Nu stiu ce sa fac!
Pagina 1 din 7

Toate forumurile » Femei » nu stiu ce sa fac! » Pagina 1 din 7

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 >>
Sari la pagina:
yuppy001334 Avatarul lui yuppy001334
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy001334 pe 20 Aprilie 2009 la 11:09

Sunt o femeie casatorita de 8 ani,acum un an jumate am cunoscut un tip pe net cu care am povestit mult...la un moment dat mi-a dat nr lui de tel sa il sun.nu l-am sunat.Apoi eram ocupata f mult cu serviciul si nu am mai vb cu el vreo 8 luni.
Anul trecut in decembrie m-a cautat din nou pe mess si iar am inceput sa discutam,la insistentele lui pana la urma l-am sunat,intre timp el a divortat de sotia lui si mi-a zis ca de aceea m-a contactat pt ca lui mereu i-a placut de mine(m-a vazut in poza).
de atunci au trecut aproape 4 luni ne-am intalnit,el a fost la mine ,eu am fost la el(am uitat sa precizez ca el este din alt oras,ne despart 170 de km).La inceput erau doar discutii apoi ne-am placut ,au urmat mesaje de dragoste,planuri de viitor,m-a cerut de sotie desii stie ca eu sunt casatorita.
Si acum a aflat si sotul meu despre relatia mea si m-a pus sa aleg...eu sau el?...si nu stiu ce sa fac,m-am implicat f mult emotional in aceasta relatie,nu stiu daca o sa pot trece prin asta daca raman cu sotul.
astept sfaturi,va multumesc!
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Aprilie 2009 la 15:21

Daca te simti capabila sa trimiti direct in recycle bin cei 8 ani de casatorie pentru un tip cunoscut pe net ...go ahead! M-as risca insa sa te intreb cat de bine il cunosti pe respectivul tip? daca ii stii anturajul, obiceiurile, familia , trecutul (cat de cat) ? Iti permiti sa parasesti orasul si slujba pentru a te muta la el ? se muta el la tine ? Datele expuse de tine sunt prea modeste ca sa-mi fac o parere .In plus, dupa o bucata de timp, in orice casnicie poate interveni o perioada de cumpana , pe fondul obisnuintei, plictiselii ,rutinei, poftei de ceva nou etc.
O aventura gestionata corect iti poate satisface pofta de sex, afectiune adolescentina, adrenalina, nebunie (sau ce vrei tu ) fara a-ti afecta casnicia .Daca aveai varsta mea si te aflai intre ciocan si nicovala ( a se intelege - 2 pustani tembeli) , as fi putut intelege gestul tau de a apela la judecata forumistilor ...
Wake up !!!
cismarualin Avatarul lui cismarualin
Citeaza Raspunde

Postat de cismarualin pe 20 Aprilie 2009 la 16:57

de te-ar fi scos barbatutau din casa cu picioare-n fund poate ti-ar fi intrat mintile-n cap
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Aprilie 2009 la 17:01

De la: cismarualin, la data 2009-04-20 16:57:26de te-ar fi scos barbatutau din casa cu picioare-n fund poate ti-ar fi intrat mintile-n cap

Extrem de dur, dar...ai dreptate!...
baytu Avatarul lui baytu
Citeaza Raspunde

Postat de baytu pe 20 Aprilie 2009 la 18:51

Acuma ar trebui sa te intreb si eu cum poti sa arunci 8 ani? dar n-am s-o fac conteaza foarte mult cum s-a comportat sotul tau in astia 8 ani, dar cu siguranta exemplar n-a fost din moment ce te-ai dus in bratele altuia ,cu siguranta nu ti-a oferit tocmai de ce aveai nevoie in adancul inimi si nu doreai sa-ti recunosti,si nu ma refer la ceva material , ce numai tu stii,din moment ce ai investit atatea sentimente in doar 4 luni eu zic sa mergi mai departe ,poate el e barbatul care te stie face pe deplin fericita, oricum pentru sotul tau nu mai simti nimic e doar o stare de obisnuinta care nu te lasa sa renunti pentru k deja te-ai obisnuit!!! pe cel din urma alegel , k n-are rost sa astepti dupa sot pana cand i-ti va oferi ceea ce tu vrei , lupu-si schimba parul da naravul ba!si ink una buna "Nu plange dupa un soare apus caci lacrimile te vor impiedica sa vezi un nou rasarit"

Succes la alegere,cand o faci gandeste-te doar la tine la ce te face pe tine fericita,nu la familie,prieteni, ce-a zice lumea!alege fericirea
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Aprilie 2009 la 20:08

Daca ar fi sa o luam pe scurtatura, situatia e cam asa : dupa 8 ani casatorie femeia isi gaseste amant pe net (NET!!!) .Dupa mintea mea , adulterul e in majoritatea cazurilor rezultatul lipsei de comunicare pe orizontala si verticala.
Doamna din cazul de fata se pare ca apreciaza comunicarea , ba chiar o si practica insa are o slabiciune pt cea online. In ziua de azi a devenit mai facil sa tastezi unui necunoscut ,decat sa-ti iei barbatul la un 'pahar de vorba', sa-i explici omului ce schimbari s-au mai produs in mintea ta si cam ce ti-ai dori pe viitor. Daca unul te suporta 8 ani, repectivul are dreptul sa primeasca un avertisment inainte ca tu sa intri decisiv in offside.

As mai avea o singura curiozitate : care e varsta celor 3 personaje implicate ?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Aprilie 2009 la 20:11

De la: andaa, la data 2009-04-20 20:08:10Daca ar fi sa o luam pe scurtatura, situatia e cam asa : dupa 8 ani casatorie femeia isi gaseste amant pe net (NET!!!) .Dupa mintea mea , adulterul e in majoritatea cazurilor rezultatul lipsei de comunicare pe orizontala si verticala.
Doamna din cazul de fata se pare ca apreciaza comunicarea , ba chiar o si practica insa are o slabiciune pt cea online. In ziua de azi a devenit mai facil sa tastezi unui necunoscut ,decat sa-ti iei barbatul la un 'pahar de vorba', sa-i explici omului ce schimbari s-au mai produs in mintea ta si cam ce ti-ai dori pe viitor. Daca unul te suporta 8 ani, repectivul are dreptul sa primeasca un avertisment inainte ca tu sa intri decisiv in offside.

As mai avea o singura curiozitate : care e varsta celor 3 personaje implicate ?

Eu mai am una, in afara de cea cu varsta: e cumva si un copil la mijloc?...
pinkul Avatarul lui pinkul
Citeaza Raspunde

Postat de pinkul pe 21 Aprilie 2009 la 09:25

Intrebarea mea este in cele 4 luni cat timp ai petrecut efectiv cu tipul respectiv... o saptamana, doua... oricum nu este destul timp ca sa-ti dai seama daca el este The One (adica al doilea One, cu primul esti casatorita). Din cate inteleg esti pusa in fata unei alegeri dificile pentru tine, dar inainte de a lua o decizie gandeste-te ca : orice relatie incepe cu marea flama de inceput, cu implicari multe din punct de vedere emotional, bla bla intelegi unde bat... oricum mai ai nevoie de timp zic eu ca sa poti lua o decizie corecta si atunci exista 2 variante : prima in care ii spui sotului tau ca il alegi pe el si intre timp o mai continui cu tipul respectiv, iar a doua ii spui sotului ca ai nevoie de timp de gandire pentru ca (aici gasesti tu ceva motive) . AAA si ar fi a treia in care alegi sau sotul sau tipul si punct. Oricum din toata chestia asta tu trebuie sa iesi invingatoare pentru ca fericirea ta e clar si de la distanta pe primul loc si NU a sotului, vecinului sau a prietenilor. Stiu ca voi fi pus la zid de fete pentru acest raspuns dar asta este parerea mea . Multa bafta in alegerea ta !!!
parisx Avatarul lui parisx
Citeaza Raspunde

Postat de parisx pe 21 Aprilie 2009 la 10:04

Hai mai ca iti iubesti sotul , ce naiba.
Pai daca peste un an apare un altul mai "bun" , ce o sa faci? il lasi si pe asta ?
Ispite sunt la tot pasul , draga, viata e tare frumoasa, dar ai grija ca daca te joci cu focul s-ar putea sa te arzi ...intr-o zi.
hai pa!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 21 Aprilie 2009 la 10:10

De la: parisx, la data 2009-04-21 10:04:47Hai mai ca iti iubesti sotul , ce naiba.
Pai daca peste un an apare un altul mai "bun" , ce o sa faci? il lasi si pe asta ?
Ispite sunt la tot pasul , draga, viata e tare frumoasa, dar ai grija ca daca te joci cu focul s-ar putea sa te arzi ...intr-o zi.
hai pa!

Unde ai vazut iubirea in cazul ei???
Tocmai ca a cedat la prima ispita...si nici macar aia prea serioasa... Atunci cand risti totul pt un "cuvinte pe net", nici nu se pune problema de iubire...ma intreb daca ea isi aminteste de ce s-au casatorit...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 21 Aprilie 2009 la 16:59

De la: yuppy001334, la data 2009-04-20 11:09:47Sunt o femeie casatorita de 8 ani,acum un an jumate am cunoscut un tip pe net cu care am povestit mult...la un moment dat mi-a dat nr lui de tel sa il sun.nu l-am sunat.Apoi eram ocupata f mult cu serviciul si nu am mai vb cu el vreo 8 luni.
Anul trecut in decembrie m-a cautat din nou pe mess si iar am inceput sa discutam,la insistentele lui pana la urma l-am sunat,intre timp el a divortat de sotia lui si mi-a zis ca de aceea m-a contactat pt ca lui mereu i-a placut de mine(m-a vazut in poza).
de atunci au trecut aproape 4 luni ne-am intalnit,el a fost la mine ,eu am fost la el(am uitat sa precizez ca el este din alt oras,ne despart 170 de km).La inceput erau doar discutii apoi ne-am placut ,au urmat mesaje de dragoste,planuri de viitor,m-a cerut de sotie desii stie ca eu sunt casatorita.
Si acum a aflat si sotul meu despre relatia mea si m-a pus sa aleg...eu sau el?...si nu stiu ce sa fac,m-am implicat f mult emotional in aceasta relatie,nu stiu daca o sa pot trece prin asta daca raman cu sotul.

pe scurt...ai o viata ia si traieste...alegerea e a ta..pt ca sotu e prost ,in locul lui iti dadeam un sut in 3 litere si te dadeam afar sa te duci cu amantu si cand te trezeai si incepeai sa plangi si reveneai la mine radeam si iti luai iar un sut in 3 litere si o palma peste cap...ca alint normal:P...si nu te mai primeam inapoi in veci:)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 21 Aprilie 2009 la 16:59

De la: yuppy001334, la data 2009-04-20 11:09:47Sunt o femeie casatorita de 8 ani,acum un an jumate am cunoscut un tip pe net cu care am povestit mult...la un moment dat mi-a dat nr lui de tel sa il sun.nu l-am sunat.Apoi eram ocupata f mult cu serviciul si nu am mai vb cu el vreo 8 luni.

app dc vrei sa dem ca esti o vagab ,,,ai reusit...bv
XavY Avatarul lui XavY
Citeaza Raspunde

Postat de XavY pe 21 Aprilie 2009 la 17:21

Nu stiu cat de bine ai expus problema si toate amanuntele.Dar eu cred ca daca sotul tau te-a pus sa alegi nu a facut-o de prost ci pt.ca are motivele lui poate bine intemeiate.Discuta cu el deschis absolut tot si chiar motivele care te-au aruncat in bratele unui necunoscut.Atata timp cat el nu te-a aruncat in strada sau alte solutii mai dure inca mai exista o speranta sa iti "revii".Nu te lasa condusa de "sentimente false" caci cu timpul vei avea surprize.Intai discuta cu sotul,asculta-l,sunt sigur ca are si el ceva de spus si apoi te gandesti.Dar fara sfaturi de la amici,prieteni,forumisti si alte personaje.Orice ai decide nu privi inapoi.Daca o vei face atunci ai ales gresit si vei trai cu asta toata viata!Mult succes!
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy001334 pe 22 Aprilie 2009 la 19:18

da ...m-am asteptat sa ma condamne lumea,eu am 26 de ani..sotul 30 si domnul de pe net 29
am facut un rezumat foarte scurt si poate si pt asta unii nu inteleg.
noi nu avem copii ca sotul nu a vrut la inceputul casatoriei,apoi nu am avut timp pt asta lucram foarte mult si cate 18 ore pe zi inclusiv sambata si duminika.concediu odata la 2 sau 3 ani maxim 3-4 zile la munte sau undeva in statiune si asta cu greu am reusit sa il conving.
nu vreau sa ma laud dar pot sa spun ca avem de toate,casa ,masini,firma,ce vroiam imi cumparam.
plus ca mama lui locuieste cu noi si nu am cuvant in fata ei,ce zice ea e sfant,s-ar putea ca exagerez,nu stiu,eu am crescut cu bunicii,parintii m-au parasit si poate si din cauza asta nu il pot intelege de ce mereu ea e pe primul loc si nu eu.
poate ies odata la luna sau odata la doua luni in oras ...drumul meu e in felul urmator...serviciu..acasa..si asta zilnic.
m-am saturat sa ma trezesc la 5.20 si sa ajung acasa la 22.00 sau 21.00 ,doar sa dorm ca altceva nu faceam.
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy001334 pe 22 Aprilie 2009 la 19:21

daca mi-ar fi dat 2 suturi in fund mi-ar fi usurat alegerea,nu stateam pe ganduri sa raman,imi luam bagajele si plecam si asta stie si el...chiar pt asta m-a luat cu frumosul.
si nu stiu daca am gresit mult in fata lui in acesti 8 ani...ca in pat ii serveam mancarea indiferent ca e dimineata sau ziua sau ca trezea la 23.00(daca ajungeam mai repede acasa)ca ii este foame.
Blackdawn Avatarul lui Blackdawn
Citeaza Raspunde

Postat de Blackdawn pe 22 Aprilie 2009 la 19:29

tu nici macar bagaboannta nu esti, esti doar redusa mintal cred daca vrei sa -ti distrugi casnicia pentru unul de pe net sparge-ti casa, dute cu ala, dormi toata ziua si fa sex, ramai fara bani, mori de foame, fa-ti viata si pe urma impuscate
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy001334 pe 22 Aprilie 2009 la 19:29

eu doar mi-am dorit o familie normala,macar sambata sa fiu acasa la ora 14.00 si duminika sa fiu libera si sa fiu lasata in pace(nu si atunci soacra sa ma tot enerveze),o iesire la iarba verde din cand in cand.Dar asta e sotul meu bani bani si bani...nu au nici un rost daca nu esti fericit.
nu pot sa ies pana la supermarket ca ma ia mama lui la intrebari '' unde ai strengarit?'',daca imi luam haine..de ce ai cheltuit atetia bani? sau ''de ce a trebuit acum sa strici banii pe treaba aia?''
numai eu stiu cat am tacut si inghitit,si ca sunt taranca(asta chiar nu inteleg,la oras am crescut si am cei 7 ani de acasa),nu o puteam contrazice ca imediat mergea si i se plangea la sotul meu si bineinteles ma certa.
Citeaza Raspunde

Postat de Blackdawn pe 22 Aprilie 2009 la 19:30

De la: yuppy001334, la data 2009-04-22 19:21:32daca mi-ar fi dat 2 suturi in fund mi-ar fi usurat alegerea,nu stateam pe ganduri sa raman,imi luam bagajele si plecam si asta stie si el...chiar pt asta m-a luat cu frumosul.
si nu stiu daca am gresit mult in fata lui in acesti 8 ani...ca in pat ii serveam mancarea indiferent ca e dimineata sau ziua sau ca trezea la 23.00(daca ajungeam mai repede acasa)ca ii este foame.

si tot pt ca nu te duce capul te-ai casatorit si cu asta daca zici ca nu-ti place nimic la el, n-ai observat si tu toate lucrurile astea in primii 2-3 ani macar????a trebuit sa treaca 8, de ce te-ai mai casatorit??
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy001334 pe 22 Aprilie 2009 la 19:36

nu sunt vagaboanda,eu cred ca am facut totul,m-am adaptat,am incercat sa fie bine si tot am sperat ca el se v-a schimba in timp si va intelege ca acum totusi are o familie ,e casatorit urmeaza sa avem copii...dar degeaba.cand ii spuneam ca asa nu imi place sa incerce sa se schimbe mereu imi raspundea...nu pot asa sunt eu...in schimb eu trebuia sa fac cum vroia el.
mi s-a umplut paharul si acum am motiv.
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy001334 pe 22 Aprilie 2009 la 19:40

crezi ca nu am incercat...nu avrut sa semneze nici in ruptul capului si in plus ma ameninta ca se sinucide.
dar acum i-am gasit si eu punctul slab...mi-a si zis....mi-au bagat cutitul direct in inima.
el mi-la bagat demult si cand vroia el il mai sucea din cand in cand...dar gata atat a fost.
Citeaza Raspunde

Postat de Blackdawn pe 22 Aprilie 2009 la 19:40

si????de la noi ce vrei atunci????
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 22 Aprilie 2009 la 19:41

De la: yuppy001334, la data 2009-04-22 19:36:38nu sunt vagaboanda,eu cred ca am facut totul,m-am adaptat,am incercat sa fie bine si tot am sperat ca el se v-a schimba in timp si va intelege ca acum totusi are o familie ,e casatorit urmeaza sa avem copii...dar degeaba.cand ii spuneam ca asa nu imi place sa incerce sa se schimbe mereu imi raspundea...nu pot asa sunt eu...in schimb eu trebuia sa fac cum vroia el.
mi s-a umplut paharul si acum am motiv.

Da? Si care ar fi acela? "Domnul" de pe net?...
Citeaza Raspunde

Postat de Blackdawn pe 22 Aprilie 2009 la 19:42

vad ca stii ce ai de facut...
Citeaza Raspunde

Postat de Blackdawn pe 22 Aprilie 2009 la 19:45

da-mi id-ul tau de messenger poate discutam mai pe larg
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy001334 pe 22 Aprilie 2009 la 20:04

in legatura cu tipul de pe net...l-am cunoscut acum 2 ani.cand aveam timp stateam si povesteam,mai ieseam din rutina zilnica,apoi m-a placut.am povestit asa luni de zile,apoi nu am mai avut timp sa stau pe net.
M-a mai cauta pe mess dar nu ii mai raspundeam,nu lasam mesaje.Stiam ca ma place,mi-a si lasat nr lui de telefon dar nu l-am sunat pt ca am fost constienta ca sunt casatorita.
Insa acum nu demult cand m-a cautat iar i-am raspuns la mesaje si pana la urma l-am si sunat.
Ne-am intalnit,ne-am vazut,ne-am placut,el a fost la mine,eu am fost la el....si da sentimentele sunt reciproce.
Stiu si simt asta,nu stiu cati barbati ar putea sa planga la telefon sau la despartire,sau sa stea ore in sir la telefon,oricand,la orice ora l-am sunat mereu mi-a raspuns.el a avut o mare dezamagire in viata si nu vrea decat sa aiba pe cineva alaturi la bine si la rau si sa isi intemeieze o familie.
in multe privinte ne potrivim,avem acelasi gusturi,idei,planuri,nu suntem perfecti dar gandim cam la fel.
i-am cunoscut parintii,prietenii,colegi de serviciu...nu spun ca e perfect,ca nimeni nu este.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 22 Aprilie 2009 la 20:10

De la: yuppy001334, la data 2009-04-22 19:18:11da ...m-am asteptat sa ma condamne lumea,eu am 26 de ani..sotul 30 si domnul de pe net 29
am facut un rezumat foarte scurt si poate si pt asta unii nu inteleg.
noi nu avem copii ca sotul nu a vrut la inceputul casatoriei,apoi nu am avut timp pt asta lucram foarte mult si cate 18 ore pe zi inclusiv sambata si duminika.concediu odata la 2 sau 3 ani maxim 3-4 zile la munte sau undeva in statiune si asta cu greu am reusit sa il conving.
nu vreau sa ma laud dar pot sa spun ca avem de toate,casa ,masini,firma,ce vroiam imi cumparam.
plus ca mama lui locuieste cu noi si nu am cuvant in fata ei,ce zice ea e sfant,s-ar putea ca exagerez,nu stiu,eu am crescut cu bunicii,parintii m-au parasit si poate si din cauza asta nu il pot intelege de ce mereu ea e pe primul loc si nu eu.
poate ies odata la luna sau odata la doua luni in oras ...drumul meu e in felul urmator...serviciu..acasa..si asta zilnic.
m-am saturat sa ma trezesc la 5.20 si sa ajung acasa la 22.00 sau 21.00 ,doar sa dorm ca altceva nu faceam.

Eu , una, imi cer scuze pt ce am scris zilele trecute ...daca noile tale precizari sunt adevarate, datele problemei se schimba radical. Asta nu e viata!
Munca e buna ,ambitia la fel, banii sunt absolut necesari ...insa cu ce folos daca nu va bucurati de tot asa cum se cuvine.
Locuitul cu soacra (no offence). Parintii mei se inteleg minunat cu soacrele lor ,dar au exclus din start locuitul sub acelasi acoperis. Nici macar ele nu ar accepta sa-si lase casele & se mute cu ei, chit ca au imbatranit si le-ar fi mai usor.
On topic, te-ai casatorit foarte devreme ,la doar 18 ani sperand sa-ti intemeiezi familia pe care nu ai avut-o. Totusi ai sarit peste o etapa de incercari si experimentari destul de necesara ....cel putin asa gandesc eu :)
In mod cert, la ora actuala te simti neimplinita ...si cam nefericita. Legat de copil : am auzit despre femei care nu-si doresc sa fie mame din varii motive, insa de barbati insurati care la 30 ani sa nu vrea un kinder ...no way ... plus amenintari cu suicidul Ce barbat e ala ??!
Daca as fi in locul tau ,as incerca sa discut cu sotul, sa-i expun intr-un mod rezonabil nemultumirile mele, frustrarile si dorintele pentru viitor ...daca ar fi dispus sa dea o noua sansa casniciei noastre -->ok ...daca as vedea ca vorbesc cu peretii sau ma izbesc de un refuz categoric, atunci noroc bun --> divort si partaj. La 26 ani ai viata inainte ..
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy001334 pe 22 Aprilie 2009 la 20:12

doar vroiam pareri sau un sfat ,multumesc dar ma multumesc sa dezbat subiectul aici si nu pe mess.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 22 Aprilie 2009 la 20:27

De la: yuppy001334, la data 2009-04-22 20:04:14in legatura cu tipul de pe net...l-am cunoscut acum 2 ani.cand aveam timp stateam si povesteam,mai ieseam din rutina zilnica,apoi m-a placut.am povestit asa luni de zile,apoi nu am mai avut timp sa stau pe net.
M-a mai cauta pe mess dar nu ii mai raspundeam,nu lasam mesaje.Stiam ca ma place,mi-a si lasat nr lui de telefon dar nu l-am sunat pt ca am fost constienta ca sunt casatorita.
Insa acum nu demult cand m-a cautat iar i-am raspuns la mesaje si pana la urma l-am si sunat.
Ne-am intalnit,ne-am vazut,ne-am placut,el a fost la mine,eu am fost la el....si da sentimentele sunt reciproce.
Stiu si simt asta,nu stiu cati barbati ar putea sa planga la telefon sau la despartire,sau sa stea ore in sir la telefon,oricand,la orice ora l-am sunat mereu mi-a raspuns.el a avut o mare dezamagire in viata si nu vrea decat sa aiba pe cineva alaturi la bine si la rau si sa isi intemeieze o familie.
in multe privinte ne potrivim,avem acelasi gusturi,idei,planuri,nu suntem perfecti dar gandim cam la fel.
i-am cunoscut parintii,prietenii,colegi de serviciu...nu spun ca e perfect,ca nimeni nu este.

Nu stiu...ar fi multe de comentat...
Ma voi rezuma la un singur lucru, insa: cand i-ai cunoscut parintii, prietenii, colegii de serviciu, cum te-a prezentat? Iar tu cum te-ai simtit cand te-a dus acasa la el, stiind ca ei, parintii lui, stiau ca esti casatorita inca? Sau nu stiau?...
Eu nu spun ca modul in care tu traiesti e cel mai bun, sau ca e usor de suportat, mai ales prezenta "agresiva" a soacrei in viata voastra de cuplu, dar, pe de alta parte, nici sa faci din plansul celuilalt un merit deosebit, sau din statul la telefon ore in sir...Si...apropo de asta, cum de iti "permiteai" sa stai de vorba cu EL ore in sir? Celalalt EL, cel de acasa, unde era, sau...ce facea in timpul asta???
Citeaza Raspunde

Postat de Blackdawn pe 22 Aprilie 2009 la 20:31

pai pana acum zicea ca munca si numai munca, dar vad ca de ore la tel si discutii pe net cu ala avea tot timpul,nu??te c-am contrazici singura, si indiferent de situatie ceea ce faci tu nu e ok, si nu e ok nici faptul ca o faci cu unul de pe net, e total aiurea...
Citeaza Raspunde

Postat de Blackdawn pe 22 Aprilie 2009 la 20:33

osa ajungem naibah sa fim gelosi cand vedem nevasta sau prietena ca sta la calc, sau sa nu mai fim de acord sa o faca
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info