Ciudatenii
Pagina 1 din 5

Toate forumurile » Femei » Ciudatenii » Pagina 1 din 5

Pagini: 1 2 3 4 5 >>
Sari la pagina:
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 27 Martie 2009 la 20:19

Ma numesc Iulian si am patit o mare nenorocire : prietena cu care am stat atata timp impreuna am prins-o facand sex cu cainii ei(un snauter urias si un caine lup) la ea in casa si nici nu stiu ce sa fac sa mai ramin cu ea sau sa-i dau papucii .Eu o iubesc dar asta le intrece pe toate cate mi-a facut pana acum .Voi ce parere aveti de asta
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Martie 2009 la 20:26

Tu vb serios sau te ti de glume?
Daca este adevarat..............imi pare rau ptr tine.Nu stiu dc vei putea depasi ac pb si sa ramai cu ea.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Martie 2009 la 20:34

Si culmea cand am intrebat-o de ce face asta mi-a zis ca-i place si asta e ea daca nu-mi convine sa ne despartim si gata
Georgian Avatarul lui Georgian
Citeaza Raspunde

Postat de Georgian pe 27 Martie 2009 la 22:42

Si marmota ce facea...?!
AlexSimion Avatarul lui AlexSimion
Citeaza Raspunde

Postat de AlexSimion pe 27 Martie 2009 la 23:05

mda si cand te-ai trezit ce ai facut?...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Martie 2009 la 05:52

Pai dupa 90 e la moda printre fete sa faca dinastea adica niste exagerari ciudate si credema nu esti primu si nici ultimu care pateste asa ceva dar fiind un subiect tabu e normal sa nu se stie.Ma mir cum de ai reusit sa o vezi facand cu cainii sex
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Martie 2009 la 09:03

De la: , la data 2009-03-27 20:19:52 Ma numesc Iulian si am patit o mare nenorocire : prietena cu care am stat atata timp impreuna am prins-o facand sex cu cainii ei(un snauter urias si un caine lup) la ea in casa si nici nu stiu ce sa fac sa mai ramin cu ea sau sa-i dau papucii .Eu o iubesc dar asta le intrece pe toate cate mi-a facut pana acum .Voi ce parere aveti de asta

eu as spune ms in locu tau...pt ca asa ai timp sa stai la bere mai mult timp cu baietii,sa iesi cu altele si cn stie fa un 3 fa bot la caine:)))...sau fte o catea:)))
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Martie 2009 la 22:15

De la: , la data 2009-03-27 20:19:52 Ma numesc Iulian si am patit o mare nenorocire : prietena cu care am stat atata timp impreuna am prins-o facand sex cu cainii ei(un snauter urias si un caine lup) la ea in casa si nici nu stiu ce sa fac sa mai ramin cu ea sau sa-i dau papucii .Eu o iubesc dar asta le intrece pe toate cate mi-a facut pana acum .Voi ce parere aveti de asta

Povestea ta pare incredibila.
Si cum o faceau in doggystile sau misionarul.
Sfatul meu, castreaza cainii
Alt sfat, cumpara-i un vibrator daca nu se poate abtine
Fa si tu ce a-ti convine
DMark Avatarul lui DMark
Citeaza Raspunde

Postat de DMark pe 30 Martie 2009 la 22:02

De la: dasca777, la data 2009-03-28 09:03:32

eu as spune ms in locu tau...pt ca asa ai timp sa stai la bere mai mult timp cu baietii,sa iesi cu altele si cn stie fa un 3 fa bot la caine:)))...sau fte o catea:)))

chhhh.... sa traiti tata urs, ati prins de veste inaintea mea. Incredibil inca un caz de intercurs sexualo-pedofilo-zoofilian.... sa inteleg ca s-a raspandit virusul .
Auzi da prietena ta nu cumva este AMG22 ?!

chhhh.... nevastuica over.
lawyer Avatarul lui lawyer
Citeaza Raspunde

Postat de lawyer pe 30 Martie 2009 la 22:42

Tu n-ai patit nici o nenorocire si nici ea!! cainii.. saracii, au fost wiolati!!

Iti dai seama cum o fi sa fii un biet caine statut de ceva timp si in loc sa pui si tu gheara pe o jigodie de rasa, sa te wioleze o vaca? :sml-sign0138
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 30 Martie 2009 la 22:56

pai iti dai seama ca tu stai cu amantul sau mai bine zis amantii in casa ?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 31 Martie 2009 la 09:14

Uite niste saituri dastea ciudate daile sa le studieze si sa invete pozitii noi : zoophile.net / fakepix.com / kinkcafe.com / etc.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 31 Martie 2009 la 12:43

De la: DMark, la data 2009-03-30 22:02:03

chhhh.... sa traiti tata urs, ati prins de veste inaintea mea. Incredibil inca un caz de intercurs sexualo-pedofilo-zoofilian.... sa inteleg ca s-a raspandit virusul .

nu ...nu pot interveni intre iubirea ta suia fetei amg22 de aia nevastuica ai binecuvantarea mea sa o iei de nevasta,,,tata urs over

p.s. vreau coliva la nunta
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 1 Aprilie 2009 la 07:27

Ce e aia AMG22 fratilor ca eo nu nteleg ce ziceti ?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 1 Aprilie 2009 la 08:01

De la: CENTURY, la data 2009-04-01 07:27:18 Ce e aia AMG22 fratilor ca eo nu nteleg ce ziceti ?

e codat;)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 1 Aprilie 2009 la 08:02

century nu a auzit de AMG22:))))...pe ce planeta e omu de nu a auzit de AMG? toata lumea stie ...doamne ,nu a auzit d eamg...:)))=))
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 1 Aprilie 2009 la 17:33

De la: CENTURY, la data 2009-04-01 07:27:18 Ce e aia AMG22 fratilor ca eo nu nteleg ce ziceti ?

Mai Century, smecheria este ca daca nu intelegi ceva cauta pe google Daca nu gasesti acolo nu se merita sa vorbesti despre acel ceva pentru ca e un caz izolat
Dai un search pe google cu tagul amg22 sa vezi ce gasesti
AMG22

Date personale:

Sex: feminin

Varsta: 21 de ani

ovi93 Avatarul lui ovi93
Citeaza Raspunde

Postat de ovi93 pe 1 Aprilie 2009 la 23:58

A vrut fata parte de un menaje a trois si noah...nu si-a gasit decat cu cainii...=)))
yuppy000860 Avatarul lui yuppy000860
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy000860 pe 2 Aprilie 2009 la 00:19

....e prea cusuta cu atza alba....dear...get a life ...de ziceai de un caine mai credeam,dar asa suna ciudat...poate ai vazut ceva film sau ai tu o obsesie sau o fantezie cu cainii si vrei sa te dai acu rotund... so ...cmmon..don't give me bullshits..
baytu Avatarul lui baytu
Citeaza Raspunde

Postat de baytu pe 2 Aprilie 2009 la 08:08

Prietene dar n-ai mai sadisfacut-o indeajuns!!!las important k nu te-a inselat cun prieten,cinele face parte din familie!dute batei obazu(cainelui) si ei explica-i k aa ta-i mai buna!!!
baytu Avatarul lui baytu
Citeaza Raspunde

Postat de baytu pe 2 Aprilie 2009 la 08:11

Si mai spune-i cainelui, k in viata lui tu nu o sa-l mai plimbi!!!
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 2 Aprilie 2009 la 12:10

Parerea mea e ca topicul asta la misto cere replici de acelasi fel; a se vedea ca ai postat la o zi dupa ce ai deschis altul unde intrebi lumea de pe forum daca esti singur...Varianta de raspuns cea mai potrivita ar fi imbinarea celor doua situatii descrise de tine si anume: poti sa nu mai fii singur, ci impreuna cu cei doi caini care se vede clar ca sunt foaaaaarte afectuosi!!!??!!!
Rebeka_ Avatarul lui Rebeka_
Citeaza Raspunde

Postat de Rebeka_ pe 2 Aprilie 2009 la 12:12

Eu il sfatuiesc sa invete sa latre frumos...sa-si monteze o coada...ca sa fie iubit mai mult

Ma scuzati ..dar eu nu-i cred povestea
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 Aprilie 2009 la 12:16

De la: Rebeka_, la data 2009-04-02 12:12:46Eu il sfatuiesc sa invete sa latre frumos...sa-si monteze o coada...ca sa fie iubit mai mult

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 Aprilie 2009 la 18:18

De la: daria_ta, la data 2009-04-02 12:16:16
De la: Rebeka_, la data 2009-04-02 12:12:46Eu il sfatuiesc sa invete sa latre frumos...sa-si monteze o coada...ca sa fie iubit mai mult

de ce sa-si monteze coada? teoretic nu ar avea nevoie ... foloseste ce are,doar ca o muta in partea dorsala si adopta pozitia patrupeda
DMark Avatarul lui DMark
Citeaza Raspunde

Postat de DMark pe 2 Aprilie 2009 la 19:54

De la: dasca777, la data 2009-03-31 12:43:30

nu ...nu pot interveni intre iubirea ta suia fetei amg22 de aia nevastuica ai binecuvantarea mea sa o iei de nevasta,,,tata urs over

p.s. vreau coliva la nunta

Tata urs ati inteles gresit mesajul, pe cel care a facut topicul l-am intrebat : "Auzi da prietena ta nu cumva este AMG22 ?!"
@CENTURY nu stie cine e AMG22 !!! Pe ce planeta traiesti ma ?!
Revenind la rutina zilnica, tata urs :
* * * *
* -
* *

- *
- - -
* - *
- - -
- * - *
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 Aprilie 2009 la 20:04

De la: andaa, la data 2009-04-02 18:18:41

de ce sa-si monteze coada? teoretic nu ar avea nevoie ... foloseste ce are,doar ca o muta in partea dorsala si adopta pozitia patrupeda

Teoretic, dar...mai stii?!...
SLY Avatarul lui SLY
Citeaza Raspunde

Postat de SLY pe 2 Aprilie 2009 la 21:03

Hai mai nu fiti rele poate ca este adevarata treaba .....si are si el o pb acum ....hai, sa l ajutam cumva.......dute mai unde vezi okii si nu te mai intoarce la ea....ca nu te merita......
Rebeka_ Avatarul lui Rebeka_
Citeaza Raspunde

Postat de Rebeka_ pe 2 Aprilie 2009 la 21:06

As zice sa-i facem cadou o catzea ..de care sa se indragosteasca cainile care-i f**e iubita.
Asta e singura modalitate prin care iubita lui zoofila va parasi catzelul
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 2 Aprilie 2009 la 21:21

De la: Rebeka_, la data 2009-04-02 21:06:48As zice sa-i facem cadou o catzea ..de care sa se indragosteasca cainile care-i f**e iubita.
Asta e singura modalitate prin care iubita lui zoofila va parasi catzelul

dar tu crezi ca de la o catea se face primavara ? ai impresia ca acel caine, dupa ce a prins gustul de p...a de femeie se mai intoarce la p..a de catea ?
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 5 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info