Cineva din bicaz sau piatra neamt ?
Pagina 1 din 2

Toate forumurile » Sport » Pronosticuri » Cineva din Bicaz sau Piatra Neamt ? » Pagina 1 din 2

Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:
aprov Avatarul lui aprov
Citeaza Raspunde

Postat de aprov pe 7 Mai 2009 la 16:54

Pe data de 23 iunie 2009 trebuie sa ofer un buchet de flori la o fata dintr-o comuna de langa Bicaz (20 km pe asfalt spre Cheile Bicazului).
E cineva cu masina dispus sa ma ajute? Eu sunt la cca 700 km iar buchetul acela de trandafiri este extrem de important pentru mine (sper ca si pentru ea).
Cine vrea sa ma ajute? Ma voi revansa cu siguranta.
Astept mesaje pe privat.
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Mai 2009 la 16:57

De la: %aprov%, la data 2009-05-07 16:54:59Pe data de 23 iunie 2009 trebuie sa ofer un buchet de flori la o fata dintr-o comuna de langa Bicaz (20 km pe asfalt spre Cheile Bicazului).
E cineva cu masina dispus sa ma ajute? Eu sunt la cca 700 km iar buchetul acela de trandafiri este extrem de important pentru mine (sper ca si pentru ea).
Astept mesaje pe privat.

poate te ajuta vreunu " de tot " ... mare grija ... sincer ... te putai baza pe mine ... dar nu sunt deloc pe aproape ...
aprov Avatarul lui aprov
Citeaza Raspunde

Postat de aprov pe 7 Mai 2009 la 17:07

Tu esti ,,golan" si ,,bagabont" mi-e frica sa nu-i dai buchetul apoi sa i-o tragi. Astept oferte de la oameni mai seriosi.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Mai 2009 la 18:11

De la: %aprov%, la data 2009-05-07 17:07:55Tu esti ,,golan" si ,,bagabont" mi-e frica sa nu-i dai buchetul apoi sa i-o tragi. Astept oferte de la oameni mai seriosi.

faza e ca io nu vreau ... dar stii tu ... daca cineva insista ... nu e frumos sa refuzi ...
aprov Avatarul lui aprov
Citeaza Raspunde

Postat de aprov pe 8 Mai 2009 la 16:13

Am ganduri mari cu fata asta, asa ca e bine sa gasesc unul insurat,mai batran, eunuc,sau care sa nu arate asa bine.
Deci, tu nu corespunzi.Dar oricum mersi pt intentie.Sper sa gasesc pe cineva pana pe 23 iunie.Poate la Bicaz-Neamt n-o fi ajuns net-ul?
No_Name0 Avatarul lui No_Name0
Citeaza Raspunde

Postat de No_Name0 pe 8 Mai 2009 la 16:17

De la: %aprov%, la data 2009-05-08 16:13:42Am ganduri mari cu fata asta, asa ca e bine sa gasesc unul insurat,mai batran, eunuc,sau care sa nu arate asa bine.
Deci, tu nu corespunzi.Dar oricum mersi pt intentie.Sper sa gasesc pe cineva pana pe 23 iunie.Poate la Bicaz-Neamt n-o fi ajuns net-ul?

Cel mai sigur e sa incerci la o florarie cu livrare la domiciliu.E scumd dar daca fata merita fa un efort.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Mai 2009 la 16:17

De la: %aprov%, la data 2009-05-08 16:13:42Am ganduri mari cu fata asta, asa ca e bine sa gasesc unul insurat,mai batran, eunuc,sau care sa nu arate asa bine.

nu stiu ce e cu expresia "sa nu arate asa bine" pe care taman mi-ai adresat-o ... nu e decat o chelie ... apoi daca din spate cand ma vezi iti e teama sa ma trimiti la un astfel de job ... inseamna ca am ceva sanse ... ... sper doar sa nu te atrag in vreun alt fel ... nu imi place sa stric case de oameni ...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Mai 2009 la 16:19

acu serios ... cauta pe net o florarie din oras ... dar cum spune ci no name ... e putin mai scump ...
aprov Avatarul lui aprov
Citeaza Raspunde

Postat de aprov pe 8 Mai 2009 la 16:31

Nu e problema banilor insa in Piatra Neamt n-am gasit florarie cu livrare la domiciliu ( o fi dar nu sunt pe net), in Bicaz nici florarie nu stiu daca este, iar alt oras apropiat este Gheorgheni unde de asemenea n-am gasit florarie pe net si mai ales ,,nem tudom romanum".
Citeaza Raspunde

Postat de No_Name0 pe 8 Mai 2009 la 16:39

De la: %aprov%, la data 2009-05-08 16:31:47Nu e problema banilor insa in Piatra Neamt n-am gasit florarie cu livrare la domiciliu ( o fi dar nu sunt pe net), in Bicaz nici florarie nu stiu daca este, iar alt oras apropiat este Gheorgheni unde de asemenea n-am gasit florarie pe net si mai ales ,,nem tudom romanum".

Daca nu ai gasit pe net asta nu inseamna ca nu sunt.
Uite una si pe net http://www.magnolia.ro/
Incearca sa gasesti cea mai mare florarie din Piatra Neamt.Daca ei nu livreaza la domiciliu Intreabai pe ei poate stiu ei vreo florarie.
Nu te lua ca nu este florarie in bicaz de aste se ocupa ei vor trimite de la cea mai apropiata florarie.Pentru bani fac orice.
Citeaza Raspunde

Postat de No_Name0 pe 8 Mai 2009 la 16:42

Daca vrei cu adevarat poti, tot ce conteaza e sa vrei, in fond si la urma urmei nu florile conteaza ci gestul.

Asa ca in cel mai rau caz poti face un aranjament de flori uscate(pot fi foarte frumoase daca le face cineva cu experienta)mai adaugi si o felicitare si iti scuzi buchetul explicand motivul pentru care nu e facut din flori naturale, si il poti trimite printr-un curier sau chiar prin posta.

Tot ce trebuie e sa vrei
areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 8 Mai 2009 la 16:42

De la: No_Name, la data 2009-05-08 16:39:16
De la: %aprov%, la data 2009-05-08 16:31:47Nu e problema banilor insa in Piatra Neamt n-am gasit florarie cu livrare la domiciliu ( o fi dar nu sunt pe net), in Bicaz nici florarie nu stiu daca este, iar alt oras apropiat este Gheorgheni unde de asemenea n-am gasit florarie pe net si mai ales ,,nem tudom romanum".

Incearca sa gasesti cea mai mare florarie din Piatra Neamt.Daca ei nu livreaza la domiciliu Intreabai pe ei poate stiu ei vreo florarie.
Nu te lua ca nu este florarie in bicaz de aste se ocupa ei vor trimite de la cea mai apropiata florarie.Pentru bani fac orice.

am si eu nev.de o florarie care sa trimita la domiciliu...in piatra neamtz si in Iasi ..
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Mai 2009 la 16:47

esti fenomenal aprov :))
sunt mai aproape de tine sa stii... si tu nimic.. dar chiar NIMIC???
Citeaza Raspunde

Postat de No_Name0 pe 8 Mai 2009 la 16:48

De la: areku, la data 2009-05-08 16:42:48

am si eu nev.de o florarie care sa trimita la domiciliu...in piatra neamtz si in Iasi ..

Pai daca ai neaparata nevoie poti sa faci un credit bancar si sa-ti deschizi florarii care sa trimita flori si la piatra neamt si la iasi.Scuza-mi umorul.Glumesc
Dar daca vrei sa trimiti doar flori nu cred ca nu vei gasi o modalitate.

areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 8 Mai 2009 la 16:50

De la: No_Name, la data 2009-05-08 16:48:08
De la: areku, la data 2009-05-08 16:42:48

Pai daca ai neaparata nevoie poti sa faci un credit bancar si sa-ti deschizi florarii care sa trimita flori si la piatra neamt si la iasi.Scuza-mi umorul.Glumesc
Dar daca vrei sa trimiti doar flori nu cred ca nu vei gasi o modalitate.

ar fi una..sa iau avionu pana in iasi ..
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Mai 2009 la 16:52

De la: %aprov%, la data 2009-05-07 16:54:59Pe data de 23 iunie 2009 trebuie sa ofer un buchet de flori la o fata dintr-o comuna de langa Bicaz (20 km pe asfalt spre Cheile Bicazului).
Astept mesaje pe privat.

auzi bai shmechere :))
cica "astept mesaje pe privat", SERIOS???? si cum se face asta??
offff
areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 8 Mai 2009 la 16:55

De la: Greenie, la data 2009-05-08 16:52:35
Astept mesaje pe privat.

auzi bai shmechere :))
cica "astept mesaje pe privat", SERIOS???? si cum se face asta??
offff
http://www.magnolia.ro/

e totusi o solutie buna
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Mai 2009 la 17:00

De la: areku, la data 2009-05-08 16:50:40ar fi una..sa iau avionu pana in iasi ..

fa un ocol pana la bicaz si ajuta omul ... le arunci cu o parasuta ... mersic ...
XavY Avatarul lui XavY
Citeaza Raspunde

Postat de XavY pe 8 Mai 2009 la 17:03

De la: giany_max, la data 2009-05-08 17:00:23
De la: areku, la data 2009-05-08 16:50:40ar fi una..sa iau avionu pana in iasi ..

fa un ocol pana la bicaz si ajuta omul ... le arunci cu o parasuta ... mersic ...

Ai grija ce parasuta folosesti,ca s-ar putea sa fuga cu flori cu tot si sa te bage si la belele!
Citeaza Raspunde

Postat de No_Name0 pe 8 Mai 2009 la 17:10

De la: xavy, la data 2009-05-08 17:03:32

Ai grija ce parasuta folosesti,ca s-ar putea sa fuga cu flori cu tot si sa te bage si la belele!

Buna de tot asta.
areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 8 Mai 2009 la 17:14

De la: No_Name, la data 2009-05-08 17:10:10

Buna de tot asta.

off..asta e un topic..serios...ia hai..valea pe alt topic kinderey obraznici...si eu as avea nevoie...da eu o sa apelez la o florarie..asta e ...6 mil....si gata
XavY Avatarul lui XavY
Citeaza Raspunde

Postat de XavY pe 8 Mai 2009 la 17:20

De la: areku, la data 2009-05-08 17:14:35
De la: No_Name, la data 2009-05-08 17:10:10

Buna de tot asta.

off..asta e un topic..serios...ia hai..valea pe alt topic kinderey obraznici...si eu as avea nevoie...da eu o sa apelez la o florarie..asta e ...6 mil....si gata

6 milioane! Asta da investitie si dragoste!Mare sageata ti-a mai infipt Cupidon in...poponeatza! Iar de flori,te pot ajuta eu sa te ajunga mai putin,sa ne mai raman si de o bere!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Mai 2009 la 17:24

De la: areku, la data 2009-05-08 17:14:35off..asta e un topic..serios...ia hai..valea pe alt topic kinderey obraznici...si eu as avea nevoie...da eu o sa apelez la o florarie..asta e ...6 mil....si gata

... 6 mil ... poy imi fac gradina fratili meu ...
aprov Avatarul lui aprov
Citeaza Raspunde

Postat de aprov pe 11 Mai 2009 la 09:32

De la: Greenie, la data 2009-05-08 16:47:10esti fenomenal aprov :))

Greenie, n-am stiut ca astepti ceva de la mine.
Si cand te-am vazut cu pusca aia mi s-a facut ciucurelul mic de tot. Bine ca ti-ai schimbat-o.Acum iti arati popoul. Pardon, l-ai schimbat si pe asta.
areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 11 Mai 2009 la 09:37

De la: %aprov%, la data 2009-05-11 09:32:57
De la: Greenie, la data 2009-05-08 16:47:10esti fenomenal aprov :))

Greenie, n-am stiut ca astepti ceva de la mine.
Si cand te-am vazut cu pusca aia mi s-a facut ciucurelul mic de tot. Bine ca ti-ai schimbat-o.Acum iti arati popoul. Pardon, l-ai schimbat si pe asta.
aprov Avatarul lui aprov
Citeaza Raspunde

Postat de aprov pe 11 Mai 2009 la 09:39

E nu stii! Te faci. Intri pe profilul meu si imi zici pe ,,privat" : ,,du-te ba in mata cu pitipoanca ta de langa Bicaz;de florile tale imi arde mie?"
Si atunci cand te intalnesc iti ard si eu una pt tupeu.
Eu chiar vreau sa trimit un buchet de flori la fata asta de ziua ei dar nu ma lasa de la job sa plec 3 zile.
Dar voi m-ati cam luat la misto.O sa rezolv eu problema intr-un fel chia si cu www.magnolia.ro si pe urma va iau eu la misto cand m-o chema fata in concediu la ea.
areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 11 Mai 2009 la 09:45

De la: %aprov%, la data 2009-05-11 09:39:05

man...toate cele bune...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Mai 2009 la 15:57

aprov, gemanoaicei asteia a ta... sigur ii plac ei florile??? cam mare tam-tam-ul... dar in fine, tu stii mai bine..

curios lucru, dar gagica aia care facea sex oral cu prezervativ, intre timp sa inteleg ca i s'au uscat florile??

oof.. pupateas
aprov Avatarul lui aprov
Citeaza Raspunde

Postat de aprov pe 11 Mai 2009 la 16:03

De la: Greenie, la data 2009-05-11 15:57:25aprov, gemanoaicei asteia a ta... sigur ii plac ei florile??? cam mare tam-tam-ul... dar in fine, tu stii mai bine..

curios lucru, dar gagica aia care facea sex oral cu prezervativ, intre timp sa inteleg ca i s'au uscat florile??

oof.. pupateas

Cu cea cu prezervativ la sex oral sunt acum, dar cealalta e o tipa cu care am fost cand eram cu job-ul in alt colt de tara.Am fost cu ea 1,5 ani apoi am plecat, am revenit la ea cateva zile si ne-am facut de cap la Vatra Dornei.A fost ceva ce n-am mai intalnit.Doi nebuni care stiau ca se revad doar pt trei zile si care au tinut-o intr-un sex salbatic (sti chestia cu sexul pe la spate pe terasa hotelului cu niste taximetristi ca spectatori).
Fata asta merita orice, dar eu nu pot decat niste flori.Ce zici?
aprov Avatarul lui aprov
Citeaza Raspunde

Postat de aprov pe 11 Mai 2009 la 16:05

Si cred ca nu e ,,gemeni" ci ,,rac". Eu asa stiam despre ea. Sau m-am inselat?Nu cred pt ca mi-ar fi dat cu ceva in cap, eu stiu ca 23 iunie e in Rac.
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info