Sexul bbf pro si contra
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Sex » Sexul bbf pro si contra » Pagina 1 din 1

yuppy000852 Avatarul lui yuppy000852
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy000852 pe 18 Aprilie 2009 la 04:29

Astept parerile voastre despre sexul in 3.
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 18 Aprilie 2009 la 04:56

eu unu sunt deschis la orice e nou. atat timp cat facem ce ne face sa ne simtim bine totu e permis in intimitate. cu prietena mea am facut sex in 3 si pot sa zic ca e o experienta de urmat. in felul asta facem sex cu mai multe persoane si ne iubim la fel d emult. am incercat sex in 3 cu 2 fete si cu prietan si i9nca un tip. va recomand celor ce nu au incercat sex in grup
radhookoo Avatarul lui radhookoo
Citeaza Raspunde

Postat de radhookoo pe 22 Iulie 2009 la 18:29

HELL YEAH!
ronin Avatarul lui ronin
Citeaza Raspunde

Postat de ronin pe 17 Iunie 2011 la 19:20

EU IMPREUNA CU IUBITA MEA,avem o relatie super deschisa,am incercat aproape tot in afara de sex,cochetam si cu swing_ul,insa de departe cel mai excitant este cand o facem in 3,cu alt barbat.ador sa o vad cum geme de placere,si este super excitant cand o vad plina de dorinta,deci,sunt pro sex in 3!!!!!!!!!!!!!!!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Iunie 2011 la 19:24

De la: ronin, la data 2011-06-17 19:20:52EU IMPREUNA CU IUBITA MEA,avem o relatie super deschisa,am incercat aproape tot in afara de sex,cochetam si cu swing_ul,insa de departe cel mai excitant este cand o facem in 3,cu alt barbat.ador sa o vad cum geme de placere,si este super excitant cand o vad plina de dorinta,deci,sunt pro sex in 3!!!!!!!!!!!!!!!

In afara de sex...ati facut sex in trei? adica erau alti trei si tu cascai gura?..pardon, tu vizionai?

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Iunie 2011 la 19:24

Ce inseamna bbf?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Iunie 2011 la 19:28

De la: Emm_, la data 2011-06-17 19:24:57

Ce inseamna bbf?

barbat,barbat,femeie...astea is cu gena ancestrala de jena jameson in ele...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Iunie 2011 la 19:30

De la: Emm_, la data 2011-06-17 19:24:22
De la: ronin, la data 2011-06-17 19:20:52EU IMPREUNA CU IUBITA MEA,avem o relatie super deschisa,am incercat aproape tot in afara de sex,cochetam si cu swing_ul,insa de departe cel mai excitant este cand o facem in 3,cu alt barbat.ador sa o vad cum geme de placere,si este super excitant cand o vad plina de dorinta,deci,sunt pro sex in 3!!!!!!!!!!!!!!!

In afara de sex...ati facut sex in trei? adica erau alti trei si tu cascai gura?..pardon, tu vizionai?

pai in lipsa de telkevizor trebuia cineva sa preteze si unu sa urmareasca...
Asta-i noua generatie de mascul feroce metrosexual stie teoretic sta spectator si are angajat care sa faca treaba in locul lui...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Iunie 2011 la 19:34

De la: Nigma, la data 2011-06-17 19:30:04

Asta-i noua generatie de mascul feroce metrosexual stie teoretic sta spectator si are angajat care sa faca treaba in locul lui...

Petricaaa..da pe GSP!!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Iunie 2011 la 19:36

De la: Emm_, la data 2011-06-17 19:34:39
De la: Nigma, la data 2011-06-17 19:30:04

Petricaaa..da pe GSP!!

Petricaaaa fa-o sa gafaie Petricaaaaa baga mare ca io stau pe canapea tv...cam asa trebuia sa sune
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info