Dupa 12 ani nu mai vrea ce ma fac????
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » How to » dupa 12 ani nu mai vrea ce ma fac???? » Pagina 1 din 1

yuppy001633 Avatarul lui yuppy001633
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy001633 pe 2 Mai 2009 la 11:25

Am nevoie de un sfat daca se poate.Am o casnicie de 12 ani,avem 2 copii si pana acum 9 luni nu am avut probleme cu viata sexuala in sensul ca aveam 4 raporturi pe luna.Acum 9 luni a incetat si mi-a spus ca este suficient 12 ani de viata sexuala,ca oricum in toti acesti ani nu a simtit nimic si ca a cautat sa ma protejeze ne vroind sa-mi spuna acest lucru pana acum.
Oare asa o fi???
E adevarat ca actul la mine dureaza 3...5 minute,sufar de ejaculare precoce si caut o modalitate de rezolvare daca ma puteti ajuta,dar foloseam mangaierile ca sa dureze mai mult.
Sa fie o nepotrivire a organelor genitale in sensul ca ea este larga si scurta iar eu lung si subtire.
Am dimensiuni de 13 cm lungime si 4 cm latime.E suficient pentru a satisface o femeie????
Ea spune ca la penetrare nu simte nimic fiind prea subtire.
Ce posibilitati exista de ingrosare a penisului in afara celei chirurgicale care am inteles ca are multe efecte secundare si este foarte scumpa??
La varsta de 37 ani nu as vrea sa pun punct acestui lucru pentru ca consider ca e devreme dar nu stiu ce sa fac , mai mult atmosfera din cuplu se raceste pe zi ce trece si cred ca va trebui sa ma despart.
cadriandorin Avatarul lui cadriandorin
Citeaza Raspunde

Postat de cadriandorin pe 2 Mai 2009 la 11:35

daca ti-i totusi la FAMILIE ?..cauta o "RELATIE DISCRETA !"
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 Mai 2009 la 13:41

De la: yuppy001633, la data 2009-05-02 11:25:54
Am nevoie de un sfat daca se poate.Am o casnicie de 12 ani,avem 2 copii si pana acum 9 luni nu am avut probleme cu viata sexuala in sensul ca aveam 4 raporturi pe luna.Acum 9 luni a incetat si mi-a spus ca este suficient 12 ani de viata sexuala,ca oricum in toti acesti ani nu a simtit nimic si ca a cautat sa ma protejeze ne vroind sa-mi spuna acest lucru pana acum.
Oare asa o fi???
E adevarat ca actul la mine dureaza 3...5 minute,sufar de ejaculare precoce si caut o modalitate de rezolvare daca ma puteti ajuta,dar foloseam mangaierile ca sa dureze mai mult.
Sa fie o nepotrivire a organelor genitale in sensul ca ea este larga si scurta iar eu lung si subtire.
Am dimensiuni de 13 cm lungime si 4 cm latime.E suficient pentru a satisface o femeie????
Ce posibilitati exista de ingrosare a penisului in afara celei chirurgicale care am inteles ca are multe efecte secundare si este foarte scumpa??
La varsta de 37 ani nu as vrea sa pun punct acestui lucru pentru ca consider ca e devreme dar nu stiu ce sa fac , mai mult atmosfera din cuplu se raceste pe zi ce trece si cred ca va trebui sa ma despart.

Dupa parerea mea, detaliile nu erau necesare, oricum, pot spune ca stiu foarte multe cupluri care au ajuns la despartire din cauza neintelegerilor sexuale....nu cred ca o amanta ar rezolva situatia sau poate doar tie, dar problema tot ar ramane...poti apela la stimulari si jocuri sexuale iar pentru asta exista sex - shopurile, dar mai intai vorbeste deschis cu ea si intreab-o de ce te-a mintit atata vreme, pentru mine ar fi un semn mare de intrebare....
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 Mai 2009 la 14:04

...sa inteleg ca pana acum 9 luni ai avut parte de sex cu ratia si ti s-a parut normal ?! iar acum ati strans cureaua la maxim

O intrebare : inainte de casatorie ,frecventa raporturilor sexuale cu actuala nevasta era acelasi ?
DMark Avatarul lui DMark
Citeaza Raspunde

Postat de DMark pe 2 Mai 2009 la 20:59

adi3 Avatarul lui adi3
Citeaza Raspunde

Postat de adi3 pe 2 Mai 2009 la 21:30

auoleu dar ce e asta...macar a avut orgasm sau se prefacea...te-a luat din interes
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 Mai 2009 la 21:45

o fi ajuns-o criza pe femeie ... :):):)
baytu Avatarul lui baytu
Citeaza Raspunde

Postat de baytu pe 2 Mai 2009 la 21:45

Rau k ti-a spus doar acuma!cand mare lucru nu se mai poate salva ! da oricum sa stii k sexul e foarte important intr-o relatie nici eu n-am crezut da sa stii k ii foarte important de destreseaza,pentru a face sa dureze mai mult ai si nevoie de ea,se mai simte atrasa de tine ? k altfel lupti cu morile de vant,inceark sa nu te mai gandesti la cat dureaza inceark sa te gandesti la ce simnte in timpul ala,poa sa dureze un minut si sa o termini de 10 ori si at esti cel mai tare,cu cat faceti mai des cu atata va dura mai mult, asa k spor la treaba eu zic sa incercati in fiecare zi ,si o sa vezi k dupa un timp o sa va descoperiti cu adevarat placerea si o sa vezi ce nopti nedormite vei avea !!!!

Succes cu rabdare
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Mai 2009 la 05:21

De la: Marchizul_de_Sade, la data 2009-05-02 13:41:51
De la: yuppy001633, la data 2009-05-02 11:25:54
Oare asa o fi???

Dupa parerea mea, detaliile nu erau necesare, oricum, pot spune ca stiu foarte multe cupluri care au ajuns la despartire din cauza neintelegerilor sexuale....nu cred ca o amanta ar rezolva situatia sau poate doar tie, dar problema tot ar ramane...poti apela la stimulari si jocuri sexuale iar pentru asta exista sex - shopurile, dar mai intai vorbeste deschis cu ea si intreab-o de ce te-a mintit atata vreme, pentru mine ar fi un semn mare de intrebare....

Cum se poate sa fii asa de interesat de ''dimensiuni'' si sa nu te fi dus MAI MULT CA SIGUR vre-o data la un medic urolog specializat pe probleme de cuplu?

Ai fi aflat CU MULT MAI MULTE pana la momentul acesta si nici nu ar fi fost nevoie de aceasta intrebare/situatie.

De obicei - practic TOTDEAUNA - o femeie isi ''minte'' iubitul/sotul in asemenea situatii pentru a-i da posibilitatea sa ''creasca'' relatia dintre EI, sa se cunoasca mai bine, sa capete INCREDERE IN EL (cel care are probleme in cuplu).
Sau poate nu ati auzit de nenumarate ori despre ''cat de sensibili'' sunt barbatii, caci din moment ce au probleme doar atata le mai trebuie sa-i si demoralizezi cu reprosuri ... Asta doresc ei, reprosuri?

Daca - DACA - doresc SINCERITATE, atunci vor accepta mici si delicate discutii pe tema ~ problemelor? Sau vor prefera pozitia Strutului cu capul in nisip?

SOLUTIA:
Va duceti la DOCTOR, IMEDIAT

Si pe mai departe: ''O viata fericita impreuna!''

NU CARE CUMVA SA INCERCI ''ALTCEVA'', asa cum te sfatuiesc niste mai pe sus caci vei ramane cu coada pisicii ....

Cum iti asterni, asa dormi! Nici o data nu e prea tarziu ...
Decat daca o apuci pe alte drumuri - garantat NU vei rezolva NIMIC

Curaj!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Mai 2009 la 05:25

Daca te-a mintit si a fost alaturi de tine toti anii acestia TU ce parere ai?

Crezi ca i-a fost BINE?

Te-a IUBIT, norocosule!

Stai si tu asa, fara NIMIC si sa vedem ce faci in 12 luni, ca pana la 12 ANI este CALE TARE LUNGA.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Mai 2009 la 15:50

femeia stie ce a facut ... si 5 min ... si nimic rezolvat ... si numa de 4 ori pe luna ... i`m sorry ... auzi .. zice de 4 ori pe luna ca si cum cine stie ce record a facut ??? :D:D:D ... asta e ...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Mai 2009 la 14:26

fir'ar sa fie... si tu chiar crezi ca femeia s'a multumit cu 3 minute de sex pe saptamana???? hai sa fim seriosi... eu nu o cred!
si nu te cred nici pe tine! dar in fine, nu conteaza asta..
nu conteaza absolut nimic, Simply a avut dreptate! te'a iubit norocosule!!
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info