Relatie d'aia plicticoasa
Pagina 4 din 4

Toate forumurile » Femei » relatie d'aia plicticoasa » Pagina 4 din 4

Pagini: << 1 2 3 4
Sari la pagina:
GIM25 Avatarul lui GIM25
Citeaza Raspunde

Postat de GIM25 pe 13 Martie 2009 la 15:08

Daca nu mai merge relatia voastra ar trebui sa ii puneti capat acuma cat mai sunteti prieteni si va mai vorbiti.Eu acuma o luna m-am despartit de prietena mea dupa o relatie de 7 ani,dar am ramas prieteni buni, asa ar trebui sa faci si tu. Daca nu mai merge...nu are rost sa astepti
lalylaz Avatarul lui lalylaz
Citeaza Raspunde

Postat de lalylaz pe 13 Martie 2009 la 18:41

dar nu inteleg de ce dai vina pe el...poate si din cauza ta relatia asta a ajuns sa-si piarda farmecul.Ai incercat sa iei tu initiativa,sa-l surprinzi cu ceva,sa-i pui o floare pe noptiera dimineata?da-i o lectie!!!
Blackdawn Avatarul lui Blackdawn
Citeaza Raspunde

Postat de Blackdawn pe 13 Martie 2009 la 19:05

pai asa sunt oamenii facuti , sa dea vina pe celalalt, si am observat tendinta asta mai pronuntata la femei, intotdeauna prietenul e de vina pentru orice s-ar intampla cu relatia, chiar si daca ea i-l inseala tot el e de vina
Citeaza Raspunde

Postat de Blackdawn pe 13 Martie 2009 la 19:06

De la: GIM25, la data 2009-03-13 15:08:07Daca nu mai merge relatia voastra ar trebui sa ii puneti capat acuma cat mai sunteti prieteni si va mai vorbiti.Eu acuma o luna m-am despartit de prietena mea dupa o relatie de 7 ani,dar am ramas prieteni buni, asa ar trebui sa faci si tu. Daca nu mai merge...nu are rost sa astepti

eu nu stiu cum sta treaba asta cu prieteni buni dupa ce ai o relatie lunga cu cineva, pentru ca ramane ceva acolo..., nu cred ca o sa mearga, te-ai gandit cum ar fi sa o vezi cu altul, sau ceva de genul??
adnana Avatarul lui adnana
Citeaza Raspunde

Postat de adnana pe 13 Martie 2009 la 19:12

De la: blackdawn, la data 2009-03-13 19:06:38
De la: GIM25, la data 2009-03-13 15:08:07Daca nu mai merge relatia voastra ar trebui sa ii puneti capat acuma cat mai sunteti prieteni si va mai vorbiti.Eu acuma o luna m-am despartit de prietena mea dupa o relatie de 7 ani,dar am ramas prieteni buni, asa ar trebui sa faci si tu. Daca nu mai merge...nu are rost sa astepti

eu nu stiu cum sta treaba asta cu prieteni buni dupa ce ai o relatie lunga cu cineva, pentru ca ramane ceva acolo..., nu cred ca o sa mearga, te-ai gandit cum ar fi sa o vezi cu altul, sau ceva de genul??

Da ar fi interesant ca doi fosti iubiti care au avut o relatie de 7 ani sa se intalneasca si sa discute despre partenerii lor. Imi si imaginez conversatia...cum se plang unu la altul, sti cu noul meu iubit nu e cu era cu tine, nu imi place ca ma tine de mana stanga si nu de dreapta, prosti de astea. Horror
Citeaza Raspunde

Postat de Blackdawn pe 13 Martie 2009 la 19:26

DA
adnana Avatarul lui adnana
Citeaza Raspunde

Postat de adnana pe 13 Martie 2009 la 19:38

Bine am putea aprofunda conversatia dintre cei doi, dar nu cred ca ne permite ora. Poate dupa ora 12 noaptea
bia Avatarul lui bia
Citeaza Raspunde

Postat de bia pe 13 Martie 2009 la 19:48

Dupa 3 ani de zile, eu cred ca relatia voastra a devenit plicticoasa, pentru ca ati uitat de ce v-ati cuplat de la bun inceput. Daca vrei sa acorzi inca o sansa relatiei tale( Eu banuiesc ca asta vrei) poti incerca sa-ti aduci aminte ce-ti placea la el atunci cand era totul ok, si eventual sa-l rogi si pe el sa procedeze la fel in privinta ta. De cele mai multe ori asta ajuta. Apoi invata ca atunci cand vrei sa primesti ceva bun, trebuie sa dai ceva la fel de bun. Fa primul pas, dupa 3 ani ar trebui sa stii ce asteapta de la tine, surprinde-l placut si sunt sigura ca rezultatul va fi pozitiv.
Daca stateai cu el ca sa nu fi singura, atunci nu ai fi cerut parerea celor din jur. Asa ca bafta, daca vei lupta :P
anazus Avatarul lui anazus
Citeaza Raspunde

Postat de anazus pe 13 Martie 2009 la 21:09

De la: dianaiuliana, la data 2009-03-08 18:41:52asta de la IASI,care e problema ta? esti cam foarte suparat pe viata.......din cate observ cred ca cineva te-a ranit rau de tot sau pur si simplu esti misogin

de atata timp citesc forumurile astea si abia acum am observat ca sunt "consateanca" cu dasca
dan-mircea Avatarul lui dan-mircea
Citeaza Raspunde

Postat de dan-mircea pe 13 Martie 2009 la 23:29

De la: , la data 2009-03-06 00:04:44buna, sunt de 3 ani cu prietenul meu si am o serie de probleme>
1 la mana > simt ca relatia a ajuns foarte naspa, este efectiv platonica. ne intalnim aproape in fiecare zi ne certam,cicalim,enervam si gata.a doua zi o luam de la capat.
2 la mana > suntem caractere total diferite si eu simt ca nu il intereseaza ce ma face pe mine fericita mie deloc.

simt ca stau cu el doar ca sa nu fiu singura

ce sa fac? incotro s-o apuc?sfaturi,sugestii, ideei?

Da' inainte ce faceati si va placea si acum nu mai merge? Platonica adica nici macar amor nu mai.. ? Naspa, daca ultima oara cand te-ai uitat in oglinda nu s-a spart atunci ori ai timp de pierdut ori flacaul e prea tare (la portofel). Asta e un blog men's adica ce-astepti , sa fii mangaiata pe crestet, vorbe de alint?
Culegi ceea ce semeni si daca stii ca relatia nu are viitor sa fie sanatos; oricum el cred ca e de mult reorientat!
Si daca totusi dorul o sa fie mare nici un barbat nu refuza ceva pur sportiv si atunci poti sa ti-l iei inapoi.
Voiai un sfat mai cauta-ti pe unul in timpul asta ca pari cam plictisita, neglijata, nefericita, nefu..ta (la propriu), ne.. , ne.., ne.., ne.., ti-ajunge? Fa comparatie si mai scrie-ne.
GIM25 Avatarul lui GIM25
Citeaza Raspunde

Postat de GIM25 pe 14 Martie 2009 la 00:23

Sa sti ca am discutat despre aceste subiecte.Ea imi spune ca a iesit cu un baiat si se gandea ca eu nu faceam ce face el, ca eu eram mai distractiv.Relatia mea cu ea ,a ramas ca relatia lu Jerry cu Elaine( din filmul Jerry Seinfeld) daca te-ai uitat la acel film sti la ce ma refer.Mai iesim la suc, la restaurant,la film, si este ok. sentimente intre noi recunoastem amandoi ca mai sunt.Dar trebuie tratata situatia actuala ca niste oameni maturi, nu ca doi adolescenti

brosilviu Avatarul lui brosilviu
Citeaza Raspunde

Postat de brosilviu pe 14 Martie 2009 la 19:23

dak vrei sa mai ramai cu el... sau cel putin sa vezi dak ar mai fi ceva intre voi... intalnitziva mai rar... o data la 3 zile dak puteti.. si vedeti cum ii... si o sa-ti dai seama de mai multe lucruri asha...
Lucian19860 Avatarul lui Lucian19860
Citeaza Raspunde

Postat de Lucian19860 pe 15 Martie 2009 la 13:35

e clar.... nu mai e N I M I C de facut :)
Citeaza Raspunde

Postat de Blackdawn pe 16 Martie 2009 la 00:05

De la: Lucian1986, la data 2009-03-15 13:35:36e clar.... nu mai e N I M I C de facut :)

NADA MY FRIEND NADA, VAYA CON DIOS
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Martie 2009 la 08:52

De la: blackdawn, la data 2009-03-16 00:05:13
De la: Lucian1986, la data 2009-03-15 13:35:36e clar.... nu mai e N I M I C de facut :)

NADA MY FRIEND NADA, VAYA CON DIOS

"N-AI SA STII NICIODATA..."-ROMANTA de pe vremuri!
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Martie 2009 la 22:57

dar ceva nou ati incercat si voi ??? e normal sa apara monotonia...faceti ceva ce nu obisnuiti sa faceti...sunteti adulti...trebuie sa va vina idei...si nu ma refer numai la sex...puteti sa luati si o pauza...sa nu va vedeti cateva zile...nici macar nu vorbiti la telefon...incercati...
adi3 Avatarul lui adi3
Citeaza Raspunde

Postat de adi3 pe 17 Martie 2009 la 01:30

ia faceti voi un sex in autobuz sa vezi....
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: << 1 2 3 4
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info