Masina pt muritorii de rand: ce v-ati cumpara cu 25mii euro?
Pagina 1 din 4

Toate forumurile » Masini » Masina pt muritorii de rand: ce v-ati cumpara cu 25mii euro? » Pagina 1 din 4

Pagini: 1 2 3 4 >>
Sari la pagina:
dreyfus Avatarul lui dreyfus
Citeaza Raspunde

Postat de dreyfus pe 2 Mai 2009 la 00:15

Daca ati avea un buget de maxim 25 mii euro pe ce masina v-ati da banii? Si daca bugetul v-ar creste pana la aproape 35 mii care ar fi alegerea? Se includ atat cele noi ,cat si second handurile . Motivati-va alegerea ...
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 Mai 2009 la 15:23

La cat ma duce mintea mea de femeie , cam blonda si tanara ...pentru varianta cu bani mai putini as alege un hatch ... Civic Type S 1.8 facelift, cu riscul de a ma alege cu niste suspensii prea rigide pentru drumurile noastre din tara . Motivatii :
1. i-VTEC-ul e peste tdi ...cu tsi nu il compar pentru ca este turbo
2. ergonomia masinii, aspectul etc
3. puterea comparabila cu a unui motor de 2 litri, consumul apropiat de unul 1.6 litri
4. raportul pret vs dotari vs performante
5. motor curat,ca nivel de emisii CO2
6. exista mai putine exemplare de acest gen pe soselele patriei
7. costa doar in jur de 21 mii ...suficiente motive :D

Iar daca ar fi sa fac praf toti cei 25 mii: Subaru Impreza 2.0R sport
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 Mai 2009 la 15:33

Pai asa ca un viitor economist la final de facultate (sper) as proceda:
1.mi-as cumpara cu 10 000 euro un second care a costat nou undeva la 25 000 si neaparat sa fie stare buna(sa nu fie vreo teapa)
2.as baga la banca restul de 15 000 euro si anual as lua cam 2000 euro dobanda,deci 200 euro lunar musai virati intr-un card de cheltuieli.
3.cu dobanda incasata mi-as asigura intretinerea masinii,asigurare,combustibil etc, deci nu as scoate bani din buzunar.

De ce sa dau 25 000 euro pe o masina si apoi sa ma plang si vait tot timpul ca o piesa e nu stiu cat, ca mananca nu stiu cat,ca asigurarea e mare etc?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 Mai 2009 la 15:46

De la: bgafanrom, la data 2009-05-02 15:33:41Pai asa ca un viitor economist la final de facultate (sper) as proceda:
1.mi-as cumpara cu 10 000 euro un second care a costat nou undeva la 25 000 si neaparat sa fie stare buna(sa nu fie vreo teapa)
2.as baga la banca restul de 15 000 euro si anual as lua cam 2000 euro dobanda,deci 200 euro lunar musai virati intr-un card de cheltuieli.
3.cu dobanda incasata mi-as asigura intretinerea masinii,asigurare,combustibil etc, deci nu as scoate bani din buzunar.

De ce sa dau 25 000 euro pe o masina si apoi sa ma plang si vait tot timpul ca o piesa e nu stiu cat, ca mananca nu stiu cat,ca asigurarea e mare etc?

Ca viitor economist , chiar ti-ai mai baga banii la banca in Romania anului 2009 Eu stiam ca sumele mari se investesc, nu se tin la ciorap ....mai ales daca intr-o periada ca asta iti cad in mana vreo 15-20 mii . La un moment dat criza va trece, piata se va normaliza ....you know what i mean ..
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 Mai 2009 la 16:53

De la: andaa, la data 2009-05-02 15:46:36
De la: bgafanrom, la data 2009-05-02 15:33:41Pai asa ca un viitor economist la final de facultate (sper) as proceda:

Ca viitor economist , chiar ti-ai mai baga banii la banca in Romania anului 2009 Eu stiam ca sumele mari se investesc, nu se tin la ciorap ....mai ales daca intr-o periada ca asta iti cad in mana vreo 15-20 mii . La un moment dat criza va trece, piata se va normaliza ....you know what i mean ..

hmmm ... le ai cu matematica clarrrr ... si cunosti si dobanzile de pe piatza asta e iarashi clarrr ... esti praf omule ... nu iti da nici o banca 2000 dobanda la 15000 ... NICI UNA ... plus ca daca iei 2000 pe an nu iti iese nicidecum 200 pe luna ... dobanda la banci pt valuta se invarte in jurul procentajului de 4% ... stai mai linistit ... oricum esti degeaba la facultatea aia ... un alt carton de pus in rama pentru tine ... :D:D:D
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 Mai 2009 la 17:27

De la: giany_max, la data 2009-05-02 16:53:50

hmmm ... le ai cu matematica clarrrr ... si cunosti si dobanzile de pe piatza asta e iarashi clarrr ... esti praf omule ... nu iti da nici o banca 2000 dobanda la 15000 ... NICI UNA ... plus ca daca iei 2000 pe an nu iti iese nicidecum 200 pe luna ... dobanda la banci pt valuta se invarte in jurul procentajului de 4% ... stai mai linistit ... oricum esti degeaba la facultatea aia ... un alt carton de pus in rama pentru tine ... :D:D:D

este probabil la ID ....sau la zi, in regim propriu de fara -frecvanta
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 Mai 2009 la 17:36

De la: andaa, la data 2009-05-02 17:27:58este probabil la ID ....sau la zi, in regim propriu de fara -frecvanta
sa imi trag spanacul prin sita ... :D:D:D ... la cata scoala am eu ... sunt mandru ca nu am facut facultatea ... draq ma tampeam cred ca asta ... si am mai dat de multi ca el ...
mey spanacule ... daca ajungi la vreo banca ... economist ... uite iti var io o idee traznet ... ori ii bagi in faliment ... ori ii scoti din rahat ... dar mai intai tre sa ma rogi frumos ca sa iti dau ideea ... :D:D:D ... asea ca say pleaseeeee ...!!! or chessssseee ... !!! :D:D:D
dech ... cred ca vei gasi unu care sa iti vanda un harb de masina care nu face mai mult de 2000 de euro ... daca o vopseste si arata bine ... tu zici ca e buna ... :D:D:D ... asea vei face o "economie" strog bazata pe buget ... :D:D:D
dreyfus Avatarul lui dreyfus
Citeaza Raspunde

Postat de dreyfus pe 2 Mai 2009 la 18:04

De la: andaa, la data 2009-05-02 15:23:38La cat ma duce mintea mea de femeie , cam blonda si tanara ...pentru varianta cu bani mai putini as alege un hatch ... Civic Type S 1.8 facelift, cu riscul de a ma alege cu niste suspensii prea rigide pentru drumurile noastre din tara . Motivatii :
3. puterea comparabila cu a unui motor de 2 litri, consumul apropiat de unul 1.6 litri

ma surprinde alegerea unei astfel de honda de catre o fata tipele pe kre le cunosc au alt gen de preferinte, majoritatea merg pe mana nemtilor. am prieteni ce au dispus de suma si au ales variante de golf, octavia si megane.

subaru impreza arata cam simplist dupa gusturile mele, nu i-ar sta bine unei femei la volanul ei

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Mai 2009 la 18:23

Se pare ca tu esti cel praf si inca rau de tot,mai fa-ti un 'update' la cunostinde ca piata bancara a evoluat,insa tu de unde sa sti ca doar nu citesti despre economie ci despre Nikita,braileanca,Columbeanca si mai stiu eu cine.Dobanda anuala la euro e si de 10% la Unicredit Tiriac si ca demonstratie uite linkul sa te convingi singur: http://www.zf.ro/burse-fonduri-mutuale/dobanda-record-la-depozitele-in-euro-10-4034794/
Deci la 15 000 euro pe an incasezi 1 800 si eu am pus 2 000 pt ca am luat in calcul o viitoare depreciere a leului cea ce ar duce la cresterea dobanzii deci 2000 euro ar fi posibil, dar tu de unde sa stii asta?
Am zis 200 euro pe luna pt ca unii ca tine daca citesc 166,666667 euro pe luna cred ca sunt milioane si le sar ochii degeaba pe tastatura.
Si unde am zis eu ca trebuie sa bagi banii la o banca din Romania?
Cat despre mine nu sunt degeaba la facultatea aia, ci tu esti ala care postezi degeaba pe forum, fara a verifica intai realitatea.Mori de ciuda ca unii mai fac si scoala spre diferenta de altii care "trudesc" in a pierde timpul degeaba, asa ca mori de ciuda si dai coliva lui Dasca.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Mai 2009 la 18:30

Normal ca nu mi-as baga banii la banca si stiu eu bine ca rata dobanzii nu acopera rata inflatiei,deci in mod real as avea o depreciere a investitiei,insa ma adresam celor care nu stau zilnic sa analizeze piata investitiilor,care nu au cunostinte antreprenoriale si care nici nu vor sa-si riste bani la fonduri gen FNI sau la Bursa.Iar de la ciorap la banca e o diferenta de profit totus.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Mai 2009 la 18:45

De la: giany_max, la data 2009-05-02 17:36:14
De la: andaa, la data 2009-05-02 17:27:58este probabil la ID ....sau la zi, in regim propriu de fara -frecvanta
sa imi trag spanacul prin sita ... :D:D:D ... la cata scoala am eu ... sunt mandru ca nu am facut facultatea ... draq ma tampeam cred ca asta ... si am mai dat de multi ca el ...
mey spanacule ... daca ajungi la vreo banca ... economist ... uite iti var io o idee traznet ... ori ii bagi in faliment ... ori ii scoti din rahat ... dar mai intai tre sa ma rogi frumos ca sa iti dau ideea ... :D:D:D ... asea ca say pleaseeeee ...!!! or chessssseee ... !!! :D:D:D
dech ... cred ca vei gasi unu care sa iti vanda un harb de masina care nu face mai mult de 2000 de euro ... daca o vopseste si arata bine ... tu zici ca e buna ... :D:D:D ... asea vei face o "economie" strog bazata pe buget ... :D:D:D

Cu siguranta esti mandru! Vorbesti de 4% la euro revino-ti!Si da m-as bucura sa lucrez intr-o banca sa-ti dau eu tie 4% dobanda la euro in conditiile actuale.Ai fi clientul perfect care nu vrea dobanda mare si poate mai e si fericit.Cat despre faza cu tampitul la facultate spune ca era prea mare provocarea,ca nu era de tine asa ceva si ca veni vorba sa stii ca sunt pe locuri bugetate deci nu sunt unul din aia care dau banul si iau diploma cum insinuezi,insa cum n-ai fost pe acolo n-ai de unde sa stii mersul lucrurilor.Se pare ca nici nu ai citit bine postarea, nu am zis ca dau 2000 euro pe masina ci 10 000, aia 2000 erau pt cheltuieli aferente cu autovehicolul.Iar legat de spanac ia drumul Spaniei ca poate o fi acolo de cules ceva.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Mai 2009 la 18:48

'Normal ca nu mi-as baga banii la banca si stiu eu bine ca rata dobanzii nu acopera rata inflatiei,deci in mod real as avea o depreciere a investitiei,insa ma adresam celor care nu stau zilnic sa analizeze piata investitiilor,care nu au cunostinte antreprenoriale si care nici nu vor sa-si riste bani la fonduri gen FNI sau la Bursa.Iar de la ciorap la banca e o diferenta de profit totus.
macar cand esti prost nu mai semnaliza ... prima data ai spus ca ii pui la banca ... acum ii pui la chiloti ca e mai sigur ... mai taci mai spanac cu picioare ... las-o balta ... si nu iti spun cat de ... si nici cat de ... as fi sau sunt sau am fost ... e clar ca nu te pricepi ... zbori si tu dupa cum bate vantul in mesajele altora ... si inca ceva ... ma doare in cot ce scoala faci ... esti praf in vant ... risipeste-te ... !!! mai vezi un lucru pe care tu fiind la scoala nu ai de unde sa il stii ... COMISIOANELE ... dar lasa ... pune banii la chilotzi ... e mai sigur ...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Mai 2009 la 18:52

De la: andaa, la data 2009-05-02 17:27:58

este probabil la ID ....sau la zi, in regim propriu de fara -frecvanta

Nu mai lua de bune toate balivernele unora care nu stiu ce vorbesc, ca in general pe aici tu postezi la obiect. Cat despre frecventa la facultate mi-as dori(fara rautate) sa castigi la loto cate 100 de euro de fiecare data de cate ori am fost eu la cursuri si atunci cu siguranta ne-ai lua masini la cei de pe forum ca ai avea cu ce.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Mai 2009 la 18:58

De la: bgafanrom, la data 2009-05-03 18:52:41
Nu mai lua de bune toate balivernele unora care nu stiu ce vorbesc, ca in general pe aici tu postezi la obiect. Cat despre frecventa la facultate mi-as dori(fara rautate) sa castigi la loto cate 100 de euro de fiecare data de cate ori am fost eu la cursuri si atunci cu siguranta ne-ai lua masini la cei de pe forum ca ai avea cu ce.

uite aici mai chilotzarule ... luat de pe tiriac bank ... pluc ca nu iti spun ei tie cat comision iti ia decat daca intrebi ...

Promotia pentru depozitele pe doua luni deschise de persoane fizice, lansata de banca la sfarsitul anului trecut, continua cu dobanzi de pana la 14% pe an pentru RON si pana la 6.5% pe an pentru EUR, în functie de suma depusa. Depunerea minima este 1.000 RON sau 1.000 EUR, neexistind comision de deschidere, de depozitare sau de retragere - daca retragerea se face in ziua scadentei

nu mai semnaliza ...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Mai 2009 la 18:59

De la: giany_max, la data 2009-05-03 18:48:33

Ce mila mie de tine.Da pe bune.De pe spatele unora ca tine fac bani statul,investitorii,bancile si oricine cunoaste ceva din mersul asta al economiei. macar eu am postat ceva legat si de topic, asa ca tu cred ca esti ala care se baga in mesajele altora. Da mie mila,mila asa ca nu-ti mai zic nimic,nu mai meriti mai multa atentie.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Mai 2009 la 19:08

De la: bgafanrom, la data 2009-05-03 18:59:04
Ce mila mie de tine.Da pe bune.De pe spatele unora ca tine fac bani statul,investitorii,bancile si oricine cunoaste ceva din mersul asta al economiei. macar eu am postat ceva legat si de topic, asa ca tu cred ca esti ala care se baga in mesajele altora. Da mie mila,mila asa ca nu-ti mai zic nimic,nu mai meriti mai multa atentie.

beyyy ... e clarr de la cine vor face bani astia amintiti de tine ... DE LA TINE CA ESTI MAI "SCOLIT" :D:D:D ... io am alte scoli ... nu te pricepi tu ... nu sunt carti despre asea ceva ... ti-as mai face niste calcule dar cum esti "economist" nu cred ca le vei intelege ... ti-am mai spus o data : RISIPESTE-TE !!! PRAFULE !!!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Mai 2009 la 19:21

si ca sa iti demonstrez ca semnalizezi de prea multa prostie o sa iti spun CAT SE POATE DE CLARRRR .... masina care a costat 25.000 si tu sa o iei in stare buna la 10.000 ... nu gasesti in tzara ... posibil nici pe dincolo ... de asta nu sunt sigur ... dar daca vei avea banii ... te voi impiedica eu sa o cumperi ... :D:D:D ... te imbat si iti arunc banii in Dunare ... cu tot cu tine !!! :D:D:D
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Mai 2009 la 19:22

S-A DUS DRACU' TOPICUL LUI LUI YUPPY 001XXX :)

@bgafanrom: daca tot ai idei sanatoase, de ce nu le pui in practica (referitor la biletele loto ) ...intre 2 cursuri ai timp sa le completezi :) eu nu port grija altora si nici nu visez la potul cel mare, pt ca mi-e bine si asa
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Mai 2009 la 19:32

Imi pare rau cand se intampla asta dar daca lasi lucruri false sa para reale altii vor crede ca asa e,intoxicam cititorii si nu e bine.Eu nu mai dau replica celor care cauta cearta in loc sa posteze on topic si oricum desteptul cedeaza, asa ca din partea mea.
linda Avatarul lui linda
Citeaza Raspunde

Postat de linda pe 3 Mai 2009 la 19:49

gandirea ta e sanatoasa

punand cazul ca ai DOAR 25.ooo toti banii pe viata si pe moarte, in mod sigur, cel mai mare fraier talentos i-ar da pe toti ca sa-si ia o masina...

app de ce spunea cineva pe aici despre dobanzi, intr-adevar bancile nu te umplu de bani la dobanda, dar poti sa faci camatarie, daca te tine "muschiu'" si ai prieteni care pot face pe racketzii...si aici DA, poti face bani din dobanzi, la 15.ooo- minim 15oo eur/luna, maxim 3ooo. "Piata" e foarte activa si productiva.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Mai 2009 la 20:04

De la: linda, la data 2009-05-03 19:49:17app de ce spunea cineva pe aici despre dobanzi, intr-adevar bancile nu te umplu de bani la dobanda, dar poti sa faci camatarie, daca te tine "muschiu'" si ai prieteni care pot face pe racketzii...si aici DA, poti face bani din dobanzi, la 15.ooo- minim 15oo eur/luna, maxim 3ooo. "Piata" e foarte activa si productiva.

la camatari ... asta in cazul in care nu sunt economisti :D:D:D ... dobanda e de 20% /luna dech 2250 de euro/luna ... dar omul ... poate isi ia trei masini si isi deschide un rent - a car ... or maybe ... rent - a - second - hand - car ... or maybe rent - a - junk - car ... hai mey economistule ... ti-am dat si eu o idee ... :D:D:D ... beyyy ... nu mai sta incruntat ... io glumesc inca ... :D:D:D
linda Avatarul lui linda
Citeaza Raspunde

Postat de linda pe 3 Mai 2009 la 20:11

De la: giany_max, la data 2009-05-03 20:04:28
De la: linda, la data 2009-05-03 19:49:17app de ce spunea cineva pe aici despre dobanzi, intr-adevar bancile nu te umplu de bani la dobanda, dar poti sa faci camatarie, daca te tine "muschiu'" si ai prieteni care pot face pe racketzii...si aici DA, poti face bani din dobanzi, la 15.ooo- minim 15oo eur/luna, maxim 3ooo. "Piata" e foarte activa si productiva.

la camatari ... asta in cazul in care nu sunt economisti :D:D:D ... dobanda e de 20% /luna dech 2250 de euro/luna ... dar omul ... poate isi ia trei masini si isi deschide un rent - a car ... or maybe ... rent - a - second - hand - car ... or maybe rent - a - junk - car ... hai mey economistule ... ti-am dat si eu o idee ... :D:D:D ... beyyy ... nu mai sta incruntat ... io glumesc inca ... :D:D:D

nu stiu cum faci tu "calculelele", dar mie 20% din 15ooo, imi da 3ooo. Posibil sa ma si insel pt ca eu cu matematica, economia si profilul real, am fost mai tot timpul paralela. Iar dobanda la astia (camatari) variaza intre 10-15-20%...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Mai 2009 la 20:16

De la: linda, la data 2009-05-03 20:11:23
nu stiu cum faci tu "calculelele", dar mie 20% din 15ooo, imi da 3ooo. Posibil sa ma si insel pt ca eu cu matematica, economia si profilul real, am fost mai tot timpul paralela. Iar dobanda la astia (camatari) variaza intre 10-15-20%...

aha... ai dreptate ... dech esti camataritza ... :D:D:D ... vroiam sa il trag in piept pe economist ... m-ai tradat ... :D:D:D ...
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 3 Mai 2009 la 20:21

masina noua max 25 000 : Mazda 6 diesel de 163 cp. atu : design, fiabilitate,sportivitate. desi se fabrica in japonia (deci taxe de 10% in plus) preturile pieselor sunt mai mult decat rezonabile.

masina second hand max 25 000: Audi A6 3.0 TDI quattro. atu : marca mea preferata , 225-240 cp in functie de anul fabricatiei, tractiune integrala, cel mai atractiv interior din clasa mare.

masina noua max 35 000 : passat CC ptr design.

masina second hand max 35 000: audi A8, BMW seria 7, Lexus is 220d. nu mai conteaza de ce

P.S.: nu e de ajuns sa ai bani s-o cumperi. tre' s-o si intretii
linda Avatarul lui linda
Citeaza Raspunde

Postat de linda pe 3 Mai 2009 la 20:24

De la: giany_max, la data 2009-05-03 20:16:58
De la: linda, la data 2009-05-03 20:11:23

aha... ai dreptate ... dech esti camataritza ... :D:D:D ... vroiam sa il trag in piept pe economist ... m-ai tradat ... :D:D:D ...

ai nevoie de bani?
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 3 Mai 2009 la 20:27

De la: andaa, la data 2009-05-02 15:23:38La cat ma duce mintea mea de femeie , cam blonda si tanara ...pentru varianta cu bani mai putini as alege un hatch ... Civic Type S 1.8 facelift, cu riscul de a ma alege cu niste suspensii prea rigide pentru drumurile noastre din tara . Motivatii :

1. i-vtec e benzina. nu compara benzina cu dieselul. fiecare tip de motor are avantajele si dezavantajele sale.
2. ergonomia nu este una exempolara la honda civic: aerul conditionata este pozitionat destul de ciudat.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Mai 2009 la 20:28

De la: linda, la data 2009-05-03 20:24:50ai nevoie de bani?

nu mey ... dar imi face placere sa zambesc dope ce inchei "tranzactia" si sa ii spun : " mi-a facut placere !!! poate ne mai intalnim si altadata !!! "
linda Avatarul lui linda
Citeaza Raspunde

Postat de linda pe 3 Mai 2009 la 20:31

De la: giany_max, la data 2009-05-03 20:28:02
De la: linda, la data 2009-05-03 20:24:50ai nevoie de bani?

nu mey ... dar imi face placere sa zambesc dope ce inchei "tranzactia" si sa ii spun : " mi-a facut placere !!! poate ne mei intalnim si altadata !!! "

hahaha!!! daaa, teoretic este amuzant, practic, daca faci treaba asta e posibil sa fie ultimele cuvinte inainte de luuuunga ta internare in spital....
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Mai 2009 la 20:36

De la: linda, la data 2009-05-03 20:31:23hahaha!!! daaa, teoretic este amuzant, practic, daca faci treaba asta e posibil sa fie ultimele cuvinte inainte de luuuunga ta internare in spital....

nu obisnuiesc sa am grija de oamenii care se interneaza ... nici medic nu sunt ... asistent isr nu sunt ... ce spanacul meu sa caut la spital ... :D:D:D
linda Avatarul lui linda
Citeaza Raspunde

Postat de linda pe 3 Mai 2009 la 20:42

pai n-ai ce sa cauti, ideea e sa nu-ti dai de "treaba" ca sa ajungi pe acolo...

bafta
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info