Cum faci o fata sa ..... taca .....
Pagina 1 din 15

Toate forumurile » Femei » Cum faci o fata sa ..... taca ..... » Pagina 1 din 15

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>
Sari la pagina:
Azgard Avatarul lui Azgard
Citeaza Raspunde

Postat de Azgard pe 10 Martie 2009 la 10:51

Cum faci o fata sa taca? atunci cand vorbeste ca o moara stricata , cu o viteza infioratoare , ca te si miri ca mai si poate sa respire in timp ce vorbeste
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 10 Martie 2009 la 10:57

exista o vorba : "cand o femeie tace, sa n-o intrerupi pentru nimic in lumea asta"
Georgian Avatarul lui Georgian
Citeaza Raspunde

Postat de Georgian pe 10 Martie 2009 la 11:31

De la: Haps, la data 2009-03-10 10:57:26exista o vorba : "cand o femeie tace, sa n-o intrerupi pentru nimic in lumea asta"

Amin...
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 10 Martie 2009 la 12:19

aici e clubu' misoginilor!!??
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 Martie 2009 la 14:13

De la: geo32, la data 2009-03-10 12:19:04aici e clubu' misoginilor!!??

daca da ,ma inscriu:)))
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 Martie 2009 la 14:18

De la: Azgard, la data 2009-03-10 10:51:34Cum faci o fata sa taca? atunci cand vorbeste ca o moara stricata , cu o viteza infioratoare , ca te si miri ca mai si poate sa respire in timp ce vorbeste

Salutare, misogini din toata tara!
Va spun eu cum! Ati vrea, nu??????
Hai, sa va vad, spuneti voi, pe muteste!!!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 Martie 2009 la 14:21

De la: daria_ta, la data 2009-03-10 14:18:56
De la: Azgard, la data 2009-03-10 10:51:34Cum faci o fata sa taca? atunci cand vorbeste ca o moara stricata , cu o viteza infioratoare , ca te si miri ca mai si poate sa respire in timp ce vorbeste

ii tai limba:P
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 Martie 2009 la 14:46

De la: dasca777, la data 2009-03-10 14:21:24
De la: daria_ta, la data 2009-03-10 14:18:56

ii tai limba:P

Pana acum esti pe primul loc in top!!!
Citeaza Raspunde

Postat de Azgard pe 10 Martie 2009 la 14:56

metoda mea e mai pasnica si are efect doar pentru putin timp
in timp ce vorbeste fara sa se opreasca o sarut far nici un fel de avertizare pentru cateva minute ,si fara sa ii zic nimica , de obicei cateva minute nu o sa zica nimica si o sa se gandeasca "de ce ?" sau cine stie la ce , iar dupa ce trece efectul asta de obicei uita despre ce vorbea
dar astea o pot aplica numai prietenei mele
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 Martie 2009 la 15:00

De la: Azgard, la data 2009-03-10 14:56:54metoda mea e mai pasnica si are efect doar pentru putin timp
in timp ce vorbeste fara sa se opreasca o sarut far nici un fel de avertizare pentru cateva minute ,si fara sa ii zic nimica , de obicei cateva minute nu o sa zica nimica si o sa se gandeasca "de ce ?" sau cine stie la ce , iar dupa ce trece efectul asta de obicei uita despre ce vorbea

Ei, e destul de...pasnica metoda , si...de ce sa nu recunoastem, placuta! Problema insa consta in faptul ca, daca se prinde ca pt asta o saruti, exista riscul sa nu mai taca!!!!!!!
Si atunci, ce te faci?!
Citeaza Raspunde

Postat de Azgard pe 10 Martie 2009 la 15:23

De la: daria_ta, la data 2009-03-10 15:00:12
De la: Azgard, la data 2009-03-10 14:56:54metoda mea e mai pasnica si are efect doar pentru putin timp

Ei, e destul de...pasnica metoda , si...de ce sa nu recunoastem, placuta! Problema insa consta in faptul ca, daca se prinde ca pt asta o saruti, exista riscul sa nu mai taca!!!!!!!
Si atunci, ce te faci?!

pai in primul rand nu am folosit-o de multe ori , mie imi place cand fata e vorbareata si in al doilea rand nu are cum sa se prinda ca ii zic ca am vrut sa o sarut ca am avut chef ,sau ca motivul exact nu il stiu ca nu m-am nascut cu un manual de folosinta in mana ,daca tot insista cu "de ce-ul "
dar de ce intrebi ? ti s-a intamplat vreodata?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 Martie 2009 la 17:06

De la: Azgard, la data 2009-03-10 15:23:33

Si atunci, ce te faci?!

pai in primul rand nu am folosit-o de multe ori , mie imi place cand fata e vorbareata si in al doilea rand nu are cum sa se prinda ca ii zic ca am vrut sa o sarut ca am avut chef ,sau ca motivul exact nu il stiu ca nu m-am nascut cu un manual de folosinta in mana ,daca tot insista cu "de ce-ul "

Mie mi-e greu sa cred ca o fata intreba de ce o saruti! Asta ar insemna ca...sa mai spun?!...
Daca mi s-a intamplat vreodata??? Eeeeeeee!!!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 Martie 2009 la 17:08

De la: Azgard, la data 2009-03-10 15:23:33

Si atunci, ce te faci?!

Iti plac fetele vorbarete?! In cazul asta, vorbaretelor...pe el!!!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 Martie 2009 la 19:05

mai e o metoda : ii dai una in cap si ii bagi pwla in gura ...asa sg o sa taca:))))))
adi3 Avatarul lui adi3
Citeaza Raspunde

Postat de adi3 pe 10 Martie 2009 la 19:09

o invat sa vorbeasca cu degetele ca surdo-muti...sau ii arat portofelul gol
adnana Avatarul lui adnana
Citeaza Raspunde

Postat de adnana pe 10 Martie 2009 la 19:13

Ii spui simplu sa taca. Nu inteleg care e marea filozofie.
TheZamm Avatarul lui TheZamm
Citeaza Raspunde

Postat de TheZamm pe 10 Martie 2009 la 19:15

Cum faci o femeie sa taca? hmm :)) pui un meci la TV si ii zici sa iti aduca o bere... pana ce nu incepe :))
rieddell Avatarul lui rieddell
Citeaza Raspunde

Postat de rieddell pe 10 Martie 2009 la 19:22

De la: dasca777, la data 2009-03-10 19:05:00mai e o metoda : ii dai una in cap si ii bagi pwla in gura ...asa sg o sa taca:))))))

O planta, un pumn de fise, o domnisoara pe tocuri
Si`avem un tonomat de m**e fara moravuri sau mofturi.

bun mix bun
M_alina Avatarul lui M_alina
Citeaza Raspunde

Postat de M_alina pe 10 Martie 2009 la 22:45

daca tace e semn rau inseamna ca nu mai prezinti interes pentru ea:)) asa ca las-o sa vorbeasca
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Martie 2009 la 09:01

De la: M_alina, la data 2009-03-10 22:45:07daca tace e semn rau inseamna ca nu mai prezinti interes pentru ea:)) asa ca las-o sa vorbeasca

Dar daca tace el?!...
Citeaza Raspunde

Postat de Azgard pe 11 Martie 2009 la 09:46

De la: daria_ta, la data 2009-03-11 09:01:19
De la: M_alina, la data 2009-03-10 22:45:07daca tace e semn rau inseamna ca nu mai prezinti interes pentru ea:)) asa ca las-o sa vorbeasca

Dar daca tace el?!...

pai logc ca el tace , daca ea vorbeste intr-una
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Martie 2009 la 09:48

De la: Azgard, la data 2009-03-11 09:46:03
De la: daria_ta, la data 2009-03-11 09:01:19

Dar daca tace el?!...

pai logc ca el tace , daca ea vorbeste intr-una

Inseamna ca nu e in stare s-o faca sa taca!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Martie 2009 la 15:24

ii rupi capu si ii torni smoala pe gat...asa sg o sa taca:P
Citeaza Raspunde

Postat de Azgard pe 11 Martie 2009 la 19:47

De la: dasca777, la data 2009-03-11 15:24:09ii rupi capu si ii torni smoala pe gat...asa sg o sa taca:P

nu uita sa arunci si un bat de chibrit aprins
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Martie 2009 la 20:09

De la: Azgard, la data 2009-03-11 19:47:18
De la: dasca777, la data 2009-03-11 15:24:09ii rupi capu si ii torni smoala pe gat...asa sg o sa taca:P

Sa comentam putin!...
Daca ii rupi capul, de ce sa ii mai torni si smoala? Daca reusesti sa ii torni smoala pe gat, de ce sa ii mai rupi capul? Mult prea mult efort pt "ceva" atat de mic! Pastrati-va eforturile pt ceva mai creativ (evident, in favoarea voastra!)
In ceea ce priveste chibritul aprins...de acord! Cu un amendament: sa fie lipit bine de mana voastra!
Citeaza Raspunde

Postat de Azgard pe 13 Martie 2009 la 14:20

De la: daria_ta, la data 2009-03-11 20:09:08

Sa comentam putin!...
Daca ii rupi capul, de ce sa ii mai torni si smoala? Daca reusesti sa ii torni smoala pe gat, de ce sa ii mai rupi capul? Mult prea mult efort pt "ceva" atat de mic! Pastrati-va eforturile pt ceva mai creativ (evident, in favoarea voastra!)
In ceea ce priveste chibritul aprins...de acord! Cu un amendament: sa fie lipit bine de mana voastra!

pai ok atunci uite o varianta mai simpla ii dau sa bea o cutie de aracet
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 13 Martie 2009 la 14:35

De la: Azgard, la data 2009-03-13 14:20:17
De la: daria_ta, la data 2009-03-11 20:09:08

Sa comentam putin!...

pai ok atunci uite o varianta mai simpla ii dau sa bea o cutie de aracet

DEGEABA!!!!!!!!
Si sigur nu stii de ce!
Dar, cum azi sunt generoasa, uite, iti spun eu (asta...ca sa nu te mai chinui incercand sa o faci sa taca! ): aracetul se dilueaza cu apa!
atlantyck Avatarul lui atlantyck
Citeaza Raspunde

Postat de atlantyck pe 13 Martie 2009 la 14:35

Depinde de situatia . Daca e rea de gura si incepe cu mahalagisme ,tiganie ca la usa cortului are dreptul la trei somatii ... a patra se aplica metoda palmei doar atat de obicei e de ajuns ... Valabil doar in cazul in care nu se poate rezolva in mod pasnic. Iar daca respectiva e prietena ta lasa o ca e prea tare in gura si nu te respecta deci o data ce ai aplicat metoda palmei nici tu nu o respecti pe ea deci nu se mai merita . Sfat : aveti grija ca respectiva sa nu aiba vre o centura neagra la vre un stil de lupte ca pe urma ati pus o ... Ajungeti stire la pro tv..
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 13 Martie 2009 la 14:42

De la: atlantyck, la data 2009-03-13 14:35:56Depinde de situatia . Daca e rea de gura si incepe cu mahalagisme ,tiganie ca la usa cortului are dreptul la trei somatii ... a patra se aplica metoda palmei doar atat de obicei e de ajuns ... Valabil doar in cazul in care nu se poate rezolva in mod pasnic. Iar daca respectiva e prietena ta lasa o ca e prea tare in gura si nu te respecta deci o data ce ai aplicat metoda palmei nici tu nu o respecti pe ea deci nu se mai merita . Sfat : aveti grija ca respectiva sa nu aiba vre o centura neagra la vre un stil de lupte ca pe urma ati pus o ... Ajungeti stire la pro tv..

TOTAL GRESIT!
Ai auzit insa de "palma invizibila"? Ar fi singura care ar avea efect!!! Pt. informatii, contactati www.Bruce Lee@yahoo.com
tatianro Avatarul lui tatianro
Citeaza Raspunde

Postat de tatianro pe 13 Martie 2009 la 14:43

simplu faci sex cu ea si se linisteste
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info