Ce asteapta oamenii de la o relatie?
Pagina 1 din 3

Toate forumurile » Relatii » Altele » Ce asteapta oamenii de la o relatie? » Pagina 1 din 3

Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 Mai 2009 la 17:31

O intrebare si pentru femei si pentru barbati. Sunt atat de confuza, nu mai inteleg nimic. De fapt ce asteptati de la omul de langa?
Sunt eu nebuna sau partenerul meu e?
Imi spune ca i-am invadat cu totul intimitatea, ca vreau sa stiu totul despre el. Ca ma iubeste - dar nu asa cum vreau eu, el nu vrea sa-l cunosc asa cum e - doar atat cat vrea el
Cornelia_leia Avatarul lui Cornelia_leia
Citeaza Raspunde

Postat de Cornelia_leia pe 6 Mai 2009 la 18:10

Nu este clar la ce "intimitate"te referi, ce anume doreai sa sti neaparat despre el....cat vrea el sa fie cunoscut de tine ,hmmm e discutabil.Nu poti sa cunosti o alta persoana asa precum cred ca doresti tu.Indiferent cat de mult l-ai cunoaste ii raman........GANDURILE.Fiecare din noi simnte nevoia sa aiba o parte doar a lui. Trebuie sa sti sa faci diferentiere intre fapte/lucruri care trebuie sa fie cunoscute de amandoi si cele ce-l privesc doar pe unul.Sa sti ceva , daca reusesti sa-i castigi increderea este posibil sa-ti spuna mai mult decat ai vrea sa sti.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Mai 2009 la 15:44

Nu vreau sa-i stiu fiecare gand ca nu sunt nebuna. Am si eu o viata a mea
Dar vreau sa stiu cand vine acasa, daca intarzie, ce motive are sa intarzie. Lucruri pe care si el mi le cere si eu i le spun firesc fara sa-mi simt prin asta "invadata intimitatea".
Vreau sa imi raspunda atunci cand il intreb de la cine a primit mesaj dupa anumite ore. Cui ii trimite mesaj - poate e ceva inocent, poate nu - eu pot judeca. Nu ma intereseaza mereu - dar uneori pot avea suspiciuni.
El imi spune - vin aproape mereu acasa la timp, nu lipsesc - ce te intereseaza?
AnA_B Avatarul lui AnA_B
Citeaza Raspunde

Postat de AnA_B pe 7 Mai 2009 la 15:51

ia nu-l mai baga prea mult in seama si vezi ce se gudura el pe langa tine ca un catelus. de cand sunteti impreuna?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Mai 2009 la 15:55

Aproape doi ani. Am incercat si varianta asta cu nebagatul in seama. Dar nu prea imi iese. ca daca vede ca nu-l bag in seama ... face ceva dramatic care sigur ma enerveaza si ne certam. Si tot eu trebuie sa-l impac.
adnana Avatarul lui adnana
Citeaza Raspunde

Postat de adnana pe 7 Mai 2009 la 15:58

De la: Cricket2009, la data 2009-05-07 15:55:19Aproape doi ani. Am incercat si varianta asta cu nebagatul in seama. Dar nu prea imi iese. ca daca vede ca nu-l bag in seama ... face ceva dramatic care sigur ma enerveaza si ne certam. Si tot eu trebuie sa-l impac.

Pai spunei ca pentru a putea convietui este nevoie de a va cunoaste cat mai mult unul pe celalalt, pentru a va da seama ce vrei pe viitor.
Mie mi se pare o prostie din partea lui sa-ti spuna ca vrea sa il cunosti doar atata cat vrea el. Inseamna ca are de ascuns ceva.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Mai 2009 la 16:02

dupa doi ani, nu credeam sincer ca mai exista probleme de genu asta.. "de invadat intimitatea"... credeam ca doar la inceputuri e valabila ecuatia asta........
AnA_B Avatarul lui AnA_B
Citeaza Raspunde

Postat de AnA_B pe 7 Mai 2009 la 16:03

de schimbat n-ai sa-l schimbi. ramane sa te intrebi cat de fericita (daca stim ce e aia) esti TU, excluzandu-l pe el din subiect
AnA_B Avatarul lui AnA_B
Citeaza Raspunde

Postat de AnA_B pe 7 Mai 2009 la 16:04

De la: Greenie, la data 2009-05-07 16:02:47dupa doi ani, nu credeam sincer ca mai exista probleme de genu asta.. "de invadat intimitatea"... credeam ca doar la inceputuri e valabila ecuatia asta........

daca sunt dupa doi ani vor fi si dupa 20
Citeaza Raspunde

Postat de adnana pe 7 Mai 2009 la 16:08

Da-i viteza, ca acuma m-am enervat, auzi la el, ca vrea sa il cunosti numai cat vrea el. Da stai [utin cine se crede el. Ce atatea restrictii, sunteti un cuplu, mi se pare normal sa vrei sa il cunosti exact cum e el, si sa sti tot ce face. E clar ca are ceva de ascuns.
AnA_B Avatarul lui AnA_B
Citeaza Raspunde

Postat de AnA_B pe 7 Mai 2009 la 16:10

stai flex...
crezi ca-i poate da viteza? daca voia asta nu mai punea intrebari aici
Antony Avatarul lui Antony
Citeaza Raspunde

Postat de Antony pe 7 Mai 2009 la 16:12

De la: adnana, la data 2009-05-07 15:58:49
De la: Cricket2009, la data 2009-05-07 15:55:19Aproape doi ani. Am incercat si varianta asta cu nebagatul in seama. Dar nu prea imi iese. ca daca vede ca nu-l bag in seama ... face ceva dramatic care sigur ma enerveaza si ne certam. Si tot eu trebuie sa-l impac.

Pai spunei ca pentru a putea convietui este nevoie de a va cunoaste cat mai mult unul pe celalalt, pentru a va da seama ce vrei pe viitor.
Mie mi se pare o prostie din partea lui sa-ti spuna ca vrea sa il cunosti doar atata cat vrea el. Inseamna ca are de ascuns ceva.

Sau poate nu are nimic de ascuns... poate pur si simplu nu`i place sa intri cu picioarele in sufletul lui!
Incearca sa fii indiferenta la faze de genu` : unde ai fost,la cat ai venit,d la cine ai primit sms....etc.
Incearca sa te bucuri de faptul ca il vezi....nu ca il vezi mai tarziu cu o ora!
Daca are pe altcineva sau are ceva de ascuns sigur o sa afli mai devreme sau mai tarziu!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Mai 2009 la 16:15

cred ca a inceput sa puna intrebari in momentul in care a facut tot ce se putea facut, si nici ea nu mai stie cu ce solutie sa vina, sau ce sa faca, sau ce sa aduca nou in relatie? cred si eu acu...
nusj, o discutie deschisa cu el ar fi binevenita.
nu cred ca exista o situatie in care sa nu reusesti sa'l prinzi disponibil pt una din "iubitule, trebuie sa vorbim". pt ca sincer, chestia asta se poate prelungi pana la momentul cand unul dintre voi isi va gasi pe altul/alta si atunci vor lua intorsaturi bruste de situatie.
inca ceva, nu stiu ce varsta ai tu, sau partenerul tau. dar mai imi pun intrebarea, oare chiar e nevoie sa stiu de varsta voastra in situatia asta? e necesara?
AnA_B Avatarul lui AnA_B
Citeaza Raspunde

Postat de AnA_B pe 7 Mai 2009 la 16:16

De la: Antoni, la data 2009-05-07 16:12:20

Incearca sa te bucuri de faptul ca il vezi....nu ca il vezi mai tarziu cu o ora!

si daca nu vine toata noaptea?
Citeaza Raspunde

Postat de adnana pe 7 Mai 2009 la 16:17

De la: Antoni, la data 2009-05-07 16:12:20
De la: adnana, la data 2009-05-07 15:58:49

Sau poate nu are nimic de ascuns... poate pur si simplu nu`i place sa intri cu picioarele in sufletul lui!
Incearca sa fii indiferenta la faze de genu` : unde ai fost,la cat ai venit,d la cine ai primit sms....etc.
Daca are pe altcineva sau are ceva de ascuns sigur o sa afli mai devreme sau mai tarziu!

Cu siguranta nu a intrat cu picioarele in sufletul lui si sunt sigura ca nici nu este genul de persoana care sa il intrebe la fiecare minuta unde este si ce face, sau cine il suna si de ce il suna? Cel putin asa sper. Iar daca face asa Cricket2009, atunci da sunt de acord cu tine Antoni, sa il lase mai usor cu intrebarile astea pt ca nu si-a luat politati, care sa il interogheze, ci iubita care sa il accepte asa cum este.
AnA_B Avatarul lui AnA_B
Citeaza Raspunde

Postat de AnA_B pe 7 Mai 2009 la 16:23

cum de asti asa sigura?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Mai 2009 la 09:34

Suntem adulti amandoi - nu suntem la prima relatie serioasa - amandoi suntem divortati dupa casatorii de durata.
Nu sunt nici pe departe o cicalitoare si in plus eu am o slujba destul de obositoare si care imi manaca mult dintimp. Nici n-as avea timp sa stau sa-l cical. Eu vin de obicei dupa el acasa.In plus am doi co[ii si o casa de tinut.
El s-a mutat la mine in casa si de cele mai multe ori vorbeste despre casatorie ( nu eu sunt cea care imi doresc asa ceva - eu imi doresc doar o relatie bazata pe dragoste si respect reciproc.)
Maritata am fost 15 ani - la o varsta tanara ce-i drept. Si stiu ca actele nu aduc stabilitate intr-o relatie.
Ne potrivim in f multe aspecte - fizic, ca mod de a ne gospodari, ca simt al umorului. Exista extraordinar de multa chimie intre noi. Uneori ma temeam ca doar asta ne tine impreuna - pentru ca desi la a doua tinerete nu putem sta mult unul fara altul. Dar daca dupa 2 ani poti pastra chimia - cred ca e mai mult decat chimie.
Si atunci nu inteleg de ce ar enevoie de aceasta intimitate.
Citeaza Raspunde

Postat de adnana pe 8 Mai 2009 la 12:10

De la: Cricket2009, la data 2009-05-08 09:34:01Suntem adulti amandoi - nu suntem la prima relatie serioasa - amandoi suntem divortati dupa casatorii de durata.
Nu sunt nici pe departe o cicalitoare si in plus eu am o slujba destul de obositoare si care imi manaca mult dintimp. Nici n-as avea timp sa stau sa-l cical. Eu vin de obicei dupa el acasa.In plus am doi co[ii si o casa de tinut.
El s-a mutat la mine in casa si de cele mai multe ori vorbeste despre casatorie ( nu eu sunt cea care imi doresc asa ceva - eu imi doresc doar o relatie bazata pe dragoste si respect reciproc.)
Maritata am fost 15 ani - la o varsta tanara ce-i drept. Si stiu ca actele nu aduc stabilitate intr-o relatie.
Ne potrivim in f multe aspecte - fizic, ca mod de a ne gospodari, ca simt al umorului. Exista extraordinar de multa chimie intre noi. Uneori ma temeam ca doar asta ne tine impreuna - pentru ca desi la a doua tinerete nu putem sta mult unul fara altul. Dar daca dupa 2 ani poti pastra chimia - cred ca e mai mult decat chimie.

Ma bucur ca nu m-am inselat in privinta ta. Doar ca acuma se schimba datele problemei. Daca el in asemenea relatie iti cere intimitate, nu stiu ce sa mai spun. Incearca sa vorbesti cu el sa vezi ce asteptari are el de la tine si tu de la el.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Mai 2009 la 12:15

De la: adnana, la data 2009-05-08 12:10:23
De la: Cricket2009, la data 2009-05-08 09:34:01Suntem adulti amandoi - nu suntem la prima relatie serioasa - amandoi suntem divortati dupa casatorii de durata.

Ma bucur ca nu m-am inselat in privinta ta. Doar ca acuma se schimba datele problemei. Daca el in asemenea relatie iti cere intimitate, nu stiu ce sa mai spun. Incearca sa vorbesti cu el sa vezi ce asteptari are el de la tine si tu de la el.

Problema este ca si ea are "viata ei", vezi in cel de-al doilea mesaj pe care l-a postat! Deci...adevarul cred ca este undeva la mijloc...sau, cum spunea cineva drag mie, nu intotdeauna ceea ce se vede este si real...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Mai 2009 la 13:29

Ah, nu - o viata a mea nu inseamna ca am pe cineva. Nici vorba. Fidelitatea e una din calitatile mele cele mai importante. In 15 ani nu mi-am inselat sotul nici macar cand nu ne intlegeam deloc. Am ales sa divortez si sa-mi refac viata - dar nu cred ca poti sa-ti "completezi" fericirea - daca intelegeti ce vreau sa spun.
No_Name0 Avatarul lui No_Name0
Citeaza Raspunde

Postat de No_Name0 pe 8 Mai 2009 la 13:36

De la: Cricket2009, la data 2009-05-08 13:29:09Ah, nu - o viata a mea nu inseamna ca am pe cineva. Nici vorba. Fidelitatea e una din calitatile mele cele mai importante. In 15 ani nu mi-am inselat sotul nici macar cand nu ne intlegeam deloc. Am ales sa divortez si sa-mi refac viata - dar nu cred ca poti sa-ti "completezi" fericirea - daca intelegeti ce vreau sa spun.

Vrei sa fii sotia mea?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Mai 2009 la 13:39

no name, sa fie vorba de cricket??
si mi'ai urmat sfatul in a cere'o de sotie ACUM, si nu maine sau pe viitor???????

pff......
No_Name0 Avatarul lui No_Name0
Citeaza Raspunde

Postat de No_Name0 pe 8 Mai 2009 la 13:44

De la: Greenie, la data 2009-05-08 13:39:28no name, sa fie vorba de cricket??
si mi'ai urmat sfatul in a cere'o de sotie ACUM, si nu maine sau pe viitor???????

pff......

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Mai 2009 la 15:57

Asta pentru ca e sigur ca o sa-l refuz. Intrucat sunt intr-o relatie si tocmai am spus ca sunt fidela.
AnA_B Avatarul lui AnA_B
Citeaza Raspunde

Postat de AnA_B pe 8 Mai 2009 la 16:10

De la: Cricket2009, la data 2009-05-08 13:29:09Ah, nu - o viata a mea nu inseamna ca am pe cineva. Nici vorba. Fidelitatea e una din calitatile mele cele mai importante. In 15 ani nu mi-am inselat sotul nici macar cand nu ne intlegeam deloc. Am ales sa divortez si sa-mi refac viata - dar nu cred ca poti sa-ti "completezi" fericirea - daca intelegeti ce vreau sa spun.

daca ai incredere in el poate nu ar trebui sa te deranjeze prea mult atitudinea sa . poate nu are nimic de ascuns, doar nu-i place sa se simta controlat. e o atitudine comuna genului
Cornelia_leia Avatarul lui Cornelia_leia
Citeaza Raspunde

Postat de Cornelia_leia pe 13 Mai 2009 la 16:40

Cricket...ai incercat sa-i "platesti" exact cu aceasi "moneda"?,ma refer la intarzierile lui:intarzie si tu
- mesaje are el? bun aranjeaza cu vre-o prietena sa-ti trimita mesaje si nu ii spune de la cine sunt, cum reactioneaza?
nu-i place?
atunci explica-i ca nici tie nu-ti place si cere-i sa optati amandoi pentru un anumit comportament , care sa nu deranjeze pe celalalt creindu-i suspiciuni.
buratino Avatarul lui buratino
Citeaza Raspunde

Postat de buratino pe 13 Mai 2009 la 16:53

De la: Cricket2009, la data 2009-05-06 17:31:57O intrebare si pentru femei si pentru barbati. Sunt atat de confuza, nu mai inteleg nimic. De fapt ce asteptati de la omul de langa?
Sunt eu nebuna sau partenerul meu e?
Imi spune ca i-am invadat cu totul intimitatea, ca vreau sa stiu totul despre el. Ca ma iubeste - dar nu asa cum vreau eu, el nu vrea sa-l cunosc asa cum e - doar atat cat vrea el

Daca cineva nu te iubeste cum vrei tu, nu inseamna ca nu te iubeste din tot sufletul..a spus-o cineva mai destept ca noi toti. Si inca ceva...lasa-i loc, gandeste-te ca sunt poate lucruri in viata lui pe care nu e bine sa le stii. Cu ce te ajuta sa stii TOT? de ce crezi ca in TOT sunt lucruri pe care ar trebui sa le stii neaparat? De ce crezi ca ai "descoperi" ceva? Vezi-ti de treaba ta, si fa-ti probleme cand apar, nu inainte.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 Mai 2009 la 15:49

Buratino - ai perfecta dreptate - cred ca de fapt asta e problema mea. Vreau sa preintampin o problema inainte sa apara. Si in loc de asta o creez. Am sa incerc sa-ti urmez sfatul.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 Mai 2009 la 16:23

Eu m-am invatat minte. Incerc sa nu mai judec pana nu aud si varianta lui. Baietii vor sa fie liberi, vor sa vina si sa plece cand vor ei, si nu vor sa fie interogati. Asa sunt baietii. Probabil el n-a fost nevoit sa dea socoteala parintilor, sau a datprea multa socoteala si retraieste momentele cand al interoghezi. Fara sa stiu ce simte el nu pot sa zic nimic, si totusi e greu sa traiesti asa. Am observat ca baietii au tendinta sa ia decizii singuri, fara a implica partenera. In schimb fetele considera un lucru firesc sa-si intrebe partenerul daca sa mearga in oras sau la cinema.
Fetele: Tu, mergem in oras, la cinema, la cofetarie? Hai fato ca n-am mai iesit de mult! Raspuns: Sa-mi intreb iubitul sa vad ce planuri are.
Baietii: Fraiere, mergi la o bere, ne uitam la meci? Raspuns: Da.

Daca asta-i singura problema pe care o aveti atunci hotarastete daca se merita sau nu.
Bafta:
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Mai 2009 la 16:06

Poate ca e si asta - dar....
Eu sunt o fire libera asa ca la inceputul relatiei am avut problema ca eu nu ii comunicam ce planuri am - pur si simplu faceam ce aveam de facut fara sa cer voie si fara sa dau socoteala. pana l-am gasit cu bagajul facut. De atunci am inteles ca sunt intr-o relatie - si ca imi place nu-mi place trebuie sa dau socoteala. Si sa facem planurile impreuna. Numai ca se aplica numai si numai cand e vorba de planurile facute de mine. La el - sunt liber, doamna, liber.
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info