De la: dasca777, la data 2009-03-31 12:43:30De la: DMark, la data 2009-03-30 22:02:03De la: dasca777, la data 2009-03-28 09:03:32De la: , la data 2009-03-27 20:19:52
Ma numesc Iulian si am patit o mare nenorocire
: prietena cu care am stat atata timp impreuna am prins-o facand sex cu cainii ei(un snauter urias si un caine lup) la ea in casa si nici nu stiu ce sa fac sa mai ramin cu ea sau sa-i dau papucii
.Eu o iubesc dar asta le intrece pe toate cate mi-a facut pana acum .Voi ce parere aveti de asta
eu as spune ms in locu tau...pt ca asa ai timp sa stai la bere mai mult timp cu baietii,sa iesi cu altele si cn stie fa un 3 fa bot la caine:)))...sau fte o catea:)))
chhhh.... sa traiti tata urs, ati prins de veste inaintea mea. Incredibil inca un caz de intercurs sexualo-pedofilo-zoofilian.... sa inteleg ca s-a raspandit virusul
.
Auzi da prietena ta nu cumva este AMG22 ?!
chhhh.... nevastuica over.
nu ...nu pot interveni intre iubirea ta suia fetei amg22 de aia nevastuica ai binecuvantarea mea sa o iei de nevasta,,,tata urs over
p.s. vreau coliva la nunta
Tata urs ati inteles gresit mesajul, pe cel care a facut topicul l-am intrebat : "Auzi da prietena ta nu cumva este AMG22 ?!"
@CENTURY nu stie cine e AMG22 !!!

Pe ce planeta traiesti ma ?!
Revenind la rutina zilnica, tata urs :
* * * *
* -
* *
- *
- - -
* - *
- - -
- * - *