De la: Marchizul_de_Sade, la data 2009-05-02 13:41:51De la: yuppy001633, la data 2009-05-02 11:25:54
Am nevoie de un sfat daca se poate.Am o casnicie de 12 ani,avem 2 copii si pana acum 9 luni nu am avut probleme cu viata sexuala in sensul ca aveam 4 raporturi pe luna.Acum 9 luni a incetat si mi-a spus ca este suficient 12 ani de viata sexuala,ca oricum in toti acesti ani nu a simtit nimic si ca a cautat sa ma protejeze ne vroind sa-mi spuna acest lucru pana acum.
Oare asa o fi???
E adevarat ca actul la mine dureaza 3...5 minute,sufar de ejaculare precoce si caut o modalitate de rezolvare daca ma puteti ajuta,dar foloseam mangaierile ca sa dureze mai mult.
Sa fie o nepotrivire a organelor genitale in sensul ca ea este larga si scurta iar eu lung si subtire.
Am dimensiuni de 13 cm lungime si 4 cm latime.E suficient pentru a satisface o femeie????
Ea spune ca la penetrare nu simte nimic fiind prea subtire.
Ce posibilitati exista de ingrosare a penisului in afara celei chirurgicale care am inteles ca are multe efecte secundare si este foarte scumpa??
La varsta de 37 ani nu as vrea sa pun punct acestui lucru pentru ca consider ca e devreme dar nu stiu ce sa fac , mai mult atmosfera din cuplu se raceste pe zi ce trece si cred ca va trebui sa ma despart.
Dupa parerea mea, detaliile nu erau necesare, oricum, pot spune ca stiu foarte multe cupluri care au ajuns la despartire din cauza neintelegerilor sexuale....nu cred ca o amanta ar rezolva situatia sau poate doar tie, dar problema tot ar ramane...poti apela la stimulari si jocuri sexuale iar pentru asta exista sex - shopurile, dar mai intai vorbeste deschis cu ea si intreab-o de ce te-a mintit atata vreme, pentru mine ar fi un semn mare de intrebare....
Cum se poate sa fii asa de interesat de ''dimensiuni'' si sa nu te fi dus MAI MULT CA SIGUR vre-o data la un medic urolog specializat pe probleme de cuplu?
Ai fi aflat CU MULT MAI MULTE pana la momentul acesta si nici nu ar fi fost nevoie de aceasta intrebare/situatie.
De obicei - practic TOTDEAUNA - o femeie isi ''minte'' iubitul/sotul in asemenea situatii pentru a-i da posibilitatea sa ''creasca'' relatia dintre EI, sa se cunoasca mai bine, sa capete INCREDERE IN EL (cel care are probleme in cuplu).
Sau poate nu ati auzit de nenumarate ori despre ''cat de sensibili'' sunt barbatii, caci din moment ce au probleme doar atata le mai trebuie sa-i si demoralizezi cu reprosuri ... Asta doresc ei, reprosuri?
Daca - DACA - doresc SINCERITATE, atunci vor accepta mici si delicate discutii pe tema ~ problemelor? Sau vor prefera pozitia Strutului cu capul in nisip?
SOLUTIA:

Va duceti la DOCTOR, IMEDIAT
Si pe mai departe: ''O viata fericita impreuna!''
NU CARE CUMVA SA INCERCI ''ALTCEVA'', asa cum te sfatuiesc niste

mai pe sus caci vei ramane cu coada pisicii ....
Cum iti asterni, asa dormi! Nici o data nu e prea tarziu ...
Decat daca o apuci pe alte drumuri - garantat NU vei rezolva NIMIC
Curaj!