Blondepedia
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Femei » Blondepedia » Pagina 1 din 1

blondadeserviciu Avatarul lui blondadeserviciu
Citeaza Raspunde

Postat de blondadeserviciu pe 14 Martie 2009 la 04:47

M-am saturat sa aud doar bancuri cu blonde sau ce proaste sunt blondele.

eu stiu ca blondele sunt nist fiinte complexe, cu creier si caracter...

voi ce stiti?
hai sa infiintam enciclopedia online a blondelor, si promit sa o si transform intr-un proiect de sine statator (gen wikipedia) daca se dovedeste un subiect atragator

in fond, de ce numai unii ca cpb sa aiba parte de prezentari wikipedice?
de ce sa nu aiba si blondele capitolul lor pe lumea asta atat de imbufnata, de parca i s-ar fi furat nu butelia, ca aia oricum se consuma, ci aragazul pe care dadea in cloct cafeaua de dimineata

si, la urma urmei, neobositilor maniaci ai verbului, dupa ce va dati jos din pat/masina/copac sau oriunde ati fi, opritiva o clipa si stropiti cu o pata de cerneala (fie ea si imaginara) si povestiti istoria blondei voastre din ziua aceea

sau, voi femei, voi mame si iubite si surori si amante si oameni, povestiti-ne de blonzii vostri

nu trebuie sa aiba neaparat parul blond... pot avea doar urme...

si in fond, de ce nu?
doar odata esti blond/a pe lumea asta...
adi3 Avatarul lui adi3
Citeaza Raspunde

Postat de adi3 pe 14 Martie 2009 la 22:31

ce schimb esti la serviciu ,daca e noapte bau bau sa te ciocaneasca zdravan...beau un vinos sa ma trezesc cu o blonda in gand ca dimineata ma simt sculat intr-o parte si nu tin cuierul in pat du-te la gara tren fantoma-cursa de persoane topic inchis
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 Martie 2009 la 22:39

De la: blondadeserviciu, la data 2009-03-14 04:47:31M-am saturat sa aud doar bancuri cu blonde sau ce proaste sunt blondele.

voi ce stiti?
hai sa infiintam enciclopedia online a blondelor, si promit sa o si transform intr-un proiect de sine statator (gen wikipedia) daca se dovedeste un subiect atragator

de ce sa nu aiba si blondele capitolul lor pe lumea asta atat de imbufnata, de parca i s-ar fi furat nu butelia, ca aia oricum se consuma, ci aragazul pe care dadea in cloct cafeaua de dimineata

si, la urma urmei, neobositilor maniaci ai verbului, dupa ce va dati jos din pat/masina/copac sau oriunde ati fi, opritiva o clipa si stropiti cu o pata de cerneala (fie ea si imaginara) si povestiti istoria blondei voastre din ziua aceea

sau, voi femei, voi mame si iubite si surori si amante si oameni, povestiti-ne de blonzii vostri

si in fond, de ce nu?

stiu o blonda ce a infiintat blondepedia...si intrebarea mea e nimeni nu mai face sex zl astea? se infiinteaza numai topicuri ciudate?:))))))=)))
DMark Avatarul lui DMark
Citeaza Raspunde

Postat de DMark pe 16 Martie 2009 la 03:56

De la: dasca777, la data 2009-03-14 22:39:18
De la: blondadeserviciu, la data 2009-03-14 04:47:31M-am saturat sa aud doar bancuri cu blonde sau ce proaste sunt blondele.

voi ce stiti?

si in fond, de ce nu?

stiu o blonda ce a infiintat blondepedia...si intrebarea mea e nimeni nu mai face sex zl astea? se infiinteaza numai topicuri ciudate?:))))))=)))

Acum sunt zilele alea cand se face dragoste ma. Peste 2 saptamani se trece iar la sex.
Ignorand topicul asta cu motiv trivial am eu o intrebare mult mai interesanta. Maine ma gandeam sa-mi cumpar o pereche de chiloti si nu stiam ce culoare atrage mai mult pe fete, ma ajutati si pe mine cu sugestii ?! (pt cei care nu se prind, glumesc DOAR in legatura cu intrebarea mea)
adi3 Avatarul lui adi3
Citeaza Raspunde

Postat de adi3 pe 16 Martie 2009 la 03:59

sa aiba culoarea banilor d-mark si sa vezi atunci turma de blonde...
DMark Avatarul lui DMark
Citeaza Raspunde

Postat de DMark pe 16 Martie 2009 la 05:32

De la: adi, la data 2009-03-16 03:59:15sa aiba culoarea banilor d-mark si sa vezi atunci turma de blonde...

Fii si tu mai exact, de pe ce bacnota sa iau culorile ?! Sau sa iau model cu bani ?!
Pt cei care vor sa-si dea cu parerea in legatura culorii viitorilor mei chiloti, ignorati primul mesaj cu motiv trivial si raspundeti la intrebarea mea mult mai importanta !!!
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info