De la: , la data 2009-03-06 00:04:44buna, sunt de 3 ani cu prietenul meu si am o serie de probleme>
1 la mana > simt ca relatia a ajuns foarte naspa, este efectiv platonica. ne intalnim aproape in fiecare zi ne certam,cicalim,enervam si gata.a doua zi o luam de la capat.
2 la mana > suntem caractere total diferite si eu simt ca nu il intereseaza ce ma face pe mine fericita mie deloc.
simt ca stau cu el doar ca sa nu fiu singura
ce sa fac? incotro s-o apuc?sfaturi,sugestii, ideei?
Da' inainte ce faceati si va placea si acum nu mai merge? Platonica adica nici macar amor nu mai.. ? Naspa, daca ultima oara cand te-ai uitat in oglinda nu s-a spart atunci ori ai timp de pierdut ori flacaul e prea tare (la portofel). Asta e un blog men's adica ce-astepti , sa fii mangaiata pe crestet, vorbe de alint?
Culegi ceea ce semeni si daca stii ca relatia nu are viitor sa fie sanatos; oricum el cred ca e de mult reorientat!
Si daca totusi dorul o sa fie mare nici un barbat nu refuza ceva pur sportiv si atunci poti sa ti-l iei inapoi.
Voiai un sfat mai cauta-ti pe unul in timpul asta ca pari cam plictisita, neglijata, nefericita, nefu..ta (la propriu), ne.. , ne.., ne.., ne.., ti-ajunge? Fa comparatie si mai scrie-ne.