De la: daria_ta, la data 2009-04-04 20:01:01De la: tinuotin, la data 2009-04-04 18:50:46De la: daria_ta, la data 2009-04-04 14:05:48De la: tinuotin, la data 2009-04-04 13:30:55De la: daria_ta, la data 2009-04-03 21:31:31De la: tinuotin, la data 2009-04-03 21:24:32De la: daria_ta, la data 2009-04-03 15:07:29De la: tinuotin, la data 2009-04-03 14:54:17Femeile sunt clar inferioare, asta-i motivul pentru care traiesc mai mult
Neeee!...Traiesc mai mult pt ca D-zeu a hotarat sa traiasca fiintele superioare! Sau poate le ajuta...mikidutza!!!
29 parca era
Oare eu apuc?
Mikidutza a fost bun cu tine
Tine-o tot asa
Presupun ca raspunsul se vrea un compliment, nu?! Ca nu cred ca spui ca am trait deja prea mult!
Oricum, nota 10 pt memorie!
Am luat un 10, am luat un 10, am luat un 10
Al treci in carnet, vreau sa-l arat si mamei
Am luat 10, am luat 10.....
Ce usor sunt baietii satisfacuti
foarte usor suntem multumiti, ne dai o jucarie si ne jucam cu ea toata ziua
Oare asta unde incape in lupta pentru superioritate baieti contra fete? Asta e un punct in plus sau in minus? O fata pentru a fi fericita a-ti enumera o gramada de conditii (barbat, frumos, inalt, brunet, ochi negri... cu servici bun, realizat, romantic, masina decapotabila, vila cu piscina..... cont in banca....aaaaaa si sa ma iubeasca intr-un final)
Baietii pentru a fi fericiti au nevoie de (mancare, bautura, sex, si tv)
Hai gata ca incepe meciul
dupa meci avem programat Baywatch
Singurul lucru care intrece fotbalul (prostii care alearga dupa minge si rateaza) este Beywatch (fete in bikiny care alearga pe malul marii)
Eeee!...Nu te bucura prea mult, ca e prematur!
Langa asta iti dau un 4, desi ma mai gandesc daca nu un 2!
Stii de ce?
Sigur nu, pt ca altfel nu ai fi scris asa!
- "a-ti"=incorect, "iti" = corect
- "servici"=incorect, "serviciu"=corect
Sper sa nu supar prea tare audienta!
Hei, nu-i corect!!!! Acum ce vrei sa faci? Stii ceva, nu-mi place sistemul tau de punctaj. Nota 4 si te gandesti sa-mi pui 2 doar pentru doua greseli!!!!! Ce-i cu tine? Recunosc ca sunt mic, prost si cu bube-n cap dar nici chiar 2. Aloooo, dar cum ramane cu punctajul pentru personalitate, coerentza, gandire....
Bine, m-am luat dus de val si am gresit, si totusi pentru bucuria mea sufleteasca nu incercati sa-mi transformati greselile in pacate... Si cum ramane cu intebarile mele? Daca stiam ca nu le bagi in seama nu le mai puneam si scadeam asfel probabilitatea de a gresi. De ce nu mi-ai raspuns intrebarilor mele? Daca nu-mi raspunzi la intrebari n-am sa le mai pun si voi cauta raspunsuri in alta parte.
Nu ti se pare ciudat cum mi-ai furnizat criticile iar restul l-ai lasat in umbra? As putea zice ca ai avut remuscari pentru 10-le dat, ai avut remuscari ca un baiat are nota maxima si ai vrut sa ma tragi inapoi. Rusinica, cum te-ai simti daca ti-as face un cadou de Mos Craciun iar apoi ti-as sopti la ureche (Mos Carciun nu exista)?
1.Recunosc ca ma distrezi! Deci...un punct in plus la nota!
2.Recunosc ca am gresit si eu (trebuia sa scriu "auditoriul", nu audienta)...un punct in minus...pt mine
3.Nota 10 (a ta!) e pe merit!
4.Iar acum am sa te bat (IAR!
) cu armele tale: daca o femeie, pt a fi fericita, are nevoie de atatea conditii (tu spui, nu eu), inseamna, clar, ca e o fiinta superioara, nu?! Iar daca un barbat, pt a fi fericit, are nevoie (tot tu spui!) doar de f.f. putin (eventual o jucarie, ceva acolo...
), inseamna, la fel de clar, ca e o fiinta...cum oare???
Eu nu-s deacord cu tine.
Pai tu n-ai invatat nimic din istorie? Speciile care se hranesc cu un singur fel de mancare sunt pe cale de disparitie, dar nu interpreta gresit, eu incerc sa scot in evidenta doar faptul ca speciile pretentioase mor
Este adevarat ca un barbat fara sex, mancare, si micile placeri (fotbal sau altele) este un om mort din mai multe puncte de vedere (spiritual, moral, social....) dar din fericire barbatii au hrana din abundenta

Femeile datorita gusturilor rafinate, pretentiilor, si ideilor proaste pe care le au, ajung nefericite.
Ai vrut sa-mi demonstrezi complexitatea femeilor? Stiam asta, insa mecanismele complexe se strica repede, sunt greu de reparat, sunt greu de fabricat, si ai nevoie de pregatire speciala sa le folosesti
Mecanismele simple sunt cele mai eficiente, solutiile simple sunt cele mai bune... deci cine are de castigat din nivelul redus de pretentii?
Hai sa vedem:
Care sunt sansele ca o fata sa-l intalneasca pe Harap Alb? (baiat frumos, fermecator, atent, curajos, indraznet,.... mostenitor al unei averi fenomenale.... educat... cu o slujba buna garantata... si la sfarsit sa te iubeasca

)
Competitia este mare, toate aveti aceleasi pretentii. Care este probabilitatea ca un asa specimen sa existe?
Daca tinem cont ca in Romania se traieste mai mult in sate, iar in orase taranul de oras face legea, sansele ca Harap Alb sa existe sunt mici, iar daca el exista e deja luat

Deci trebuie sa lasati din pretentii

Pana cand? Pana va treziti la realitate inpinse de dorinta de a avea un bebe

Si ce faceti? Puneti mana pe cel mai apropiat barbat si dati vina pe dragoste

( a fost dragoste la prima vedere, iubirea m-a impiedicat sa vad adevarul

) Intre timp va treziti intr-o relatie cu un barbat care se distreaza de minune si pe deasupra va mai si bate

Dar nu-i nimic, va vine mintea la cap si fugiti la mama

Dupa o saptaman va hotarati ca de dragul copiilor trebuie sa-i mai dati o sansa, asta si faptul ca apartamentul e pe numele lui

Mai are rost sa continui?
Din perspectiva unui barbat viata femeilor e coplicata, si nimeni nu-si da seama cum pana si femeile inteligente cad in capcana asta. Presupun ca inteligenta la ele consta in faptul ca reusesc intr-un timp sa se elibereze
Asta ar fi o drama, acum e randul tau sa-mi prezinti care ar fi drama unui barbat.

Ca nare bani marunti sa-i dea unei prostituate?

Ca nare bani de

si de

? Ca nare curaj sa-si bata nevasta cand asta o ia razna
Hai sa fim seriosi, femeile au contract cu suferinta, si singurul lucru demn de admirat este faptul ca reuseste sa le depaseasca. Oare nu era mai usor daca nu suferea din start?
Ramane de discutat: cine-i superior, cel care sufera si depaseste sau cel care evita suferinta din start?