Relatie d'aia plicticoasa
Pagina 1 din 4

Toate forumurile » Femei » relatie d'aia plicticoasa » Pagina 1 din 4

Pagini: 1 2 3 4 >>
Sari la pagina:
Citeaza Raspunde

Postat de pe 6 Martie 2009 la 00:04

buna, sunt de 3 ani cu prietenul meu si am o serie de probleme>
1 la mana > simt ca relatia a ajuns foarte naspa, este efectiv platonica. ne intalnim aproape in fiecare zi ne certam,cicalim,enervam si gata.a doua zi o luam de la capat.
2 la mana > suntem caractere total diferite si eu simt ca nu il intereseaza ce ma face pe mine fericita mie deloc.

simt ca stau cu el doar ca sa nu fiu singura

ce sa fac? incotro s-o apuc?sfaturi,sugestii, ideei?
Citeaza Raspunde

Postat de pe 6 Martie 2009 la 00:09

si 3 la mana!?
dianaiuliana Avatarul lui dianaiuliana
Citeaza Raspunde

Postat de dianaiuliana pe 6 Martie 2009 la 00:14

acum nu am a 3 a varianta si nici pe urmatoarele...dar cand imi apar in gand ti le transmit

pana atunci ajuta-ma cu ceva pt primele 2
Einstein Avatarul lui Einstein
Citeaza Raspunde

Postat de Einstein pe 6 Martie 2009 la 00:20

daca sunteti caractere atat de diferite ce ati mai cautat 3 ani impreuna...e fumata demult relatia asta...poate nu vrei sa auzi genu asta de sfaturi... dar cred k e mai bine sa o rupeti.
Citeaza Raspunde

Postat de dianaiuliana pe 6 Martie 2009 la 00:25

e drept ca ma asteptam la un astfel de raspuns...dar eu m-am gandit ca oamenii in general sunt diferiti si poate ca eu gresesc ca vad lucrururile atat de negru......intelegi?
Citeaza Raspunde

Postat de Einstein pe 6 Martie 2009 la 00:27

pai sunt diferiti dar cand ceva e foarte evident pt toata lumea... nu nu conteaza cat de diferiti sunt oameniii ... acelasi lucru il vor spune toti ...
Citeaza Raspunde

Postat de dianaiuliana pe 6 Martie 2009 la 00:28

cred ca am o problema, aici sunt numai barbati/baieti?si forumul este destinat doar celor masculini?
Citeaza Raspunde

Postat de Einstein pe 6 Martie 2009 la 00:32

acest forum e unisex pot spune :)
Citeaza Raspunde

Postat de dianaiuliana pe 6 Martie 2009 la 00:35

chiar ma gandeam......e bine asa.......eu m-am inscris mai devreme cu catema minute si de aceea sunt cam in plop.si plus ca nu am mai facut asta niciodata
Citeaza Raspunde

Postat de Einstein pe 6 Martie 2009 la 01:40

sincer... sunt inscris de 2 ani... si e prima oara cand raspund cuiva... si tot prima oara cand deschid un topic.. la care apropo tot nu mi-a raspuns nimeni
rieddell Avatarul lui rieddell
Citeaza Raspunde

Postat de rieddell pe 6 Martie 2009 la 01:43

@dianaiuliana: tu cumva ti-ai fac 2 conturi, pe care pe unu l-ai sters? dar ink cva ... de cine anume e descis topicul? ca e interesant ca e inscris in data de 25 11 2007 .... nu mai inteleg nimic -.-'.
Si ca sa fiu on ... ce e evident e evident.
Azgard Avatarul lui Azgard
Citeaza Raspunde

Postat de Azgard pe 6 Martie 2009 la 09:22

luati o pauza sa vedeti ce se intampla atuncia ..., sau luati-va o mini vacanta duceti-va la munte dati-va cu parapanta cu bungi-ul , etc si apoi vezi cum e ....
Citeaza Raspunde

Postat de pe 6 Martie 2009 la 09:49

Si de 3 ani stai cu tipu' asta ca sa nu fii singura???? Dar el de ce sta cu tine? Daca in tot acest timp relatia voastra nu a trecut pragul de "platonic", amicitie nu e, atunci wtf e? oare tu stii ce e? pai ai doua optiuni: daca esti convinsa ca merita, fa efortul sa o transformi in RELATIE (ca pana acum clar nu a fost...) daca nu, se cheama ca nu. Si gasesti altundeva ce doresti. Simplu, nu?
snowhite Avatarul lui snowhite
Citeaza Raspunde

Postat de snowhite pe 6 Martie 2009 la 10:15

De la: Azgard, la data 2009-03-06 09:22:10luati o pauza sa vedeti ce se intampla atuncia ..., sau luati-va o mini vacanta duceti-va la munte dati-va cu parapanta cu bungi-ul , etc si apoi vezi cum e ....

apoi...nu va mai cautati deloc...vb serios !
Azgard Avatarul lui Azgard
Citeaza Raspunde

Postat de Azgard pe 6 Martie 2009 la 11:15

De la: snowhite, la data 2009-03-06 10:15:39
De la: Azgard, la data 2009-03-06 09:22:10luati o pauza sa vedeti ce se intampla atuncia ..., sau luati-va o mini vacanta duceti-va la munte dati-va cu parapanta cu bungi-ul , etc si apoi vezi cum e ....

apoi...nu va mai cautati deloc...vb serios !

daca iau o pauza, precis isi gasesc pe altcineva care sa ii faca sa nu vrea sa se mai caute unul pe altul
dasca777 Avatarul lui dasca777
Citeaza Raspunde

Postat de dasca777 pe 6 Martie 2009 la 16:12

De la: , la data 2009-03-06 00:04:44buna, sunt de 3 ani cu prietenul meu si am o serie de probleme>
1 la mana > simt ca relatia a ajuns foarte naspa, este efectiv platonica. ne intalnim aproape in fiecare zi ne certam,cicalim,enervam si gata.a doua zi o luam de la capat.
2 la mana > suntem caractere total diferite si eu simt ca nu il intereseaza ce ma face pe mine fericita mie deloc.

baga-ti un vibrator undeva ...si taci si cauta altu si suge-i pwla si ala o sa te vrea si gata...cam atat ...a era sa uit....mori in chinuri:))
Greenie Avatarul lui Greenie
Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 8 Martie 2009 la 02:20

1 la mana: ai 21 de ani, adica esti cu el de la apx 19... = concluzie
2 la mana: esti fericita???
si pun si 3 la mana (de la mine asa): cum l'ai descrie?
Citeaza Raspunde

Postat de dianaiuliana pe 8 Martie 2009 la 18:41

asta de la IASI,care e problema ta? esti cam foarte suparat pe viata.......din cate observ cred ca cineva te-a ranit rau de tot sau pur si simplu esti misogin
adnana Avatarul lui adnana
Citeaza Raspunde

Postat de adnana pe 8 Martie 2009 la 21:25

Esti "fenomenal" dasca. Nu exista altul mai bun ca tine. Sincer esti de-a dreptu' peste stangu'
skorpion69 Avatarul lui skorpion69
Citeaza Raspunde

Postat de skorpion69 pe 8 Martie 2009 la 21:55

De la: dianaiuliana, la data 2009-03-08 18:41:52asta de la IASI,care e problema ta? esti cam foarte suparat pe viata.......din cate observ cred ca cineva te-a ranit rau de tot sau pur si simplu esti misogin

mai usor cu iasul......nu toti merg cu oile
Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 9 Martie 2009 la 09:45

mie nu'mi plac moldovencele..
Citeaza Raspunde

Postat de dasca777 pe 9 Martie 2009 la 09:53

De la: skorpion69, la data 2009-03-08 21:55:55
De la: dianaiuliana, la data 2009-03-08 18:41:52asta de la IASI,care e problema ta? esti cam foarte suparat pe viata.......din cate observ cred ca cineva te-a ranit rau de tot sau pur si simplu esti misogin

mai usor cu iasul......nu toti merg cu oile

u si gigi...nu stiam ca iti plac oile...eu prefer nevastuicile:d
Citeaza Raspunde

Postat de dasca777 pe 9 Martie 2009 la 09:54

De la: Greenie, la data 2009-03-09 09:45:36mie nu'mi plac moldovencele..

dar moldoveni?:P...aistia iti plac donsoara?:P
Citeaza Raspunde

Postat de dianaiuliana pe 9 Martie 2009 la 09:57

o da...de unde a plecat si unde a ajuns discutia asta......in fine e ok si asa......
Citeaza Raspunde

Postat de dianaiuliana pe 9 Martie 2009 la 09:58

vroiam totusi sa te intreb.......misogin sau ai alte probleme de alt gen?
berila Avatarul lui berila
Citeaza Raspunde

Postat de berila pe 9 Martie 2009 la 17:53

sal.

problema nu este numai de la el sa stii, pe tine te intereseaza ce`i place lui? de ce va luati la cearta? vine de tantalau si iti trage o tigaie in crestet ca nu are altceva mai bun de facut? sau vii cu o falca`n cer si una`n pamant si el trebuie sa te suporte?

trebuie sa vezi ambele fete ale unei probleme, ca d`aia se cheama cuplu, ca sunt doi...

si cam atat am pentru moment, revin cu completari pe masura ce mi se prezinta, o sa meditez la problema voastra peste zi.

salutari

Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 9 Martie 2009 la 22:31

De la: dasca777, la data 2009-03-09 09:54:44

dar moldoveni?:P...aistia iti plac donsoara?:P

vrei sa vorbim despre tentativele mele cu moldovenii???

sincer... sunteti toti niste ciudati (tipic dasca)

Citeaza Raspunde

Postat de dasca777 pe 10 Martie 2009 la 14:34

De la: dianaiuliana, la data 2009-03-09 09:58:55

vroiam totusi sa te intreb.......misogin sau ai alte probleme de alt gen?

semi-misogin...semi-afemeiat:)
floriniv Avatarul lui floriniv
Citeaza Raspunde

Postat de floriniv pe 10 Martie 2009 la 14:39

De la: , la data 2009-03-06 00:04:44buna, sunt de 3 ani cu prietenul meu si am o serie de probleme>

te invit la o cafea??? o schimbare...???

floriniv Avatarul lui floriniv
Citeaza Raspunde

Postat de floriniv pe 10 Martie 2009 la 14:41

Cine e pt moldovence sa ridice 2 degetele ...sau unu macar

Raduleasca...Barladreanca...
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 69 lei pentru a beneficia de un SUPER PRET la CITY BREAK NAPOLI: 139 EURO pentru AVION + 5 ZILE cazare cu mic dejun la unul dintre cele mai bune hoteluri din oras: Grand Europe 3* - TOATE TAXELE INCLUSE! Plata in 2 RATE! Atentie: Oferta limitata!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 69 lei pentru a beneficia de un SUPER PRET la CITY BREAK NAPOLI: 139 EURO pentru AVION + 5 ZILE cazare cu mic dejun la unul dintre cele mai bune hoteluri din oras: Grand Europe 3* - TOATE TAXELE INCLUSE! Plata in 2 RATE! Atentie: Oferta limitata!
Pagini: 1 2 3 4 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum