Probleme de .....durata
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Sex » Confesiuni » Probleme de .....durata » Pagina 1 din 1

vladut24 Avatarul lui vladut24
Citeaza Raspunde

Postat de vladut24 pe 6 Martie 2009 la 16:58

salutare am o mica mare problema legata de durata actului sexual si nu stiu ce sa fac.cand folosesc prezervativul 'primul numar' dureaza intre 5 si 20 min cand o fac fara prezervativ is fericit dak dureaza 3min max daca puteti sa imi dati un sfat ar fi excelent.va multumesc anticipat
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 August 2009 la 10:11

Am si eu o problema de durata. Astept raspunsuri de la barbati ca nu stiu daca e bine sau rau. Partenerul meu se controleaza foarte bine si actul sexual dureaza foarte mult- intre 30 si 40 min - eu ajung la orgasm de 3-4 ori. Dar am impresia ca lui nu-i face atat de multa placere - desi el spune ca e super si ca partenera sexuala cu care sa se inteleaga atat de bine n-a mai avut niciodata. Dar mi-e teama ca de fapt nu e asa - alti parteneri pe care i-am avut ejaculau foarte repede - pareau ca sunt excitati si nu se puteau abtine. Lui nu i se intampla niciodata. Se controleaza el foarte bine sau de fapt nu e suficient de excitat?
kyttys Avatarul lui kyttys
Citeaza Raspunde

Postat de kyttys pe 6 August 2009 la 10:20

eu am 60 de ani,dar penisul meu are 27 !
depinde de relatia b.i. si penis !
oricum ...e SEX !
0788547447
!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 August 2009 la 10:22

De la: kyttys, la data 2009-08-06 10:20:51eu am 60 de ani,dar penisul meu are 27 !
oricum ...e SEX !
0788547447
!

Nu asta asteptam.
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 6 August 2009 la 10:24

De la: Cricket2009, la data 2009-08-06 10:22:59
De la: kyttys, la data 2009-08-06 10:20:51eu am 60 de ani,dar penisul meu are 27 !
oricum ...e SEX !
0788547447
!

Nu asta asteptam.

cand faci confesiun de genul asta trebuie sa te astepti si la asa ceva.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 August 2009 la 11:03

De la: Haps, la data 2009-08-06 10:24:45

De ce Haps ? Eu chiar astept o parere sincera - de la un barbat.E ceva in neregula?
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 6 August 2009 la 11:05

De la: Cricket2009, la data 2009-08-06 11:03:40
De la: Haps, la data 2009-08-06 10:24:45

De ce Haps ? Eu chiar astept o parere sincera - de la un barbat.E ceva in neregula?

nu e nimici in neregula. doar ca nu exista padure fara uscaciuni.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 August 2009 la 11:48

E ceva in neregula cu partenerul meu - sau nu trebuie sa ma ingrijorez? Asta era intrebarea.
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 6 August 2009 la 11:50

De la: Cricket2009, la data 2009-08-06 11:48:04E ceva in neregula cu partenerul meu - sau nu trebuie sa ma ingrijorez? Asta era intrebarea.

eu zic ca nu. tu te simti bine, el spune ca se simte bine (numai tu stii daca minte sau nu). deci
befresh Avatarul lui befresh
Citeaza Raspunde

Postat de befresh pe 6 August 2009 la 11:53

De la: Cricket2009, la data 2009-08-06 11:48:04E ceva in neregula cu partenerul meu - sau nu trebuie sa ma ingrijorez? Asta era intrebarea.

Nu, nu este absolut nimic in neregula cu el.
Unii pur si simplu reusesc sa "manuiasca" mai bine tehnica asta si altii nu, sau nu prea..etc
Oricum nu ar strica sa faci niste sapaturi in trecutul lui amoros sa vezi ce l`a determinat sa se obisnuiasca asa.
Spor la treaba ...ca ai cu cine
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 August 2009 la 14:00

Ii cunosc trecutul amoros - dar nu prea stiu cum sa-l interpretez in context. Poate faptul ca-si imagineaza ca o femeie satisfacuta nu l-ar parasi niciodata - e important?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 August 2009 la 14:01

Ii cunosc trecutul amoros - dar nu prea stiu cum sa-l interpretez in context. Poate faptul ca-si imagineaza ca o femeie satisfacuta nu l-ar parasi niciodata - e important?
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 6 August 2009 la 14:05

De la: Cricket2009, la data 2009-08-06 14:01:08Ii cunosc trecutul amoros - dar nu prea stiu cum sa-l interpretez in context. Poate faptul ca-si imagineaza ca o femeie satisfacuta nu l-ar parasi niciodata - e important?

e foarte important. carui barbat nu i-ar conveni sa-si stie partenera pe deplin satisfacuta ? si e logic: o daca ai o partenera satisfacuta sansel sunt mai mici ca ea sa te paraseasca.

inca ceva: pentru unii oameni satisfactia vine atunci cand partenera este multumita.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 August 2009 la 14:16

Pai da. Si eu as vrea sa stiu ca el e satisfacut. Si am citit diverse pareri - unii zic ca barbatii sunt totdeauna satisfacuti cand ejaculeaza. Altii spun ca nu-i asa.
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 6 August 2009 la 14:18

De la: Cricket2009, la data 2009-08-06 14:16:14Pai da. Si eu as vrea sa stiu ca el e satisfacut. Si am citit diverse pareri - unii zic ca barbatii sunt totdeauna satisfacuti cand ejaculeaza. Altii spun ca nu-i asa.

parerea mea: satisfactia cea mai mare pentru un barbat vine daca ejaculeaza dupa ce si-a satisfacut partenera.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 August 2009 la 22:08

De la: Haps, la data 2009-08-06 14:18:25
De la: Cricket2009, la data 2009-08-06 14:16:14Pai da. Si eu as vrea sa stiu ca el e satisfacut. Si am citit diverse pareri - unii zic ca barbatii sunt totdeauna satisfacuti cand ejaculeaza. Altii spun ca nu-i asa.

parerea mea: satisfactia cea mai mare pentru un barbat vine daca ejaculeaza dupa ce si-a satisfacut partenera.

bai haps.. tu chiar esti baiat destept..:D
tin sa ii tin isonul... (Scuze de formulare dar mi-a placut)
are dreptate, un barbat care isi iubeste partenera, va vrea intotdeauna inainte sa fie el satisfacut sa o satisfaca pe ea, iar eu cred ca asta arata si ca insemni destul de mult pentru el daca el insusi se pune pe locl 2 pentru tine
aveti grija de voi
victorch52 Avatarul lui victorch52
Citeaza Raspunde

Postat de victorch52 pe 8 August 2009 la 22:36

De la: Haps, la data 2009-08-06 14:18:25

...SAU DEODATA ! (daca are chiar atat de mult control asupra lui insusi)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 August 2009 la 08:16

Si eu am aceeasi problema - il simt ca e excitat - dar se abtine - ma lasa pe mine sa termin de 2-3 ori si parca la un moment dat... nu stiu - parca el nu mai poate. Si ma umple de frustrare. Ma face sa simt ca parca nu ii mai vine - sau ii este greu. Se poate asa ceva?
Eu ma bucur ca are atat grija ca eu sa fiu satisfacuta - dar totusi scopul nu e sa ma simt doar eu bine. Mi-e teama ca o sa plece la alta care sa-l satisfaca pe el.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 August 2009 la 08:21

Si inca ceva - pentru ca eu sunt foarte excitata - evident ca exista multa lubrefiere - chestia asta deranjeaza oare?
El poate penetra prea usor - poate asta deranjeaza? Mi-e rusine sa-l intreb pe el
victorch52 Avatarul lui victorch52
Citeaza Raspunde

Postat de victorch52 pe 15 August 2009 la 19:52

De la: Just_me, la data 2009-08-14 08:21:22Si inca ceva - pentru ca eu sunt foarte excitata - evident ca exista multa lubrefiere - chestia asta deranjeaza oare?
El poate penetra prea usor - poate asta deranjeaza? Mi-e rusine sa-l intreb pe el

Daca ti-e rusine sa discuti cu partenerul problemele voastre personale (cu atat mai mult problemele intime) - ori iti invingi rusinea, ori schimbi partenerul! Asa ceva e nefiresc intr-o relatie! Ne-a dotat "statul" cu al treilea sistem de semnalizare (graiul articulat) pt a ne putea comunica ideile intre noi! (da'-'i adevarat ca noi am reusit sa pervertim pana si asta, incat am ajuns sa folosim vorbirea pt a ASCUNDE ce gandim!)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Octombrie 2009 la 14:35

De la: vladut24, la data 2009-03-06 16:58:39salutare am o mica mare problema legata de durata actului sexual si nu stiu ce sa fac.cand folosesc prezervativul 'primul numar' dureaza intre 5 si 20 min cand o fac fara prezervativ is fericit dak dureaza 3min max daca puteti sa imi dati un sfat ar fi excelent.va multumesc anticipat

iei cutit o tai si o dai la rate.
e clar ca nu tine cu tine
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Octombrie 2009 la 14:36

De la: Cricket2009, la data 2009-08-06 10:11:08Am si eu o problema de durata. Astept raspunsuri de la barbati ca nu stiu daca e bine sau rau. Partenerul meu se controleaza foarte bine si actul sexual dureaza foarte mult- intre 30 si 40 min - eu ajung la orgasm de 3-4 ori. Dar am impresia ca lui nu-i face atat de multa placere - desi el spune ca e super si ca partenera sexuala cu care sa se inteleaga atat de bine n-a mai avut niciodata. Dar mi-e teama ca de fapt nu e asa - alti parteneri pe care i-am avut ejaculau foarte repede - pareau ca sunt excitati si nu se puteau abtine. Lui nu i se intampla niciodata. Se controleaza el foarte bine sau de fapt nu e suficient de excitat?

si tie nici nu-ti place nu?
ia dupa primul tau orgasm incearca s te duci jos la el sa o iei in gurita si sa te joci cu ea putintel
ai sa vezi ca se schimba putin datele problemei....
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info