De ce .............
Pagina 1 din 3

Toate forumurile » Femei » de ce ............. » Pagina 1 din 3

Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:
Lzd87ro Avatarul lui Lzd87ro
Citeaza Raspunde

Postat de Lzd87ro pe 25 Aprilie 2009 la 16:18

......barbatii se uita la meci si femeile se uita in oglinda ?!
Citeaza Raspunde

Postat de Lzd87ro pe 25 Aprilie 2009 la 16:21

porind de la urmatoarele premise :
1. Aceeași specie, lumi diferite
2. Bărbații și femeile sînt diferiți. Nu sînt mai buni sau mai răi — ci diferiți.
3. Egalitatea dintre bărbați și femei rămîne o problemă politică sau morală; diferența esențială este una de ordin științific.
continuati voi, va rog !
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 25 Aprilie 2009 la 20:13

e simplu...Dumnezeu a facut barbatul,si a vazut ca e perfect ,apoi a facut fem si totul s-a dus dra qului ...asta e ...mai bn cu ele ca altfel de veneam toti gay ,,,asa mai fac si ele o mwie,mai fac si mancare si curat...au si ele rolul lor...copii...tre sa perpetuam specia,,,asta e,,,sex,mancare,curat,copii....cele 4 lucruri la care sunt bune fem.,.atat

p.s...cer o feminista convinsa de nevasta:P
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 25 Aprilie 2009 la 22:24

De la: Lzd87ro, la data 2009-04-25 16:18:13......barbatii se uita la meci si femeile se uita in oglinda ?!

eu m-am uitat la meci ...1:1 ...mai bine ma benoclam in oglinda
areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 26 Aprilie 2009 la 00:18

De la: andaa, la data 2009-04-25 22:24:22
De la: Lzd87ro, la data 2009-04-25 16:18:13......barbatii se uita la meci si femeile se uita in oglinda ?!

care cu cine au jucat?:)) nu ca s eu un mare fan... dar asa ...de curiozitate :P
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Aprilie 2009 la 16:16

De la: andaa, la data 2009-04-25 22:24:22

ce meci ,de paruiala intre fete?..baiatu cred ca se referea la un meci de fotbal
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Aprilie 2009 la 16:41

...meciul de ieri seara CFR - Otelul; daca vroiam paruiala intre gagici incercam ceva Smackdown sau Raw :))
areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 26 Aprilie 2009 la 23:32

De la: andaa, la data 2009-04-26 16:41:52...meciul de ieri seara CFR - Otelul; daca vroiam paruiala intre gagici incercam ceva Smackdown sau Raw :))

logic ca trea sa fie um meci cu cfr...doar..esti din Cluj..
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Aprilie 2009 la 00:53

Daca tot exista topicul asta , va invit sa anticipati cine ia campionatul in acest an . Teoretic mai au sanse: Dinamo, Urziceni si Timisoara .
Make your bets :)
NFS_83 Avatarul lui NFS_83
Citeaza Raspunde

Postat de NFS_83 pe 27 Aprilie 2009 la 01:17

de cand se uita fetele la fotbal si smackdown ...dubios

HAI DINAMO ! HAI DINAMO !
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Aprilie 2009 la 07:33

De la: NFS_83, la data 2009-04-27 01:17:05

Dinamo rules...spartanii castiga
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Aprilie 2009 la 13:16

Domnu' Need for Speed ...ce-i asa dubios?!
Lasa-ma sa ghicesc, esti unul dintre cei care duce sistematic munca de convingere cu prietena ca sa poata iesi in weekend cu baietii la meci & o bere ?

On topic: pariez pe Timisoara ...de fapt sunt sigura ca Timisoara :)
Rebeka_ Avatarul lui Rebeka_
Citeaza Raspunde

Postat de Rebeka_ pe 27 Aprilie 2009 la 13:20

Vrabia malai viseaza

Si dinamo viseaza la Champions Legue
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Aprilie 2009 la 13:26

Rezultate:
Dupa un timp de uitat in oglida femeile reusesc sa distraga atentia barbatilor care se uita la meci si nu numai. Presupun ca timpul petrecut in fata oglinzii n-a fost pierdut degeaba, fata s-a aranjat, si-a castigat putina incredere de sine, etc.
Dupa un timp de iutat la meci barbatii se iau la bataie si au nevoie de fete sa-i peticeasca.
O intrebare mai buna decat cea propusa este: De ce se iau baietii la bataie cand vine vorba de jocuri?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Aprilie 2009 la 13:28

De la: andaa, la data 2009-04-26 16:41:52...meciul de ieri seara CFR - Otelul; daca vroiam paruiala intre gagici incercam ceva Smackdown sau Raw :))

Presupun ca ai multi frati
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Aprilie 2009 la 13:30

Din pacate nu am nici un frate ...nici macar o sora
linda Avatarul lui linda
Citeaza Raspunde

Postat de linda pe 27 Aprilie 2009 la 13:55

foarte interesant topicul
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Aprilie 2009 la 15:11

De la: andaa, la data 2009-04-27 13:30:33Din pacate nu am nici un frate ...nici macar o sora

Atunci cum de te uiti la lupte si la fotbal? As mai avea cateva teorii dar sunt brute.
Apropo, te uiti si la reluari?
Citeaza Raspunde

Postat de Lzd87ro pe 27 Aprilie 2009 la 15:40

De la: linda, la data 2009-04-27 13:55:47foarte interesant topicul

deci tanti, nu prea am observat contributia ta la dezvoltarea subiectului...asadar te rog daca ai o parere bine definita si interesanta despre acest subiect...asteptam !

iar pentru ceilalti....nu discutam legat stict de oglinda si meciul de fotbal...ci despre discrepantele majore intre cele "2 tipuri de animale, din aceasi specie" !

10x
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Aprilie 2009 la 18:13

De la: tinuotin, la data 2009-04-27 15:11:58
Atunci cum de te uiti la lupte si la fotbal? As mai avea cateva teorii dar sunt brute.

Nu ma uit la reluari :))) ...desi recunosc ca acum vreo 2 luni mi-a facut placere sa revad (intr-o companie buna) Portugalia -Anglia de la Euro 2000 :) Nu sunt un telespectator foarte fidel , insa cand am timp si chef imi face placere sa mai vad fotbal. Explicatia e relativ banala ...la inceputul anilor '90 cand a aparut in Romania televiziunea prin cablu ,taicameo era in weekenduri fan Eurosport ,iar eu bucurandu-ma ca e pe acasa toata ziua ii tineam companie ....astfel am ajuns sa urmaresc fotbal, sarituri cu schiurile, Turul Frantei , wrestling, sumo ,tenis ,snooker , F1 pe RTL ...astea erau desenele mele animate . In scoala generala faceam diverse pariuri cu varul meu si colegul de banca, iar in gimnaziu imi strangeam banii de buzunar si puneam la pariuri ...ce vremuri
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 27 Aprilie 2009 la 18:38

De la: andaa, la data 2009-04-27 18:13:56

Nu ma uit la reluari :))) ...desi recunosc ca acum vreo 2 luni mi-a facut placere sa revad (intr-o companie buna) Portugalia -Anglia de la Euro 2000 :) Nu sunt un telespectator foarte fidel , insa cand am timp si chef imi face placere sa mai vad fotbal. Explicatia e relativ banala ...la inceputul anilor '90 cand a aparut in Romania televiziunea prin cablu ,taicameo era in weekenduri fan Eurosport ,iar eu bucurandu-ma ca e pe acasa toata ziua ii tineam companie ....astfel am ajuns sa urmaresc fotbal, sarituri cu schiurile, Turul Frantei , wrestling, sumo ,tenis ,snooker , F1 pe RTL ...astea erau desenele mele animate . In scoala generala faceam diverse pariuri cu varul meu si colegul de banca, iar in gimnaziu imi strangeam banii de buzunar si puneam la pariuri ...ce vremuri

cred ca tu esti cea care organiza pariurile cand era vorba de vreo bataie intre colegi
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Aprilie 2009 la 20:33

De la: andaa, la data 2009-04-27 18:13:56

Stiiam eu. Fetele tin mai mult la tata. Mi-l imaginez pe taicatau cu tine in brate: Dovlecel, acum cat sunt reclamele, te duci sa-i aduci lui tata o bere?
Frumos, si eu vreau. Vreau sa am fata, ca daca am baieti, astia ami beau jumate din bere si mi-o pun pe din doua cu apa chioara Asa-i faceam eu tatei.
Apropo, pentru a intra in gratiile mamei, te uitai cu ea la telenovele?
In orice caz, te-a afectat toate astea. Acum ar trebui sa intelegi comportamentul baietilor cand vine vorba de sport. Ar trebui sa intelegi de ce se iau la bataie cand pierde echipa favorita. Dar toate astea in episodul urmator.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Aprilie 2009 la 21:48

Fetele de obicei seamana cu tatal , ii poarta numele pana ...de fapt eu am de gand sa nu renunt la nume in veci :))) De tinut in brate nu obisnuia , prefera sa aseze al 2lea fotoliu langa al lui si stateam acolo, nici dovlecel nu am fost ....porecla era Sasha mic .... berea era neinteresanta,caci tata e cel mai mare bautor de cafea si ness pe care l-am intalnit Cu maicamea nu prea aveam activitati comune, programul ei era foarte incarca ...cand avea timp ma lua cu vorba ,indiferent de subiect dupa maxim 20 min .. ...vara ne intreceam la badminton, de fapt inca mai jucam ca e plina de energie & cel mai important este ca a reusit sa-mi transmita si mie interesul pentru un anumit domeniu .
In general , cred ca inteleg gandirea baietilor destul de bine ...spun asta pt ca surprizele mai neplacute prin care am trecut nu au venit de la baieti ...ci de la fete :P
Nu te amagi ca avand o fata vei scapa mai usor ....cand merg acasa il aud foarte des pe tata vorbind de unul singur " Iar mi-a luat toate tigarile !"..."Cafetiera asta era plina azi dimineata!" sau "Iar iti trebuie plaja fix in mijlocul curtii, eu cum mai scot masina !!"

DMark Avatarul lui DMark
Citeaza Raspunde

Postat de DMark pe 28 Aprilie 2009 la 02:29

De la: andaa, la data 2009-04-27 21:48:55Fetele de obicei seamana cu tatal , ii poarta numele pana ...de fapt eu am de gand sa nu renunt la nume in veci :))) De tinut in brate nu obisnuia , prefera sa aseze al 2lea fotoliu langa al lui si stateam acolo, nici dovlecel nu am fost ....porecla era Sasha mic .... berea era neinteresanta,caci tata e cel mai mare bautor de cafea si ness pe care l-am intalnit Cu maicamea nu prea aveam activitati comune, programul ei era foarte incarca ...cand avea timp ma lua cu vorba ,indiferent de subiect dupa maxim 20 min .. ...vara ne intreceam la badminton, de fapt inca mai jucam ca e plina de energie & cel mai important este ca a reusit sa-mi transmita si mie interesul pentru un anumit domeniu .
In general , cred ca inteleg gandirea baietilor destul de bine ...spun asta pt ca surprizele mai neplacute prin care am trecut nu au venit de la baieti ...ci de la fete :P
Nu te amagi ca avand o fata vei scapa mai usor ....cand merg acasa il aud foarte des pe tata vorbind de unul singur " Iar mi-a luat toate tigarile !"..."Cafetiera asta era plina azi dimineata!" sau "Iar iti trebuie plaja fix in mijlocul curtii, eu cum mai scot masina !!"

Intrebare : Cand faci plaja in mijlocul curtii simti ca se holbeaza vreun pusti la tine ?!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Aprilie 2009 la 02:47

@DMark : ..chiar nu-mi pasa :)
DMark Avatarul lui DMark
Citeaza Raspunde

Postat de DMark pe 28 Aprilie 2009 la 02:56

De la: andaa, la data 2009-04-28 02:47:08@DMark : ..chiar nu-mi pasa :)

Parca imi si imaginez vreo 2-3 pusti de 14 ani holbanduse la vecina cea dotata printre crapaturile dintre scandurile de la gard salivand si cu o mana tinanaduse de cocosel .
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Aprilie 2009 la 03:09

Nu prea sunt pusti prin cartier si oricum nu se zareste nimic din exterior ...exista gard viu , spatiu verde, apoi gardul meu ....vizibilitatea se exclude.

Hai Timisoara !
DMark Avatarul lui DMark
Citeaza Raspunde

Postat de DMark pe 28 Aprilie 2009 la 03:13

De la: andaa, la data 2009-04-28 03:09:04Nu prea sunt pusti prin cartier si oricum nu se zareste nimic din exterior ...exista gard viu , spatiu verde, apoi gardul meu ....vizibilitatea se exclude.

Hai Timisoara !

Tu iti dai seama ca eu glumesc cu tine acum, nu ?!
In ultima vreme am observat ca lumea nu isi mai da seama cand glumesc si cand nu .
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Aprilie 2009 la 03:17

De la: DMark, la data 2009-04-28 03:13:48
De la: andaa, la data 2009-04-28 03:09:04Nu prea sunt pusti prin cartier si oricum nu se zareste nimic din exterior ...exista gard viu , spatiu verde, apoi gardul meu ....vizibilitatea se exclude.

Hai Timisoara !

In ultima vreme am observat ca lumea nu isi mai da seama cand glumesc si cand nu .

Lasa povestile ...asadar: Dinamo, Urziceni sau Timisoara - make your bet :)
DMark Avatarul lui DMark
Citeaza Raspunde

Postat de DMark pe 28 Aprilie 2009 la 03:20

De la: andaa, la data 2009-04-28 03:17:54
De la: DMark, la data 2009-04-28 03:13:48

Hai Timisoara !

Lasa povestile ...asadar: Dinamo, Urziceni sau Timisoara - make your bet :)

Devii sclava mea pt 1 saptamana daca aleg ?!
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info