Credeti ca dak te casatoresti cu cineva dupa doar 2 luni e ok?
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Femei » credeti ca dak te casatoresti cu cineva dupa doar 2 luni e ok? » Pagina 1 din 1

dj_Mike Avatarul lui dj_Mike
Citeaza Raspunde

Postat de dj_Mike pe 15 Martie 2009 la 14:08

o cunosc de 2 luni si un aug avem nunta . e de bine , e de rau?
Citeaza Raspunde

Postat de dj_Mike pe 15 Martie 2009 la 14:10

De la: dj_Mike, la data 2009-03-15 14:08:09o cunosc de 2 luni si un aug avem nunta . e de bine , e de rau?
majoritatea prietenilor, colegilor incearca sa-mi "deschida"ochii si-mi spun ca ma grabesc ......am uitata sa spun - o iubesc, ma iubeste---MULT!
adnana Avatarul lui adnana
Citeaza Raspunde

Postat de adnana pe 15 Martie 2009 la 14:45

Uite parinti mei sunt casatoriti de 35 de ani si inca se iubesc, si vreau sa spun ca dupa doua luni dupa ce s-au cunoscut sau casatorit. Iar in aceste doua luni s-au vazut de 3 ori. deci se intampla si cazuri fericite.
Eu iti doresc sa fie si in cazul tau la fel.
Citeaza Raspunde

Postat de adnana pe 15 Martie 2009 la 14:55

Tu te indoiesti cumva ca e ok sa te casatoristi cu ea doar dupa doua luni????
Citeaza Raspunde

Postat de dj_Mike pe 15 Martie 2009 la 15:06

eu o iubesc, eu am fost cel care a propus asta, vreau in continuare acest lucru dar ma demoralizeaza parerile colegilor mei am aranjat cu localul, am tocmit lautarii.
imi spun ca e prea repede ca nici macar n-o cunosc asa e dar nu cunosti un om o viata - am avut relatii lungi de 1-2-3 anisi nu m-am gandit niciodata sa ma casatoresc cu respectiva , iar acum.... va spun sincer k nu am iubit niciodata cum o iubesc pe fata asta...
Citeaza Raspunde

Postat de adnana pe 15 Martie 2009 la 15:16

De la: dj_Mike, la data 2009-03-15 15:06:57eu o iubesc, eu am fost cel care a propus asta, vreau in continuare acest lucru dar ma demoralizeaza parerile colegilor mei am aranjat cu localul, am tocmit lautarii.
imi spun ca e prea repede ca nici macar n-o cunosc asa e dar nu cunosti un om o viata - am avut relatii lungi de 1-2-3 anisi nu m-am gandit niciodata sa ma casatoresc cu respectiva , iar acum.... va spun sincer k nu am iubit niciodata cum o iubesc pe fata asta...

Atunci nu ar trebui sa te mai intereseze parerea altora pt ca ei nu stiu ce simti tu cu adevarat. Ei vad din alta perspectiva relatia voastra. Daca o iubesti cu adevarat si daca vrei sa te casatoresti cu ea, nu ar trebui sa permiti ca parerile altora sa te demoralizeze.
Citeaza Raspunde

Postat de dj_Mike pe 15 Martie 2009 la 15:18

multumesc mult aveam nevoie de o astfel de incurajare. sunt acum mai decis ca niciodata!!
ce zici nu vrei sa participi la o nunta?
Citeaza Raspunde

Postat de adnana pe 15 Martie 2009 la 15:21

Doar tu si ea stiti ce simtit cu adevarat. Asa ca eu iti urez casnicie frumoasa si lunga cu multa iubire.
adi3 Avatarul lui adi3
Citeaza Raspunde

Postat de adi3 pe 15 Martie 2009 la 15:54

uite asa am ramas mai putini burlaci....
Citeaza Raspunde

Postat de adnana pe 15 Martie 2009 la 15:56

De la: adi, la data 2009-03-15 15:54:26uite asa am ramas mai putini burlaci....

o sa iti vina si tie randul. Sau esti un burlac convins.
DMark Avatarul lui DMark
Citeaza Raspunde

Postat de DMark pe 15 Martie 2009 la 22:24

De la: adnana, la data 2009-03-15 15:16:03
De la: dj_Mike, la data 2009-03-15 15:06:57eu o iubesc, eu am fost cel care a propus asta, vreau in continuare acest lucru dar ma demoralizeaza parerile colegilor mei am aranjat cu localul, am tocmit lautarii.

Atunci nu ar trebui sa te mai intereseze parerea altora pt ca ei nu stiu ce simti tu cu adevarat. Ei vad din alta perspectiva relatia voastra. Daca o iubesti cu adevarat si daca vrei sa te casatoresti cu ea, nu ar trebui sa permiti ca parerile altora sa te demoralizeze.

Si acum vin eu demoralizatorul.....
Ok baiatule! va iubiti si tu ai fost cel care a propus..... pai nu e cam......prematur.
Zici ca ai avut relatii de 1,2,3 ani, atunci ar trebui sa intelegi fiecare aspect al unei relatii, nu ?!
"Paza buna fereste de primejdia rea" - nu zic ca vai domne esti in nu stiu ce conspiratie dar un om matur care se gandeste la casatorie ar trebui sa stie ca TOATE hotararile IMPORTANTE din viata noastra trebuie luate in urma unei gandiri profunde.
Sunt oameni care stau ani buni impreuna fara sa puna inelul pe deget.
Mie mi-ai lasat impresia ca esti la un stadiu cand nu mai stii cum sa-i dovedesti cat de mult o iubesti. Sunt si alte moduri prin care iti poti demonstra iubirea.....THINK!!!
Greenie Avatarul lui Greenie
Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 15 Martie 2009 la 23:02

si uite asa creste rata divorturilor in randul tinerilor... si va mai intrebati CUM E POSIBIL!?

omule, faci ce vrei pana la urma, nu conteaza asa de tare parerea celor din jur cand stii ca faci ceva corect pt tine si daca e ceea ce te face fericit (si viceversa) ce mai astepti?? de ce ai atatea dubii care vin din partea cunoscutilor tai?? conteaza asa de tare?
inseamna ca undeva acolo ai o mica gaurica neasfaltata.. depisteaza'o si fa ce trebuie sa faci!

apoi, sa stii ca mai sunt si oameni care cred ca au intalnit jumatatea vietii lor in 2 saptamani sau in fine, o perioada scurta de timp.. si se iubesc reciproc si isi declara iubire vesnica.... am facut si eu parte din ei, si altii care se regasesc in amorul acestor timpuri ale tineretii vesnice... DAR, nu te culca pe o ureche, si eu consider ca asta ai facut. dar e STRICT parerea mea, pana la urma tu iei decizia.

toate bune!
adi3 Avatarul lui adi3
Citeaza Raspunde

Postat de adi3 pe 16 Martie 2009 la 03:56

la ora asta ascult doar pianul...restul e hotararea de a sti cu adevarat ce iti doresti de la viata....
Azgard Avatarul lui Azgard
Citeaza Raspunde

Postat de Azgard pe 16 Martie 2009 la 12:39

eu as zice ca mai bine ai luao mai incet, dar totusi , odata ce simti din toata fiinta ta ca este bine ce faci nu mai conteaza restul....
mie unul imi place sa o iau mai incet sa savurez fiecare moment la timpul lui ...
tinuotin Avatarul lui tinuotin
Citeaza Raspunde

Postat de tinuotin pe 16 Martie 2009 la 18:44

De la: dj_Mike, la data 2009-03-15 14:08:09o cunosc de 2 luni si un aug avem nunta . e de bine , e de rau?

Eu recomand sa nu va casatoriti pana nu va certati pentru prima data, dar sa fie o cearta serioasa in care amandoi sa doriti lucruri diferite, abia atunci veti demonstra dragoste unuia fata de celalalt. Pana nu va certati nu veti sti daca sunteti compatibili. E posibil ca la primul soc sa cedati amandoi si sa dus casnicia voastra.
dasca777 Avatarul lui dasca777
Citeaza Raspunde

Postat de dasca777 pe 16 Martie 2009 la 20:39

dc sp bn ia-o de nevasta:))...daca nu..bp:))
lawyer Avatarul lui lawyer
Citeaza Raspunde

Postat de lawyer pe 16 Martie 2009 la 23:16

De la: adnana, la data 2009-03-15 14:45:57Uite parinti mei sunt casatoriti de 35 de ani si inca se iubesc, si vreau sa spun ca dupa doua luni dupa ce s-au cunoscut sau casatorit. Iar in aceste doua luni s-au vazut de 3 ori. deci se intampla si cazuri fericite.

Acum 35 de ani, erau alte vremuri, alti oameni, alte principii.. acum 35 de ani, lucrurile se faceau ca sa dureze, atunci exista mentalitatea asta.. masinile erau mai solide, aparatura era mai sanatoasa... Acum 35 de ani daca iti cumparai o masina, era pe viata. Acum, o cumperi constient fiind ca, intr-un an sau 2 o vei schimba....... in fine....... ai priceput ideea!!

In doua luni sa iubesti asa cum n-ai mai iubit in viata ta?? hmm.. ma indoiesc!!

In orice caz, casa de piatra!!
Citeaza Raspunde

Postat de adnana pe 17 Martie 2009 la 13:17

De la: lawyer, la data 2009-03-16 23:16:25
De la: adnana, la data 2009-03-15 14:45:57Uite parinti mei sunt casatoriti de 35 de ani si inca se iubesc, si vreau sa spun ca dupa doua luni dupa ce s-au cunoscut sau casatorit. Iar in aceste doua luni s-au vazut de 3 ori. deci se intampla si cazuri fericite.

Acum 35 de ani, erau alte vremuri, alti oameni, alte principii.. acum 35 de ani, lucrurile se faceau ca sa dureze, atunci exista mentalitatea asta.. masinile erau mai solide, aparatura era mai sanatoasa... Acum 35 de ani daca iti cumparai o masina, era pe viata. Acum, o cumperi constient fiind ca, intr-un an sau 2 o vei schimba....... in fine....... ai priceput ideea!!

In doua luni sa iubesti asa cum n-ai mai iubit in viata ta?? hmm.. ma indoiesc!!

Da este adevarta ca acuma 35 de ani erau alte principii. Dar asta nu inseamna ca in ziua de azi nu este posibil sa se casatoresca doi tineri dupa 2 luni de cand s-au cunoscut, si casnicia lor sa fie de durata.
lawyer Avatarul lui lawyer
Citeaza Raspunde

Postat de lawyer pe 17 Martie 2009 la 18:03

De la: adnana, la data 2009-03-17 13:17:39

Da este adevarta ca acuma 35 de ani erau alte principii. Dar asta nu inseamna ca in ziua de azi nu este posibil sa se casatoresca doi tineri dupa 2 luni de cand s-au cunoscut, si casnicia lor sa fie de durata.

Statistic vorbind, este aproape imposibil crede-ma!! dar merita incercat nu??
Citeaza Raspunde

Postat de adnana pe 17 Martie 2009 la 19:09

De la: lawyer, la data 2009-03-17 18:03:14
De la: adnana, la data 2009-03-17 13:17:39

Statistic vorbind, este aproape imposibil crede-ma!! dar merita incercat nu??

Da poate statistic vorbin sunt cele mai mici sanse. Dar nu se stie niciodata de unde sare iepurele, vorba aceea. Oricum el cred ca stie cel mai bine daca e ok sau nu sa se casatoreasca cu ea doar dupa 2 luni. Noi nu putem decat sa-i uram bafta.
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 69 lei pentru a beneficia de un SUPER PRET la CITY BREAK NAPOLI: 139 EURO pentru AVION + 5 ZILE cazare cu mic dejun la unul dintre cele mai bune hoteluri din oras: Grand Europe 3* - TOATE TAXELE INCLUSE! Plata in 2 RATE! Atentie: Oferta limitata!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 69 lei pentru a beneficia de un SUPER PRET la CITY BREAK NAPOLI: 139 EURO pentru AVION + 5 ZILE cazare cu mic dejun la unul dintre cele mai bune hoteluri din oras: Grand Europe 3* - TOATE TAXELE INCLUSE! Plata in 2 RATE! Atentie: Oferta limitata!

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum