Compatibilitate
Pagina 1 din 3

Toate forumurile » How to » compatibilitate » Pagina 1 din 3

Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:
best Avatarul lui best
Citeaza Raspunde

Postat de best pe 4 Martie 2009 la 23:13

salut

probabil multi din comunitatea yuppy au intalnit la un moment dat o partenera/un partener care s-a dovedit a nu fi compatibil/a cu voi din punct de vedere sexual. Ce ati facut sau ce considerati ca ar trebui facut in aceste situatii?

cismarualin Avatarul lui cismarualin
Citeaza Raspunde

Postat de cismarualin pe 5 Martie 2009 la 05:30

ce vrei sa spui prin incompatibil sexual?
best Avatarul lui best
Citeaza Raspunde

Postat de best pe 5 Martie 2009 la 20:45

De la: cismarualin, la data 2009-03-05 05:30:53ce vrei sa spui prin incompatibil sexual?

ma refer la sentimentul pe care-l ai...

incompatibil..in sensul ca stii/simti ca se poate si altfel, astefel incat sa fie mai placut/mai bine...pentru amandoi
adnana Avatarul lui adnana
Citeaza Raspunde

Postat de adnana pe 7 Martie 2009 la 17:26

De la: best, la data 2009-03-04 23:13:08salut

probabil multi din comunitatea yuppy au intalnit la un moment dat o partenera/un partener care s-a dovedit a nu fi compatibil/a cu voi din punct de vedere sexual. Ce ati facut sau ce considerati ca ar trebui facut in aceste situatii?

Sincer, eu am avut un partener care era groaznic in pat.
best Avatarul lui best
Citeaza Raspunde

Postat de best pe 9 Martie 2009 la 20:58

De la: adnana, la data 2009-03-07 17:26:45

probabil altceva te-a atras la el si in cele din urma ati ajuns in pat...crezi ca puteai face ceva pentru ...atingerea unei compatibilitati?
adnana Avatarul lui adnana
Citeaza Raspunde

Postat de adnana pe 9 Martie 2009 la 21:01

De la: best, la data 2009-03-09 20:58:46

probabil altceva te-a atras la el si in cele din urma ati ajuns in pat...crezi ca puteai face ceva pentru ...atingerea unei compatibilitati?

Da, cu siguranta puteam face ceva pt a ajunge sa fim oarecum compatibili pe partea asta. Dar noi nu eram compatibili din mult mai multe puncte de vedere, nu doar in pat.
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Martie 2009 la 22:45

cum adica ce faci daca nu esti compatibil cu el in pat???

NEXT!!!!

aaaah, ce te faci daca observi asta DUPA casatorie??????
paaaai.......... OOPS... DIVORT

zumzetalbastru Avatarul lui zumzetalbastru
Citeaza Raspunde

Postat de zumzetalbastru pe 9 Martie 2009 la 22:54

incompatibili in pat

nu inteleg ... daca stii ca se poate mai bine, dar acest lucru nu se realizeaza ... asta inseamna lipsa de interes, nici de cum incompatibilitate ... mie asa mi se pare logic ...

incompatibili, atunci cand tipa se misca intr-un fel care tie nu-ti place, sau invers ... aia e incompatibilitatea ... si se poate combate foarte simplu prin comunicare ...
unu_pe_aici Avatarul lui unu_pe_aici
Citeaza Raspunde

Postat de unu_pe_aici pe 9 Martie 2009 la 22:56

daca nu esti compatibil faci o l...a si .......O lasi si NEXT....bv Greenie
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 Martie 2009 la 08:26

De la: Greenie, la data 2009-03-09 22:45:07cum adica ce faci daca nu esti compatibil cu el in pat???

NEXT!!!!

best Avatarul lui best
Citeaza Raspunde

Postat de best pe 10 Martie 2009 la 21:08

De la: VirtLoop, la data 2009-03-09 22:54:50incompatibili in pat

nu inteleg ... daca stii ca se poate mai bine, dar acest lucru nu se realizeaza ... asta inseamna lipsa de interes, nici de cum incompatibilitate ... mie asa mi se pare logic ...

incompatibili, atunci cand tipa se misca intr-un fel care tie nu-ti place, sau invers ... aia e incompatibilitatea ... si se poate combate foarte simplu prin comunicare ...

si eu care credeam ca incompoatibilitatea se refera la cu totul altceva... dar daca totul s-ar rezuma la miscare si la comunicare lumea ar fi fericita ... parerea mea,
...incercam sa aflu ce se poate face sau/si ce ati facut pentru a face o relatie de genul asta sa mearga... sa simti ceva mai mult decat atractie fizica...si sa doresti sa mearga si partea cu sexul... cel putin sunteti de acord ca sexul este f. important intr-o relatie, din cate am citit pe aici
best Avatarul lui best
Citeaza Raspunde

Postat de best pe 10 Martie 2009 la 21:31

De la: adnana, la data 2009-03-09 21:01:41
De la: best, la data 2009-03-09 20:58:46

Da, cu siguranta puteam face ceva pt a ajunge sa fim oarecum compatibili pe partea asta. Dar noi nu eram compatibili din mult mai multe puncte de vedere, nu doar in pat.

...si totusi ati ajuns acolo, s-a intamplat sa descoperi ca nu erati compatibili pe multe planuri...dar daca sexul ar fi fost singurul aspect care nu era la inaltimea dorita...ce ai fi putut face?...cum ai pune problema?

ai fi renuntat la el pentru ca nu erati pe aceeasi lungime de unda sau ai fi cauta o lungime de unda comuna?
best Avatarul lui best
Citeaza Raspunde

Postat de best pe 10 Martie 2009 la 21:44

De la: Greenie, la data 2009-03-09 22:45:07cum adica ce faci daca nu esti compatibil cu el in pat???

NEXT!!!!

oare?...doar sexul tine o casnicie? sunt de acord ca este un aspect foarte important, dar daca ai si facut pasul, oare nu se gaseste nici o solutie?...toti spun ca este legat de comunicare, de acord, dar concret?
adi3 Avatarul lui adi3
Citeaza Raspunde

Postat de adi3 pe 10 Martie 2009 la 23:13

ai gresit punand la un loc legaturile sex- dragoste el vroia altceva...sau poate tu mai stii ce perversa mica are tata...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 Martie 2009 la 23:45

De la: best, la data 2009-03-10 21:44:58

NEXT!!!!

oare?...doar sexul tine o casnicie? sunt de acord ca este un aspect foarte important, dar daca ai si facut pasul, oare nu se gaseste nici o solutie?...toti spun ca este legat de comunicare, de acord, dar concret?

memorie scurta mister???
intrebarea ta s'a referit la dilema "ce se intampla daca nu exista compatibilitate sexuala?"

sau vad prea multe stele verzi io?
iulia_30 Avatarul lui iulia_30
Citeaza Raspunde

Postat de iulia_30 pe 11 Martie 2009 la 00:04

De la: best, la data 2009-03-10 21:08:10

si eu care credeam ca incompoatibilitatea se refera la cu totul altceva... dar daca totul s-ar rezuma la miscare si la comunicare lumea ar fi fericita ... parerea mea,
...incercam sa aflu ce se poate face sau/si ce ati facut pentru a face o relatie de genul asta sa mearga... sa simti ceva mai mult decat atractie fizica...si sa doresti sa mearga si partea cu sexul... cel putin sunteti de acord ca sexul este f. important intr-o relatie, din cate am citit pe aici

Nu inteleg prea bine ce vrei sa afli, dar din topic si cateva replay-uri inteleg ca tu vrei de fapt AFECTIUNE- asta e ceea ce numesti tu"ceva mai mult decat atractie fizica".
Ei afla ca doar in momentul in care vei incepe sa o OFERI aceasta dragoste neconditionata , o vei si PRIMI.
E o lege nescrisa...a universului ...ceea ce dai primesti , si esti ceea ce gandesti.
best Avatarul lui best
Citeaza Raspunde

Postat de best pe 11 Martie 2009 la 22:11

De la: iulia_30, la data 2009-03-11 00:04:26
De la: best, la data 2009-03-10 21:08:10

Nu inteleg prea bine ce vrei sa afli, dar din topic si cateva replay-uri inteleg ca tu vrei de fapt AFECTIUNE- asta e ceea ce numesti tu"ceva mai mult decat atractie fizica".
Ei afla ca doar in momentul in care vei incepe sa o OFERI aceasta dragoste neconditionata , o vei si PRIMI.
E o lege nescrisa...a universului ...ceea ce dai primesti , si esti ceea ce gandesti.

interesante adaptari pentru legile nescrise, dar, in topic, ma refeream la ce poti face, din AFECTIUNE....pentru a ajunge la compatibilitate sexuala... se pare ca aici intalnesc doar persoane care ori se potrivesc, ori isi schimba partenerul/partenera.

poti iubi si sa fii devotat/a chiar daca nu esti perfect compatibil sexual, majoritatea spun ca totul este comunicare...cu asta au spus totul si de fapt nimic concret... dar cred ca putini mai sunt cei care au rabdarea sa stea alaturi de cineva doar pentru ca iubesc cu toata fiinta acea persoana, chiar daca, de multe ori, sexul nu este la inaltime
best Avatarul lui best
Citeaza Raspunde

Postat de best pe 11 Martie 2009 la 22:21

De la: Greenie, la data 2009-03-10 23:45:11
De la: best, la data 2009-03-10 21:44:58

NEXT!!!!

memorie scurta mister???
intrebarea ta s'a referit la dilema "ce se intampla daca nu exista compatibilitate sexuala?"

sau vad prea multe stele verzi io?

poate nu am foarte explicit... "ce se intampla daca nu exista compatibilitate sexuala- si nu vrei sa inchei relatia, mai mult, celelalte aspecte ale vietii te leaga mai mult de persoana de langa tine"... sau e paradoxal ca exista ceva care poate lega doua persoane mai mult decat sexul?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Martie 2009 la 22:21

ce intelegi prin sex la inaltime? si cine a ajuns la concluzia asta? tu sau ea?
best Avatarul lui best
Citeaza Raspunde

Postat de best pe 13 Martie 2009 la 21:09

De la: snowhite, la data 2009-03-11 22:21:31ce intelegi prin sex la inaltime? si cine a ajuns la concluzia asta? tu sau ea?

buna... prin sex la inaltime ma refer la intensitate, la cum te simti dupa, eu simt ca se poate mai bine... si m-as simti mult mai bine sa vad mai des satisfactia pe chipul ei
adi3 Avatarul lui adi3
Citeaza Raspunde

Postat de adi3 pe 14 Martie 2009 la 12:46

sex pe bloc,pe stalpi,in copaci...ce sex la inaltime
best Avatarul lui best
Citeaza Raspunde

Postat de best pe 14 Martie 2009 la 23:52

De la: adi, la data 2009-03-14 12:46:09sex pe bloc,pe stalpi,in copaci...ce sex la inaltime

...fiecare cu ce-i lipseste ...dar poate ai si putina dreptate...genul asta de inaltime poate fi excitanta pentru unii...altii doar viseaza...
rieddell Avatarul lui rieddell
Citeaza Raspunde

Postat de rieddell pe 15 Martie 2009 la 00:08

Toti de p'aci au dreptate. De ce? Pt. k compatibilitatea poate fi de mai multe feluri: compatibilitate sexuala, adica fizica;
compatibilitate afectiva, adik iubesti si esti iubit;
compatibilitate mentala, adik 2 gandesc ca 1, sau mai bine zis se inteleg din priviri.

Dk intre 2 persoane exista astea 3 ... cel putin eo dk as gasi astea 3 lucruri la o tipa ... as merge si pana in iad si inapoi pt ea.
blueperspective Avatarul lui blueperspective
Citeaza Raspunde

Postat de blueperspective pe 15 Martie 2009 la 01:06

De la: rieddell, la data 2009-03-15 00:08:40Toti de p'aci au dreptate. De ce? Pt. k compatibilitatea poate fi de mai multe feluri: compatibilitate sexuala, adica fizica;
compatibilitate mentala, adik 2 gandesc ca 1, sau mai bine zis se inteleg din priviri.

Dk intre 2 persoane exista astea 3 ... cel putin eo dk as gasi astea 3 lucruri la o tipa ... as merge si pana in iad si inapoi pt ea.

Foarte bine spus. Si eu as face la fel. :)
blueperspective Avatarul lui blueperspective
Citeaza Raspunde

Postat de blueperspective pe 15 Martie 2009 la 01:09

Hum.. e ciudat, chiar stiu cum e si nici nu prea stiu ce este de facut pentru a ramane impreuna cu cineva in aceasta situatie. Cateodata.. lucrurile se rezolva in timp. Dar e aiurea sa .. nu fii compatibil din punct de vedere fizic/sexual.
best Avatarul lui best
Citeaza Raspunde

Postat de best pe 15 Martie 2009 la 11:30

De la: rieddell, la data 2009-03-15 00:08:40Toti de p'aci au dreptate. De ce? Pt. k compatibilitatea poate fi de mai multe feluri: compatibilitate sexuala, adica fizica;

Dk intre 2 persoane exista astea 3 ... cel putin eo dk as gasi astea 3 lucruri la o tipa ... as merge si pana in iad si inapoi pt ea

ma refer in mod special la cazul cand ai compatibilitatea afectiva si compatibilitatea mentala... ce ai facut, poti face sau ce vei face pentru a pastra relatia ...desigur, a trecut o perioada si se pare ca timpul nu le-a rezolvat pe toate

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Martie 2009 la 12:06

Trebuie sa fie un act Divin,
daca ti-ai intalnit ''jumatatea'' ce te completeaza pe toate celelalte planuri!

Compatibilitatea fizica este ultima, importanta si ea, dar ce-si va gasi cu SIGURANTA o rezolvare pentru un astfel de cuplu - asta daca intradevar EXISTA acea intelegere pe multiple planuri, de care aminteai.

Adevarul este ca iti vine FOARTE GREU (!) sa nu te poti simtii implinit complet (inclusiv pe planul fizic), dar unii oameni pot si chiar transcend acest plan!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Martie 2009 la 12:53

DACA va admirati reciproc pe o multitudine de alte planuri, asta NU INSEAMNA ca TREBUIE (!?) sa si aveti o RELATIE FIZICA!

Sau asta inseamna de fapt TOTUL pentru TINE, planul FIZIC ??? Atunci de ce iti mai pui aceasta intrebare? Sau de ce ai mai ajuns cumva la casatorie?

TIMPUL schimba TOTUL pe plan material, si nu numai.

O relatie de lunga durata, precum casatoria, va trebui sa reziste tocmai prin intelegerea acestui lucru (''si la bine, si la rau!'') ... ... ...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Martie 2009 la 12:56

Rebeka_ Avatarul lui Rebeka_
Citeaza Raspunde

Postat de Rebeka_ pe 2 Aprilie 2009 la 21:22

Incompatibilitatea sexuala poate avea la baza mai multe cauze: lipsa de experienta, complexe fizice, gandire de tip "tabu" despre anumite aspecte legate de sex, tulburari sexuale ca: frigiditatea, impotenta sau ejacularea precoce.
Sexul e placut, insa atat.
Adica, e placut insa nu ajungi la orgasm
El isi doreste o partenera cu alte caracteristici fizice: mai slabuta, mai cu vaginul mic-> chestia asta NU se poate rezolva decat invatand ce anume i-ar placea de la tine, sau, mai rau, schimbandu-te pe alta cu asemenea caracteristici.
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info