nu le mai intereseaza ?? ..
rap_boy Avatarul lui rap_boy
Citeaza Raspunde

Postat de rap_boy pe 3 Martie 2009 la 23:28

Si raspunsul meu ca un mare gentleman: Nu te mai gandi la asta... Pur si simplu suntem, tre sa treaca ceva timp sa ne punem si noi pe picioare Vrei sa vb cu el suna-l
rieddell Avatarul lui rieddell
Citeaza Raspunde

Postat de rieddell pe 3 Martie 2009 la 23:29

pe mine dk m-ar cauta i-as raspunde. eo zic ca e prea deplasata faza. si nu inteleg ca orcat ar zice unii la sf de relatie "hai sa ramanem prieteni" eo nu inteleg de ce se tot mareste prapastia din ce in ce mai tare.
Si apropo la problema ta, un sfat, renunta, let it go.
Citeaza Raspunde

Postat de maria1987 pe 3 Martie 2009 la 23:29

il sun .. nu raspunde... mesaje.. nimic... ma vad cu el pe strada .. il caut.. la fel.. ma ignora total ... si tin sa precizez k nu neam desp pt k lam inselat.. sau faze de genu .. pur si simplu ajunsesem in stadiul acela in care nu te mai poti intelege .. :-S
toughy Avatarul lui toughy
Citeaza Raspunde

Postat de toughy pe 3 Martie 2009 la 23:34

Greenie nu râde, crezi că Mariei îi este ușor ce i se-ntâmplă după 4 ani în care a ținut la el ? Și încă mai ține ? Și să nu știe nici acum de ce ?

Maria, în legătură cu genul de bărbați care stau la distanță, cred că sunt mai multe motive posibile .. eu unul pot să mă gândesc la o prietenă care dacă ar lua legătura cu mine și m-ar ruga ceva, orice, nu aș putea s-o refuz, și aș începe să vorbesc din nou cu ea, chiar dacă știu că nu e bine și c-o să-mi pară rău. Pur și simplu nu pot s-o refuz, așa că mai bine să nu vorbesc cu ea.

Așa că prietenul tău ... poate are prea multe amintiri, v-ați certat de mai multe ori și vrea o pauză sau pur și simplu nu vrea s-o ia de la capăt.

Just my 50 cents, hope that helps you
Citeaza Raspunde

Postat de rap_boy pe 3 Martie 2009 la 23:34

De la: maria1987, la data 2009-03-03 23:29:50il sun .. nu raspunde... mesaje.. nimic... ma vad cu el pe strada .. il caut.. la fel.. ma ignora total ... si tin sa precizez k nu neam desp pt k lam inselat.. sau faze de genu .. pur si simplu ajunsesem in stadiul acela in care nu te mai poti intelege .. :-S

GET OVER IT !!! Iti vezi de viata ta si cam asta ar fi
Citeaza Raspunde

Postat de maria1987 pe 3 Martie 2009 la 23:37

totu` e atat de usor de zis ....... dar ff greu de facut :D :P bn k nimeni nu a murit din dragoste... insa eu nu-i cer sa fim iar.. impreuna.. doar sa vb cu mn .. sa-mi zica motivu pt care ne-am despartit.. pur si simplu nu stiu.. sa-mi vorbeasca.. dar nici macar asta.. cred k e de o ambitie....enorma .. poate asta e si lucrul care ma atrage la el :P
Citeaza Raspunde

Postat de rap_boy pe 3 Martie 2009 la 23:40

De la: maria1987, la data 2009-03-03 23:37:42totu` e atat de usor de zis ....... dar ff greu de facut :D :P bn k nimeni nu a murit din dragoste... insa eu nu-i cer sa fim iar.. impreuna.. doar sa vb cu mn .. sa-mi zica motivu pt care ne-am despartit.. pur si simplu nu stiu.. sa-mi vorbeasca.. dar nici macar asta.. cred k e de o ambitie....enorma .. poate asta e si lucrul care ma atrage la el :P

Lasa-l k ii trece ... nici eu nu i-am zis fostei mele dupa ce s-a rugat de mine 2 luni sa ii zic DE CE NE-AM DESPARTIT... O sa iti zika, when the time is right
Citeaza Raspunde

Postat de maria1987 pe 3 Martie 2009 la 23:40

chiar nu inteleg barbatii :))
Citeaza Raspunde

Postat de rap_boy pe 3 Martie 2009 la 23:42

Nici noi femeile .... simplu !
rieddell Avatarul lui rieddell
Citeaza Raspunde

Postat de rieddell pe 4 Martie 2009 la 00:05

nu exista "nu inteleg [...]", exista doar incapacitatea sau dezinteresul total de a intelege un ceva anume. vrei sau nu vrei, simplu.
zumzetalbastru Avatarul lui zumzetalbastru
Citeaza Raspunde

Postat de zumzetalbastru pe 4 Martie 2009 la 00:40

topic stupid !!!

barbatii nu tin legatura cu fostele, exact cum fostele nu tin legatura cu barbatii, asa e viata ...

nu intelegi, suna-l, iti e dor de el, du-te si umileste-te ... sunt sigur ca abia astepta ... sincer si eu as face la fel daca as intalni o proasta ... unde e norocul asta ...

Marea mea dorinta in viata e sa gasesc o proasta de care sa imi bat joc cum vreau eu, sa fie disponibila la orice ora si sa imi faca toata placerile ... dar se pare ca nu atrag proastele ... fac eu ceva gresit ?

ai priceput ironia? sau trebuie sa desenez?
toughy Avatarul lui toughy
Citeaza Raspunde

Postat de toughy pe 4 Martie 2009 la 00:52

Maria am și eu o întrebare: v-ați despărțit de multe ori, apoi v-ați împăcat ? Și totuși nu știi ce nu a mers ?

Cred că dacă urmezi detașat și suficient de atentă firul amintirilor ar trebui măcar să-ți faci o idee.. ați fost mult timp împreună.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Martie 2009 la 10:49

De la: VirtLoop, la data 2009-03-04 00:40:38topic stupid !!!

barbatii nu tin legatura cu fostele, exact cum fostele nu tin legatura cu barbatii, asa e viata ...

nu intelegi, suna-l, iti e dor de el, du-te si umileste-te ... sunt sigur ca abia astepta ... sincer si eu as face la fel daca as intalni o proasta ... unde e norocul asta ...

Marea mea dorinta in viata e sa gasesc o proasta de care sa imi bat joc cum vreau eu, sa fie disponibila la orice ora si sa imi faca toata placerile ... dar se pare ca nu atrag proastele ... fac eu ceva gresit ?

vrei sa fim prosti unul pentru altul????
zumzetalbastru Avatarul lui zumzetalbastru
Citeaza Raspunde

Postat de zumzetalbastru pe 7 Martie 2009 la 12:53

De la: Greenie, la data 2009-03-04 10:49:12
De la: VirtLoop, la data 2009-03-04 00:40:38topic stupid !!!

vrei sa fim prosti unul pentru altul????

that is impossible :) ... dar daca vrei sa ne prefacem OK din parte mea !! :D
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului

Intra in contul tau

Info
X
info