Ce cauta o femeie in ziua de azi la un barbat? eu personal sunt indignat....
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Femei » Ce cauta o femeie in ziua de azi la un barbat? Eu personal sunt indignat.... » Pagina 1 din 1

swarzy Avatarul lui swarzy
Citeaza Raspunde

Postat de swarzy pe 16 Martie 2009 la 13:04

Chiar astept comentari. As vrea sa-mi fac o idee despre ce anume ar cauta in ziua de azi o femeie la un barbat. Dupa ce criteri se ghideaza? Ce anume cauta si in caz ca o relatie poate deveni serioasa ce anume ar vrea sa aiba acel barbat...
Azgard Avatarul lui Azgard
Citeaza Raspunde

Postat de Azgard pe 16 Martie 2009 la 13:37

pai o femeie paote fi atrasa de una din urmatoarele : faima , bani , putere sau caracter (simtul umorului etc )
si inca ceva o femeie iubeste un barbat nu pentru ceea ce este el ci pentru modul in care o face sa se simta cand este cu el
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 16 Martie 2009 la 13:48

hello there! o femeie iubeste un barbat pentru ca ea insasi l-a "inzestrat" cu ceea ce isi doreste. deci, corect, o femeie nu iubeste un barbat pentru ceea ce este el, ci pentru modul in care femeia il percepe.
adnana Avatarul lui adnana
Citeaza Raspunde

Postat de adnana pe 16 Martie 2009 la 13:53

De la: Azgard, la data 2009-03-16 13:37:34pai o femeie paote fi atrasa de una din urmatoarele : faima , bani , putere sau caracter (simtul umorului etc )
si inca ceva o femeie iubeste un barbat nu pentru ceea ce este el ci pentru modul in care o face sa se simta cand este cu el

Sunt de acord cu tine. Eu ca si femeie iubesc barbatul pentru modul in care ma face sa ma simt cand sunt cu el.
Citeaza Raspunde

Postat de Azgard pe 16 Martie 2009 la 14:35

De la: Azgard, la data 2009-03-16 13:37:34pai o femeie paote fi atrasa de una din urmatoarele : faima , bani , putere sau caracter (simtul umorului etc )

revin caci am uitat sa mai bag in lista elementelor ce atrag o femeie si aspectul fizic , dar cel mai important este caracterul
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Martie 2009 la 18:41

De la: swarzy, la data 2009-03-16 13:04:28Chiar astept comentari. As vrea sa-mi fac o idee despre ce anume ar cauta in ziua de azi o femeie la un barbat. Dupa ce criteri se ghideaza? Ce anume cauta si in caz ca o relatie poate deveni serioasa ce anume ar vrea sa aiba acel barbat...

De ce nu intrebi pe un forum de femei?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Martie 2009 la 20:41

De la: swarzy, la data 2009-03-16 13:04:28Chiar astept comentari. As vrea sa-mi fac o idee despre ce anume ar cauta in ziua de azi o femeie la un barbat. Dupa ce criteri se ghideaza? Ce anume cauta si in caz ca o relatie poate deveni serioasa ce anume ar vrea sa aiba acel barbat...

bp...cui ii pasa? crezi ca ele se streseaza asa de mult cu cer vrem noi?...nu...si in plus niciodata nu o sa stii ce vrea o fem...sunt ciudate:))
adi3 Avatarul lui adi3
Citeaza Raspunde

Postat de adi3 pe 16 Martie 2009 la 20:45

ce cauta ea la mine...pai imi place cand mai umbla si ea dupa mine nu numai eu sa stau flexat...pupici mici o mie iubire
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Martie 2009 la 21:52

Ce cauta o femeie la un barbat?...Ce ar putea iubi o femeie la un barbat?...Multe! Din pacate "ei" ofera atat de putine...
Dincolo de "filosofia" noastra, a femeilor, consider ca fiecare cautam ceea ce ne lipseste, ceea ce ne intregeste atat fizic cat si afectiv, ceea ce ne implineste-in esenta-pe noi ca fiinta, ca om! Cautam daruire, intelegere, cautam mana care sa ne stearga lacrimile, care sa ne mangaie cand suntem triste, cautam increderea ca atunci cand ne prabusim exista "el" acolo, si, de ce nu, ne cautam in fiecare dintre voi, pe noi!
lawyer Avatarul lui lawyer
Citeaza Raspunde

Postat de lawyer pe 16 Martie 2009 la 22:52

Avand in vedere tot ce s-a spus pana acum, in completare si mai pe scurt, .. femeia cauta tatal copiilor ei.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Martie 2009 la 07:46

De la: lawyer, la data 2009-03-16 22:52:29

Avand in vedere tot ce s-a spus pana acum, in completare si mai pe scurt, .. femeia cauta tatal copiilor ei.

Buna dimineata!
Hmm...
Specific stilului "huomo" (nu "homo" )
Dar...cam asa e!
DMark Avatarul lui DMark
Citeaza Raspunde

Postat de DMark pe 18 Martie 2009 la 04:55

Sau de o pereche de chiloti negrii cu imprimeu tribal rosu .
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 18 Martie 2009 la 11:31

De la: DMark, la data 2009-03-18 04:55:56

cu chilotii nu prea ai noroc,dar...incercarea moarte n-are...bafta in continiuare DMark:P
Citeaza Raspunde

Postat de Azgard pe 18 Martie 2009 la 15:32

De la: dasca777, la data 2009-03-18 11:31:04
De la: DMark, la data 2009-03-18 04:55:56

cu chilotii nu prea ai noroc,dar...incercarea moarte n-are...bafta in continiuare DMark:P

modifica imprimeu , incearca ceva de genul : "manual de utilizare ,aceasta este coperta , continutul este in interior" sau caracteristicile tehnice de placuta unui generator , sa vezi daca vrea sa te bage vreuna la tensiune
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 18 Martie 2009 la 15:56

stiti ce cauta o femeie la un barbat ? un singur deget! ca atunci cand apuca sa iti ia toata mana e vai de capul vostru!!! femeile sunt parsive (eu sunt femeie DA), orice i-ai oferi unei femei e degeaba ! Vrem ceva ce niciodata nu ne-ati putea oferi , mai presus de toate lucrurile ! De fapt vorbesc sa nu adorm , femeile niciodata nu vor fi multumite pe deplin de un barbat! Oricum trebuie sa ne fermecati bine sa nu ne ducem la altu` !!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Martie 2009 la 16:24

De la: Ale_La, la data 2009-03-18 15:56:34stiti ce cauta o femeie la un barbat ? un singur deget! ca atunci cand apuca sa iti ia toata mana e vai de capul vostru!!! femeile sunt parsive (eu sunt femeie DA), orice i-ai oferi unei femei e degeaba ! Vrem ceva ce niciodata nu ne-ati putea oferi , mai presus de toate lucrurile ! De fapt vorbesc sa nu adorm , femeile niciodata nu vor fi multumite pe deplin de un barbat! Oricum trebuie sa ne fermecati bine sa nu ne ducem la altu` !!

o sa fiu cat de politicos pot: fa,du-te la altu,sp si atci draqului din gura,mori
adi3 Avatarul lui adi3
Citeaza Raspunde

Postat de adi3 pe 19 Martie 2009 la 16:33

multumiri o mie de ciocane pneumatice fermecatoare,sarma ghimpata si mercur in casa lui venus...
lawyer Avatarul lui lawyer
Citeaza Raspunde

Postat de lawyer pe 19 Martie 2009 la 23:25

De la: Ale_La, la data 2009-03-18 15:56:34stiti ce cauta o femeie la un barbat ? un singur deget! ca atunci cand apuca sa iti ia toata mana e vai de capul vostru!!! femeile sunt parsive (eu sunt femeie DA), orice i-ai oferi unei femei e degeaba ! Vrem ceva ce niciodata nu ne-ati putea oferi , mai presus de toate lucrurile ! De fapt vorbesc sa nu adorm , femeile niciodata nu vor fi multumite pe deplin de un barbat! Oricum trebuie sa ne fermecati bine sa nu ne ducem la altu` !!

Chiar asa o fi? sau cumva tu suferi un pic din dragoste.. Hai destainuie-te aici .. Ce s-a intamplat? te-a parasit iubitelul? A fugit la alta si acum tu ti-ai jurat sa te razbuni pe tot regnul masculin?
Eu stiu 2 vorbe:

1. Cainele care latra nu musca.
2. Gaina care canta seara, dimineata n-are ou.

a 3-a e la promotie

3. Daca ti s-a intamplat odata, e posibil sa ti se intample si a 2-a oara.. daca ti se intampla de 2 ori, sigur o patesti si a 3-a oara!!!!

Bafta fata si fii rea... de azi inainte
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Martie 2009 la 14:44

De la: lawyer, la data 2009-03-19 23:25:44

Chiar asa o fi? sau cumva tu suferi un pic din dragoste.. Hai destainuie-te aici .. Ce s-a intamplat? te-a parasit iubitelul? A fugit la alta si acum tu ti-ai jurat sa te razbuni pe tot regnul masculin?
Eu stiu 2 vorbe:

1. Cainele care latra nu musca.
2. Gaina care canta seara, dimineata n-are ou.

a 3-a e la promotie

3. Daca ti s-a intamplat odata, e posibil sa ti se intample si a 2-a oara.. daca ti se intampla de 2 ori, sigur o patesti si a 3-a oara!!!!

Bafta fata si fii rea... de azi inainte

il aprob pe lawyer si in plus poti sa sp si sa mori fa....
DMark Avatarul lui DMark
Citeaza Raspunde

Postat de DMark pe 21 Martie 2009 la 01:50

De la: dasca777, la data 2009-03-19 16:24:43

o sa fiu cat de politicos pot: fa,du-te la altu,sp si atci draqului din gura,mori

Daca zicea "un singur deget!" IN FUND o aprobam ....restul e umplutura .
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 25 Martie 2009 la 14:48

baieti sunteti ofticati???? o femeie face ce vrea din voi !!! recunoasteti.....
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Martie 2009 la 08:24

De la: Ale_La, la data 2009-03-25 14:48:19baieti sunteti ofticati???? o femeie face ce vrea din voi !!! recunoasteti.....

da...asa e....face ce vrea atata timp cat e cu gura pe pwla mea...fa ce vrei,dar nu folosi dintii...doare:))...dar cred ca tu stii ffff bn cum se face,doar ai facut la atatia si toti te-au lasat,,,ca de ex lui Ion...mai tii minte? te stiu :))...a spus ion ca esti profesionista...ai facut cu pwla lui ce ai vrut ...ai dreptate ...fci ce vrei din noi hahalero:)))
AlexSimion Avatarul lui AlexSimion
Citeaza Raspunde

Postat de AlexSimion pe 27 Martie 2009 la 21:31

Recunosc ca mi s-a intamplat...in ciuda personalitatii si a orgoliului meu recunosc! ...insa pe principiul, pot spune: "p..a nu are alt gust intr-un BMW" sa stiti ca nu e o chestie cu care sa va mandriti...ce daca suntem porci si neindemanatici, cum majoritatea dintre voi spuneti...Fiti linistite ca si noi putem sa facem din voi ce vrem si nu o spun ca pe o lauda...insa nu va mandriti cu asta ca nu vad de ce...nici noi,nici voi nu puteti/putem fara noi/voi....
baytu Avatarul lui baytu
Citeaza Raspunde

Postat de baytu pe 28 Martie 2009 la 09:38

Prietene, toate cel de mai sus enumerate, stai calm daca nu va gasi doar la unul tot ce-si doreste isi va lua 2,dak nu 3,4...cine stie!!!!!oricum pe femei nu trebuie sa te chinui sa le intelege, chinuie-te sa le iubesti si lasa detalile la o parte,trebuie sa-i areti k putinul pe care il poti oferi e mult,o femeie e ca un 'przervativ'(si miiiiiiiiiiiii de scuze fetelor) se muleaza dupa om, in principiu cum ti-o faci asa o ai!!!!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 31 Martie 2009 la 00:43

caracterul!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 31 Martie 2009 la 13:12

fie ca diavolul sa va lumineze calea yuppistilor:))))))..
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului

Intra in contul tau

Info
X
info